Hardrock

Ikväll, eller rättare sagt nu, bär det av till Hardrock för firande =) Och kvällens outfit består av två nya plagg, skor och linne :)

Mer hinner jag inte skriva, då missar jag bussen!
image15
!


Hej, jag heter Sara, jag är shopoholist!

Igen, trots att jag sa att jag inte skulle, för igår kom jag hem med min studentklänning. Den var ju faktiskt nödvändig att köpa, helt ärligt! Det var efter det jag tänkte att nu tar vi det lilla lugna, parar oss till resan, men icke sa nicke, jag fick gå runt i stan och vänta på Milla, och vad blev det då? Ett vitt långt linne, en blå tisha och ett par skor jag bara föll pladask för, I got to have em! Tänkte jag. Och här är dem!

image14Sedan blev det espressohouse, och att åka till DA, där jag btw var 2 timmar innan dansen började, och då sov 1 och en halv av dessa i en soffa. Sedan dansade vi en halvtimma i princip, innan vi drog oss hemåt, och nu sitter jag här..

Question existing

Take off my shirt. Loosen the buttons
and undo my skirt, Stare at myself in the mirror
Take me apart piece by piece, Sorrow decrease
Pressure release, I put in work
Did more than called upon, More than deserved
When it was over, Did I wind up hurt (Yes)
But it taught me before a decision ask this question first

trött

Jag är trött på att vara tjej, på att vända allting ut och in och aldrig fatta någonting, trött på att tolka minsta sak och orkar inte med det längre. Jag är trött på att inte ha någon ämnesomsättning, inte kunna bygga muskler, trött på alla killsporter som vi tjejer inte kan utföra. Trött på att alltid bli satt i fack, och framförallt trött på allt jävla skitsnack.

Jag är trött på att analysera, jag är trött på att jeansen inte passar, jag är trött på att inga kläder sitter bra, jag är trött på smink, jag är trött på att killar är som snyggast på morgonen, jag är trött på naglar som går av, trött på att håret inte växer, trött på att raka benen, trött på att aldrig veta, övertolkandet, betygskraven, stresen, huvudvärken. Jag är trött på nästan allt.

Men framför allt är jag trött på velandet hit och dit, att aldrig förstå, att missuppfatta och helt och hållet ge upp. För det gör jag snart, jag ger upp allt. Tack och hej, det här räcker för mig!

Igen, igen, igen

Jag pallar inte, först mormor för väldigt längesedan, sedan mamma ganska nyss, och nu efter 30 år kommer det tillbaka igen. Blir vi aldrig kvitt det? Operationer hit och piller dit, varför egentligen?

Och förhoppningsvis går det bra även denna gången, men tänk om inte? Vad ska då hända? Ingen mormor då. Och vidare, vem kommer det att drabba mer? Jag, Ines? Båda två ligger i riskzonen, speciellt jag som åt P-piller redan i nian. Lyckat måste jag säga. Usch! Nä, det är väl bara att skaka av sig det och ta det som det kommer, förhoppningsvis kommer det gå bra. Och förhoppningsvis slipper vi det i fortsättningen.

Pollen

God damn, nu nyser jag och snorar och jag vet inte allt vad gör jag konstant. Precis som varje vår, och därför tycker jag det kan bli sommar så jag slipper detta. Då hade jag varit nöjd, men jag får överleva så länge. För våren är vacker vilket som.

Btw. jag tror jag behöver en klädrensning och se vad jag kan göra av ala mina kläder, vilka som ska slängas och vlika om ska sparas, för nu har jag ganska så mycket för många. Som alltid, typ en garderob jag int ekommer in i, klädhögar i hela rummet och ett överfullt klädställ.. och ändå slutar jag inte köpa, det går inte. Imorgon ska jag ju köpa studentklänning! Lalala!

Idag hade jag ingen friskvård, så jag slutade halv två och skulle dansa vid fem, och eftersom jag inte fick fördriva tiden hos en viss person, som btw inte får slänga min tandborste ;), så fick jag elin att banga franskan och sätta sig och steka på Kronhusbodarnas cafés uteservering, mys like hell! Och solbränna, märk bränna, like hell.

Nu ska jag drömma mig vidare till varmare väder och bad och lyssna GT :)

födelsedagsfest

som slutade tidigt, då jag ska upp och jobba imån, bussarna gick kasst osv. Men det är sådant som händer, och man får leva med det!

Aja, fett nice var det när det kom igång med "i mina byxor" och tåget och allt vad vi sysslande med, roligt roligt!

Men ungen på bussen var inte rolig, henne ville jag slå.. Stackars mor, malde på i säkert 30 minuter om massa skit, hahaha typ jag? Men aja, hon var värre än mig.

Mamma, vet du vad en hage utan hästar i är? En ledsen och tråkig hage! Mamma, vet du vad en hage med massa hästar i är? En lycklig hage.. Jaha, var det ett skämt?

Aja, sleeping time. godnatt!

varför?

Går man aldrig och lägger sig när man kommer hem själv? Varför hamnar man i princip alltid här? haha!

Det får man väl leva med, men godnatt iaf.

Respekt

Äntligen får jag bestämma, och då bär det av till Respekt med Milla, Liza, Isak, hans vän och kanske Natta. Paaaarty, fett med pepp att få slippa BLVD ett tag.

Men nu bär det av till bussen, så kvällens outfit blir min nyinköpta klänning, random strumpbyxor och kilklackar, i guess. om jag inte tar mina röda istället. Får se vad som passar!

image12

Smidigt

Dagen började enormt smidigt, med att halka i trappan och flyga hela vägen ner, slå i både rumpa och rygg. Aoch, kunde knappt andas. Men some painkillers would due. Sedan var det fit for fight, skola, håltima med paprika, skola och sedan stan och fika på espressohouse med Beccs. Igen.

Köpte mig en klänning, en jeansjacka och laktospiller.. det ni, och jag som inte ska köpa så mycket.

Idag fick jag även hem mitt Simpson läppglans, inte serien, utan Jessicas då. Luktar mys och är jättefint på! Oho, Im gonna have it tonight.


Jag gillare

Att jag börjar 3 idag, men ett motherfucking matteprov. Eller jag tror jag börjar 3, kanske halv. Då blir det lite panik då jag tänkt städa innan med, så att pappa slipper få dampet. Some Dammsucking will do!

Sen att jag kommer hem från e.  lagom till att min syster går upp är smidigt gjort, så det blev lite frukost där innan jag gick och la mig igen. Men jag gillar INTE parkeringstider som man måste passa, speciellt inte när det är klockan 7 på morgonen! That shucks!

