Elle galan

Nu har jag tagit igen saker och ting. Spenderat eftermiddagen/kvällen hos Pat. Jobbat innan dess. Tittade igenom bilderna frå ellegalan med en blandad kompott. Fann fyra damer som lyckats. Kenza, Emma, Bella och Tyra. Tråkigt nog är det bara en som ser ut som gala, vi svenskar är så tråkiga. Tycker inte det ska vara utgångsuppklätt då, utan lite mer. Lite röda mattan när man för en gångs skull får lov. Men det kanske bara är jag.


Skrattretande.

Postat av: hoho? på Beslutsångest

hur kan du vara makeup-artist när du inte ens kan sminka dig själv, bara en fråga.

 

Snälla du anonyma vän (stå för vem du är), du kan ju titta igenom min portfolio och sen påstå att jag inte kan sminka. Sedan kan du titta igenom bilder där jag sminkat mig själv så ser du även där att även där har du fel.

När du äl gjort detta får du gärna komma med KONSTRUKTIV kritik. Det tar jag gärna emot. Men jag tror inte jag skulle fått de betygen jag fick om jag inte kunde sminka förstår du. Så definera gärna vart det är jag inte kan sminka mig. För det har jag då inte hört på, hmm.. 5 år. Och då utbildade jag mig i höstas.

 

 


Jag vill ha

Jag vill ha, och inte lite heller. Klicka på bilden och släng in en röst är ni gulliga.

Beslutsångest

Släktmiddag hela kvällen fram till nu, sitter hemma och funderar på om man orkar ta sig in till stan. Beslutsångesten stiger, det är lockande med lite dans. Speciellt när jag bara ska jobba, och kanske träna lite imorgon. Otroligt irriterande att det är -20 grader och att det är det som håller mig inne. Ska jag, eller ska jag inte? Jag har ju ändå piffat upp mig lite.



29 januari

Ingenting. Ingenting. Orkar inte ta mig utanför dörren, mer än att köra och hämta min syster. Det är för kallt ute. Men jag är nöjd med dagen, min mor köpte jeans till mig. Behövligt, alla mina är spårlöst försvunna eller förstora. Skumt.

Denna bilden är daterad 30 Januari förra året, ehm. Vad händer? Jeansjacka? Jag tar gärna lite sådant väder nu tack. torrt och ohalt.


Nothing at all is happening, I'm driving my sis around today. So it is Let's dance and sothing more today. To cold outside. But itäs okey with me my mom bought me jeans today for once, all of mine are gone or to big.

The pic is from january last year, now it's snow here, last year I wore jeansjackets at this time.



Emanuelle de Paula

Hej och välkomna till världen av avund, jag har stött på ett fenomen. Många av er vet redan hur frustrerad jag blir över detta. Men nu är det igång igen. Gina har som alla säkert redan vet kastat ut den gamla modellen (på tiden?!) och ersatt henne med vackra brasilianskan Emanuelle de Paula. Och kommentarerna flödar
"Äckligt smal" "För smal, tänk på vilka som handlar på Gina" "Tillbaka med Pernille" "Hon borde inte få visa underkläder" "Mer former tack" osv. En VS modell som inte borde få visa sig i underkläder, underbart!

Ursäkta mig, men hur kommer det sig att kvinnor går emot varandra? Vad hände med nittiotalets Girl Power? Dog den i takt med att avund och rivalitet kom upp?

Och till den stora frågan, varför är det okej att skriva Äckligt smal, skaffa former om någon men inte du är för tjock, banta!



God Morgon

Startar idag, tycker alla som vill köpa någonting nytt ska bege sit dit, brukar vara kalasbra. Ibland är det lite andrahanssortering, men då har jag bara varit på utförsäljningen i Borås. Bör vara samma här, om inte annat finns det skor, skor, skor. Och en avdelning med herrkläder.

Så vad gör jag idag, ska skriva lite viktigheter och dona lite innan jag beger mig in mot stan, möter upp Pat. Kvällen spenderas med salsa, lugnt tempo för mig, och sedan i Scandinavium med lite hockey. Vinst? Är det för mycket att hoppas på?


