det regnar, jag fryser

det regnar, jag fryser


Valborg

Hade det varit lite varmare hade ajg sett ut såhär, men kylan gör att det blir lite mindre naket. Nu sticker jag in mot stan, kortegen och grill i slottskogen!


Bikini

Sneekpeek på det nya i min garderob. En laxorosa bikini, med massvis med stenar på. Fint till en skir tunika eller en brunbränd och betydligt mycket mer vältränad mage. Till sommaren som sagt. Nu vill jag bara att trosorna til lska komma in, så blir det perfa.

Topshop gav ingenting utom öl för min del, tusan. Jag skulle köpt gubbkepsen. Vill ha den nu, jättemycket. JÄTTEMYCKET! Den är ju perfekt för mig, får bli en sådan i Stockholm. Vill ju inte vara pank förän jag kommer hem därifrån. Därav blir det nog ingen utgång i morgon, bara grill och chill som det heter. Lär hamna med bror någonstans. Men nu svamlar jag jobbat hela dagen, MRL och sedan avancerad shopping, godnatt!

jobbet avklarat, sitter på bussen till gym...

jobbet avklarat, sitter på bussen till gymmet och därefter blir det topshop med märta! Ses vi?


Photoshoot

För några månader sedan var jag iväg och gjorde en liten session, nu har resultatet kommit och jag är grymt nöjd. Vi började med naturligt och bygde på stylingen eftersom, här är en utav de sista bilderna.   Fotograf är Pierre G och mua Alexandra B.


nu har det ändrat så det ska gå att sms bl...

nu har det ändrat så det ska gå att sms blogga på riktigt. Hoppas man kan skriva lite längre nu då!


Animals

Jag är nog inte den enda i denna världen som är besatt av ringar, det och tatueringar. Och dessa fyra är helt fantastiska, vill klicka hem dem alla. Men spara heter det, ska ju köpa på mig så många det går under mina resor. Nu och i sommar. Kommer från cocoo allihopa.

Det börjar för övrigt bli lite enerverande att få höra om och om igen att det inte går att kommentera, kan det inte bara fungera som det ska? Trött jag blir, förstår inte varför det ska vara så svårt att få det att fungera?



True

Jag har en svag aning om att denna jackan stämmer in perfekt på mig.


Zara


Pic. Glamour

Inte för att jag är ett vidare fan av Zara men detta borde jag kanske leta rätt på. För det här gillar jag, och tror att det kan vara helt underbart att springa runt i till sommaren. Och även senare in på hösten när den spenderas i 30 gradig värme och i tropiskt regn.

 

Frukost på Espressohouse och några varv i stan idag. Träningen blev inställd pga matthet idag igen och ska försöka ta tag i städning och plugg nu på kvällen. Vad gör ni en dag som denna?


Vackert

Flätor och sidenband, jag vill ha det romantiskt och fint med vit spets. Lite sommarprinsessa och så långt ifrån vad som brukar vara som möjligt. Men det är vackert, och ibland är det så att det är allt som tilltalar en.

 

Och på tal om någonting helt annat så undrar jag hur vissa människor är skapta!


En helg i bilder.

Det blev hem till Kim för att förfesta på fredagen, sedan in mot stan och Deep. Sedan skulle jag gå hem ett antal gånger, men glömde av det helt utan anledning lika många. Kom hem någon gång mitt på dagen på lördagen, somnade och vaknade lagom till att det begav sig hem till Märta. Bakismat och förkrök innan det fortsatte mot Parken och Patriks spelning. Resterande tid av helgen har det varit jobb. Och idag bara skola.


All in

Imorgon blir det upp tidigt, raka vägen till H&M i Högsbo och spendera dagen där för att när jag slutat snabbt förflytta mig ut till torslanda för förfest hos Kim och sedan in till stan. Därför tänkte jag tala om för er att det är såhär jag kommer att se ut imorgon. Lite kallt är det ju ute, så varför inte köra med en ehm varg/räv/djur på huvudet?

Skämt å sido, men det blir lite fjädrar, lite mocka och ja. Lite som ovan. God natt mina kära!


Topshop

Tänkte bara tala om för er att Nöjesguiden anordnar en mingelkväll med vårmode och 20 %. Och lite annan underhållning som kan locka. Så är ni sugna på detta nästa torsdag, den 29e 19:30 - 21:30 med en uppföljande efterfest på Peacock tycker jag att ni ska klicka in er här och skriva upp er på listan!

