The weekend

Just för tillfället funderar jag på att slänga ut hela min garderob, behålla munkjackor och förstora tshirtar, några leggings och sedan leva i det. Resten av livet. Totalt oinspirerat är det just nu. Ingenting känns rätt eller bra. Allt som är förstort döljer och det är väl det som är anledningen. Kan vara kylan och att jag egentlgien vill ha jeansshorts och sandaler. Men jag vet inte.


Fantastisk bild förövrigt

Vad jag vet är att gårdagen var riktigt bra. Förkrök, kläder, och Sticky för att sedan knö på soffan bredvid en snarkande Patrik. Men vad gör man inte? Jag börjar smått komma tillbaka till punkten all or nothing och vet inte vad jag ska göra.

 


Sista minuten

Som vanligt ute i sista sekund, nu ska jag svepa glaset och bege mig mot bussen, möta upp Pat och gå på kalas. Tjing!


26 februari

Hemkommen frå någon timma sedan, ställde in kalasandet och begav mig hemåt efter plåtningen. Återupptog idag det där framför kameran, riktigt roligt. Men kände mig ganska så ringrostig. Väldigt snarare. Hur som helst sitter jag och dricker te och hoppas på att Pat bestämmer sig för att åka hem snart, så jag slipper sova ensam. Hatar att göra det.

Ann-sofie Back och Alexander Wang säger att hål är inne, därför tyckte jag det var lämpligt att visa mina mysbyxor. Både sportiga och håliga. 2 trender i ett!


Drömmar och skor

Patrik har skaffat pojkvän, som han ska flytta hem till. Pojkvännens familj gör inget annat än att gå runt i sin paradvåning och röker. De har också en totyrkammare i badrummet. Men det värsta av allt är att de tar patent på min katt, han ska tydligen inte få stanna hos mig utan den ska de ha med och ge cancer i all rök.

I alla fall om vi tror min hjärna, när jag är omedveten av vad som sker och sover väldigt gott. Inbland undrar jag vad det är för fel, något måste det vara?!


För övrigt gick det inte att hålla mig borta från affärer när lönen kommer, igår blev det en vit herrskjorta och sammetsbyxor. 75 kr. I morse hade jag sovit på saken och insåg att jag behövde nedan visade skor, så de är påväg hem till mig.

Impress SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM



Nu bär det av till stan, fotografering på g. Me like!

Förlåt men...

Efter en dag i skolan, gymmet och bio och insett att jag vill gifta mig med någon som kommer se ut som George Clooney om några år ska jag uttrycka mig angående imorse. Jag tror att de flesta förstår...

Fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan, FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Godnatt.

Hon gör det igen.

Som vanligt, jag vet inte vad det är men alltid lyckas hos. Fashiontoast. Lagom slappt och lagom uppklätt, men tillsammans blir det sådär snyggt och fantastiskt som hon alltid lyckas med.

 

Fast nu blir det sova, körde med elf sminket idag och var faktiskt positivt överaskad, med tanke på priset. Dock lite tidigt att uttala sig så väntar någon vecka. God natt!


Skor

Damer och herrar, nu är det så att jag funnit ett par skor jag behöver, verkligen behöver. Jag tror inte jag överlever utan dem, så illa är det. Så kan någon fantastisk människa skänka dessa till mig? Jag gör nästan vad som helst, för dessa och för Louboutins barbie sko då. Fast nu ska jag sova, godnatt.


Sepia

Hittade en borttappad cdskiva idag, så nu ska det skickas ut bilder. Ni får nöja er med en på mig så länge, funderar på att sminka av mig nu innan hockeyn börjar, för att sedan testa mitt e.l.f smink i pausen. På kvällen så fint. Men måste man innan man står och har bråttom till skolan så. Nu börjar det!


Fantastisk morgon

Dagen skulle starta med ishockey, men imorse förstod jag först inte varför klockan ringde. Och när jag väl insåg varför så hade strömmen gått. Sedan till råga på allt när jag fått starta morgonen utan kaffe kommer nästa fantastiska händelse. Modemet lägger av när jag ska hämta hem Gina Tricot arbetet. Sen lägger strömmen av igen. Så nu sitter jag på jobbet tills dansen börjar.

Bra var iallafall att jag redan nu fått hem mitt e.l.f. smink, detta trots snöstormen. Så lite lycka blev det i alla fall. speciellt när allt verkade fantstiskt. Så om Patrik tillåter ska jag pröva det mesta imorgon och säga vad jag tycker om det. Än så länge gillar jag i alla fall lip plumbern.


