Gran Torino

Idag började det med att jag innan skolan hamnade på din sko och köpte mig de där skorna jag visade tidigare, de gråa. Och på tal om det fick jag verkligen hålla mig för skratt när Zerjon sa på dansen "Jag vet att vissa här inne har 40 par skor, om ni bara struntar i att köpa de där nästa skorna ni vill ha så kan ni gå på workshopen imorgon" och där sitter jag med ett par nyköpta.

Efter två timmars MTV var det dags att bege sig till chez, möta upp workmatesen och gå på bio. Vi såg Gran Torino, som faktiskt var väldigt rolig till och från. Frågan var väl egentigen om det var meningen att skratta?

Den handlar om Walt, vars fru dött. Han bor i ett kvarter som det plötsligt bor väldigt många utlänningar i, enligt honom. Speciellt hans nya grannar har han någonting emot, men senare i filmen ändras allt. Lite gängbråk och annat kommer i mellan och det berör faktiskt. I alla fall lite. Den är iallafall värd att se, några gånger till. Tur för mig att Jackiechan har laddat ner den då :)


Såhär såg jag ut idag, inte bästa outfit bilden men ni förstår, mycket sjal, lite klänning.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Sjalar är mysiga =) Fina sara. Hoppas du mår bättre :)

2009-04-03 @ 01:19:48
URL: http://prinssesansglamour.blogg.se/
Postat av: Patricia

TACK GUMMAN!!!!! =D =D =D

2009-04-03 @ 07:15:21
URL: http://heavenandearth.blogg.se/
Postat av: Marju

oh, jag såg den på bio för 2 veckor sen. tyckte den va helt underbar, så jävla fin historia. hade jag inte setat där med min karl, så hade jag börjat böla som en 3åring i slutet, men det kunde jag ju som sagt inte göra när han va med haha!

<3

2009-04-03 @ 11:41:37
URL: http://marjuanneli.blogg.se/
Postat av: frida

hehe nää, faktiskt inte! är personlig assisten med, får rycka in till diverse personer eftersom de ALDRIG har några!!

2009-04-03 @ 13:11:25
URL: http://fridavernby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0