Lördag

Ingen utgång ikväll heller, trots Majas sköna inbjudan. det får helt enkelt bli en annan kväll, det garnaterar jag. Måat ej ufaktiskt vila upp mig så jag är på G imorgon, och kan vara snyggast på festen. Nä men ungefär så. Orkar inte vara allt för trött bara. Då blir jag så ruskigt full.

Jobbade och hängde med mamma, som tvingade på mig en kyckling och bulgur sallad som inte var speciellt god så att jag faktiskt skulle äta någon mat idag, för jag ville verkligen inte. Vet inte varför Men jag har int ekännt alls för att äta de senaste dagarna, inte speciellt bra. Okej, choklad har varit det jag ätit, och chips. Ingeting annat har velat vara någon favorit. But hey, som gynning skrev "Kroppen ropar efter vad den vill ha, vill den ha choklad vill den antagligen ha socker och då ska den få det"!

sedan blev det för mig och Patrik att bege oss hem till honom, där jag spenderar denna kvällen. Har badat och tittat på film, och nu tröttnade han väl på att jag tog datornför han försvann iväg till sin far och började spela gitarr. Inget mig emot, jag gillar det starkt men ska kanske avsluta här och bege mig bortåt och vara lite med honom?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0