Opepp

Jag kommer in i en enorm svacka känner jag, ingenting blir egentligen bra. Jag talar om att vara pepp, alltid se det positiva och inrikta sig på det bra. Se saker som om man hade dem, för då kommer de till en. Men att tala om någonting är en helt annan sak än att leva efter det.

Jag lever inte som jag lär helt enkelt, och jag har så mycket jag känner och vill skriva ner. Men jag vet inte hur jag ska kunna få dem i ord för att de ska bli rätt. Kanske kommer det något vackert senare, eller så skippar jag det. Jag får se vad jag känner för.

Nu skickade Isabel i alla fall Hardrock intervjun till mig, så nu ska jag sätta mig och börja på min del av arbetet. Sedan blir det väl till att stöda lite. Mina klädhögar växer enormt, ska se vad jag vill ha kvar och inte. Kanske det blir tradera resten hamnar på.

Kommentarer
Postat av: s

Det är oftast enklare att säga något än vad det är att göra det. jag kan säga att jag inte ska ge upp tillexempel.. Men någon dag händer det i alla fall.. det vet jag... typ.. dett blev konstigt.. typ. haha



Men hur e allt med dig? Kram kram

2008-12-03 @ 17:03:20
URL: http://sarrorra.blogg.se/
Postat av: s

Okeej, ja du skulle vart med! men kommer du på uppvisningen o kollar? fast du kanske jobbar. hahahah! annars hade du ju varit med..



joo, allt funkar väl.. men hade mest velat sticka här i från någon vecka eller två.. är så stressad bara! :P

2008-12-03 @ 21:13:17
URL: http://sarrorra.blogg.se/
Postat av: Citty

Svackor kommer och svackor försvinner :)

2008-12-03 @ 21:45:41
URL: http://sexandthecitty.blogg.se/
Postat av: s

det är bra att jag har dig som ger mig sånna tips.. ja vet att aj måste tänka igenom det.. och funderar om ja bara ska ta typ en klass eller två :P :) haha... !

kram

2008-12-04 @ 00:21:05
URL: http://sarrorra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0