Vad jag vill ha..

Jag orkar snart inte titta ut genom fönstret, men nu lyser solen i alla fall. Dock vet jag inte om det hjälper. För just nu är detta allt jag vill ha, skira tyger, sand, en vacker solnedgång utan jacka. Jag vill iväg nu. Om jag ändå får fortsätta med vad jag vill ha, så är det en bucket och ett utseende som hennes. Det är vad jag vill ha. Kan ni ordna det till mig?

Pic. fashiongonerogue



Hörde jag någon säga snö?

Bra kväll. Matchen fick ett bra resultat och med trevligt sällskap tänker man inte på att snön antagligen faller betydligt mycket mer utanför Göteborg som i. Och efter alldelles för många minuter ute i kylan, i väntan på bussen la mina lugor av och med nöd och näppe lyckades jag stå upp tills bussen valde att komma. Sedan löste sig allt efter några timmar i duschen. Nu tänker jag inte lämna sängen, inte mer än för att hämta te.

Och ska jag bege mig utanför dörren kommer jag klä mig såhär, då håller man förhoppningsvis sig varm iaf.



Friday

Nu bär det av in till stan, kommer antagligen som det ser ut nu gå på rullande mand för mig. Först Condeco med Boråsgruppen, skriva klart. Därefter raka vägen till Fresh Fish och spendera lite tid där, därefter bär det av till PC eller någon annan trevlig krog för att njuta av ishockey. Sedan blir det hemgång eller ett rejält kalas. Vi får se. Men så ser dagsplaneringen ut. Mäste springa. Tjing!

Chez

Gymmet blev gästat, skönt var det. Därefter mötte jag upp Sara på Chez och det blev lite dricka innan hemfärd i snöstormen. Lagom för en torsdag. Maxning blir det till helgen, med Fresh fish och hockey. Kanske lite modevisningar där på natten. Beyond retro kalas och så. Som helger ska vara. Nu bär det av till sängen vilketsom.




Fick en liten påminnelse här i bloggen om den här tävlingen ovan, klicka in er och rösta på mig nu är ni söta. Jag tycker om att vinna ;)

Den klänningen

Den hade då inte suttit helt fel, inte alls. Nog för att det som vanligt snöar här, men när snön försvunnit. Då vill jag gå ut i våren i en sådan.

Idag är det studier och gymmet på schemat. No more, no less. Mage, rygg, rumpa. Så nu vet ni det också.


Starta eget kurs

Sitter i Borås, igen. Denna gången inväntar jag en helt frivillig föreläsning. Helt fantastiskt. Jag stannar frivilligt kvar i skolan, det ni. Det hålls en starta eget kurs på några timmar som jag tänkt gå på. Få lite klarhet i allt nu när mitt företag är registrerat och färdigt att startas på riktigt. Så det är ungefär vad jag ska göra idag.

Sedan blir det hem för att bänka sig framför tvn och OS. Ett OS jag vill ska sluta som på bilden.

 


The best kind of love.

Nu beger jag mig in till gymmet, hårdträning med Mimmi för att sedan bege mig hemåt. Plugga det sista inför duggan och bli blond igen. Lika bra att go all in när jag ändå leker med håret. Tjing!

Gårdagen

Igår var en sådan dag då det inte gick att skriva av sig, dels för att jag inte kunde logga in och dels för att jag var upptagen med annat. Var och tränade med Pat och därefter skulle det bli sminkning, en inställd sådan som ledde till fördelsedagsmiddag. Som därefter resulterade i att jag fick en tråkig kväll och tog fram rakaparaten uytterligare en gång och denna gång inte bara lade tillbaka den. Jag använde den, liten smygrakning, som en en början på det jag vill få till senare, men inte riktigt vågar ännu.


Från den tiden då sommaren var varm och vi grillade här. Gratz!


The haircut.



Ge mig.

Ytterligare en dag blev det hemma, igår var mysigt och melidifestivalen bjöd på kläder jag ska se till att få fram. Kedjearmen är ett utav de där plaggen. Me like! Och hela Pauline tack.


Pic.

Pic.

Schemaförändringar.

