Dagen

Sitter hos Caroline nu, uppdateringar om allt möjligt kommer någon gång i natt, imorgon sådär. Vi får helt enkelt se :)

Ha en trevlig kväll!

Skäl att vara motvals.



Att finna en kvinna som säger det bättre med en ljuvligare röst är svårt.

This day.

Nu sitter jag här, helt nyinkletad i Bun utan sol, kände mig sjukligt blek och orkade inte åka bort till solariet. Det gör jag aldrig, kanske därför jag har så mycket soltid kvar på kortet.. Anyway. Idag ska det hinnas med;
  • en städning inklucive garderobsrensning.
  • en konkurrensanalys till Marknadsföringen
  • en promenad (har sjukt ont i halsen så det blir ingen Salsa eller Mtv, de blir så besvikna när man inte orkar)
  • ishockey.
Att jag planerar att åka klockan 4 redan har inget med saken att göra, så får väl snabba på lite. Det är jag ju så bra på.


Det här är vad jag lyckligt fyndade igår, från MQ hela köret. Billigt var det också!

Nu står jag här i lågorna, så kom inte hit!

Till att börja med var väl inte Materiallära labben extremt mycket att hänga i granen, visserligen är det kul att elda och många skratt lockades fram. Och det var lite ball att titta på alla de olika fiberna i mikroskop. Men att gå upp sjukt tidigt för det var inte lika värt. Så jag och Issa valde att lämna lite tidigare för att komma in till stan i tid.

Vandrade ut och in i affärerna ett antal varv och kan bara ställa frågan, har Bikbok och Gina tricot samma leverantör? Bara det att ginas kläder oftast är billigare? Flertalet kläder är identiska, det är inte så överdrivet roligt.


Anyway, sen blev det till att möta Nathalie, springa runt i leksaksaffärer för fäjderjakt. Tillslut fann vi vad vi sökte på Buttericks, bra att ha till slutspelet nu. Vi kommer vara söta små indianer! Efter ett tag var hon tvungen att bege sig hemåt och jag vandrade runt i stan, fyndade ett par byxor, en kofta och ett armband. Visar imorgon, orkar inte byta om nu. Och självkart surar jag över att Cheap Mondays byxor inte går att använda på mig, är de tillräckligt små för att sitta slim på min rumpa och lår, då kan jag inte gå för att de sitter så tight över mina vader. God damn, mål ett på friskis, som ej blev av idag, få till mina vader. Sedan blev det dans och nu sitter jag här med värk i halsen och ska dricka thé.


En sak är säker, slipmaskinen är inte klar med mina jeans. Och jag funderar på att hälla klor på dem med.

tuesday

Idag blev det till att vakna upp hemma hos Patrik, äta frukost för att sedan åka in till staden, möta upp Tess och titta igenom Beyond ytterligare en gång, hittade nedan visade paljettkofta. Jag och paljetter. Anyway, sedan bar det av för att möta upp Becca och vi tre fikade, diskuterade nödvändigheter, träffade på den mest otrevliga expediten på Buttericks och sedan bar det av hemåt.



Sitter och lyssnar på mysmusik, ljug för mig älskling just nu, och funderar på om det inte är dags för en dusch innan jag lägger mig och läser min nya fina rosa bok (chic).

Juste, imorgon blir det till att anmäla sig och skaffa sig ett gymkort, ett riktigt och börja träna med caroline. Beach 2009 typ. Så jag har någonting att göra ;)

Oscarsgalan

Han avslutade när han var som bäst, det är någonting som är sant. Och väldigt sorgligt, hade velat se mer av honom på duken. I fler roller så som jokern, eller andra otroliga karaktärer. Men Heath förtjänar Oscarn, det är någonting som är säkert. Synd bara att han inte fått uppleva känslan av att ta emot den.

"- Det här priset kommer som ett erkännande av Heaths beslutsamhet att verkligen bli accepterad av er, hans kollegor, i en bransch han älskade så mycket, sa Kim Ledger när han tog emot priset." (gp)

Och det är inte mer än rätt att hans dotter får ta över statyetten, hon är ändå mest berättigad till den nu.

