En mås?!

X antal fynd, mycket skratt sådär precis som det bör sig blev det på stan. Roligast var självmordsmåsen. Som sedan valde att shoppa på både Zara och i smyckesaffären bredvid. Och på hm, och därefter McDonalds.
Kläderna, skorna från Nelly osv. de dyker upp imorgon. Nu är jag trött och vill sova helt enkelt.

Måndagsklubben

Kvällen startade på Saltholmen med Malin och gamla classmates till henne, därefter begav det sig till Cheers för att möta upp fröken Schöning och resterande. Dricka och mysa lite. Tills det stängde där, då var det bara att ta sitt pick och pack och bege sig mot kära Avenyn och Måndagsklubben på Berså. Slutade med en skedning hos Caroline. Sitter här och väntar på att hon ska duschat klart, undertiden snor jag bilder hon tagit.

Ni ska bara veta vilka män jag får på fall med den blinken, haha!

Snart ska jag in till staden med Ida och göra slut på ytterligare pengar, så sedan ska ni få er en dokumentation, fint uppradad och allt, över mina inköp. För jag har hört att sådant intresserar.

Nu känns sommaren här på riktigt.Hittade ett misslyckat tradera fynd som jag fick att vända till ett lyckat, tillfällen, tillfällen, tillfällen.
Började nästan gråta på jobbet igår, trött och det kliar i ögonen. Lyckat, tur att det bara är fyra timmar idag. Sedan 3 dagar ledigt. Öl ikväll, shoppingtisdag med Ida och Marstrand tror jag är inplanerat. Matchcup och allt.

Sommarlov.

Jag var tvungen att titta en gång till, jag trodde att jag drömde. Visst pluggade jag en del, men jag gav ju upp när jag missade att anmäla mig till tentan, trodde inte jag skulle få göra den. Men söta Hanna hade anmält mig i alla fall. Och vet ni? Det står VG bakom betyget, nöjd kan jag berätta!
Och Bassim har skickat ut ett mail, ingen fick kompletteringar på Organisationsläran. Nu är det relaxa och sommarlov på riktigt, wonderfull! Eller ja, 2 dagars arbete sedan 3 dagars ledig.


för övrigt kan man inte få nog av dessa bilder från en gammal elle på Giselle, och framförallt inte av skorna.

Lördagen den 27.

Gårdagen som skulle avslutas vid kvart över ett enligt schemat, blev mer en utstämpling halv 3. Sa någon övertid? Samma sak idag skulle jag gissa på. Har sovit till nu, inte så konstigt kanske då jag somnade ehm, 5 kanske. Nöjd kan jag tillägga och mena det.


Pic: Olsen anonymous


1. Bilden är genialisk, Båda gör det. Jag älskar det. När jag ser detta inser jag precis vad det är jag behöver.
Svarta låga jeans med snygg skärning, gråbruna ? trekvartsbyxor, grå rock tisha, vit lös och urringad tshirt, och västen. Framförallt västen. Damn att jag inte köpte den där när jag provade den vart det nu var. Får söka igenom realådorna någon gång i veckan. Hej Copycat! Men det får man när det kommer till dessa kvinnor.
2. Införskaffade 13 centimetare igen, kommer snart på posten. Då ska ni få se dem, men så länge får ni ge er till tåls.
3. Promenad, matlagning och arbete.
Fast uppdate

Springit, solat, ätit lite för mycket som vanligt det är hur dagen sett ut idag.

Ja, jag bor i dessa shorts. Men de är så underbart sköna att latja runt i nu när det är varmt. Nu ska jag in till stan en snabbis, hämta ut hudkrämen man fick med Elle och titta lite på Åhlens för att se vad jag ska göra av mitt presentkort från jobbet på.. Any idea?

The king.