Det blev inget med Push, Mimmi åkte hem likaså gjorde jag, sedan begav det sig iväg igen. Lite öl och somnade vid 8. Så kan det gå, några timmar senare blev det upp och åka och handla. Det mesta är fixat och klart inför kvällen här, morötter är skalade, annanas är skivad. Dippsåser är och står till sig, kan inte bli annat än bra. Perfekt kväll som behövs, någonting som går emot kroghetsen. Inget illa om krogen och utgångar, jag älskart. Men ibland vill man bara vara hemma.

Bambambedam


Konstig tjej, sitter och sjunger. Nu bär det av till jobbet, en stängning för att sedan göra stan osäker. Så går det när man inte ska ut, men Push firar 2 år så då får man fira lite. När Mimmi ska dit och allt. En LBD, batikmönstrade strumpbyxor, röda läppar och glittriga skor till detta. Azum!

Visitkort

Som makeupartist, men även privatperson eller när du arbetar med precis vad som helst kan det vara nödvändigt att ge ut sina kontaktuppgifter. Och gör man inte det snyggast och bäst genom att lämna fram en liten, men ytterst snygg lapp, ett visitkort?

De flesta av er har nog sett mina gamla, där det står min privata mail och inte är speciellt genomtänkt alls. Men vad gör man inte för att få fram ett att dela ut under utbildningen? Men nu är jag färdig, och inser nu vikten av ett mer professionellt visitkort, ett man inte behöver säga att "det är mitt gamla, men det stämmer".

Jag såg faktiskt precis att visitkortsexperten har ett specialerbjudande alla ni bör kika in på, 20 % och då designar de ett personligt till dig och ser till att ditt visitkort speglar dig och/eller ditt företag.


Alexander McQueen

En designer utöver det vanliga, någon som alltid stog ut vare sig det gällde kläder eller smink hittades idag död i sin lägenhet.



Alexander hade inga gränser och utforskade ständigt nya möjligheter, någonting som gett honom jobbet som chefsdesigner på Givenchy innan han år 2001 började designa under eget namn. Och har därefter alltid gett en show med högklassig underhållning och plagg att sukta över. Men nu har världen förlorat en man med de kvalifikationerna att skapa det där ha begäret av totalt katastrofala men ändå genialiska sakerna man inte visste man ville ha. Lee Alexander McQueen kommer vara saknad.

Bilder från hans spring 2010 rtw kollektion


KappAhl

Sprang förbi KappAhl innan jag satte mig här på Condeco för att plugga. Mest för att reka lite inför arbetet jag skriver. Men faktiskt såg jag någonting som jag hajade till på, dessa jeans. De är väldigt lika de som finns hos Local firm, men betydligt billigare. Snygga var de också om du frågar mig. Dock är deras målgrupp lite äldre så storlekarna går nog antagligen inte ner i min storlek. Men funderar på att springa in och titta efter ändå. Fattig student som man är.

Nu får jag återgå till min latte och mitt arbete. Ha det underbart i vårsolen ni andra!

Onsdag

Har väl mest suttit och skrivit idag, om H&M, skriva om skriva rätt som det så fint blir i min värld. Sprungit och tillråga på det förfrusit mina fingrar som ett uppehåll i skrivandet. Därefter blev det dans och sedan en öl på Rockbaren med Pat och vänner. De gick på bio, jag hamnade här. Tänkte skriva lite mer H&M, men jag orkar inte. Får skriva klart det imorgon.

Klickade in mig på Kicks för en stund sedan och fann denna bilden och blev genast sugen på att gå runt sådär, sommarfin. Med en tunn skjorta och jeansshorts och bruna ben. Fy tusan vad det är precis vad jag längtar efter.

 

Nu lägger jag mig och läser Elle eller Modefabriken. Tjing.


Pyssel, pyssel.

Var på introduktion inför jobbet på H&M idag, därefter blev det planer på att träna. Hamnade på panduro på vägen och inhandlade kedjor, knäppen och ringar. Blev lite insporerad av familjen Ivestig och kände för att pussla jag med. Det slutade med ett lårsmycke och ett till handsmycke. Kanske inte det absolut vackraste handsmycket, men lite pysselskoj var det allt. Får köpa mer när lönen kommer. Nu blir det åter till pluggandet och konkurrentanalysering. Tjing!


