Slutfotografering - Svart vitt.

Modell: Jag
Fotograf: Magnus Egger

 


Vinst i alla fall, inga skador under matchen, utöver några snedsteg. Dock höll de på att sätta eld på Scandinavium, så helt fel ute var jag inte. Lite raketer som flög ut i publiken i slutsignal, sådant som händer har jag hört. Explosion. Men lite gladare blev jag av matchen, tur det annars hade det inte blivit något bloggande.

 

 

Jag har härmed bestämt mig, nu ska det bli ordning och reda här. Steg ett en fet kalender/en giffeltavla/en whiteboard. Ska höra med far min om han inte kan köpa hem giffeltavlafärg till mig imorgon, han ska ju måla om i sovrummet. Då kan han likväl ordna lite färg till mig, till min garderob. Då kan jag skriva saker där som jag ska komma ihåg, datum för saker och ting.


Kommentarer
Postat av: moa

haha, ausch låter inte så skoj:/ men det fixar du! Vi gör monter till vår egen utbildning på kunskap&Framtids mässan! Måste marknadsföra den som den bästa i stan. det är den ju så det blir inget svårt jobb ;) samt till vår redaktion som gör utställartidningen på plats på mässan :)



Och en griffeltavla låter väl inte som någon dum idé va? asg nä du kanske har ett sjättesinne sara, jag menar du förutspääde ju näsan en explosion, och hur nära var det inte ? O.o

2009-11-10 @ 23:24:06
URL: http://tjugosjundenovember.blogg.se/
Postat av: Johanna

superfin bild!

2009-11-11 @ 09:34:08
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: Lina

Klart man har men det är bara till att köra på!

Du är ju redan pågång där med giffeltavlefärgen :D

2009-11-11 @ 10:39:04
URL: http://energetic.blogg.se/
Postat av: Marju

oj, boende har jag faktiskt ingen aning om :/ jag bor ju i en pytteliten etta där det endast finns en säng som sovplats.. så får nog inte in två, speciellt inte om Becca skulle sova hos mig också, vilket jag tror hon ska :/ men finns det inget billigt vandrarhem? eller någon annan ni känner i sthlm? :) pussen

2009-11-11 @ 23:13:43
URL: http://marjuanneli.blogg.se/
Postat av: Tina

grym bild, va duktig du är.

2009-11-12 @ 14:57:33
URL: http://tinazpicaboo.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0