Nu över till någonting annat, klänningar. Det var två av dessa som verkligen fångade mitt tycke, de har lyckats enligt mig.

Rachel Woods, att bära vitt när man är så vit som hon är ger ett vackert och fint intryck tycker jag, lite modigt att använda sig av den färgen då det lätt kan bli brudklänning av det hela. Men sättet hon bär upp klänningen på, med enbart örhängen och mörka naglar tillsammans med skärningen på själva klänningen gör detta till en favorit.


Hon har väl alltid varit en favorit för mig, enda sedan Star Wars. Men hon är så vacker, och att vid hennes längd välja att bära en hellång ganska enkel klänning blir fint. Lite avskalad prinsessa över det hela och precis så skulle jag vilja se ut om jag skulle gå på Oscarsgalan, antingen så eller helt utflippad. Både färg och modell klär henne, och samma hör få men väldigt passande smycken.


Nu ska jag till stan, kolla in Beyonds utbud, innan det bär av till skolan.

Vad jag vill..

Jag vill bara ringa, någon av er två, för när man säger saker till er får man svar man vill ha. Eller i alla fall på ett sådant sätt, ni är inte rädda för att säga det. Och ändå lägger jag ifrån mig telefonen och sitter här med mina egna förvirrade tankar. Det är ju trots allt inte så ovanligt, så det blir väl till att sätta på ett Gossipgirl avsnitt och gråta lite och glömma allt. Bra avslut på dagen perhaps.

Oj, glömde nästan. Dessa godingar har jag klickat hem, sedan att min mor nästintill erbjöd sig att köpa dem av mig vet jag inte vad jag tycker om, dock säger hon att vi kan dela. Bara för att det är ett par lågklackade.



Jag har fått en liten kusin med jag, Tuva heter hon och vad jag sett på bilderna är hon jättesöt. Jag vill bara åka till Västerås och krama om lillhjärtat. Men nej, så blir det inte. Kan ju hålla tummarna om att VIK ska spela här igen, självklart med kusse 2, och att de måste åka hit och ta med henne :)

ACDC

Det blev en kort visit i Stockholm för oss denna gång, men vad gör det? Jag och Xio lyckades spendera ehm, över en timme inne på Beyond Retro, få dem att plocka isär en docka så jag kunde få paljetttoppen jag ville ha och självkart fick vi se ACDC. Som vi faktiskt åkte dit för att se.

Och ja, det var mäktigt, det var det. Och underhållande och jag vill gå i sommar på Ullevi med, för Ullevi är alltid lite bättre ;)
Börjar med video, sen låter jag det gå över till bilder som kan tala för resan.






Stockholm.

Jah hatar när det står error när man ska svara på kommentarer..

Nu bär det av till huvudstaden för lite rocknroll. Och gärna lite shopping om jag får som jag vill, antagligen inte men vi är ändå två stycken av kvinligt kön så det borde gå att få till innan bussen går hem imorgon. I alla fall titta!


God Morgon

Vad hände med att jag vill ha vår?



Tittade på Centerstage igår och blev kär, dansscenerna är jättefina och jag fick nästan för mig att dansa hela natten. Men det blev till att fixa med Rebeckas nya blogg lite. Hon stängde ner den förra av vissa skäl. Men nu har hon en ny igen. Är inte riktigt klar men det blir bra så länge.

Nu ska jag plugga Marknadsföring innan det blir dans.

Mary-Kate Olsen

Ibland så finns det de där ultimata som bara har allt, sådana som Mary-Kate. Otroligt vacker i sig det är hon, att hon har en kropp jag bara kan drömma om att någonsin få. Inte för att jag någonsin kommer att ge upp, men det kommer helt enkelt inte bli så. Hon har det där perfekta dirty jag-har-precis-gått-upp håret som man bara vill ha. Och att hon sedan bär upp alla kläder, har en stil som är helt underbar och hon passar galet bra i gör ju inte saken värre.

Se hade jag med kunnat tacka ja till att kunna leva på bara detta, gärna för mig. Men vi vanliga dödliga får klara oss utan det.