Nelly.com has a sale here in Gothenburg, not much to mention. Today I will be meeting Pat, dancing and watching some icehockey.


Paulina Lopes


Gårdagens arbete bestod av att göra denna kvinnan vacker, vilket var extremt enkelt. Först en naturlig sminkning och därefter en sotning. Modelltävling? Jag vet då vem som kommer kamma hem förstapriset. Men innan hon blir elit, vem vill hjälpa mig när jag gör henne vacker igen?

Fotograf var John Hagby.


I'm bad at remembering the english, yesterdays shoot. I first made an natural look, then smokey eyes on her.


Borås igen.

Sitter i Borås, kom hit 40 minuter innan jag börjar, lyckat att få för sig att föreläsningen startar 80.30 när den startar 09.00. Typiskt mig, sitter och drömmer mig bort. Såhär vill jag se ut idag, varför köpte jag inte den himla tröjan/jackan/whatever på ebay när jag hade chansen. Dumt nu i efterhand. Men så är det.


Cravings



30 minuter senare är jag tillbaka, men det med all rätta efter att ha besökt fashionpics och funnit dessa. Ge hit exakt nu!


The shoot

Dagens fotografering gick kalas, trots att tågen tog en timma att ta sig någonstans, kom hem nyss. Så otroligt vacker dam fick jag sminkat idag, hoppas på att få sminka henne i smaragdgrönt någon gång. Hennes ögon skulle lysa! Men nog om det.

Hämta bror för att sedan bege mig till sängen. Skolan imorgon, pencelin är guds gåva till mänskligheten. Gillas!


26 januari

Nu klagar vi känner jag, magen gör ont, hansen gör ont, jag är trött och jag vill för en gångs skull gå till skolan. Men får jag det? Nix, jag kommer inte klara av att sitta där i 8 timmar. Inte med huvudvärk. Så det blir fika med Nella, på tiden, och jobb ikväll. Det gillas!

 

 


I've noticed there’s a couple of people from the states, and other countries reading my blog, is there an interest in me writing a summary in the end of each comment?


Rosetter

Dessa hanskar kom flygandes till mig från Australien, en liten smärre deffekthet, men det är sådant man får ta. Kan ju hända alla.

Annars då?

  • 10 dagars rehab från alkoholintag blir det, pencelinkur, men tro inte ni blir av med mig för det. Jag klarar mig fint på alkoholfritt och bilkörning hemåt. Bekvämt och billigt.
  • Otroligt, fantastiskt och helt oförglömligt skönt, trots att hjärtat och lungorna sa emot, var det att vara tillbaka i danssalen idag. Ändringar i schemat blir det också, hoppar upp lite i NYC, dansar Salsa 2 timmar per vecka. Oh I like, snart kan jag till och med!

Dance, dance, dance

Jag hade nästan glömt vad man har på sig när man dansar, men tillslut fick jag ner kläderna i väskan. Nu bär det av in mot stan, skicka iväg paket och köpa böcker, förhoppningsvis möta Pat och sedan iväg till DA för att dansa. Med 17 ipren i kroppen såklart, halsen vill inte vara med mig alls.


Sick

Underbart, sjuk är jag också. Jag vet vem jag ska skylla på, även fast detta har legat och väntat ett tag. Förslappningen är på ingång, ska läsa igenom HMs årsrapport innan insomning. Inget vettigt att skriva alls helt enkelt, hjärnan tar emot när jag ska tänka.

Såhär varmt vill jag ha det just nu. Gn!


Carolina Gynning?

Lämnade av Pat på bussen för några timmar sedan, hamnade sedan här och fashineras över denna kvinna, vad hände med henne? Förändringens drottning? Till det snyggare enligt mig, men jag trodde knappt att det var hon på första bilden. Sjukt.