Bild: Gp.
När Robban så snäll upplyste oss då vi arbetade om att Michael Jackson dött var väl reaktionen mer "Jo visst, den var rolig"! Han kan ju inte dö, han är ju en utav de där som alltid ska finnas. Vem ska man nu drömma om att se live? Vem ska nu göra den ultimata konserten? Inte okej, jag som så ville se honom. Men detta kommer varken för mig, eller många många andra fans att bli en verklighet.  Det enda som säkert kan sägas är att han kommer leva kvar för alltid, i och med musiken...

För du sa man blir vacker om man följer sina drömmar..Det lutar mer och mer åt Köpenhamn Jazzfestival på min lediga vecka. At jag sedan åker dit enbart för en konsert hör inte hit, att jag bara vill se Lisa spelar ingen roll alls. En vecka i Köpenhamn känns helt fullkomligt underbart.

Men å andra sidan, saknade vackra vännen i Oslo blir bort prioriterad, men vad ska jag göra? Jag åker inte upp utan att ha någonstans att sova, och receptionen verkar skjutas upp dag för dag. Och snart är dagen här, då ska valet vara gjort.

Sillvik

Efter en fnissande, fikande, dricka kaffe långt efterläggdags kväll vaknade vi och bestämde oss för att åka ner till sillvik. Låg där och brännde oss innan det kändes som ett avslut med att försöka rädda huden någorlunda.

Nu bär det av hem till Mats för lite vin, om vi försvinner ut eller stannar där får vi se.
Och såhär blir det ikväll.


Nu bär det av.

Till jobbet för att vänta på Caroline, därefter hem till henne för vårat eget lilla pyamasparty, popcorn, skitsnack och buzz. Imorgon beger vi nog oss till Lillebybadet och steker oss härligt bruna. Underbart!För övrigt  funderar jag på att den 7e juli (eller någon annan dag precis innan) ha lite mingel på min altan, vin och någonting litet att äta. Ingen fylla, bara mys och trevligt sällskap. För att fira mig såklart, men det är bara kanske. Ska höra med mor och titta på vädret. Men liter det som en idé? :)

Nu altanen.

Avklarat, löpning.
Nu: Elle gånger 2 och stjärnfabriken, klippa i en tshirt enligt bilden nedan, på altanen såklart. Solbränna här kommer jag!
This day

Jag älskar att få paket! Min beställning från HM kom idag, antagligen blir det att sy in klänningen lite på sina håll. Om jag orkar, det var ingen katastrof så att säga. Och resterade var underbart. Väskan var större än vad jag trodde med. Kalasbra!

Anyway, träningen blev bra. Fick rört lite på mig, bra med tanke på vad jag ätit det senaste. Så mycket, som tillsammans med värk, yrsel och illamående fått mig att tro att jag var havande. Men icke sa nicke, som tur var. Fast jag tror fortfarande det ändå, även fast jag vet att det inte är så. Men nu över till någonting annat..

Jag skriver brev, ett utkast på ett riktigt brev, som ska levereras på lördag är det tänkt. Jag struntar i hur det blir, jag vill lämna det. Gör jag bort mig så gör jag. Jag får leva med det, men då har jag gjort mitt bästa. Mer går inte att göra, och mer kan inte avslöjas fören då. Då kanske innehållet avslöjas, och de som vet hoppas jag är tysta.

Förövrigt får jag väl bjuda på denna, såhär har jag rantat runt på arbetet. Dock med en svart tisha med glas på, det ni! Och I'm lovin' it på ryggen, snyggast i stan helt enkelt. Ändrade om lite i Michelles sminkning efter träningen. Ville inte ha bas och hela köret. Annars var det fint! Lite synd att slutsminkningarna, med fotograferingen blivit lite tråkiga. Ingen fantasi, men jag får väl göra min egen twist ändå! Hej jag planerar ett halvår framåt, men har jag koll på min semester?Sova sova, godnatt!

Studion nästa.

Idag blir det studion, Michelle har prov och behövde mig. Därefter gymmet, apotek, och sedan arbete, hela kvällen. Aoch, stress bussen går om 10. Damn it, ingen mat eller träningskläder packade.Vad som ska sägas om en viss sak vet jag ej, tar det någon annan dag.

