God Morgon

Vad hände med att jag vill ha vår?



Tittade på Centerstage igår och blev kär, dansscenerna är jättefina och jag fick nästan för mig att dansa hela natten. Men det blev till att fixa med Rebeckas nya blogg lite. Hon stängde ner den förra av vissa skäl. Men nu har hon en ny igen. Är inte riktigt klar men det blir bra så länge.

Nu ska jag plugga Marknadsföring innan det blir dans.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej, ville bara säga att det du skrev som kommentar, om mjölk inlägget var riktigt bra sagt! Och sant såklart. Man ska ju inte börja tro att mjölk ersätter all mat. Man ska ju kunna få i sig alla dessa näringsämnen genom mat också. Man klarar sig bra utan mjölk.

2009-02-19 @ 18:22:16
URL: http://nathalieisaksen.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Tack for kommentaren. Ja visst ar de. he he, bra idee. Njut dagen!

2009-02-19 @ 18:41:14
URL: http://theoutfit.blogg.se/
Postat av: Jolbi

Va kul!



Var & vad har du planerat att plugga?

2009-02-19 @ 21:14:46
URL: http://jolbi.blogg.se/
Postat av: Nathalie

haha precis, folk tror vad som helt dom! Vad bra att du ska beställa hem ett sånt, man måste ju börja någonstans:) Och det står en hel del bra där. Du kan ju göra så att du har några vegetariska dagar i veckan eller nått. Finns så mycket gott i vego väg! Jag fick en kokbok "grön mat" tror jag den heter, men massor av goda recept. Det finns soppor, pizzor, pajer, husmankost, pastarätter, risrätter, potatisrätter och mycket mer!

2009-02-19 @ 22:43:53
URL: http://nathalieisaksen.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Menade att alla dom där olika rätterna fanns i kok boken ;D Glömde skriva med det!

2009-02-19 @ 22:44:46
URL: http://nathalieisaksen.blogg.se/
Postat av: s a r r a

2009-02-19 @ 23:04:56
URL: http://sarrorra.blogg.se/
Postat av: s a r r a

Hmm, jaha.. Joo det ska jag göra.. Men Du kan ju gå på Beyond Retro i Stockholm... :D hihi.. oooh va kul o åka dit. hur länge ska du vara där?

2009-02-19 @ 23:06:02
URL: http://sarrorra.blogg.se/
Postat av: Nathalie

ja gör det, den boken går att köpa, på bookia eller liknande tror jag :) Den är iaf riktigt bra! I startpaketet så får man ett häfte "vägen till vegoland", som det står lite blandat i. Sen ett häfte med "grön glad påsk" där de är några recept på påskmat och sen är det en vegolista med alla veganska livsmedelsprodukter samt godis, och kakor som finns i butikerna :)Sen står det lite om djurs situation i den svenska livsmedelsindustrin mm :)Du kan ju komma med ett förslag på nått gott recept som de kan laga till där hemma till alla. I den boken finns riktigt goda, bland annat på en pasta med en god sås , nötter, svemp och annat gott i! Nog det godaste jag ätit :) Jag ska lägga ut det receptet sen!

2009-02-19 @ 23:15:01
URL: http://nathalieisaksen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0