Deep

Gårdagen hette jag är trött och mår inte så bra, den slutade med vin och Deep med Alex, Sara och Johanna. Kalasbra faktiskt, hemgång i relativt lagom tid också, helt kalas. Jag orkar inte leta rätt på min kamera för tillfället, måste fixa det sista innan matchen som sedan ska leda vidare mot inflyttningsfest. Så gick det med den vita helgen.

Jag snor från Sara helt enkelt.


Huvudsmycke

Jag var ju som tidigare nämnt med i en tävlig hos Stylings, som jag vann. Och idag kom priset hem, ett huvudsmycke. Tjolahopp säger jag som älskar att smycka mig lite varstans, nu lär det bli huvudets tur ett tag!


Urgh.

Depressionen sprider sig, skolböckerna kostar tusenlappar, utan krydd och vi kommer ha absolut noll fritid om schemat talar sanning. Och jag som skulle ta det lugnare iår, som skulle vila ut lite, så gick det med det!

För övrigt hittade jag det vackraste jag sett på länge, en seglartröja i paljetter. Ni förstår min ekonomi med tanke på böckerna, klicka hem en sådan till mig så kanske materialisten i mig blir glad i alla fall. Fin är den! Och fin som klänning på mig hade den vart.

Abbygail Knit Top SEK 449, Vila - NELLY.COM


Gn.

Det blev ingen sömn förut, så nu beger jag mig tidigt som tusan till sängen för att få lov att sova lite. Big day tomorrow, fotografering i Falköping, och vad jag erfarat kan det inte bli annat än bra. Ska upp tidigt för att sätta mig på tåget och sminka hela dagen.

Inväntar även ett godkännande från bolagsverket, säger de ja innehar jag numer ett eget företag. Det om någonting känns bra, då kan det börja på riktigt.

Nä, sängen och sova gott. Godnatt.

Eheh, azum.


20 januari

Det blev inte som planerat, han skulle bege sig till skolan tidigt. Så jag begav mig för ett pass balans vid 10, för att sedan hamna här hemma. Rensar ur garderoben och donar. Ska nog sova någon timma också, sen blir det väl Gossipgirl maraton då fikan blev inställd.

Och btw. är det säkert att ingen vill köpa de här skorna till mig, jag hade blivit ganska lycklig då. Jag behöver som sagt dem!


God natt.

Nu sticker jag och min azum finne mitt i pannan in till staden, möta upp Patten för att bege oss till hans. Imorgon blir det till att spendera lite tid med honom, träna x antal timmar och därefter dricka kaffe med Cassandra. Plåtning inställd, så ingen stress med smink.



Fashiontoast

Inte för att jag inte är inne där varje dag, och inte för att jag inte följt henne så länge jag kan minnas, men jag fastnade helt nyss och gick igenom året 08, delar av 07 och 09. Och insåg att det är så jag vill ha min sommar, hon identifierar hur jag vill se ut. Hennes blogg är bibeln och jag gissar på att hon är gud.  Och jag behöver hennes garderob, framförallt skorna på sista bilden.









New Shoes

Sofie sov här och vi begav oss in till staden tidigt för att utföra lite ärenden, därefter begav var och en sig hem till sitt. Och nu sitter jag här med sprängande huvudvärk. Inte så okej, sängen lockar.

Blev ett inköp idag, fick CSN så var tvungen att göra slut på lite. Ett par skor, från Belle, helt okej att de kostade 199 kr. Även fast Sofie köpte likadana var det tvunget att inhandlas. Stilrena och söta, precis sådana jag inte har och behöver. Kalas.


18 Januari

Nu bär det av in till gymmet, skivstång står på schemat. Men först ska jag ta en värktablett, huvudet vill inte vara med mig idag. Därefter är det dags att möta upp Sofie, spendera lite tid tillsammans. Vi hörs sedan!

Jag känner för en fotografering som denna, någon mua och fotograf som känner sig manade?