Work

Jag vill se dem igen, väldigt mycket. Men denna konsert finns det ingen biljett till. Kanske om det är fint väder blir det till att sitta utanför, annars får jag och kära Caroline göra någonting annat.

Jag ger upp med att försöka få idioten upp ur sängen, han får ligga kvar. Jag ska med bussen. Tjing!


Midsommar blev som följer.

Sovit och arbetat färdigt. Dags för bildspel, typ.

Det började med Racquette, stavning hej. Hemma hos Nathalie med henne, Sandra och Kim. Och klädbyte för både mig och Nathalie.Därefter bar det av in till staden, lokalfest i Gudlheden tydligen. Inte dagens hit. Och av någon konstig anledning blev min mest frekventa mening "Vill du ha en Geisha?"


 
Varav jag och Caroline helt enkelt införde geisha-mantrat.


Såhär avslutade vi innan det begav sig hem till Lucas för att praktiskt taget tvinga upp honom ur sängen, han kan ju inte sova när han har huset fullt av folk. Blev dock en kort visit där då sällskap med bror hela vägen hem kändes väldigt lockande.


Trevlig Midsommar alla!

Nu blir det middag hos Nat, därefter ska vi iväg med Caroline på kalas i Guldheden lutar det åt. Hoppas ni får det lika kalas som jag planerat att ha det :) Jag inleder i alla fall med en huvudvärkstablett, innan värken går förlångt!

Jobb och modellande


Det blev några timmars sömn innan det bar iväg till arbetet, skönt att det inte var allt för mycket att göra, mycket men inte för. Precis så, eller lite mindre är kalas. Lönespecet var väl inte det trevligaste, tur för mig att jag bara har Norge att betala. Och pappa då!

Efter jobbet bar det hem till Peter, vissa av bilderna vi fick till var jag riktigt fascinerad av. För bra! Här kommer i alla fall en behind the scene! Sminkningen hade nog inte fått godkänt på studion, but hey! That's why I will study there! Slänger upp det färdiga när det är klart!


Nu ska jag sova.Telefonmöte med Caroline, viktigheter planeras inför Midsommar. Mitt i natten, 12 timmar innan arbete. Dags att sova?
Idag blev det löpning, provsminkning, le pain med Majsan och diskutera livet. Nu har jag tittat lite på The best little girl in the world. Boken är bättre, funderar på att läsa om den.

Skit

Det går för i helvete inte att publicera någonting, jag orkar inte. Vad ska man med en blogg till som inte fungerar? Har suttit och kämpat mig länge nu, nu ger jag upp. Jag publicerar någonting vettigare någon annan gång. Om det vill då vill säga. Så när detta inlägg är uppdaterat och denna texten är försvunnen, då vet ni att det är som det ska igen!

Jimmy Choo

Tänka sig. Bara sådär ska H&M göra ett accessoarsamarbete. Det ni, det blir någonting det! Kommer jag köa och döda för ett par? Denna gången blir det hets och om jag inte tror helt fel har jag en kompanjon denna dag! Jag räknar med dig starkt den 14 November!

Dessvärre lanseras det begränsat i enbart 200 butiker världen över, inte lika lyckat då jag står för samma storlek som resterande världsmedborgare. But what to do? Åka in på kvällen och ställa sig utanför, för första gängen är det värt det! Titta bara, jag behöver båda.


Nya hattar.


På väg in tittade jag i brevlådan och sken upp som en sol, ett paket till mig låg i, och innehållet ser ni ovan. Två helt otroliga hattar, kärlek vid första ögonkastet! Tillverkaren är Vicky, sjukt duktig är hon kan jag tala om för er. Titta in där för inspiration inom det mesta!

Med risk..

För att bli kallad copycat..