Nu sitter jag i alla fall här, pigg för ovanlighetens skull och myser med min baby. Ska väl ut och steka lite i den sista solen, eller dra på shorts och linne och gå en sväng. Mysigt i detta vädret iaf. Och så blir man bruuun!

Sen blire mattepluggning, städning, prov och dans. Just det ja, måste öva på salsan, och Zerre kommer bli lite arg när jag glömt i princip allting på fushinoen. lalala, det får vi leva med, efter några repetitioner sitter det igen, det jag varit med på iaf!

Aja, take care

Ekonomin är över

Så enormt skönt känns det, även om jag suttit uppe tills nu och skrivit. Ja, jag får skylla mig själv som sitter på msn när jag ska plugga, jag får skylla mig själv som träffar Ingrid när jag vet vad som gäller. Men men, jag börjar sent imån, så kan gå upp i princip när jag vill, bilen rullar ju när jag känner för att åka. Men kan var alägligt att vara i skolan 12, när lektionen börjar. I värsta fall får jag väl sova till 11.

Känns skönt att även detta arbetet är över, men inte är det över för det..

På torsdag är det matteprov, hej jag kan öhm... noll!

Nästa måndag bjuder på Filosofiredovisning, som jag inte har börjat på, inlämning och redovisning i Internationella relationer, om vad det nu var för terrororganistation det gällde.

Tisdagen ska vi hålla tal på, ett kort i och för sig, om Hanna ska jag tala. Om våra fina rosa hår.

Sedan veckan efter det är det ett långt tal som gäller, hmm. får fundera ut någonting vettigt att prata om. Vi får se vad det blir.

Utöver det är det matte nationella, mer IR inlämningar, filosofiinlämning och öhm, resten av alla ämnen jag inte ens minns vad jag har. Eller har jag några? jo haha, massage på friskvården, jag vet någon som skulle behöva gå den kursen ;)

Sen är det inte mer hoppas jag. Hoppas jag verkligen....

Soool

Det bästa med min skola är at tman kan sitta och sola bort hela dagen... Och försöka missa så mycket lektioner som möjligt!

Efter denna effektiva skoldag begav jag mig till DA. Somnade och pluggade, sedan dans. Och sedan lekte jag med Ingrid, och hade allmäna Sara och Ingrid ryck. Vi är fett med bäst när vi får för oss sådant som vi får. Och speciellt när vi har en bil till förfogande, då är vi farliga. HAHAHA!


Men jag var tvungen att avbryta, för jag skulle skriva ekonomin till imån. Blöö, jag är nog duktig med det!Ibland får vi till det..

Ibland kan man undra vad vi tjejer tänker på, och hur vi tänker överhuvudtaget. För jag vet två stycken som nog inte tänker alls när vi har våra diskussioner, men ärliga det är vi.

Sara
: Varför ska du gifta dig?
Ingrid: för han e snygg, sexig o het i sääängen ;D
Ingrid: hahhha du då? :D
Sara: hallå, Snygg och grym i sängen :P


Resten av diskussionen ska nu hållas utanför, för vi två är ganska bra på att balla ur. Sedan tycker jag enormt mycket om våra vackra uttryck, som att man ska gifta sig med personer. Men ni som känner mig förstår vad jag menar med det ;D

Krönika

Varför jag envisas att lägga in saker jag gör i Svenskan här vet jag inte, men här är iaf min slutuppgift, en krönika. För jag är så bra på att skriva det menar jag.. Aja, enjoy!

Det var senast igår när jag och en vän till mig, Rebecca, satt på Espresso house och fikade, tittade på människorna som gick förbi och pratade som ämnet dök upp, igen. Ämnet perfekt, just idag handlade det om den perfekta killen, hur han skulle vara både beteendemässigt och utseendemässigt.

Efteråt slog tanken mig, varför alltid denna strävan efter perfektionism? Varför nöjer man sig aldrig och hur kan världen gått så långt att man talar om perfektionism, och varför finns pressen på en att vara det? Speciellt på oss tjejer, redan som små kommer den. För mig handlade det om 5e klass, över en natt blev vi flickor förändrade, vi började jämföra oss med varandra. Speciellt handlade det om utseendet. Den man själv var dög aldrig, det fanns alltid någon som var bättre än en, var smalare, sötare eller hade finare hår. Listan är lång på vad man skulle ändra på för att vara bra nog.

Det fanns lika många sätt att ändra sitt jag som det fanns flickor, vissa sätt var bättre än andras. Mitt sätt var kanske det bästa sättet, till en början. Jag började träna, dansade, orienterade och spelade innebandy. Det var det som höll mig från att börja röka, dricka alkohol och annars ändra mitt jag, så som många andra började göra under perioden då mellanstadiet blev högstadiet.

Men märk då att högstadieperioden var värre, det var då skitsnacket kom igång på riktigt, man påpekade andras fel för att de egna inte skulle synas. De som en gång var ens bästa vänner försvann ur ens liv för att de inte längre passade in i idealet. Mycket handlade om att vara i rätt gäng, umgås med rätt personer och se rätt ut. Man skulle vara nästintill perfekt, men inte så perfekt att avundsjukan drog igång. Under denna perioden var jag inte stark nog att stå emot jakten mot idealet, och det slog slint. Det började ganska snällt, jag slutade äta godis, skräpmat och allt onyttigt. Men snart fanns ingenting som hette skollunch, inte heller middag om det kunde undvikas. Jag stängde in mitt riktiga jag, så som många andra gjorde, för att plocka fram mitt perfekta jag, men mitt perfekta jag fanns bara inom mig och hon ville synas utåt, och då var jag tvungen att vara smal. Tyvärr fanns det inget smal nog för mig, och det slutade med att jag svimmade, inte kunde fullfölja en enda innebandyträning, matcherna gick inte speciellt bra de heller, precis som hockeyträningarna och jag kunde verkligen inte koncentrera mig i skolan.

Så det slutade för min del med nedläggning av både innebandyn och ishockeyn, jag klarade inte längre av det. Men dansen var någonting jag aldrig gav upp.

Denna perioden var en väldigt ensam tid för mig, men till viss del tror jag att den var det för många. Självklart var man omgiven av vänner, men alla hade sina problem i jakten på att duga. Alla kämpade med att slipa bort sina fel och framhäva det bra med en. Vissa tog min väg, andra bytte stil helt och hållet, köpte rätt kläder, sminkade sig och ändrade på sitt utseende till oigenkännande. Man eliminerade sina fel och på så sätt tog bort delar av sin personlighet.