Helgen

Tillbaka igen, fredagen spenderades på Trädgårn med Nathalie. Däre det bestämdes att lördagen skulle vara i samma sällskap, bara byta till sig några fler. Vi lade till Patrik och hans vänner och bytte till Park Lane igår. Och idag har jag varit på 50-års lunch och hälsat på min nya söta lilla kusin. Mys!



Skål




Ballet, Elle US


Source: Fashiongonerouge

Fixar det sista inför kvällen innan jag styr bilen mot bolaget, plockar up Nat för att sedan återvända hit för fix innan staden väntar.

 

 


Ang. förlängningen

Anonym om Ögonfransförlängning.:
Kan du berätta lite mer om ögonfransförlägningar? hur länge dom håller och så? är det som lösögonfransar?



Ens egna ögonfransar har en livscykel på ca 90 dagar, sedan tappar man den. Tillväxtfasen är bara en del utav fransens livslängd, därefter sitter den bara och förändras ej. Fransarnas tillväxtfaser ligger olika och man tappar inte heller alla fransar samtidigt, oftast märker man det knappt. Men när man har en förlängning kommer det märkas mer då man har längre och tjockare fransar som lossnar. Det rekommenderas ett återbesök ca en gång i månaden för att hålla fransförlängningen i toppskick, byta ut och sätta på fransar på de nya fransarna som vuxit sig tillräckligt långa för att kunna bära en lösfrans. Men detta är inte någonting som är ett krav och då tappar man den sista förlängningsfransen ca 2 - 3 månader efter behandlingen.

Man sätter de en och en, och limmar på dem med svart lim utmed hela fransen, altså blir fransen något tjockare, och självklart längre också. Det är den effekten man får, så det är inte som lösögonfransar i den bemärkelsen att man limmar på allt på huden. Utan man limmar fast i den egna fransen.

God morgon

Har visserligen varit uppe en stund, men inte gjort någonting vettigt. Tittat över lite bilder till fotograferingen med Nadia på onsdag, ska väl leta lite inspiration inför torsdagens med. Hittar mest shoots jag själv vill agera framför kameran i.

Hur som har jag lyckats med en hemsida till min portfolio, än finns det ingenting alls där. Peter och jag ska fixa och när det är klart ska ni få adressen. Så länge finns Sarasmakeup.blogg.se där inspiration för fotograferingar ska läggas.

Idag, Städa, stryka, springa, hämta Nat och därefter göra staden.



Ögonfransförlängning.

Som de flesta redan vet är jag utbildad ögonfransförlängare, som har fått lägga detta lite vid sidan då jag haft fullt upp med en hel del det senaste. Men jag känner att det nu är dags att ta tag i det hela, i en ganska liten utsträckning först för att sedan öka på när jag kan göra det på 2 timmar, då detta är lättare att få in i schemat.

Nu i början kommer jag att ta 500 kr för ett helt set.

Själv har jag tappat bort alla bilder där man kan se skillnaden så jag lånar bilder från Novalash, de jag gått kursen hos för att visa effekten utav detta med en före och efter bild.


Miss R

 

Amazing, loveli and everything between. Assnyggt måste jag säga.

Nu blir det fix och doning innan matchen. Tjing.


Fashion logistics.

Tentan är inlämnad, det tog sin tid men jag vågrar gå igenom den igen. Kommer aldrig vara nöjd fullt ut. Nu bir det årets första utomhuslöpning för min del. Känner för att komma ut och röra på mig lite i solen istället för att förlita mig på löpbandet. Dock är det dansen jag längtar mest efter, men 25 då smäller det.


Heroin Chic

Så länge höll jag ut, men hittar man bilder som dessa måste man avbryta pluggandet och visa. Det är Linda Hallberg på bilderna, även hon som sminkat. Hon är en inspiration. Jag älskar det, hon har fått till det där sotiga, lite slitna på ett väldigt snyggt sätt enligt mig, det är fortfarande tillräckligt polerat för att vara Sverige, men ändå lite smutsigt. Det här blir nog sminkningen jag försöker mig på nu på fredag. Kommer vara perfekt till klänningen jag kommer bära.


