Det finns bara ett sätt att avsluta.

Och det är genom att säga hejdå. Denna gången var det med Noa, för att allt bli så fel nu förtiden. Fast det var han som drog upp saker som inte har med mig och han att göra, som verkligen inte har med oss att göra. Så för att jag svarar vad jag känner när du drar upp saker så blir allt fel. Och jag kan säga att jag inte bryr mig, men det är lögn. Däremot struntar jag i vad du tycker om det jag sa till Lovisa. För någonstans där inne borde även du veta att hon förtjänar att veta vilket svin han är.

Fast det har inte med saken att göra, jag vet att du anser att jag har problem och behöver prata med någon om det. Och jag kan säga att jag har värre problem, jag har ett helt liv att bygga upp som han tog ifrån mig. Och fortfarande gör, det märkte jag ikväll. Men nu finns det bara en sak han kan ta mer, och jag förstår honom om han försöker. Men som jag tidigare sagt, han skulle göra det för att förstöra, det är ingenting jag gjorde. Det andra han kan försöka ta tror jag inte han kan, jag hoppas att dessa två människor är något vettigare. Eller hoppas är fel, jag vet att ni är det!

Så nu är det dags att avsluta sista kapitlet på denna bok, det är dags att låta såpan, för är det någonting detta kan liknas vid är det verkligen en dålig tv-serie. Och jag är nog the bad guy, i alla fall när boken avslutas. Men den avslutas med att alla lever lyckliga i alla sina dagar. Haha, vi kan hoppas... Jag tror seriöst att det ska bli ett projekt av mig att läsa igenom mina blogginlägg och sedan skriva om dem till en bok. Det lär bli en bestseller.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0