Mage, Rupa, Lår pass. Sol och vandring i stan, och självklart en sväng till Borås vad var dagen bjöd på. Nu ska jag fixa med mitt smink och packa inför morgondagen.



Tjugoförsta april

Detta är ju bara så äckligt snyggt. Så nu vet ni att jag tycker det, var tvungen att vädra min åsikt!

Idag har jag fått reda på precis vad en revisor gör, väldigt nödvändig föreläsning, hade lika gärna kunnat ligga hemma i sängen. Eller gjort någonting annat viktigt! Sedan blev det gymmet, allt för att få mon rygg hel. Än har det fungerat, känner inte av den så mycket. Men det kommer väl ikväll. Nu ska jag gå igenom min garderob och se vad som kan avvaras till swoppingen!


20 April

Sminkade en dam vid namn Elin ikväll, för en fotoutbildning. 2 sminkningar och  mycket skratt blev det. Förhoppningsvis får ni se någon bild därifrån snart! Nu blir det sömn, skola och gym med Sandra imorgon förhoppningsvis. Helst lite salsa också!

Hade för övrigt velat äga hela hennes garderob. Älskar den, minsta lilla detalj. Inspiration på max.



Butterflies

Jag älskar mitt nya halsband från H&M. Har fått någon fablesse för fjärilar, allt ska ha det. Ringar, örhängen, halsband. Helst 100 stycken. Jag gillar att det finns så mycket av det. Och att H&M har så mycket av det. Bli kanske till en hel del fjärilsinköp på fredag då.

Anyway, nu har jag skrivit klart min tenta för ett tag sedan. En löprunda ligger på tur. Om ryggen klarar av det vill säga.


Dance, dance.

Ett smakprov från torsdagens fotografering. Pic.

Nu blir det tentaplugg för min del.


Sunsun

Nu sticker jag, Bossen och mitt rosa läppstift in till stan. Presentköp och skola, därefter dans. Laddar inför tentan imorgon så att säga. Tja!


Hush little baby don't say a word

Det blev i runda slängar en kort sväng på stan, stannade till ett bra tag hos Caroline, där fix var på gång. Sedan var det tal om Pc, men det slutade på Bliss. En öl där, sedan tröttnade vi och begav oss till Biljardpalatset och satte oss. Lite småprat fram och tillbaka innan jag satte mig på bussen ut mot Bräcke och en förvånansvärt perfekt sömn, som inte har infunnit sig på länge. Lugn och fin begav jag mig till jobbet, hör och häpna hamnade jag tillslut i BOPen.

Därefter var det hem och kalas, lillasyster bliver stor. 15 år. och sedan dess har det blivit hållbarhet. Funderingar kring tatuering har det blivit också. Lutar för tillfället åt rubriken, skrivstil och sidan av underarmen. Nu vet ni det också. God natt.


What did you say?

H&M och sedan Donken, därfter plugg. Nu har jag hamnat i detta läge och är påväg hem till Caroline. Bråttom till bussen ja! Tja!


Pink

Blev väckt liiiiite för tidigt hos Patrik, så det bliev hem hit innan jag ska bege mig till arbetet om en stund. Lite studier i solen kanske.

Och på tal om solen har jag fått en fablesse för rosa läppar, så vackert. Hade det perfekta läppstiftet, men fylla och slänga runt med det är ingen bra ide. Behöver ett nytt. Nu, nu, nu. Ett precis i färgen nedan.


Femtonde April

Over and over again, she knows how to do it! En sådan klänning vill jag ha! Svart, enkel och med någonting som sticker ut. Helt perfekt! Undra om jag ska åka förbi henne och råna henne på hennes garderob?

Löprundan för dagen är avklarad, nu ska jag läsa lite hållbarhet innan jag sticker iväg till salsan för att sedan fortsätta till studion. Photos på g.


Fjortonde April

Ida ringde mig lite fint förut, och jag tolkar det som att resan är bokad. Det betyder att jag tänker springa runt såhär i en månad. Thailand i september - oktober. I like!

Då betyder det att Thai10 behöver infrias, började fint idag med en mil, gång dessvärre, men annars kunde jag inte titta på Topmodel. Och det är skönt att gå lite istället för att pumpa muskler.



Jag och skor..

Det skulle bli en dag i slottskogen med Ingrid och bara ben, det slutade med ett hälsapå på Makeupstudion och Manges studio och sedan tog vi oss runt i stan och bara gick. Slutade med att vi klampade in på H&M och jag blev med ett par skor. Har länge pillat på dem och nu är de i min ägo. För ynka 100 riksdaler. Jag gillar.


