Ska jag eller ska jag inte?

Nu sitter jag här och tvekar som en idiot, igår fick jag med mig hårfärg hem igen. Då mitt hår vägrar bli blont, men denna gången är det blekning och inte färgning. Men ska jag? Eller ska jag vänta lite till?

Det är för mig helt otroligt hur jag kan vilja bli blond igen så mycket och ändå inte våga bleka det. Men nu när jag köpt färgen kan jag ju lika gärna göra det och sluta sitta och älta. För jag har ju 25 olika håripackningar så jag kan göra inpackning varje dag fram till jul för att förebygga slitaget. Så i slutet av denna dag kommer det antagligen komma upp en bild på en blond Sara igen, om det inte är så att mitt hår inte gick att bleka heller.




Och helt över till någonting annat, imorgon är det en stor dag. Då muckar min baby och jag slipper ha honom ifrån mig hela veckorna och bara hinna träffa honom mellan mina jobbtider på helgerna. Helt underbart måste jag säga att det är, för jag saknar honom enormt nu. Vet inte varför jag gör det så mycket just denna veckan och inte har gjort det alls lika mycket innan. Kanske för att jag vet att det är så kort tid kvar, eller för att jag insett att jag tycker om honom lite mer än vad jag trodde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0