Men någon gång i livet finner människan sig själv, väljer att acceptera sig själv och slutar jaga. För min del insåg jag att jag inte mådde så bra, att jag verkligen skulle förstöra för mig om jag inte gjorde någonting åt det, så sakta men säkert började jag att återvända igen. Och i detta fann jag mig själv och blev starkare, och framförallt mådde jag bättre. Jag insåg, som många andra, att jag dög som jag var och inte behövde passa in i något ideal för att kunna leva.

Fast tro inte att jakten på det perfekta är över bara för det, nu är jakten på att vara ideal-jaget över, men fortfarande finns pressen kvar. Man ska få MVG i alla ämnen, men man ska inte plugga, man ska verkligen ha tid att göra allt roligt man vill, festa, träna och umgås. Så det gäller att få bästa betyg utan att behöva anstränga sig någonting. Och efter detta kommer vuxenlivet, då börjar jakten på drömjobbet där man tjänar tillräckligt och har mycket fritid att spendera. Och fortfarande gäller det där med rätt kläder, att se bra ut, att vara sig själv men inte sticka ut för mycket. Så kommer det att fortsätta in i oändligheten med perfekt familj som aldrig bråkar, och alltid sätter varandra i fokus.

Men hur troligt är egentligen det, att det finns någonting överhuvudtaget som är perfekt? Ordet finns bara för att ha någonting ouppnåeligt, ett ideal att sträva efter. Så det går inte att vara perfekt, och inte heller är det meningen att man ska vara i närheten. För egentligen är perfekt ganska tråkigt, det är verkligen vad man förväntar sig utan några överraskningar, utan helt enkelt perfekt. Ingenting speciellt, ingen personlighet och väldigt, väldigt tråkigt.

Så varför svälta sig själv till det man anser perfekt? Varför försöka vara någonting man inte är? När det enda man blir, om man någon gång kanske når just den bilden, är vanlig och tråkig. Det är verkligen inte värt det, det är jag om någon medveten om. Men man kan bli starkare i sig själv av jakten, men om man klarar av att undvika den helt är man nog starkast av alla.

Men nu åter till diskussionen fast vi behåller tråkig med oss, det var den perfekta killen, då är han alltså tråkig? Inte alls, vill jag svara på det. För när man talar om just perfekt i den benämningen, är det inte felfri och vanlig. Utan det är med fel och bristerna, hur han kompletterar en själv och hans fel platsar bland ens egna fel. För hur rolig är egentligen en kille som är så genomsnäll att han gör allt för dig alltid, att han inte går att tjafsa med och förlåter allting. Det ska ju finnas en viss spänning, gränsen är svag och den är lätt att kliva över åt något utav hållen, och båda hållen blir fel. Precis som hela jaktens gång måste man hålla sig precis i mitten, för annars faller man dit, så som jag och många andra har gjort.

jag älskar solen..

Härmed för jag äta hur mycket skit jag vill, för nu väger jag halva Ronnie Sundin! Haha, det är änna någonting det. Fast som alla redan vet, tycker jag att dert kunde vara mindre. Så är det alltid för mig, har varit så i öhm, snart 7 år. Och jag kommer inte ifrån det.

Men nu var det inte det vi skulle skriva här inte, det var att det är fett med nice med sol och att inte ha några lektioner alls i princip. Satt och stekte med Terese idag, lyssnade Håkan och myste. Innan jag var tvungen att åka hem, plugga, köra min bror och sedan tillbaka till skolan för att ha hjärtochlung räddning.

Efter det bar det av till dansen, och blev randomt yr i huvudet och snurrig.. innan jag åkte hem och åt Spagettiköttfärsås. Och insåg at tmin far misslyckats i att handla, kylskåpet var lika tomt som innan. Så jag får leva med det, äta mat i skolan HAHA!

Och nu åt jag upp den sista apelsinen smarthead som jag är, nu får jag gå och köpa frukt med. Åååh, kämpigt!

Soul driver

If the angels are unkind or the season is dark
Or if in the end
Love just falls apart
Well then here's to our destruction
Baby let me be your soul driver

Jag tror att jag har gått och blivit kär i denna låten, vet egentligen inte varför. Men helt sjukt bra är den och den passar väl in i min Bruce period just nu. Och i en sådan period är alla låtar bra, det är positivt. Hoppas bara den håller fram till konserten bara, så jag inte får en svacka då. Som jag fått av Robbie Williams, jag har inte lyssnat på.. öhm.. ett halvår snart. Heeeeeeelt galet!

Fast nu får jag sätta mig i bilen, driva till skolan och knarka Spökstad på vägen. Hur många gånger kan man spela om den låten?

Aja, sunshine och varmt, kan inte bli en dålig dag, speciellt inte om vi inte har någon filosofi och jag kan åka hem innan friskvården!

Balett

Ingen Caroline idag, she was sick, så det blev Carlos istället. Hmm, annorlunda.. men roligt, mer push och tillrättning. Typ lyfta mitt ben 20 cm högre än jag trodde att jag kunde hålla det, och jag vet inte vad. Kändes som man utvecklades på ett helt annat sätt, på en lektion. Är det kanske ganska vettigt att gå klasser för honom nästa år? Nu när Carro drar till USA.

Aja, om hon åker vill säga, annars blir det henne igen. För orkar man verkligen åka hela vägen till Göteborg sen när man flyttat? Helgerna blir visserligen i Göteborg, men då ska man ju hinna med Twisted med. Men det är väl sådant som tiden får utvisa.


Nu sitter jag iaf och lyssnar på elias djupa låt för typ 24 gången, så nu hoppas jag att han är nöjd. För härmed erkänner jag att den är bra till och med!

fast just nu pallar jag inte med att skriva mera, för det finns inget att skriva. Jag orkar inte, för då skriver jag bara massa onödigt.

enough is enough

Japp, och nu ska jag dra ner på det där festandet så gott det går. För vi insåg nu att för mycket är just för mycket. Speciellt på blvd, det är inte så roligt att vara där längre. I och för sig var det en dödstrött vecka, om slutade med en dödströt och allergisk helg, men ändå. Jag kanske får ta och ta illbaka mtt gamla hangaround ett tag, Respekt. Eller helt enkelt hitta ett nytt, eller börja variera mig lite. Men en sak är säker, det kanske är så att det behövs en paus, för filmkvällar, middagar och jag vet inte vad. Men den behövs.

Aja, igår började det med ett besök hos Ingrid för att hämta mina skor, ner till havet bar det av, men det var så damn kallt att vi åkte hem till Joakim istället. Ett tag sedan man var där. När vi varit där ett tag köra jag hem Ingrid och plockade upp Hannes, för att köra in till stan för förkrök, cola för min del, och tjöt på Pc. Så god damn nice var det! Tack för det du!

