Different shades of white

Allas vårat H&M släpper en hel del nyheter nu, Klingan, Swedish Hasbeens och nu Conscious Collection, en ny verson av Garden collection. Mer i min smak med tanke på att det jag köpte från Garden var den vita klänningen med tygblommor på. Som en viss person har i sin garderob.

Det blir romantik, broderi och virkat. Precis sådär gulligt och feminint att man inte vet ifall man kommer bära det eller inte. Men tillsammans med vårens andra trender gör det sig vackert. Ett par utställda jeans till en vit broderad topp, ett par söta vita shorts, converse och en randig tröja. Det finns möjligheter med det, och att det dessutom är hållbart material göt saken bara bättre!

Här kommer några av mina favoriter.

H&M  releases a lot of news now; Kling, Swedish Hasbeens and now Conscious Collection, a new verson of Garden Collection. More of my taste, if you consider what I bought from Garden, the white dress with cloth flowers. The one a particularperson has in her closet. There is romance, embroideries and crochet. In the cute and feminine  way wich makes you don't know if you will wear it or not. But along with this spring's other trends make itthe beautiful. A pair of jeans flared with a white embroidered top, a pair of cute white shorts, converse and a striped shirt. There are possibilities with it, and that it's durable material makes it only better!
Above are a few of my favorites are shown above!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0