Det hindrar dock inte mig från att säga att jag ska bli Mary-Kate när jag blir stor. Det ska jag. På mitt sätt ska jag, undertiden har jag en sjukt bra inspiration att leva efter :)

Jacka



Efter skolmötet idag belv det stan en kort sväng med Issa, vilket för min del resulterade i en ny jacka. But what to say? 100 kr på Monki. Nu behöver jag inte oroa mig för att missmatcha med rosa och rött och allt där till. Och en svart jacka kan ju vara bra att ha, haha!

Ska väl kanske powernapa en liten stund innan det är dags att bege sig till Twisted och dansa.

Vapendragare

Jag skulle skriva om personerna vars kläder, utseende och ja det mesta inspirerar mig. Om Nicole, om Mary-Kate, om Lindsay. Men jag insåg precis någonting annat, vad skulle dessa vara utan sina vapendragare?
Nicole utan Paris, Mary-Kate utan Ashley, Lindsay utan, just nu iaf, Samantha?


Jag har själv haft ett antal, men vi har varit olika men ändå lika, det har passat i tiden. Inte för alltid. Nu är det inte så att mina andra vänner inte betyder, men har vi inte alla en sådan person som alltid varit på ens sida, no matter what? Som alltid funnits där? Som man alltid haft lite roligare, varit lite galnare, varit lite mer sig själv med?

Min vapendragare försvann, eller hon finns fortfarande, men nu är annat viktigare än vänner. Nu är det pojkvännen, nu är det lägenheten. Egentligen har det varit så ett bra tag, men förut fanns fortfarande personen kvar. Nu ser jag henne, hon som var som mig, allt mer sällan. Kanske är det så att hon gått in i nästa stadie, det jag så mycket flyr från. Seriositet, ansvar, inte kunna hälla i mig för mycket vin och strunta i morgondagen, att helt plötsligt ha andra utgifter än de jag vill ha. Varför ska jag fly? Jag har ett liv framför mig, jag vill åtminstone leva som jag gör tills jag är 30, eller i alla fall 25.

Men sanningen är att jag saknar henne, och hon borde förstå att det är henne jag menar. Annars har det verkligen gått för långt, för hur mycket ska man förändras för att passa in i någon annans liv? Eller så har allting bara varit en illusion, jag har alltid varit Mary-Kate, hon har alltid varit Ashley, jag Lindsay hon Samantha. Jag behöver ta tag i mitt liv, växa upp och inse att det inte håller att leva så som jag vill, man måste lugna ner sig. Uppskatta hemmakvällar med middagar mer än partynätter och fyllekäk. Uppskatta ett seriöst förhållande mer än sådana där man gör som man vill.

Men jag vill inte, jag tänker inte, jag ska leva mitt kaotiska liv om det så tar död på mig. Jag får väl klara mig utan henne, jag har ju trots allt andra som alltid finns där. Och de ska jag försöka ta vara på mer. 

Diamond dogs!

Tess, en barndomsvän till mig, som helt plötsligt lämnade mig för London och vi glömde av varandra totalt för att sedan finna varandra när jag nollade henne förra året. Hon fyllde 18 igår och det betydde utgång, så för min del blev det att efter jobbet bege mig hem för att fixa till mig lite. Därefter bar det av ut på stan, denna gången till Diamond dogs för att se stämningen där.

Inte fullt ös kanske, men trevligt med billig dricka och liveband. Faktiskt ett riktigt bra, lite mer BD stuk än på de andra som var metal. Om inte annat blev jag kär i killens röst. Så vi satt mest och lyssnade, pratade lite granna och blev salongsberusade, läs jag kan dricka och veta när jag ska sluta utan att vara full. Så nu ska det bli vår grej, söndagar på Diamond, here we come!

Ganska tidig hemgång, med för mig en eg resa på Grön express för att hamna hos pojken inatt. Där jag sov tills det var dags att åka till arbetet för en väldigt död dag, behövde jag som inte kände mig okej. Helt avdomnad typ, jag börjar skrämma mig själv nu mera. Men det går över, annars blir det doktorn.



Nu ska jag, efter ett förslag från en vän titta på Schindler's list, för jag kom inte ihåg att jag sett den. Och jag behöver gråta, så det blir nog bra. Att Spielberg har lekt på den gör det inte sämre, Munich, Catch me if you can, Jurassic Park, ET Me like!