Extremtroande


Hemtentan ligger bredvid datorn, det har den gjort i en timma snart. Jag orkar inte ta upp arbetet och läsa igenom det lite smått för att analysera fram svaren. Jag har ingen ork. Speciellt inte nu efter middagen. Sängen ser lockande ut, dock dumt att kugga tentan för att man sover.

Dock kan jag ju tipsa alla om en liten tävling jag hittade Stylings tävlar ut ett House of Harlow inspirerat huvudsmycke. Snyggt som tusan till rätt styling!


Borran


Bild från fotograferingen med John och Jenny.

Sitter i Borås och inväntar resten av gruppen, lite förberedelser inför seminariet om en timme. Sedan blir det direkt hem för att påbörja hemtentan. 24 timmars tenta. I och med att jag redan spenterat en timme här i Borås har jag även lyckats med en del lite småtråkiga men viktiga inköp, ett kommer uppskattas av en viss person gissar jag på.


The dress

Gårdagen avslutades inte enligt planerna, det blev till det bättre med vackert sällskap och film. Jurassic Park 3 för er i Intresseklubben. Spenderade dagen med Pat här hemma, för att sedan bege mig till gymmet och vidare till Scandinavium. Lat, ledig dag.

Fick hem en ebayklänning idag, och den är verkligen fierce, perfekt liten svart, och med den ryggen!


Har fått lite frågor angående just ebay, tradera och blocket, om man ska vara orolig för att inte få varor och storlekar m.m. Har aldrig varit några problem för mig, kanske någon gång har det blivit förstort. Men än så länge har jag fått allt jag vunnit, dock anser jag det säkrare och bättre med ebay, för där stämmer det i princip alltid med beskrivningen. Sedan använder man ju paypal, vilket ökar säkerheten. Och jag själv köper oftast utav "ebaystores" eller de som säljer mycket och har höga poäng. De känns säkrare.


Det var ju synd.

Jag delade inte mening med ledningen på ML angående en del saker, så det blev ingenting med det jobbet. Kanske lika bra, har annat på gång här och där. Visserligen kunde det blivit lite extra pengar, men det löser sig alltid. Har klarat mig bra fram till nu så jag klarar mig nog fint ändå.

Dagen har spenderats i skolan och nu blir det snart sängen, trött så det inte är klokt.


Vackra kvinna.

Kan någon förklara för mig hur man gör för att se sådär slitet, otroligt jävla sexig ut? Hon måste ju ha någon form av supergen som jag missat. Och inte bara hon är otrolig, bilderna är det med!

 


Fan, fan, fan det skulle vart du.

Det gör ont i mig att kastas fram och tillbaka, det gör ont att inte veta. Det gör ont att aldrig riktigt vara säker. Men hur ska man göra för att lämna det bakom sig, när man vill vara kvar? När allt är så uppenbart ena sekunden, för att nästa bli så svårt. Jag önskar att jag vore starkare så jag kunde gå. Men jag blir kvar här, där jag egentligen hör hemma. Och nu vet jag inte längre vad jag vill.


Nu över till klick, klick. Jag råkade bli med handskar idag, får vi hoppas de kommer snart så jag kan trösta mig med vackra händer istället.


Rah Rah, ah ah ah ah.

Jag vet inte om ni missat detta, men jag har vissa besattheter, en utav dem stavas systrarna Olsen, den andra heter Lady Gaga. Och ärligt, går denna t-shirt att motstå? Både jag, Tess och pappa log när vi såg den. Nu ska jag bara vinna den så jag kan ha den varje dag.


Chains

Kedjor, kedjor i massor. Ge mig.

 

Tusan att jag ska ha så svårt för att prata ibland, orden bara fastnar och jag vet inte alls vad jag ska säga och inte, jag säger tvärt om vad jag känner och förlitar mig inte alls på mig själv. Hur svårt kan det vara att bara tala om precis hur man känner?


