Nu är det panik.

Har varit i skolan och haft labb idag, har typ 10 labbar kvar sedan är jag klar med dem. Vilket betyder mycket tid över till att sticka julklappar! Sedan ble vdet raka vägen hem, och har varit hemma i precis en kvart, ätit lunch och plockat iordning det mesta. Blev nämnligen så att jag jobbar för Carro idag 3-7. Så att jag kan var aledig på söndag och hon kan få ligga hemma och bli frisk.

Däremot inte okej att jag ska vara på Elins fest halv 8, men jag fick lite dispans som tur var. Så det blir ett snabbt ihop plock, satsar på frisyr och smink så får klädseln vara ett svart fodral. Ska ju bara vara där till 11, sedan lutar det åt att det blir utgång. Hoppas det inte gör allt för mycket då jag skulle dragit då vilket som ifall jag skulle sovit hemma. Trädgårn en sväng tror jag att det blir.


Idag Muckar mitt hjärta, så skönt att kunna se och träffa honom när jag vill och slippa se honom fara till lumpen varje söndagseftermiddag. Nu är han hemma snart och bara min!


Och nej, det är inte min bröstvårta, det är en skugga man ser. Det blir kanske någonting sånthär ikväll med sminket, däremot ett svart fodral och en prickig scarf!

Kommentarer
Postat av: ardiana

haha ja :)

vad kul med80-tasl tema :)

2008-11-21 @ 15:19:26
URL: http://ardiana.webblogg.se/
Postat av: Zaroka

Fräsig bild babe ;)

2008-11-21 @ 23:19:01
URL: http://www.metrobloggen.se/zaroka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0