Där satt vi tills Natta sa att nu var hon vid blvd, då gick vi dit. Dansade lite, satt lite till och sen försvan han iväg till sina vänner och vi fortsatte ett litet tag, innan båda blev så trötta att vi i princip somnade och drog hem. Visst, det var roligt en stund, men man kanske ska vara pigg när man går ut. Inte så fucking jävla trött som jag och Natta var.

Men nu ska jag kila till jobbet, och sen dansen och batteriet på datorn dör. Så jag får avsluta detta inlägg nu. Puss

Det märks när det är veckan innan lön.

För inte var det mycket folk ute igår, ganska tråkigt faktiskt. Och de som känner mig vet att när till och med jag har tråkigt, när det är musik och dans, då är det tråkigt! Visserligen fick vi till lite danser, och vi hade väl ganska okej till slut. Men det blev en ganska kort kväll ändå, Isak och hans vän skulle hem, jag ville iväg till e. och Milla skulle hem hon med. Så då tog kvällen slut, och alla skildes åt. Tråkigt men sant!


Sedan måste jag även påpeka att det är väl digt gulligt när folk sjunger i sömnen, eller ja nynnar iaf =)

random

Ett random besök på Blvd ikväll med Camilla, Isak och hans vän ikväll, får se vart det bär av. Men först vet jag att jag ska till Keybar och dricka vin. Förfesta lite och ha det allmänt chill, innan vi drar vidare, träffar pojkarna och dansar. Sedan blir det sleepover at Camilla och jobb imorgon...

Och i sann balett anda lägger jag härmed in min look of tonight.

image11

Soleil

Här ligger jag, hemkommen för ett bra tag sedan, men inte pallat med att skriva ett inlägg förän nu. Vi hade bara en lektion idag, så jag var duktig nog att ta bilen och komma på den lektionen, som faktiskt gick fort, för att vara lektion. Och framför allt för att vara Affärsjuridik, brott är kul!

Men aja, sedan tog jag, Mimmi, Hanna och Jessica till sushi baren och alla utom Jessica, som inte vågade prova, åt sushi och myste. Alltid lika gott! Sedan körde jag hem Hanna och nu ligger jag här och framkallar fräknar. För det är ungefär det jag får av att sola, och röda kinder då. Så bra tål jag solen.

Men mysigt är det, även om det nog är tid för mig att efter typ 2 timmar bege mig inåt och vila min hud lite, om jag orkar med det. Även kaninen ser ut som han fått en överdos av sol och värme, nu har han sprungit och lagt sig i skuggan istället för att ligga på/under mig om vartannat. Jag förstår honom, han är svart och jag, som knappt har någonting på mig svettas. Men jag vill bli brun!

Det här är nog det bästa med att ha bärbar dator, man kan ha musiken på, vara inne på msn och blogga samtidigt som man ligger ute och får frisk luft och förhoppningsvis blir brun. Hej jag är en nörd!

Aja, får väl gå in och byta om för en löprunda och planera för ikväll, utgång som vanligt ;)

Grattis igen

Och denna gången är det systra mi som fyller år, 13 faktiskt och jag har fått ytterligare en tonåring i familjen, woho.. Denna gången en som snor mina kläder, och jag hennes..

Jag har till och med köpt en present till henne, det ni! I våran familj är det faktiskt stort att göra det, det är inte alltid vi syskon köper! haha! Rolig familj..

Aja, Grattis Sis!

Godmorgon

Nu tycker jag att det är lite elakt gjort av en viss person, att inte ta hänsyn till oss andra. Men vad ska man göra, hon förtjänar faktiskt det efter allt hon gått igenom, men ändå. Hon kan ändå inte göra så, det är ORÄTTVIST! För jag vill med, men tror ni jag får? Nej! Jag får sitta hemma i Sverige, okej, tänkte skriva kalla och gråa, men sedan tittade jag ut och insåg att det nog behövs en allergitablett även idag, för nite ser det kallt ut, och definitivt inte grått. Men det hör inte hit, jag vill också ligga vid poolen och steka, jag vill med shoppa massvis med billiga kläder, skinväskor och skor. Jävla mamma, hon bara lämnade oss idag och drog till Egypten. Det gillar vi inte, för jag vill med åka dit. Jessica? Det finns resor dit, ska vi dra? ;) Fast sedan finns det typ ingen alkohol, så det är ju lite dumt.

Men fördelen med att min mor drar är att jag har fått bilen till eget förfogande tills hon kommer hem, och hon tankade den igår, för jag sa att jag inte hade några pengar.. Wohooo, inga bussar, mer än till krogen, för min del på 1 vecka. Synd att hon inte åkte bort längre ;)

Sedan tänkte jag vara lite nördig och lägga in en look-of-today idag med, iaf för dagen. Kvällen kommer kanske senare :)
image10

Jävla cpgrej

Här sitter jag och skriver ett himla inlägg om perfektionism, och att jag kommit fram till vad som kan klassas som det, om man pratar killar och att jag och Becca satt och fikade och att jag fick snyggchocken idag. Och att ajg senare insåg att detta var Anton Axelsson som jag fått den av, jag tyckte bara killen var lite lik när han snabbt gick  förbi och man mest såg ryggen, inget fel i det om man frågar mig. Och att vi senare sprang in i honom och hälsade så fint, på Trendavdelningen.

Och att dom på NK skor måste tro att jag inte har något liv, då jag är där konstant och hälsar på Ingrid när hon praktiserar. Men som ni kanske märker orkar jag faktiskt inte skriva om allting igen, untan bara tar en snabbgenomgång om vad jag tänkt skriva.

För jag blir så jävla pissed på att den kommer upp att man ska logga in igen och att det då inte publiceras något inlägg och det inte går att gå tillbaka och kopiera det. Då blir jag arg! Förstår ni, Sara är arg! Det är inte så vanligt...


Men god natt, för nu ska jag sova..

Min mor förstår inte..

Att jag är i stort behov av denna jackan med, utöver tidigare nämnda saker.. Som jag faktiskt behöver, i mitt sätt behöver.. i benämningen jag vill ha, alltså måste jag köpa det för det finns inget annat jag vill ha förän jag fått det. Men svaret var "Det finns ju mycket billigare liknande som vi såg när vi var på stan" Men vad hon inte förstår är att det inte finns det, för dom är vanliga, tråkiga och inte sådanna som jag vill ha. Jobbig är hon, nu har jag ju bara en jacka jag kan använda, för det är för varmt för någonting annat.. Jag behöver faktiskt en trench som inte är för varm och inte för kall, och som är Sara... men det är lite svårt att övertala henne om detta!


image7

Tågvärdinna

Idag var jag och Jessica på gruppintervju för att bli sådanna som säljer på tågen, båda två gick vidare på en senare enskild intervju, som även den gick bra för båda. Även för våran nyfunne vän, som följde med oss på en fika, Elin gick det för sig. Så nu sitter vi och håller tummarna!

