Dubbelkalas

Igår var som igår skulle, det blev som det blev. Slutade i kaos, kaxiga pojkar som inte förstår och ska slåss. Få flickor att gråta och andra att skälla. Okej, riktigt där slutade inte kvällen, men det blir ett bra avslut för allmänhetens öron.

Själva dagen bestod av grillning, kalas för min syster och sedan bussen bort till Torslanda (hör och häpna jag festade där!), mötte Skogis på bussen så vi hakade fint på honom hem till honom. Där det blev som det blev: blackjack, vin, sanning eller konsekvens som slutade sådär som det alltid gör, med att man kysst hela festen! Och det var så det fortsatte, men det var trevligt iaf. För det är trevligt att pussas som jag och Elin konstaterade, nästan mysigare än sex. haha!

Bilderna dyker väl upp när de gör!


Sedan tycker jag att Nala ska bli frisk, för Rebecka har tillräckligt just nu och har inte tid med att förlora sin bäbis. Så se till att laga vovven nu!

Kommentarer
Postat av: Jyri

Var väldigt onödigt och omoget av mig och göra som jag gjorde :(.. men men gjort är gjort.. hoppas du inte är alltför arg på mig bara;) /

2009-04-21 @ 16:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0