Valentines day.



Jag tycker om mitt hjärta, det gör jag. Får dock klara mig utan honom idag.

Bokrea!

Eftersom alla vi studenter har fri frakt på CDON som just nu har förhandsbokning på rean, och redan är billiga tänkte jag slösa lite mer pengar. Egentligen hade jag hoppats på att Moas tips om fashionista skulle finnas billigt, men icke sa nicke. Det fanns inte i närheten av vad jag betalade för den dyraste av dessa böcker. Så en annan gång.

5 böcker blev det i alla fall, alla inom mitt sjuka beroende, mode och skönhet. Tog dock bort 3-4 böcker om olika dieter osv då jag inte är en diet människa utan en svältmänniska. Nog om det. Dessa böcker blev det iallafall.

Champagneflickan,

jag tjatar dag ut och dag in om att jag vill läsa denna. Det är en biografi, om hur en studerande balettdansös dras in i sexindustrin i Köpenhamn, lever som strippa tills den dagen hennes vän blir brutalt mördad.

Det känns verkligen som att det är en sådan bok jag kommer fastna i, läsa flera gånger och leva mig in i. Som det brukar vara när det är biografier, speciellt om kvinnor i branscher som denna eller liknande.





Retro: En liten modehandbok.

En modejournalist som skriver om hur olika trender kom upp, varifrån minikjolen, den lilla svarta, mysbyxtrenden and so on kom ifrån. Det är väl mer en faktabok skulle jag gissa på, men ack så intressant för mig. Som egentligen vill läsa sådant i skolan, men får nöja mig med materiallära.




Elegans: en fashionabel guide till stil och elegans.

Mest en handbok med olika tips om allt detta men inte bara om kläder utan hur man ska övervinna livet med elegans. Lite tråkigt för icke intresserade? Oh ja, men för oss andra som kan sitta och läsa böcker som denna gång på gång. Ruskigt intressant!






A year in high heels.

Ja, jag tog den mest för titeln, mitt liv ungefär för hur ofta syns jag utan i alla fall en liten klack? När jag dansar typ, eller i sneakers på sommaren. Punkt.

Fast det är ytterligare en guidebok, haha! Denna om hur ens liv ser likadant ut år efter år, samesamebutdifferent typ. Det handlar om hur man bryter denna jobbiga trend och gör någonting åt det, så vänner om jag blir helt knäpp helt plötsligt. Då vet ni, det är mina klackars fel ;)






Chic - den kompletta garderoben.

Jag som är en sådan som köper allt som är fint, men aldrig har någonting att ta på mig behöver nog denna boken. Lite finläsning om vilka plagg som passar till när, och basplagg. Hej, äger jag något basplagg? Tror inte det, eller kanske ett vitt linne.
Och att det finns ett kapitel om packning gör väl iaf min far glad, då jag brukar packa ner min garderob om jag så ska till sälen en helg. Och nej, jag orkar inte bära den själv! :)


Bolt

Idag snodde jag min fars slipmaskin och gick los på ett par jeans, insåg dock när jag var klar att jag inte var halvvägs. But to late, hade annat att göra så ska väl försöka få till resten imorgon. Helst vill jag slipa sönder dem helt, men det blir kanske inte så mycket att ha på sig då. Vi får i alla fall se om jag hinner göra det imorgon, för jag jobbar ju stängning. På alla hjärtans dag och allt.

Idag har det i alla fall blivit bio, med Elin såg jag Bolt. Det var en väldigt mysig och söt film, perfekt nu när kylan kryper sig på och det är mörkt. Blev dock utan 3D effekter, men kanske blir det att bege sig in i biomörkret igen och titta på den en gång till för att se hur den blir då.

Ibland undrar jag varför "barnfilmer" har mycket bättre handling än vuxenfilmer. Här handlar det om att inte ge upp, om att kämpa in i det sista för det som betyder mest. Att aldrig svika en vän trots att allting man någonsin trott på är lögn, och att ta sig från New York till Hollywood och finna nya vänner på vägen. En katt, en hund och ett marsvin, och ändå skapa det bästa teamet.