Slottskogen

Efter att ha legat och läst fiber på altanen är det nu dags att bege sig in mot stan, möta upp Ingrid för en promenad i Slottskogen. Mysigt och helt perfekt i detta vädret!


New ones.

Igår efter skolan insåg jag att det var ohållbart att ha slarvat bort sina solglasögon. Hoppas innerligt på att de snart ska dyka upp igen. Vilket som fann jag dessa på H&M för en 50 lapp. Vilket är mer än okej. Ny fräsch färg, en modell jag gillar. Bättre kan det inte bli!


God morgon


Utan mascara så käckt!



In mot stan nu, ska kränga lite kläder innan jag beger mig mot Linné och fröken Dates resident. I alla fall om jag får tag på henne. Men det är så dagen ser ut. Så ni får ta vara på solen åt mig som kommer att stå inne hela dagen, med tanke på hur sällsynt den är!



Nightey


Vackra hon.

Det blev tillslut tapas på Cicero med Elin. Fantastiskt gott och inte alls dyrt. Vin och småplock. Precis som det ska vara. Sedan blev nästa mission Djävulen bär Prada. Och nu sitter jag här och drömmer mig bort, långt bort. Tror jag ska sova och ladda inför arbetet imorgon. Godnatt!


Give me all of that.


Nu blir det en långpromenad innan jag anländer till arbetet, ett kort pass innan vi avgör vad som kommer att ske resten av dagen. Any idea? Planerna är på topp. En totalt blank sida från klockan 5. Så nu vet ni. Intresseklubben antecknar. Sara är tydligen off duty. Nä dusch och fix. Ska gå strax. Tja!

Cut, cut.

Inte speciellt stor skillnad från tidigare kanske. Ville behålla längden och sidecuten hade jag redan. Blev en lite mer definierad lugg och toppning av håret. En dusch och därefter får vi se om håret vill ligga på plats.

I övrigt har det varit miljöprat blandat med design idag, en intressant diskussion kring detta. Konsumtionssamhället och slitochsläng. Miljövänliga textilier som kan läggas på komposten eller återvinnas. Mycket vackert finns det om pengarna och kunskapen räcker till.

En fransförlängning på Caroline, och därefter fastnade jag framför Talang där bästaste Twisted dansade. Åh vad det gjorde min kväll! Ännu mer skulle det göra om P ringer och säger att vännerna är dissade och att jag får somna till ljudet av hjärtslag.


Butterflies

Söta små fjärilar pryder mina ben, tvåpack fö 99 på h&m, detta tillsammans med ta 2 betala för 1. Me like! Nu blir det seminarie, därfefter ska jag klippa mig i någon fancy frisyr. Vilken är frågan?!


Ego design



Igår hade vi en gästföreläsare, eller egentligen tre. Men en utav dem gick in i andras garderober, plockade ut plagg som man inte längre använde för att redesigna dem. Göra någonting nytt av dem. En kavaj blev en klänning och jag vet inte vad. Laundry design kallar hon sig. Titta in hos henne!

Nu funderar jag på om det kanske kan vara precis det jag behöver göra med min garderob. Inga drastiska förändringar, men sy upp, sy in, sy om. Och i samband med Moas förslag om en liten vänskapsswopping blir ju detta helt fantastiskt. Nu var det sagt, nu sticker jag via stan till Borås, Externredovisning för er som undrar. Därefter blir det bodypump. Tjing!



Ett klädmonster?

Jag har funnit svaret på varför jag konsumerar så ofantligt mycket kläder. För att i den här familjen är dessa kläder ett så kallat engångsplagg. Lägger man det i tvättmaskinen får man köpa nytt. För det återvänder aldrig därifrån, och återvänder det är det ett år senare, uttöjt och urtvättat. Gärna lite förstört i sömmarna. Alltså, man får köpa ett nytt. Mest irriterande är det när det är i en storlek ingen annan kan få på sig, det är basplagg, svarta klänningar, vita linnen, svarta trikå kjolar. Ja sådant som är ämnat att ha varje dag. Borta.

Mission Nametag är nästa grej att göra. Funderar på om det är det som ska ske när jag kommer hem från skola och yoga idag. Efter att jag köpt en ny svart klänning, som antagligen inte finns, och ytterligare en svart kjol. Fast det kanske inte hjälper, för kanske är det ett litet hårigt monster som gömmer sig någonstans vart favoriträtt är just svart trikå. Kan vara så.

