Zara

Ja för sisodär 2 timmarsen anmälde jag mig till att jag var intresserad av att jobba på Zara, de annonserade ut en tjänst och jag tänkte att eftersom jag antagligen ska arbeta inom den branchen så skulle det vara bra att få in en fot.

Räknade inte riktigt med att få något svar, gör aldrig det när jag söker via internet. Men, för en halvtimma sedan ringde dom och frågade om jag ville komma på gruppintervju på måndag.

Självklart ville jag det, sedan sa hon det där som faktiskt gör mig lite nervös. Den ska inte vara på Svenska, det ska vara en spanjor som är med och anställer. Så intervjun kommer att vara på Engelska! Visserligen kan jag det, men det är ju bara när ja gär utomlands, inte när jag sitter i ett rum med massvis av andra svenskar.

När jag lite lätt uttryckte min oro sa hon att det inte var någon fara så länge jag kan uttrycka mig, och det kan jag ju. Fast jag kommer ju vara nervööööööööööös!

Aja, nu blir det iordninggörande inför kvällen, lite tittande på 1408 och sedan Danny*2 på tv innan jag drar mig in till stan.

Ha det fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0