Another week

Det är mycket av de där studierna som tar upp min tid nu. H&M heter företaget som har min störta uppmärksamhet, 2 arbeten. Ett jobb. Objektiv vet jag inte om man kan vara snart. Men en sak är säker, om en timma bär det av till Scandinavium och därfter hem, lite mer H&M, sova för att sedan bege mig till Introduktionsmötet på just det där företaget. Så jag har fullt upp nu kan man nog påstå, lyckades iaf spendera natten med den bästa. Och det är ganska bra för att vara oss, vi är ganska dåliga på att få tiden att passa oss.

Yesterday

Igår, Alex kalas och sedan hamnade alla de som absolut inte skulle till Karisma på karisma, why? Därefter var stegen riktade mot Trädgårn, men jag hamnade på bussen. Slutade med en taxi med Tess och nu ska jag till jobbet. Tjing.

Klädproblem.

Fashiontoast lägger ribban över hur jag vill se ut ikväll. Varför har jag inte någon vit spetsklänning? Hm, en vit med svart spets över? Might work, kanske hitta rjag någonting i stan sen? Vilket som sitter Patrik där nere och spelar gitarr för tvn medan jag inte kan avgöra vad jag ska ha på mig. Jobbigt.


Let's dance.

Tusan, jag skulle inte satt mig med datorn framför tvn och tittat på Let's dance. Nu vill jag dansa, trots att jag nästan redan gjort det idag. På friskis om det kan räknas till dans? Dagen spenderades med att skratta åt föreläsarens skämt, diskutera barn, en sen lunchdejt med Pat och därefter träning med Malin. Nu sitter jag här och övertalar mig om att jag ska ladda inför imorgon. Lär hända.

Hade dessa skor från Carin Wester stått och väntat på mig vid dörren hade valet varit enkelt. Men nu sitter jag hemma, i alla fall ett tag till. Ska ju ändå plocka upp Pat om några timmar om det blir som planerat.


Yesterdays

Jag funderar på att gå och lägga mig igen, trött och irriterad. Sämsta humöret att vara på. Men jag vet att om jag gör det missar jag bussen till dansen och trots att det tar över en timma dit känns det som att det behövs, har dansat inatt. Salsa idag, kanske fjäska in sig på housen så blir allt kalas. Och när jag kommer hem är jag på topp igen. Loveli.

Igår blev det Parken en stund, Elin och jag fann Sara och hennes sambo Carro. Efter någon timma bar det av till Nivå. Sedan satte jag mig i bilen och åkte hem. Underbart med en kvällspromenad i stan och att sedan sätta sig i en varm bil.



In mot stan.

Ut i snökaoset och in mot stan, tusan vad jag känner att jag inte vill ha det jag har på mig, kanske byter i sista sekund. Ville ha jeansen som är bortsprugna så nu blir det bustier, jeansjacka och höga svarta byxor. Hm, kanske byter till leggings. Får se. Tjing!


22:48

Plugga hette det ja. En annan dag, jag måste sova.

Jag har för övrigt hittat en galet rolig blogg, fantastisk dam som skriver. Knivlisa heter bloggen och jag skrattar så jag får ont när jag läser, min humor så det stänker om det.

Intervjun gick bra, det firade jag med snöstorm och chokladglögg. Som jag säger, snöar det får man dricka glögg. det behövs då.

Tuesday

Nu bär det av in till stan, intervju som ska gå galant och jobbet ska gå till mig, för det är början på en lång karriär. Därefter blir det gymmet en sväng sedan återvänder jag hemmåt för att plugga lite. Köpte ett galet snyggt läppstift igår, ljusrosa från Makeupstore. Men det får ni se när jag inte har torra läppar. Ser förfärligt ut med ljust läppstift på det. Nej, försvarets blir det på mina idag.

Klänningen köpte jag på Monki igår, 63 kronor. Perfekt då jag stod hemma och klagade på att jag inte hade någon bra svart vardagsklänning. Nu har jag.


Saras Makeup

Bolagsbolaget har svarat efter en tids väntan, jag är numera egen företagare och har ett litet sött företag. Steg ett måste vara att ha en hemsida, med portfolio och saker. Och det är fixat det, välkomna in på SarasMakeup.se och se hur det ser ut än så länge!

Nu blir det läggdags, tjing!

Monday.

Såhär har jag stått halva morgonen och nu är det 5 minuter tills bussen går, smink ska på och träningskläder ska packas. Blir nog bra. Skola och Kappahlarbete, därefter NYC och Lyrical Jazz.


RSS 2.0