Haha, eller så är det bara för att det är en film på min nivå, som jag förstår mig på. För jag tycker faktiskt att den var bra, trots att Nemo alltid kommer att vara bättre.


Har nu suttit och haft tråkigt och meckat med Beccas design på bloggen, kanske inte den bästa. Men det är i alla fall någonting, blir lite sugen på att göra om min. Men ska titta på bilderna jag tog med Peter, kanske ta några till och se om det finns några som passar in där, så jag inte gör om den det första jag gör sedan.


Men kolla in hennes så länge, Mitt liv som hockeyhora.

Tröjor.

Jag skulle inte shoppa upp Johannes pengar hade jag lovat. Men jag kunde inte låta bli, jag blev så galet sugen på dessa helt underbara tröjor. Okej att bilden inte gör dem rätta, men orkar-inte-göra-snygga-poser.



Var på Östra idag med Rebecka och hälsade på hennes vän en stund, innan det blev Chinabuffé och sedan Wallenstamhallen. Där började kvällens tjat för jag sprang iväg med Nicklas, för jag behövde verkligen prata av mig. Och han är kunglig när det kommer till sådant, han lyssnar. Förstår ni, han lyssnar! Sedan inser man mycket smart när man pratar med honom, indirekt hur det är. Jag vet nästintill precis varför jag klantar till det som jag gör nu. Tror jag.
Lösningen kommer sedan.

Att detta i sin tur ledde till krig för att Becca inte blev allför glad över allting, men jag förstår henne. Hade jag vart utsatt för samma hade jag nog brytit ihop jag med. Men kanske inte, det är ju inte så att det finns någonting som, jag vet inte, hotar? Speciellt inte med tanke på vad vi pratade om. Men det orkar jag inte med just nu, det blir för mycket.



Svimmanfall är kanske inte det bästa.

Tror att det är dags för mig att gå till läkaren nu. För detta kan inte inte längre vara på grund av maten, jag har kämpat så hårt det senaste med att äta frukost, lunch och middag. Och inte bara äta när det ska vara, utan äta riktigt. Till och med ätit mellanmål ibland.

Ändå står jag på jobbet idag och måste hålla i mig för att allting snurrar, inte lite lätt utan så att jag verkligen måste hålla i mig hårt för att inte ramla. Det kan inte vara därför längre, det måste vara något annat. Jag har redan ätit järntabletter, det hjälper inte. Så blodbrist kan det inte vara. Om inte detta slutar och huvudvärken släpper så vet jag inte vad jag gör. Häller i mig så mycket alkohol att jag inte vaknar igen. Kanske.

Men jag har lovat, att aldrig mer dricka så mycket. Att jag ska sluta upp med att röka så fort jag får panik, bara släppa saker och inte tjata och bråka om så mycket. Sedan att jag aldrig håller det jag lovar är en annan 5a.

Nu skulle jag egentilgen skriva lite om vad jag hittat för söta småsaker jag vill ha. Men det blev tydligen lite annat. Kommer kanske senare, eller imorgon.

Förlåt.

Det handlar så lite om det nästan alla tror det handlar om. Jag bryter sällan ihop över vad ni tror jag gör. Som när jag och Rebecka satt och pratade, inte grät jag för att jag saknade att aldrig veta, att alltid få göra som jag ville. Jag gråter för att det blivit som det blev, att jag förstör. Det är sant, hade det inte varit för mig så hade det aldrig slutat såhär.

Hade jag varit starkare hade jag slängt tabletterna den dagen i somras då jag vaknade och inte kunde andas, hade jag varit starkare hade jag inte flytt. Då hade jag inte tyckt att min normalvikt var 40 kg, då hade jag kanske aldrig hamnat här om och om igen. För det gör ont, väldigt ont. Men jag får leva med det, jag vill inte bli frisk för jag vill inte gå upp igen. Jag vill inte bli frisk för då måste jag ta tag i det riktiga, faktumet att jag inte kan vara den personen jag en gång var.

Naiv, tro på kärlek, se sex som någonting fint, kunna glädjas när någonting smakar gott, kunna glädjas åt småsaker, kunna släppa vissa saker. Nu slår jag hellre sönder allt, innan det betyder för mycket, jag är hellre den som sårar än den som blir sårad. Jag kan säga vad som helst till vem som helst nu mera, allt för att kasta dem ifrån mig.