Var även och besökte min älskling på hennes praktik och sprang runt på NK och blev kär i skor, sedan är det kanske inte så lämpligt att bli kär i ett par Marc Jacobs ballerinor och ett par Pac gil skor med helball klack! Det är lite att överskrida ett konto, när man inte har några pengar kvar att spendera.

Sedan provade vi studentklänningar och även en sådan hittade jag som jag inte kunde köpa den heller, hej bad av mig.. Jag är på shopping humör, och kan inte köpa någonting alls, det är kass!

Efter allt detta blev det en hjärndöd dans där ingenting fungerade för mig, tog mig 1 ½ timme att komma igång, sedan var det ganska kört när det bara var 30 min kvar av sista lektionen.. Men det gick väl ändå, får ta och göra det bättre nästa vecka!


The time is passing so slowly now...

Idag var det en seg redovisning, icke förberedd mer än på morgonen i skolan, men det är så det ska vara. Det tycker jag, då slipper man plugga innan. Okej jg satt liiite innan, men det va inte mycket det. God damn, jag måste skärpa mig om jag ska komma in på Texilhögskolan nu. Men jag orkar inte, och då går det inte så bra...

Sedan kommer jag inte ihåg o vi faktiskt hade någon lektion mer, men det tror jag.. hm, lyckad är jag. Fast friskvården hade vi i och för sig volleyboll, så jag har öhm. sand i hela håret, och ont! Men det var rolig iaf, och det är det viktiga. Sen om vi var så duktiga eller inte, har inget alls med saken att göra.

Efter det bar det av till Twisted, och lockingen. Hej, Zerjon litar på att jag kan, sätter mig längst fram i en pyramid.. i och för sig bara en liten del av dansen, men jag är ju kass.. Och sen den, "Sara ska du stå där får du göra fullt ut, annars kan det vara, tänk inte ens på att fuska!" Snällt, jag kunde inte ens vad jag skulle göra, men jag klickade och klarade det, och sen trodde jag at jag gjorde fullt ut. Men se där, det kunde bli 45 gånger mer!

 Sedan var det New York, och det funkade det med. Tycker jag, inte Tony.. haha, han var lite irriterad kanske? Men men, det kan inte hjälpas.. Jag kan ju koreografin, bara det att jag alltid får så ont när vi rollar runt på marken, och det är ju inte så skönt. Men det är väl sådanna småsaker man får leva med, och klara sig igenom. Föreställningen är ju snart, och då kanske det är bra att kunna göra det där på scen, annars är det ju inte så vackert!

men 5 maj it is still, och nu finns det inte många tickets kvar... 100 typ, lalala fullsatt storan <3

Och två sekunder senare

Kom jag på att det faktiskt är så att klockan är över tolv, och att det då är 14e April och är jag inte helt ute och cyklar vet jag att det är lämpligt att faktiskt säga en sak denna dag, och eftersom personen i sig till och med kan få sig ett eget blogginlägg , du borde vara stolt, så säger jag härmed...


Grattis Hannes :)

Någon är hemma igen..

Så underbart, hej jag har saknat min lilla cpunge så mycket att jag dör, först var hon i Öhm, Österike, sedan kom hon hem, var upptagna på annat håll den korta stunden, sedan åkte hon till Egypten och finaly är hon hemma. Och stannar nog förhoppningsvis här ett tag! BRA det, för nu räcker det med att inte kuna tjata, och inte kunna ha någon att flippa med. Och att sakna suger..

Så denna söndagen spenderade jag med Ingrid och Oliver, käkade köttbullar på köttbullecaféet, sedan bar det av in till stan, gick runt och Oliver köpte kläder. Sedan skulle Plingeling hem, så jag och Oliver satte oss på Condeco och diskuterade skidolyckor innan jag skulle iväg till min ballet. Hej jag har skrattat!

Men men, sedan var vi 4 personer som dansade idag, det är nice, det är det för då slipper man knö och ha sig. Och man kan pilla på småsaker som egentligen man inte ska tänka på ännu. Men roligt är det att göra det!

Sedan bar det hemåt, nördade lite och åkte iväg till någon Ida kände vid svingeln och tittade på Cloverfield, trots att jag inte fattade så mycket funkade det. Men det var lite irriterade att det var filmat som att han i filmen filmade. Det var inte så kul, för man hängde inte alltid med så bra. Men slutet var grymt, även om man vill veta mer!

Aja, läggdax!

Ibland vill man vara lite så att bara man själv förstår...

It's not that I don't feel it, it might have been just wrong. But still I'm glad I did it, it took my breath away for a moment, but I guess that's it. I've realized the one thing, and that's good 'cause now I can walk on, and still remain at the same time. Good night, and thank you.

Det var one of a kind, och det är väl så det kommer att vara.. Det är vad jag är inställd på, det är det som förtjänas. För inte mycket mer finns kvar just nu, men jag vet att det finns i mig, och det är därför det blev som det blev. Men jag tänker inte låta det gå längre, även om jag vill. Jag tänker inte låta det få ner mig så som det fått. Men jag kan inte glömma helt, och det är delvis mitt eget fel, eller ganska mycket mitt eget. Men sen är jag som jag är och det är bara att acceptera, jag stannar för länge, håller mig inte borta. Då får jag skylla mig själv.

Starten

Började fredagen med en kort skoldag, kom hem, körde mamma in till stan, åkte hem till Lisa en stund för att sedan köra henne till Linda. Sedan bar det hemmåt och  det blev en seg start på kvällen i väntan på att Camilla skulle sluta sitt arbete så att jag kunde åka till henne och Helena och sedan vidare till random Blvd.

Dit kom vi, och efter ett tag startade dansandet och även drickandet till viss del. Dansade på som vanligt innan det blev till att lämna packet och dra. Men dom klarade nog sig utan mig :) Och det var väl i stora drag min kväll, nu sitter jag här hos Milla igen. Viste inte vart jag skulle ta vägen innan Beccs kommer in till stan, och jag orkar inte åka hem faktiskt. Blir ju bara att åka hem och vänta. Snart ska hon jobba igen och jag får väl bege mig in till stan och hitta på någonting i väntan. Antagligen köpa massa onödiga kläder, som vanligt. Även om jag har köpstop!