Yesterday

Gårdagen blev som sagt utgång, Vasastan startades det på med Cassandra, för att sedan tillsammans med nyfunna vänner bege oss till Karisma. Väl där mötte jag Patrik, Jesper med vänner och kvällen fortsatte med dem när Cassandra så fint fösvann. Sitter här och funderar på när det är läge att dra sig, med en ömmande kind, knän och höfter till Caroline för lite mys och sedan kanske en utgång.

Lite för trött för att kunna skriva någonting vettigt helt enkelt.

Preparationer.

Det blev utgång ikväll, eller blir rättare sagt. Förberedelserna är igång och allt känns tråkigt och för kallt att ha på sig. Får försöka få i mig lite middag och se om saker och ting klarnar.


Underbart

Sitter och ska skriva den individuella uppgiften i Organisationen, ska gå in och se exakt vad uppgiften handlar om. Och vad möts jag av om inte "sidan kan inte visas". Suck och stön. Får bli att läsa in så mycket jag kan lista ut att det ska vara om och hålla tummarna för att det ska fungera senare.

Nu till det faktiskt underbara, jag börjar bocka av målen med 2010, jag har börjat med att säga nej, visst det tar emot men ibland måste man. Sedan kommer jag, som det ser ut nu, komma långt bort under en period. Tydligen hade föräldrarna köpt flygbiljetten till mig redan, så 3 veckor i Spanien i sommar blir det, är det någon som känner för att komma ner den 23 Juli och stanna i lägenheten med mig till 31a så går det bra. Jag bokar bara om biljetten då. Sedan kommer hösten, och där kommer sparobjektet, Thailand ska besökas, lutar åt en månad, men är inte riktigt säker ännu. Men iväg kommer jag, med sötaste Ida och vänner. Nu överlever jag den här kylan.


God natt

Och vi avslutar dagen med en bild från måndagens plåtning, fotograf John H och modell Jenny N. Helt underbart och en bra start på nya årets sminkningar.


7 Januari

Plugg, plugg, plugg. Ska bli så skönt, om ett och ett halvt år är jag klar, helt klar med allt som heter studier för all framtid. Då ska jag se världen. Eller jag vill det nu om jag ska vara ärlig, någon som vill se våren blomma ut i Paris med mig? Jag känner att Frankrike lockar.


Nej, tillbaks till verkligheten. Skriva klart arbete, gym och yoga. Perfa!



Balmain

Blev väckt klockan 7 av mor, tack för den ungefär. Ska nog gå och lägga mig lite snart igen, så jag får sova någonting alls idag. Trött som jag är orkar jag inte skriva speciellt mycket, låter bilderna tala för sig själva och avslöja att Balmain, jag vet visningen var i höstas men det är inte rätt år förän nu, kör på samma som vanligt och lyckas bra trots att jag känner att det där med nitar, lack och läder börjar kännas lite smått uttjatat. Dock fås det till en fin kontrast i alla fall. Och det är nog det som gör att det håller.

Lite trasigt, lite nitar, lite lack, draperingar och kängor. Okej, det är ganska snyggt och blir bra tillsammans, jag ljuger lite för mig själv. För jag älskar det här.

The Garden Collection.

Inte nog med att våren sammankopplas med blommor, sol och mot sommaren, stränder och hav. H&M väljer att verkligen få tankarna att gå mot trädgården, 70-talets hippetid och naturen. Detta genom att släppa kollektionen The Garden Collection, där materialen är ekologiskt bomull och lin, tencel samt återvunnen polyester. Allt för en så låg miljöpåverkan som möjligt. Kollektionen kommer även innehålla en del accessoarer och kommer inte inneha specialpriser eller liknande utan kommer att hålla sig till H&M:s prisklass.


Marc by marc.

The bigger, the better. Inte för att jag inte har det som standard, men nu kör vi på det big time. Rosetter i håret.


Vackra kvinnor.

 

 

 

Fick ett test på Mixing Liquid från MUS, tänkte se om den kan trolla till det jag vill ha idag. Om jag hinner innan mor min kommer och jag ska åka. Annars testar jag imorgon så får vi se om den är värd att köpa. Jag håller tummarna. Men nu blir det småfix och sedan hockey. Tjing!