Jag behöver lämna allting bakom mig, börja om på nytt. Kanske var det därför enkelbiljetten till Västindien lät så lockande, att om vi hade gjort slag i saken, vilket vi aldrig hade, så hade jag åkt. Men nu får jag nog ta den själv, för vi är inte dem vi var då. Det har jag sett till, Förlåt!

Mycket ursäkter här ser jag, komiskt är att det slutar med att jag riktar det till personen som inte skall riktas till. Men det hela är en förklaring på mitt sätt, ologisk och jättekonstig, till alla. Framförallt vissa, men jag tror jag vill rikta det till alla som blivit inblandade i mitt. Förlåt, jag ska hålla er utanför.


Semlamuffins

Gårdagen blev hemmamys, stanför att äta semlamuffins på espressohouse, vilken inte var någonting jämfört med vanliga. Så mamma får specialbaka en till mig, eller i alla fall köpa grädde som jag tål. Själkvlart hittade jag en helt otroligt söt klänning, och de där leggingsen jag letat efter, ett "nitarmband" och ett par söta trosor, bara semla var det.

 Därefter blev det snabb hemgång, innan det bar av till Peter för Alla hjärtans dag fotografering.

Det är helt glaet egentligen hur man kan gå runt so som jag gjorde hemma hos någon och inte ens tycka det känns konstigt. Det var lixom klackskor, punkt! De bilderna vi hann med att se blev väldigt fina, så det ska nog resterande bli med. Då ju mer vi tog destå bättre kändes det. Så någon dag snart blir det hem dit igen för att titta igenom resten :)

Nu ska jag ner, laga mat till mig Becca och Patte, innan det bär av in till stan för ishockey.


En lite sen gårdagens, får skylla på att jag kom hem 12 och då skulle vi laga middag.

People don't change.

Allt jag tar i blir till porr har jag hört. Vad jag ska säga om det vet jag inte, mer än att fotogenisk är jag inte när jag är full. Men det blir bra ändå. det första jag hittade i morse i min väska var ett par handbojor. Coffes skulle jag gissa på, men frågan är ju mer hur de hamnade där?

Men kul var det, och det är skönt att vara dyng ibland. Och strunta i konsekvenserna. Det blir roligast då, man mår sämst dagen efter då. Men det är det värt. För det är ju ändå roligast med jobbet!

Något säger mig att jag blev kallad dramaqueen igår, jag är nog det ja. Gråter alltid, hatar känslor. Typ, stor scen av ingenting. Men någon måste vara sådan med.

Eftersom jag tog så mycket bra bilder igår så snor jag lite från Malin, hoppas det inte gör något :)







Nu blir det godnatt så jag kan vara vacker imorgon, till photoshootet och allt!

...

X antal liter vin igår, resulterade inte till det bästa. Men bilder från bunnyfesten kommer sedan.

Bunny

Gårdagen blev väldigt rolig och jag kom inte sist, även om jag hade förtjänat det med mina ehm, typ 0 poäng :) Men vin och xider är kanske inte bäst till bowling. Efter ett tag bar det av till blvd och dans där.

Nu har det varit jobb hela dagen, och övertalning om kaninparty. Jag är en hermelin dom hade korta öron. Haha! jag har bara ett par kattöron hemma. Sedan är bruna ögon ganska bra till det tyckte jag så det var det det blev idag. Nu bär det av till Chrisse, om jag hinner dit, för där väntar mitt vin. Tjing!


Me and my lovelilove!



Bowling

Nu bär det av till strike för lite bowlande med jobbet. Men först ska jag möta upp Ida, tydligen äta trots att jag redan gjort det. But what the hell, något litet i alla fall, eller dricka. Vi får se.

Min pappa är ganska bra, han träffade en bekant som han pratade med, som skulle till Paris och leta mode. Hon skulle faktiskt det, och tydligen ordnas det någon grej på Soho den 24e med vinproving, modevisning och lite allt som. Och jag blev mer än välkommen att haka på, mingla lite, knyta kontakter. Någon som är på? Det kostade pengar men det gör det väl alltid om det handlar om krogen? Kommer bli lite tråkigt att gå dit själv tycker jag bara. Lärorikt kanske, men roligare att vara två.