Sjätte April

Ännu en gång har jag satt mig ner och fyllt i alla uppgifter. Denna gången ska det förhoppningsvis gå att få igenom. Momsdeklarationen och allt där till ska fixas, så att jag kan få iväg mina fakturor. Nu undrar jag bara vart min bokföring tagit vägen, och alla kvitton. Jag anmäler mig till "Sveriges värsta företagare". Ingen konkurrens.

Dagen som följer blir nog en utservering någonstans i stan med Ingan, rotande på Beyon retro efter passande kläder, förbi diverse andra butiker. Passar träningen och steket. Det får bli imorgon och på torsdag. Yoga och Pump. Summer of 2010 here we go!

Trolla gärna fram en kropp, ett utseende, en look som hennes till mig medans jag är borta.



Efterlysning

Nu har jag suttit i timmar och letat. Vad jag söker efter är en klänning rån H&M Trend, en klänning från Hösten 2008. Någonstans borde dessa gömma sig för jag har då inte sett mer än en enda sedan då. Är det någon som sitter på en i storlek 34 eller 36? Eller vet någon som gör, som kan tänka sig att bli av med den? För jag behöver den! Och det inser jag varje sommar sedan jag såg den första gången, denna gången ska den bli min! Hjälp mig!


Rah?

 


Femte April

Löprundan avklarad, minimal men med all denna pollen går det inte att göra mer. Nu bär det av in till stan, först studier, analys av materal och deras miljöpåverkan. Därefter dejt med Ingrid om vi har tur.


Pic. Weheartit

För övrigt är ebay kung, klickade hem 10 par ögonfransar till priset av 21kr, med frakt. Kanske inte den bästa kvaliteten, men gör man av med så många som jag gör är det värt att testa. Vet också att det finns betydligt större flerpack för inte alls mycket mer och att utbudet av roliga och extrema fransar är stort. Lätt värt!

Första riktiga söndagen på länge.

Såhär har jag spenderat i princip hela min söndag, en promenad i solen när den tittade fram. Annars har jag bara legat här. Det ser ut som stryk här inne, men jag orkar inte. Så skönt att bara få ta igen sig en hel dag. Nu ska jag sluta upp med det, titta lite på seminarieuppgiften och fröhoppningsvis bege mig till gymmet lite. Tja!



The Perfect Dress?

Chain Top SEK 249, Club L - NELLY.COM Elise Pencil Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM
Aruba Dress SEK 479, Friis & Company - NELLY.COM Duct Tape Dress SEK 395, Cheap Monday - NELLY.COM
Jag är nu mera på jakt efter en klänning till 8 Maj, Lady gaga efterfesten. Tänkte att jag skulle klicka hem en från Nelly, men när dessa 4 år de mest "extrema" och samtidigt passande jag hittar börjar jag fundera. Blir kanske till att springa förbi Weekday, antagligen gå igenom H&M Trend. Men inget verkar riktigt vilja passa. Visst är alla ovan fina, och jag skulle lätt kunna ha dem. Men jag vill ha den klänningen, eller ja klänning är väl inget krav. Men jag är ju som jag är. Någon som har ett tips på vart jag kan leta?

How come when a man says nothing will change, everything changes?

Hemkommen från Fia, och därefter Berså. Ligger här i sängen och vet inte vad jag väntar på, 3 minuter. Så då har vi en nedräkning, 3 kvar. Jag har fler, 12 och 34. Det ni, countdowns. Nej, men det jag undrar är egentligen om det finns någon som kan svara på frågan? För jag förstår inte, jag ändrar visserligen i reglerna. Men vem har sagt att de måste följas?

2, 1, 0.. Nu ska jag sova. Godnatt.

Och vi kör igen.

Gårdagen i bilder, nu sticker jag till Sofia och börjar om.



Jesus var en liten människa.

Varför firar man påsk? Metro lät några experter svara på frågan.






First real day.

Lång dag, mycket spring och en hel del kläder. Mycket, mycket plock i kläder. Gud så mycket jag ville ta med mig hem, och garden collectionen fick mig nästan att bryta mitt köpstopp. Tillsammans med ett transparent vitt och ett transparent svart linne. Men sedan hängde jag ut dem, och bestämde mig får att vänta.

En trött och sliten Sara som ska lägga sig i sängen med nya Elle och ladda inför morgondagens ögonfransförlängning och efterföljande party. Med hotellrum och frukost, frukosten var avgörande. Lite smålyx med Nathalie och en hel del andra är helt rätt i påsk!



RSS 2.0