Varför ska man behöva gå så långt?

Jag vet att det jag gjorde inte var rätt, men det föll sig så typiskt och självklart då. Och om någon behandlar tjejer så, så borde hon få veta. Vad jag förstått sa jag ändå ingenting farligt, bara att hon inte skulle bli för kär. Och du vet med att jag har rätt att säga det. Du vet hur du varit, och vad jag förstått fortfarande är. Sedan kommer hon inte lyssna på mig om hon tycker om dig, så vad är problemet? Att jag snackar? Well, du förtjänar det. Jag tycker inte man ska göra som du gör, och du försvarar dig hela tiden från det. Allt du gör har en förklaring, någonting jag verkligen skiter i. Det var jag som vände mig ut och in för din skull, så fort du ville någonting fanns jag där. Och jag insåg inte förän det var försent att saker var värre än så för min del.

Så hon förtjänade en varning, dessvärre fick jag ge den. Och du behöver uppmärksammas på att det du gör inte är okej. Hade jag fått svaret "Jag behandlar henne bättre" istället för "Jag behandlar henne hur fan jag vill, det ska du skita i" så hade jag nöjt mig. Men du ändrar dig inte för någon, och det är ditt problem. Dessvärre får det gå ut över oss flickor.

Aja, idag blir det Labb i skolan, ska sticka lite på stickmaskinerna. Gå tidigare för att hinna till Lockingen, lära mig den och sedan dansa New York. Och jävlar ja, jag måste äta någonting så att det inte blir som sist, att jag bara orkar mig igenom halva koreografin. Men vad?

Kommentarer
Postat av: Johanna.

tjusigt!

2008-11-17 @ 19:24:13
URL: http://hape.blogg.se/
Postat av: Emelie

Svar: Köper jag dem kommer jag lätt att ha dem framme året om! Jag äter ju kakor året om så ;)

2008-11-17 @ 20:15:48
URL: http://shoesandshoes.devote.se
Postat av: sarra

hmm, ja kmr inte ihåg, jag ska kolla.. :P hitta det iaf på msn..

2008-11-17 @ 21:18:15
URL: http://sarrorra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0