Men nu måste jag faktiskt bege mig, fotboll med min bruud tonigt, sen får vi se vad det blir av. Antagligen hem och sova, för det har jag ju inte gjort så mycket.

image5


Take care.

Finaly over..

Helt underbart måste jag säga, vi har nu avklarat det jobbiga. Redovisningen av projektarbetet, vilket gick bra skulle jag tro. Lite halvt oplanerat sådär men det får man överleva. Så nu börjar jag 12 och slutar 1 varje onsdag i princip. Helt uderbart!

Så mycket mer finns inte att säga, det var roligt att lyssna på de andras redovisningar med, eller ja.. dom som inte tog allt för lång tid på sig iaf, då blev det segt i slutet.. Men det blir det alltid när ovana talare ska prata för länge. Så är det bara, men man får göra det bästa av det. Typ ta ett rutat papper och fylla i varrannan ruta eller smörja in händerna eller så.

Aja, nu har jag inget vettigt att skriva.. Så här kommer dagens pucko ord...

Jessica, står framme och redovisar: "Om man investerar en krona i friskvård, så får man 7 kronor tillbaka på det, så då kan man få mycket pengar över till annat"
Jag: "Som godis!"

Tomine: "Hej då då tjejen!"
Jag: "Ja, du med!"

Det här är nog det mest seriösa jag någonsin skrivit..

Även om jag kanske inte låter seriös nu när jag skriver det, och även om jag kanske ska bara vara tyst, så är jag inte det. Kanske finns inlägget kvar i två timmar, kanske bara en vecka, eller föralltid. Men jag vill skriva det nu, och känner att det behövs. För jag är livrädd för mig själv för tillfället, det är riktigt läskigt.

Helt ärligt vet jag inte vart jag ska börja, och om jag ens ska göra det. Men jag börjar väl från grunden, när det nu var. Sexan tror jag, redan då, när livet skulle leka började jag, om det inte var ändå tidigare. Men det var tidigt iaf, jag var helt nerkörd, mitt självförtroende på minus och jag klarade inte ens av att få kritik.
Så vad hände, jag började som alla andra uttrycka mig i termer som "men oj vilka fina ben du har, jag änskar jag hade så smala ben!" och "Jag önskar jag hade din kropp, då hade det varit så mycket bättre" men jag stannade inte där, som alla andra.

Det tog tid, men jag började helt plötsligt överträna, strunta i att äta om jag hade innebandyträning eller vad som helst som krockade med middagen. Jag vet inte varför det gick snett, men det gjorde det.

Sedan kom högstadiet, jag blev bättre ett tag, tänkte inte alls, men snart börjades det igen. Åt i princip aldrig lunch, och frågan var om jag åt middag? Och det var så det fortsatte, bosatte mig senare hos Malin, där jag sa att jag ätit innan jag kom dit, och hemma sa jag att jag åt hos henne. En ond spiral helt enkelt!

Men snart räckte inte det för mig, jag tränade och tränade, låg halva innebandyträningarna på marken för att allting snurrade, svimmade nästan i skolan och sedan kom dansen igång, och hockeyn. Hej, jag tränade varje dag...

Jag fick ge upp innebandyn för jag hade inga muskler som kunde klara av träningarna, hockeyn fick även den läggas ner, men dansen hade jag kvar. Började dansa i princip varje dag, tog aldrig en koreografi, lyckades aldrig göra någonting bra. Och tillslut insåg jag att det var mitt eget fel, började så småning om äta, och gick upp.. Fick ångest och gjorde saker jag helst vill förtränga, förstörde för mig. Klarade inte av att vara med de gamla vännerna, då jag inte kunde hantera mig själv.

Sedan kom dagen, för det gick verkligen över en natt. Jag sa adjö till allt, startade om på nytt. Detta i mitten av 9an och det gick snabbt, helt plötsligt kunde jag stå upp för mig själv, jag vågade och gjorde. Även om sådanna som sjuksyster försökte få mig till jag vet inte vad, för hon kom in i livet när jag redan gjort slut med det gamla, sa att jag var ful, och jag vet inte allt. Vill inte minnas vad hon sa!

Men tillslut var jag frisk igen, och jag började förstå dansen, inse skönheten i den, och att jag med kunde. Framförallt satsade jag på baletten, vilket jag är glad över idag. Trots att jag verkligen ser ut som en balettdansös som gått över till street när jag dansar!

Men över till det jag ville, sommaren mellan 9an och 1an fick jag återfall, mellan 1an och 2an fick jag återfall, hösten i 3an fick jag återfall och det är någonting som legat kvar, jag har hela vintern gått och varit rädd för mig själv, att jag ska falla tillbaka. Och nu känns det mer som någonsin som jag kommer göra det, jag är helt livrädd för detta, när jag omges av det varje dag, när jag ser mig själv i spegeln, det är inte det att jag inte vet att jag ser bra ut, det är inte det att jag inte har något självförtroende. Det är självkänslan som styr, och någonting annat, som alltid har styrt. Jag tror faktiskt inte att någon, som inte varit i min sits kan förstå riktigt. Att man inte kan hjälpa det, att det är någonting som bara kommer och att det börjar oskyldigt, men snart blir väldigt skyldigt. Att man inte orkar stå emot, att man är rädd, för det är man. Och att man när man uttrycker detta får det att låta väldigt patetiskt, för för många är det bara att säga "Men ät!"

Jag försöker, står upp för mig själv varje dag och tvingar mig själv, men vissa dagar går det av automatik, man äter mer än vad någon kille någonsin skulle klara av, bara det att man avslutar dagen med att gråta. Andra dagar står man inte emot, man kan inte få i sig någonting och då står man där, helt hungrig. Men kan ändå inte låta sig bli mätt. Och jag vill inte falla tillbaka, kanske är det därför jag skriver detta, för att få ner det, mer för mig själv. För att se vad jag faktiskt gör, att få mig själv att inse att jag måste kämpa de dagar det går emot. Eller de veckor, för ibland är allting jättelätt, jag tänker inte, nästa vecka går det inte alls. Och så fortsätter det!

Samtidigt ger detta möjligheten för anda att kanske förstå, att de tinte alltid är så lätt det här, att faktiskt kanske kan de inse varför jag kan göra som jag gör, varför jag ibland säger som jag säger och framförallt inse innan jag själv gör det att jag gått för långt. För det är svårt för en själv att göra det, sist jag gick för långt var det inte förän jag var påväg under 40 som jag insåg att jag inte mådde som jag skulle. Denna gången avstår jag helst att komma ner så lågt! Helt ärligt faktiskt, det går ju inte att dansa om man inte har några muskler och muskler väger!

