plattångar är mordvapen

ett. Nu är det så att jag är så otroligt klantig att det gör ont i mig. Bokstavligt talat ont, imorse lyckades jag nämnligen lägga min plattång på golvet rakt där jag senare satte ner foten, och inte förstod varför det brände. Förän jag tittade ner, men då var det försent. Jag har ett snyggt brännstreck under hela foten som värker. Inte okej!

två. Igår bröts förlustvågen och det firade jag med att fynda ytterligare en frölundatröja, jag har ju lovat herr Niklas Andersson att trycka honom på ryggen så under matchen imorgon blir det till att göra precis så, om jag kommer ihåg att ta med mig tröjan vill säga.


tre. Det värsta med att ha en timma att spendera i stan innan bussen till Borås går är att man lyckas shoppa, varje gång kommer jag hem med någonting nytt. Och ett antal cola light flaskor. Fast jag orkar inte dra på det just nu, så jag langar ett inlägg lite senare i vad som är nyinhandat och då kan jag även lägga in en bild på mina gudomliga nitskor från Victorias secret.

Kommentarer
Postat av: Karin

roligt att höra:) ha en fin kväll!!

2009-01-21 @ 20:20:00
URL: http://KarinOlofsson.se
Postat av: Ell

Japp Absolut! Synd bara att folk köar i timmar för att köpa massa plagg för att senare bara sälja dyrare på Tradera... Haha, jaja, Ha en goodie-kväll!

2009-01-21 @ 20:42:37
URL: http://eeklind.blogg.se/
Postat av: s

nitskor från victoria secret.. längtar att få se dom! :D

2009-01-21 @ 21:13:53
URL: http://sarrorra.blogg.se/
Postat av: Marju

dessa jäkla plattångar alltså! har gjort precis samma sak för länge sen, och det var fan inte nådigt vill jag lova! usch usch.

2009-01-22 @ 00:00:57
URL: http://marjuanneli.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Gumman vad är det för tröja du har på? Har du inte lärt dig att det ska vara hv 71 haha ;)

2009-01-22 @ 01:03:43
URL: http://prinssesansglamour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0