En förvånansvärd vinst

Jag var helt inställd på förlust när jag i torsdags begav mig till Frölunda borg. Men nära var det att jag fick som jag trodde, men bara nära. Vi fick gå hem med en underbar vinst i ryggen, för det leder till att vi imorgon kommer att få spela en 7e match uppe i kaffearenan. Dessvärre tror jag på förlust, men jag hoppashoppashoppas!

Själva matchen var väl underhållande på sitt sätt, men Frölunda kunde ju valt att spela lite mindre, ja hur ska det uttryckas rätt, slarvigt. De kunde spelat mer energiskt, så där som det blev när de unga, och speciellt 4e kedjan var inne. Det gillar jag!

Fast hem var väl inte riktigt vart jag gick, jag tog vagnen till Studenttorsdagen på Valand, det var väl sådär. Kanske för att så många andra ställen var öppna, kanske för att det inte var en vanlig torsdag, eller kanske för att det alltid är så? Aja, det kan ju vara värt att gå dit någon gång i framtiden när partysugen smyger sig på en torsdags eftermiddag.

Men det funkade, och jag hade roligt, mer för människorna jag var där med än själva stället. Fast det är ju alltid så, det är folket som avgör! Tyvär rvar det lite för mycket småkillar där, inget illa ment, men sådanna som tror att man dansar genom att stå och gnida sig mot varandra, ehm.. Nej tack!

I'm here to party and dance with my friends, not for your entertainment.
Om jag inte vill vill säga ;) Men det är få killar som får mig dit, sådär 1 på 1000. God damn, jag måste sluta vara så kräsen!


Film, Förtrollad! Ha det fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0