På tal om resor.

Skola idag och köpte mitt Trikåteknik kompendie så att jag slipper åta dit så ofta och kan vara hemma och plugga istället. Eller jobba ännu lite mer, kan nog bli fin att få pengarna i Januari då jag tänkt mig att åka iväg någonstans, kanske en sista minuten eller bara en weekend i Paris. Vi får se helt enkelt. Ja varför inte göra som Hanna, dra till New york? Så underbart, hon åker snart och kommer att spendera 10 dagar i denna staden. Snälla rara, visst får du plats med mig i resväskan?

Och på tal om Usa så drar min man dit om inte så jättelänge, han ska till Hollywood och ragga på kändisar han. Kul för mig! Kanske är det bättre uttryckt, kul för honom. Men jag har tentor då så det är ju faktiskt bra att han valde den tiden han valde, slipper jag prioritera och han kan dra utan att lämna mig kvar ;)

Som han gorde nu denna helgen, han befinner sig just nu någonstans mellan Sverige och Finland på ett kryssningsfartyg. Nykter skulle jag gissa på, eller helt enkelt dyngrak. Men men, vi är ju vana vid att var airån varandra. Och saknaden gör att man uppskattar att vara tillsammans mer. Usch, träffade honom igår och saknar honom redan. Helt sjukt, så trodde jag aldrig att jag skulle bli. Kan dock inte hjälpa att han är så bra att det inte går att stå emot att bli kär i honom!

Annars idag har jag fikat med en person som jag med är ifrån mycket, trots att vi bor praktiskt taget grannar, Therese. Diskussioner om lite allt möjligt innan hon begav sig hem och jag begav mig till Salsan. Känner att jag bangar mycket Zerjon nu mera, men han vill verkligen se fullt ut och jag orkar inte fullt ut just nu. Så då kan jag komma tillbaka, uppäten och fin till nästa termin!

Kommentarer
Postat av: s

sv: joo, men asså.. Det är så jääävl amycket jag har.. Och imorgon är workshop och GUUUUD vad jag är dålig på att bestämma mig..



Kunde inte pappa haft en resa till mig typ på jullovet?!?!??!?!?!? damn!

2008-11-27 @ 21:57:15
URL: http://sarrorra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0