Jag började inte alls (läs ironi) skratta när jag bytt om inför en löprunda och tittar in på Tyras blogg, även hon ställer sig frågan. Varför får man sådana blickar när man springer såhär? Det är ju perfekta outfiten för att träna och få färg samtidigt? Eller är jag helt ute och cyklar? Folk har ju mindre kläder på krogen.Hemma igen

Ett dygn senare, hemma igen. Det blev ingen träning för min del, det blev film och chips hemma hos Pat. Där även natten och halva dagen idag spenderades, därefter mötte jag upp Becca i stan. Mat och shopping, jag som inte skulle handla mer. Undra hur jag ska överleva midsommar?

Klänningar att välja mellan till vilken tillställning det nu blir har jag i alla fall. Och det är ju steg ett, och sällskap har jag, steg två. Resterade löses på plats så att säga.


Nu ska jag däremot träna. Löprunda för det bli. Därefter Gossip Girl.

DagensVarför blir det alltid bilder som dessa?
Nu: Jobb, stan, träna whatever!

I need this dress..


Jag behöver den, eller en liknande. Kan någon säga mig vart jag kan finna?

Träningen går inget vidare, och snart ska jag iväg till jobbet.

Pic: stylorectic

Världens vackraste Emma

Emma Watson för Burberry.
Pic: DailyMail

Hattifnatt

Stan med Mammi nästa! Övertalning om att jag behöver ett par Louboutin, kirrat! Hon ska med mig och titta på dem i alla fall. Det kommer antagligen leda till ett köp, trots att de är för höga för att hon vill att jag ska gå i dem. Men jag fyller ju snart 20, vad kan vara bättre att få än ett par svarta pumps med röd sula då?
Jag hatar vädret, vad hände med sol, klänning och bara ben?

Vit hatt.Vad jag behöver är en hatt som hennes, kan någon vänlig själ skänka det till mig? Eller upplysa mig om vart jag kan finna en?

pic: Olsenanonymous

Onsdagen som blev torsdagen

Det blev inget med mys vin för mig och Nella, det blev ganska mycket mer än det glas jag tänkt mig. Hamnade först en stund på Chez för att sedan bege oss vidare till Victoria, träffade Johan för första gången sedan studenten och därefter begav vi oss vidare till Nivå. In i dimman kom jag iaf, och frågan är om jag kom därifrån.

Dagen har spenderats med Patrik, han har fått ta hand om mig, det behövde jag. En välbehövd vilodag! Nu ska jag in till stan,ta en nattlig fika med Malin. Det är vad jag orkar idag!Ösregn så ja, gummistövlarna är på!

Jag är en murvel

Inte för att jag har den minsta aning om vad det är, men jag tror att en sådan skulle se ut ungefär såhär? Jag är inte ambiös alls idag, var glad att jag har klackar i väskan att byta till sedan ifall Nella bestämmer sig för att vi ska vina. Att jag mår skit har inte med saken att göra, har man haft en arbetsledare som hostat på en när ens immunförsvar är i botten får man inte räkna med annat. Kan man få sjukersättning som deltidare?Jag längtar..

Det gick precis upp för mig att det bara är två månader kvar, vet ni vad det betyder? Att om 2 månader + 19 veckor är jag färdigutbildad makeupartist! Ironiskt nog har jag redan bokningar framöver, nyårssminkningar och balsminkningar, och då har jag inte ens börjat! High five på den ni!


Innan jag börjar med grovrengöringen är det dags att vara lite hälsosam, en löprunda i skogen helt enkelt!

13:00

Vad har jag lyckats med att åstadkomma idag? En beställning från H&M, grattis till mig. En ny blommig klänning, en väska, en mössa och en stor blomma.  Skaffa aldrig månadsfaktura, är det gjort är du fast och då finns det ingen hejd! Fast jag får skylla på att allt var på rea och jag faktiskt har velat ha allting tidigare, tog bara tag i saken nu när det var billigt!Nu, ner till mor min och umgås därefter städning.

Drömskorna

Jag tror precis jag hittade de vackraste skorna som någonsin skapats, nästan vackrare än orginalen. Faktiskt, jag erkänner att jag tycker det! Det är ett stort ha begär på dessa och jag tror inte bara jag vill ha dem, jag behöver dem. Moa, ingen idé om de nu blir mina kan jag enbart lova att om du har dina har inte jag mina, haha! Och de är ju inte identiska.