Och nu finns det inte mer att skriva än, jag gjorde det. Jag vågade, och får bara se hur länge jag lyckas hålla detta inlägg kvar innan jag själv raderar det!

Ha det bra!

Projekt

Idag satte jag köpstopp för mig själv, innan alla mina pengar försvunnit..

Det senaste har jag inhandlat fotbollsstrumpor, midjekjol/tubklänning, dragkedjeklänningar, sådär en miljard fikor, skor, en body, tonvis med alkohol, nagellack och ja antagligen en miljard andra klädesplagg som jag inte minns precis nu. Så efter den fina balletdräckten jag nu har köpt är det slut, för denna månaden. I alla fall för kläderna, jag lär ju fortsätta konsumera allt annat, men köper jag inte kläder så sparar jag ju lite pengar, hur jag nu ska lyckas att inte handla så fort jag ser någonting jag vill ha.

I'm no good at it at all!

Men men, nu sitter jag här, har redovisning i projektarbete imorgon bitti klockan 8, och jag har skrivit... öhm, en punkt. Lyckat Sara, väldigt lyckat! Men vad gör man inte, jag var ju tvungen att dansa, så då kunde jag ju inte börja tidigare! Helt ärligt, jag har inte haft tid. Eller velat ta mig tiden, jag tar det som det kommer.

Kul bara att jag hatar att redovisa, jag blir fetnervös och sägar bara fel hela tiden. Vilket är väldigt förvånande då jag verkligen ser fram emot att få uppträda på Storan, älskar att dansa på scener och bara släppa loss när det kommer till det, men att prata, det är inte min grej. Inte någonstans, jag pallar inte det. Jag får ju fan scenskräck! Helknas, men dansen har verkligen hjälpt mig genom detta, nu klarar jag ju av att stå där, förut kunde jag bryta ihop!

Så projektredovisning i Ahnelöv-tröja imån it is!

Och 7 gånger 2 danser på Storan den 28e it is!

I don't get it...

Jag pratar i gåtor som ingen förstår, folk tror inte sina öron efter så lång tid. Men jag tror, ibland i alla fall. Inte just nu när jag skriver, då tror jag int epå det jag sa igår. Men imorgon gör jag det igen, jag kan inte förklara. För det är inte alltid jag själv vet vad jag pratar om, ibland säger jag det ändå, mest för att det bara kommer från ingenstans.

Men då är det kanske så att det är precis det jag menar, och tiden inte läkt. För det kan ta tid att läka ibland, längre tid än vad man tror. Men på något sätt har den gjort det, jag går som jag går, gör det jag gör och det ordnar sig i slutändan. Även om en enda mening kan förändra allt, igen. Tyvärr, jag vet att det är sant. Det har jag sagt från första dagen, men ännu är det inte uttalat, och kommer kanske aldrig bli. Men jag vet ändå att det kan förändra allt. Fast tiden avgör hur allt kan tolkas, om det tolkas som vanligt, eller som att det kommer aldrig att gå.

Det beror delvis på tiden, men framförallt på någonting annat, men inte på mig. Det enda som beror på mig är det svaret jag ger på meningen, och det beror på det tidigare. Eventuellt, kanske inte alls. Men det känns så nu! Anyway, det jag vill få fram är det många redan vet...

Att jag inte fattar någonting!


Klassfesten

Ja nu, sådär 2 dagar efteråt kände jag för att blogga om denna förvånansvärda händelse, märk att jag går i Sp3f, då förstår ni nog uttrycket förvånansvärt!

Vi hade klassfest, hemma hos Jessica, i Lödöse och trots detta kom på ett ungefär alla, några få var inte där av olika anledningar. Vi, jag, Mimmi, Hanna, Emma och Anna, bestämde oss för att "hjälpa" Jessica fixa ording innan resten av klassen kom. I denna mening menade vi ta över hennes rum med alla våra saker och sätta oss där och sminka oss. Snällt, jag vet. Men vad gör man inte?

Nä vi var klara med det var klockan sådär halv 6, så då var det lika bra att börja... Vi drack bål och dansade i några timmar och var lagom fina när resten av klassen kom. Men vi överlede, eller ja, alla utom Emma som gick och lade sig och snarkade. Resten av oss däremit lekte lekar, till min stora förtjusning. För är det någonting jag älskar så är det att leka, mogen som jag är.

Jag har aldrig avlöstes av ölspel som avlöstes av sanning som avlöstes av flera omgångar med sanning eller konferens. mer behövs inte sägas här! Men roligt var det, och självklart väldigt nyktert... ungefär så nyktert att jag somnade på en nål som jag stack mig på, men inte orkade ta bort ur sängen utan bara flyttade mig lite, innan jag hamnade med benet på den igen.

Förhoppningsvis kan kanske våran klass enas om någonting mer, anything acctually, så att vi kan få lite mer gemenskap innan sudenten, lite sent kanske.. fast ändå, bättre sent än aldrig!


Kärlek är ett brev som skickats tusen gånger

Att någon kan skriva mer passande texter, att någon alltid lyckas, det är svårt att förstå, men Håkan gör det, om och om igen. Nu har jag äntligen haft tiden att lyssna igenom nya skivan, and I love it. As usual när det kommer till honom! Men bra är den, och den kommer lyssnas flitigt på kan jag säga. Sen har jag haft tråkigt och skrivit ner lite text, palla leta efter den på nätet! Så är det fel, är det det. Säg till om ni hittar någoting!

Vad jag bryr mig om nu,
är att du kommer nära mig,
även om det är försent att älska dig.
Vad jag bryr mig om nu,
är att från samma säng,
lyssna till samma regn.
Vad jag bryr mig om nu,
är att få ut dig ur skallen,
är att aldrig hela hjärtat får kärlek igen.
Den tar slut från kyss till kyss.
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut.

Vad jag bryr mig om nu,
är att du ligger vaken i morgontimmen
när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig.
Vad jag bryr mig om nu,
är att du då ser det, hur smutsigt livet blivit.
Och vad jag bryr mig om nu,
är att se din blick så sårad,
när alla löften klingar falskt,
nästa gång du lovar någon allt.
Vad jag bryr mig nu,
är dina armar om mig,
 även om jag vet att jag måste glömma dig.