Bråttom, bråttom. This is me tonight!

Tillslut


fargadelinser tyckte tydligen att det var dags tillslut. Synd att jag ser helt suddigt med dem.

Konkurrera ut sig själva?

Sitter nu, när huvudet inte dunkar för en stund, och läser på lite om företaget vi ska göra ett arbete om i Marknadsföringen och det som förvånar mig är hur själva koncernen med dotterbolag konkurrerar ut sig själva.

Jag kan förstå företag som har dotterbolag som inriktar sig på olika marknader eller håller sig på olika nivåer exempelvis en exlusiv och en budget. Men jag kan däremot inte riktigt förstå det där med att gå in på samma marknad med olika dotterbolag. Så som Åhléns gör. De har ju Åhléns och Åhléns city där de säljer skönhet, mode, hem och media. Borde de då inte fokusera på detta då de vill ses som ett företag med hög internationell klass?

Varför då ha Kicks, Lagerhaus och myself & friends i samma bolag? Och till och med NK ett tag? Visserligen är det olika kunder som går till de olika butikerna och man kan välja att marknadsföra det på olika sätt. Men detta går ju att man inte tänker på Åhléns som någonting jämfört med det andra, för helt plötsligt förknippar man Kicks med skönhet, Lagerhaus med hem och Myself & friends med mode (Det är okänt ännu, det vet jag, men vad händer om det blir stort?)

Vad förknippar man då Åhléns med? Ett varuhus som har allt men ändå ingenting?

AC/DC

Det finns en person jag är galet tacksam mot just nu, det är Martina på mitt jobb. Hon har tagit min stängningstid den 20e, så för min del ska det bli Stockholm. Fick lite panik när jag lovat Johannes att följa med och inte blev av mif min tid. Men nu är det fixat, Eller ja, det beror ju lite på hur tågbiljetterna blir bokade imorgon, för konsertbiljetter verkar det inte vara några problem att få tag på!



Till största delen vilat upp mig hemma hon pojken idag, men inte vill huvudvärken släppa för det. Men får bli skolan imorgon om det inte smäller lika hårt.


Tågluffa?

Sommaren vill jag spendera fri, och jag väljer att göra det på mitt sätt.

Berlin, Prag, Budapest, Istanbul, Milano, Nice, Paris, London, Amsterdam, Köpenhamn skulle vara en fin resväg kan jag lova er. Då blir det dock väldigt bråttom då vissa platser är högre prioritering till stopp än andra. Där vill jag stanna i alla fall 4 dagar, så kanske kan Köpenhamn och Milano avvaras till en senare resa. Men det är i nödfall.

Det finns ytterligare ett problem med denna resa, jag är ensam än så länge. Vilket inte är optimalt, kan ju vara skönt att ha någon att bråka med, att prata med under färden på ett dygn mellan Budapest – Istanbul – Milano. Galet långsamma tåg där! Men värt det då jag verkligen vill till Istanbul.

Har redan kollat upp detta och själva tåget kommer att gå på ca 4000 kr, vilket inte är mycket alls om man ser till hur mycket man kan åka. Det är ju faktiskt genom hela Europa man åker. Utöver detta vet jag ju inte vad boendet kommer att gå på, men i värsta fall får vi väl satsa på att låsa in sakerna någonstans, festa sönder och sova på tåget. Hade ju kunnat fungera tycker man.

Så är det någon som är på, och känner att en månads tågluffande är lockande? Jag är inte feg på det, och kan faktiskt spara. Även om det är svårt.

Bilder från ifrån igår, innan det ballade ur.







Gårdagen

Jag är ganska hundra på att det varit mer än bara alkohol i de få glas jag drack igår. Annars borde jag väl inte känna mig full fortfarande?

Det blev jobb hockey och sedan Chez. Därefter mötte jag upp Johannes och åkte till Henriksberg, poff gick tiden och sedan blev det till att möta Noa.

En kort berättelse över min kväll, jag orkar inte, Har huvudvärk och mår jävligt kasst, och ska på släktkalas nu.


RSS 2.0