12 cm, glitter, remmar och nitar, det går inte att säga emot. Otroligt vackra! Så jag måste berätta för er om Vivistyle som säljer dessa, versoner av dessa och betydligt mycket mer i både sko, kläd och accessoar väg! Kika in vet jag :)


From Hongkong, with love.Visserligen har denna vackra HM skapelse flugit långt, men den var ack så billig (0,99$ + frakt). Ebay är mitt nya liv, det är där jag hänger. Pinsamt nog insåg jag, med hjälp av Nella, för någon vecka sedan att det fanns en UK och en US sida. Billigare priser på US, men billigare frakt på UK. Hm, väger det upp?

Nu har jag startat mitt ta tag i mitt liv projekt, steg ett har varit att införa en att göra lista, som även ligger uppe här på bloggen (i menyn) så att jag inte kan fuska. Så nu ska jag helt enkelt fortsätta med att följa den listan. Och på tal om det, Blairs klänning jag visade, jag tror faktiskt att jag ska höra med mormor om inte hon kan sy den, om jag letar rätt på ett bra tyg. Tycker jag borde vara en bra deal, tycker inte ni?

Över 12 igen.

Jag börjar så smått inse att dessa nattliga inlägg börjar bli mer regel än undantag, sitter här igen och kommer gnälla. Har skrivit en halv sida av min reflektion, visserligen ska den vara en sida. Men det är sådär 7,5 högskolepoäng den ska innefatta tillsammans med en essä och en sammanställning i grupp. Vilket betyder att jag har relativt mycket press på mig att bli klar med denna nu, eller ja innan klockan ett imorgon. Så det blir uppesittarnatt igen, denna gången skrivandes. Dock känns det som det flutit på ganska bra med detta inlägg, så jag får väll ta tag i saken och bara skriva det som faller på i arbetet nu istället, så jag kan sova någon gång. Blir bättre med sista renskrivningen imorgon bitti. Eller vad tror ni?


Tänkte bara visa er min lilla underbara prinsessa, min lyckobjörn från Cocoo.se. För söt, och jag lovar er den bär med sig lycka, allting klaffar när man har henne runt halsen!

Inatt är en sådan natt, igen..

Jag trodde innan denna vecka att de var över för alltid, men stressen har drivit fram dem igen. Ligger halva nätterna och skakar, fryser och behöver någon att värma mig på för att få upp kroppstemperaturen. Tror mer och mer att det beror på stress, min kropp klarar kanske inte av mitt tempo av att aldrig någonsin vara ledig. Alltid, alltid ha saker på gång. Hoppas innerligt på att jag hinner somna innan det börjar igen, annars blir det bara till att gå upp och roa sig med Gossip Girl hela natten. Det vills inte idag, för jag är trött.Utöver detta är det en bra tidpunkt att styra upp mitt liv igen, tror jag behöver en viss struktur och ordning i mitt liv. Det är så jag känner i alla fall. Det behövs ett nytt jobb, en lugnare tillvaro, mer kontroll igen. För den har jag tappat totalt, speciellt över min träning som fallerat totalt. Inte okej! Och vad hände med att vara nyttig? Det finns inte det heller.
Fast innan jag styr någonting åt något håll är det tillfälle att skriva klart sin Organisationslära, helt utan komplettering.
Och nu läggdags efter en helvetes, jävla skit arbetsdag. Godnatt!

The New Me.

Jag börjar så smått känna att jag vill återvända till pagen, visserligen är det nära nu. Men några cm kortare, lite omstyling och jag har det precis så fint som Ashley här. Och min kära Caroline har nu sagt att hon kan klippa mig så jag slipper tänka på pengarna. Eller ja, jag frågade och hon sa att hon kunde. Men det är ungefär samma sak.
Checklista för idag.
  • En promenad i skogen
  • Skriva klart min reflektion
  • Styra upp min garderob
  • Städa överlag. 
  • Middag
Och detta har jag tänkt hinna innan jag klockan 4 ska bege mig till mitt arbete, jag som trodde jag började klockan 5. Så jag får styra upp det snart, och stryka oviktiga saker till en annan dag. Vill ha så mycket som möjligt gjort så jag kan njuta av mitt sommarlov till fullo nästa vecka.