Vad jag bryr mig om är,
att se dig gråta.
För att jag har gråtit,
och du ringde aldrig.
Vad jag bryr mig om är,
att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig.
Vad jag bryr mig om är,
att se som i slowmotion
när du går sönder inuti,
så som jag gjorde!

Vad jag bryr mig om är,
att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig.
Vad jag bryr mig om är
att höra dig andas, veta att du är nära.
Förlåt nu slutar jag!

Vad jag bryr mig om är,
att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig.
Säg nånting, säg nånting!
Vad jag bryr mig om är,
att du kallar på mig även
om jag inte kommer tillbaks till dig
Vad jag bryr mig om är,
att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig.


Dans

Idag storskolkade jag matten, tänkte inte ens gå dit, damn I'm bad. Men man pallar inte när man börjar halv 3. Då går det inte.

Så jag satt hemma och skrev lite friskvård innan jag drog mig ut på en promenad, och sen till dansen! Som btw var helrolig idag, både Salsan och Fusionen. Jag klarade av det efter ett tag, på sansan fick jag en klick och det gick bra, enligt mig, för första gången ever. Och det höll i sig på Zerjons med, roligt som få vad det!

Och grymme låten med, Will I am - Get your money, worth a listening <3 Love it.

Men snart är det uppvisning, på Storan, det ni. 28e tror jag att det var, everybody must be there. Säg till mig så meckar jag biljetter till er. Fast nu ska jag sätta mig ner och komma på alla låtar vi ska dansa till och fixa ihop dem på en skiva med :)

Take care.

Some say..

.. hot, another says nice, a third one says cute, next one says beautiful, and the one after that says funny, and later on kind, someone even says perfect.

I can manage only one word and thats Amazing, totaly fucking amazing. And that's all that's needed!

Onsdag

Dagen startade med jakt på fotbollsstrumpor, vilket jag tillslut hittade efter mycket om och men, ville inte ha ett par som det stod stadium tvärs över. Men innan jag fann dessa så gick jag, dum som jag är, in på Fiorucci för att bara kolla. men sidär, bara kolla finns inte i min hjärna, det blev en sjal, rosa såklart. Men jag ville ha en sådan, annars hade jag snort min systers svarta, som jag säkert kommer göra ändå. Så det var lika bra, sen blev jag ju kär i den direkt med.

Påvägen därifrån blev jag haffad av en metro fotograf som ville ta kort, på min "sköna stil", så sure med mig. Jag poseade och fick säga vad jag hade på mig, leggins, I *hjärta* FHC tröja med Henke autograf. Så var det med det, kommer på typ onsdag :) lalala!

Därefter bar det av till skolan, hade öhm, en halv lektion och sedan åkte jag, Anna och Jessica till Espresso house i Vasa och fikade, efter en halvtimma anlände Becca och vi satt där till, 5. Heja vad tiden gick, men det gör den alltid där.

Anna och Jessica försvann åt sitt håll och jag och Becca fortsatte runt i stan, där jag fick köpt mig cdskivor att bränna på. Så nu har jag även brännt iaf en skiva att ha med på lördag :) Fett pepp!

När jag kom hem ropar min mor att jag fått ett konstigt brev, att jag säkert beställt någonting. Men si, det var det inte. Jag hade fått hem en A non smoking generation tröja :) Weeej säger jag, rosa text och allt, och någonting jag verkligen, verkligen står för. Kunde vart liiite större, men jag har inte tänkt gå upp i vikt, så det blir nog bra!Trots detta ville jag mest till Stockholm idag, Annsofie är där och jag skulle åkt upp, men allt fuckade sig och jag fick inga biljetter. Så himla wasted, för henne med, för tokio konserten var inställd men de kund einte få tillbaka pengar för resan. Så nu måste de betala en gång till, i Augusti. Stackare! Och inte hade hon pengar att åka hit för.. Men men, vi får ses snart iaf, när allt lugnat ner sig lite ;) Då meckar vi!Rubrik

Somebody please tell me that I'm dreaming
It's not so easy to stop from screaming
But words escape me when I try to speak
Tears they flow but why am I crying
After all I am not afraid of dying
Dont believe that there is never an end

En helg

Eftersom jag inte ens kunnat logga in på mitt konto här så har det varit svårt att skriva någonting alls, men här kommer väl lite skulle jag tro.

Fredag

Det var sedan ett bra tag bestämt att jag och Natta skulle gå ut på denna fredag, och så blev det. Visserligen bar det först av till Keybar, där både jag och Jessica skulle hämta våra VIP-kort. När vi suttit där ett tag begav Jessica sig till Bryggeriet och jag och Natta fortsatte till random blvd.

Men helt random var det ju inte, har aldrig dansat som jag gjorde där den kvällen, otroligt roligt, trots att jag slog mig ganska mycket, men inte så konstigt. Dansar man som vi gjorde gör man det!

Och verkligen random var inte personerna jag sprang in i, jag menar det är inte varje dag man springer in i Herr Perfekt, Karl Fabricius och Purre, och Holqvistarna och Ari och Kariya. Vad dom nu gjorde där? Men Fabbe och Purre, det säger väl ganska mycket?! Heja, att jag inte ens reagerar på dom annars och nu blev det "SNYGG!" reaktionen, innan jag såg vem det var, då var det bara att gå fram och prata lite.

Sen kan ju inte jag hjälpa att på vägen därifrån möter jag Ph. Oh my, jag låter som besatt. Men tänk det är ju inte så, det är ju inte varje dag man springer in i dem, eller jo kanske, men int epå krogen iaf. Och faktiskt pratar med dem gör man ju inte såååå ofta. Inte med honom iaf.

Lördag

Dagen började med ett inhopp på jobbet, från 11 - 5, sen var det hemfärd och lagom till att man komer hem kommer frågan, vill du hänga med ut? Och jag var lite tveksam, var rätt mör efter tidigare dag, men när placet nämns så finns ingen tvekan, lite mat, lite smink. Sen var det bara att bege sig in till stan och Gretas, sitta där och dricka lite med Jinnie, Natta, Ida och Helle. Innan kvällens danspass drog igång vid sådär 11. Sen var det fullt ös, pajade fötter, och blåmärken som gällde. Som alltid när jag dansar, jag är grym på att slå mig! Helkul kväll detta med!

Söndag

Började segt, sedan var det in till stan, till Tintin med Elin, fika och girltalk ett tag, innan det var dax för henne att bege sig hemåt och för mig att dra mig till Danshuset för att dansa lite balett, vilket inte var det lättaste med tejpade fötter. Men det var ganska okj, sedan satte vi ihop lite egna övningar innan lektionen var slut. Och jag fick åka hem och SOVA!

RSS 2.0