Katastrof.

Ibland kommer de där dagarna, då man medvetet inte ställer sin väckarklocka på 6. För att man vet att man inte kommer gå upp då, för att man vet att man kommer vara den där som slänger klockan i väggen så det blir ett stort hål för att man är så frustrerad. För att man innerst inne vet att man har sig själv att skylla. Jag tog åt mig för mycket, jag lät saker och ting gå ut över dig, blev sur för småsaker. Och du var bara fucking jävla underbar, utöver de där sakerna jag blev riktigt sur över då.

Du säger att jag inte ska se det så som att om jag inte gjort så och inte gjort så, så hade detta inte hänt. Men om jag vet om att det inte hade hänt om vi pratat igenom det från första början, redan i början av detta året. Kanske hade jag varit mindre osäker på dig, och insett att jag inte behövde gå och bygga upp aggressioner, hela tiden gå och vara rädd för att bli lämnad efter. Så klart som fan att jag tänker si eller så då!

Så min dag då, jag försökte städa, det gick inte, jag försökte springa, det gick inte, jag försökte plugga, det gick inte. Jag försökte få datorn att fungera, det gick sådär, jag försökte skriva ut sminkkort och visningsschema, det blev fel, jag kopplade om och skrev ut. Jag åker till skolan och papprena låg hemma. Min far fick köra dessa till Vasa så att jag kunde lämna in dem. Men modellen dök upp, och sminkningen gick förvånansvärt bra. Det är ju alltid någonting.

Ida slängde upp lite, ehm två miljarder, bilder från i fredags. Det gillas, här var min status den kvällen.




Kommentarer
Postat av: Candy

Den där texten, de två första styckena, skulle kunnat vara skriven av mig just nu. =O



Kämpa på och döm dig inte för hårt.

2009-09-08 @ 02:02:30
URL: http://eyecandy.devote.se
Postat av: Sophie

vad kul :D då kommer den snart upp på bloggen!

2009-09-08 @ 10:06:16
URL: http://iheartfashion.blogg.se/
Postat av: Patricia

Hehe ojdå Sara,då får du nog satsa på en sköldpadda =P men usch ja det är så ledsamt ändå,men vad ska man göra - han blev ju trots allt gammal ändå =)

2009-09-08 @ 10:37:01
URL: http://heavenandearth.blogg.se/
Postat av: Mimo (fashion stylist i Paris)

Jättefin klänning!

2009-09-08 @ 14:49:52
URL: http://mimostyle.webblogg.se/
Postat av: Candy

Nej, men jag har precis de där rädslorna du skriver om. Att bli lämnad efter. Och jag gör/tänker det du skriver om vilket lett till att vissa relationer, speciellt den med min pojkvän, trasslat till sig. Vi är tillsammans, men du vet, ibland knakar det lite. =S

2009-09-09 @ 00:53:18
URL: http://eyecandy.devote.se
Postat av: Johanna

tjusig outfit och väska.

2009-09-09 @ 08:26:21
URL: http://passepartout.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0