Helgen i stort

Fredagen började så smått med att springa ett varv och banga middagen igen. Vad händer med mig? Aja, hur som helst pallar jag inte att äta längre. Men fredag var det, jag åkte in till stan, mötte Beccs och vi gick runt inne i stan lite innan vi tog oss till Bergakungen och såg på bio, Horton :) den var faktiskt bra, men vi var lite för gamla tror jag. Efter filmen begav vi oss till Tintin, satt och pratade och fikade.

Efter det så var det meningen att jag skulle till GP och heja på Ingrid i Miss Gymnasiumfinalen, men alla bangade. Jag kunde inte med att sitta själv och vänta, så det blev till att åka hem och ladda inför morgondagen.

Lördagen bjöd på tidigt uppgång, då jag int ekunde sova. Så jag gick ut och gick, sedan begav jag mig till jobbet där jag rusade runt som en galning. Därefter direkt till Frölundaborg och en galen match, med paraplyer, papper och vattenflaskor på isen så att första perioden tog en timma. Ruggigt roligt var det och jag var seriöst glad att jag hade lågskor på mig. 4 - 0 blev restultatet, och drömmen om SM-guld tändes igen.

Efter matchen blev det hem till Alex med honom, Jonas och Nathalie. Lite förfest, dör dom andra drack och jag, öhm. åt macka? Fast snart blev det rusning till vagnen då vi tänkt oss att hinna till GP innan 23:30. Men med en snäll vakt gick det att komma in precis efter ändå, jag gillar faktiskt den vakten, han är ingen bitch som många andra. Fast jag är väl fel person att prata om bitchiga vakter, dom brukar gilla mig ;)

Aja, sedan blev det dans där inne innan jag kom på att min bror skulle hämta mig så att jag var tvungen att gå hem, jag skulle ju faktiskt arbeta.

Det gjorde jag idag, kassan, innan jag åkte vidare för att dansa lite balett. Men vi skulle ha teori, eller ja en del av lektionen men vi pratade bort hela. Provade tåskor och hade oss, jag vill ha Carros skor, dom satt grymt, till skillnad från mina. Men nästa år är det nog dax för mig att börja med att dansa på tå igen. Om jag hinner vill säga.

Men nu mår jag inte så bra, så jag ska duscha och sova så jag orkar med att leva imorgon med!

Ha det fint nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0