Precis så bra som jag ville.

Gårdagens plåtning gick kalas, fina bilder kan jag lova och de kommer dyka upp här så fort jag får tag på dem.

Efter plåtningen blev det raka vägen hem till P för att tvinga upp honom klockan 7 och äta frukost med mig i morse. Stilla mina nerver lite, ibland är jag för nervös. Men allt ordnade sig fint, jag var nämnligen på Modellab och provsminkade, ska dit och jobba mitt första pass på måndag, komma igång med sminkningarna igen och sedan kör jag. Så såvärst spännande var det kanske inte, men känns bra att äntligen få arbeta med sitt yrke!



Nu börjar det hända grejer.

Imorgon blir det spännande för min del, jag håller tummarna för mig och hoppas att ni med gör det. Ska iväg tidigt, men vill inte riktigt tala om för er vad förän det är på papper. Men det ska inte vara några problem. Om jag kommer upp vill säga, tyckte det var jobbigt nog idag, iväg och sminka ska jag. Heldagsfotografering, blir det. Ska bara hitta till studion.

Nu sticker jag, min lilla väska och Mr Springsteen till Jonsered. Tjing!



Nyårslöften

Fast som Moa säger, som jag sa till henne först, snarare mål än löften.


  • Flytta hemifrån,
    gärna in till centrala stan, eller rättare sagt en kvart med vagnen är maximalt.
  • Göra som jag vill,
    ska ta mer hänsyn till det jag själv vill göra, inte så mycket vad andra vill att jag ska göra.
  • Inte ställa så höga krav på mig själv,
  • Komma bort en längre tid härifrån,
    Vare sig det är New York, Paris eller Bankok. Jag ska under detta år planera in, om möjligt genomföra  en resa långt bort. Gärna plugga, jobba eller göra någonting. Bara jag kommer iväg.
  • Säga nej oftare,
    hör visserligen till en punkt ovan, men just det nejet behöver komma ur mig oftare.
  • Dansa mycket,
    Minst de 4 gånger i veckan jag anmält mig till, och utöver detta träna upp musklerna.
  • Lämna vissa personer bakom mig,
    Jag tänker inte bli besviken längre, jag har tröttnat på att höra hur mycket jag betyder för folk när det bara är tomma ord. Detta om någonting är mitt mål, att lämna så mycket bakom mig som möjligt. Att inte bli sårad om och om igen av samma personer. Och konstigt nog involveras kärlek ytterst lite i detta.
  • Fånga dagen,
    Spontanitet och följa magkänslan, bara göra det som faller på, oftare och mer.
  • Avsätta mer tid till vänner,
    Det om någonting har jag varit dålig på det senaste med alla mina skolor, men det ska bli ändring på det. Jag ska prioritera fram mer tid, om det så bara är en halvtimmes fika.

Typ New York hade suttit fint.


Arms.

Slänger upp en bild från en utav mina första sminksessioner, men den har tagit tid att få fram. Fotograf är Peter G och modell är Vizelia.

 

Nu bär det av till stan, inköp för morgondagens fotografering samt yoga.


Vad hände här?

Efter jobbet går jag in på H&M mest för att leta efter ett halsband och tröst shoppa lite då jag missade hockeyn, och tröstshopping blev det, jag sken upp och ryckte åt mig en av tre t-shirtar. Caroline får vara snabb nu! Men den bör ju finnas i mer exemplar. Frågan är bara sedan när man kan hitta Springsteen tröjor på h&m?

Resterande del av dagen spenderades i sängen, mys och film. Nu blir det sova.


2010.

Vi välkomnade året med skål och kras, tjafs och spring. Men det är väl lite som det ska vara. Vi mådde kalasbra vad jag vet. Trevlig tillställning hemma hos Chrisse och Johanna. Fast bäst var när jag var i mitt ässe och fick hälsat på Jesper mitt i allt!


RSS 2.0