Och oj, jag glömde nästan upplysa er om att världens vackraste fyller år idag, så grattis!

GrattisHar man noll bilder på datorn blir det såhär, mer än grattis hinner jag inte skriva. För nu ska jag tenta och sedan jobba tills nästa dygn. Hejhopp!

Mr Springsteen


Jag får lov att vara hatisk idag, så oerhört hatisk med. Jag är fast i Göteborg, tvingad att plugga på redovisning, budgetera och hålla kolla på debet och kredit. Och var är Caroline? Jo på väg upp till mannen som räddade mig ut ur allt, han som jag vänder mig till vad som än händer. Han som skulle varit tredje gången gillt denna gången. Hon fick biljett tillslut, självklart är jag glad för hennes skull. Och kanske får jag mig senare ikväll en livespelning i telefonen ändå, vi får se.

Däremot har jag listat ut en sak, nästa månad, eller månaden därpå beroende på pengafrågan blir det en tatuering och ju mer jag tänker på det, desto mer känner jag att "You can't start a fire without a spark" ska förevigas. Och när jag väl träffar honom, då ska han få skriva under på det. Så är det, och så ska det vara.

Nu har jag fått ur mig detta, nu ska det budgeteras några timmar till. Sedan vet jag inte riktigt vad som ska göras, antagligen Gossip Girl. 

Sista studenten.

Elins student avklarad, roligt att sitta och prata bara sådär. Det var ytterst längesedan det blev någonting sådant med dessa flickor. Långfikor och allt där till har kommit bort, varför kan man fråga sig. Nu har jag skickat över alla filer till det bärbara, så nu ska här rensas innan sömnen kallar. Får se hur detta går.21. Favoritlåtar just nu

Har för tillfället en Lisa period, så hennes låtar. Framför allt de engelska just nu.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan
Allt med textilen att göra/ allt med ekonomin att göra
23. Stjärntecken
Kräfta
24. En bok jag älskar
The best little girl in the world
25. En film jag älskar
Sex and the city, Step up
26. Tv-program jag gillar
Gossip Girl, Scrubs.
27. Favoritdoft
Helt ärligt säger jag inte den, men annars är det Gucci II
28. Detta äter jag gärna
Kycklingsallad och fisk
29. Dricker helst
Vin, eller den grymma jordgubbsdrinken
30. Favoritgodis
Choklad

Nu är det snart sommarlov

Snart blir det dags att summera av detta läsåret, tentan är förhoppningsvis snart avklarad, inlämningarna snart gjorda. Den sista studenten är snart utsprungen. För min del slutar det på måndag, då ska Organisationsläran vara inlämnad. Därefter Kommer ett härligt sommarlov fram till 10 augusti då jag börjar på Makeupstudion. Helt otroligt vad tiden går.

Igår var det kalas igen, efter ett träningspass med Patrik bagav det sig hem till Nathalie för lite mat sedan iväg in till staden, Chez och Bryggeriet, Torslandabarn så det skakade om det. Men det var roligt, jag hade väldigt kul och hoppas att de kära studenterna hade det med :)


Ska det va, så ska det va!

Tre lyckliga och oerhört snygga studenter!

På väg till Bryggan helt enkelt.


Nu bär det av till Elin för hennes studentmottagning, och hör och häpna, jag tar bilen. Ingen alkohol för mig idag inte!

Nu kör vi!Nathalie ursäktar sitt snygga face, men så får det vara när man supit hela dagen och tagit studenten helt enkelt. Nu bär det av in till staden för oss, kalas kalas :)

The dress.The girl in me is back, and she wants this dress.

RSS 2.0