30 - talet

Nu har vi kommit till årtal i skolan, och 30-talet var först ut. Det var nu det började vara inne med en naturlig hudton, att inte vara likblek. Man hade tunga ögon med mycket mascara, en skarp men fortfarande lite rökig globlinje och brynen var som tunna bågar. Typiskt till detta var en långsmal, röd mun.

En kvinna typisk för detta årtione är Greta Garbo, en utav de fem bästa skådespelerskorna genom tiderna enligt Amerikanska filminstitutet.

 

Någonting jag vill göra är en photoshoot från varje årtionde till min portfolio, är det någon som är intresserad av att hjälpa mig med detta? Fotograf som modell?!


Inköp, inköp, inköp.

Det blev en del inköp idag. En T-shirt från HM herr, ska prova sen. Ett skärp, ett naglack, matt sådant och ett puder. Och nu detta, ett par skor och ett par örhängen. Jag får väl skylla på att dagen inte gått på mer än 500 kr. Det är alltid någoting, men nu får det faktiskt vara nog. Ska betala en del saker denna månad med. Dumt men värt.

Eller vad säger ni, dessa skönheter för 89 kr? Det är väl ändå okej?

Zink SEK 89, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Maby you don't know how to miss someone like I miss you.

Dagens inspo på väg till kära textilhögskolan, för att sedan bege mig raka vägen till studion för att hoppas att min modell dyker upp. Det blir exellent vilket som. Peace!Ytterligare en helg avklarad.

Sitter här, avsminkad och klar för sängen. Nyss hemkommen från C där det blev godis och Män som hatar kvinnor, fantastisk film måste jag säga. Riktigt bra, trots att jag inte riktigt tyckte om alla scener och sådant, lite känslig för vissa saker. Men så är det med alla skulle jag tro, våldtäcktsscener och mordoffer. Då gillar vi mera amerikanskt än svenskt, det är mindre realistiskt och rått. Mer filmkänsla.

 

Mer i helgen då? Sovit och jobbat ungefär. Och veckan bjuder på skola och ishockey, hör ni?! ISHOCKEY! Jag är ledig på torsdag och kan gå på matchen, fantastik.


Dead by April

Bättre sent än aldrig, Torsdagen blev som den blev. Ingen förstår vad som hände, allra minst jag själv. Men jag avsutade inte med stil kan jag säga, inte i närheten av stil. Spiknykter 12, en timma senare är det svart. Hej och hå. Men sådant händer, en kompensation är nog väl investerad.

 

Nu ska jag jobba, inte okej. Men det blir en vinst ikväll, sedan, sedan ska jag gå på matchen på torsdag och jävlar vad jag ska ta igen det hela då. Det kan ni ge er på, så in i tusan. Men ni mina käraste, som befinner er i Scandinavium, ta i för min del och dela ut kärlek åt mig. Tack och adjö!


and nothing else matters..

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
and nothing else matters.

 


Dead by April.

Nu sitter jag i skinnklänning, väldigt sminkad och ska bege mig till skolan. Därefter blir det demning på Lindex för Lumene. Sedan raka vägen till Sticky. Jag måste faktiskt säga att jag kommer se missanpassad ut. Men vad ska jag göra? Det är så livet är, och när jag har lumenetröjan ser det ju faktiskt bara ut som om jag har skinnkjol. Det blir bra.


 

Bussen, tjing!


Håll tummarna för oss.

Fredagen den 30 oktober, Lars Winnerbäck i Lisebergshallen. Biljetterna är slut, som vanligt krånglar det. Katastrof. Men blocket har givit oss ett alternativ, vi får köpa/byta till oss fredagens biljetter mot lördagens. Håll tummarna för oss, då blir det förkalas med the Boss och sminkning. Kalasbra, sådär 2 dagar innan jag får ett nervöst sammanbrott inför slutfotograferingen. Gud, må vara med oss. Vi vill se, jag behöver lugna mina nerver.
För alla information är det svårt att sminka halva ansiktet för hårt ljus, och halva för mjukt. Det är inte lätt alls när man övet upp symetri och jämnvikt. Men jag försökte i alla fall. Och har lärt mig nu, massa, massa, massa i hårt ljus. Normalitet i mjukt. Godnatt.

Okej, jag ger mig.

Jag, för någon vecka sedan, "Jag förstår mig inte på det där med lårhöga stövlar."
Det var dumt sagt av mig, för första gången på länge sprang jag och Caroline in på NK igår. Och vad ser jag? Jo ett par overkneestövlar! Och jag blev kär, trots att de är från förra hösten. Men vad gör det?Dagen idag har bestått av uthämtning av P-pillerrecept, solning och färdigskrivande och inlämnande av Färgochberedningens individuella uppgift. Duktig Sara! Nu ska jag skriva rent sminket, hämta Nathalie och bege mig till skolan.

Feber.

Grattis kan jag ju säga. Nu ska den sovas bort. Sedan ska jag ha tag i en lägenhet till mig och fröken Schöning. En utav de nya i Stampen hade inte vart fel. Lite dyra så, men det kan man leva med. Annars var den fin, den innanför Vallgraven, hej jag har höga krav. Ehm..

Aja, någon som vill sitta modell på Onsdag? Min modell blev sjuk, så jag behöver boka in en ny. Sådeså.


Destination Oslo - Fredrikshavn.

Sminkning av lätt berusade, eller ja galet berusade, människor. Män som kvinnor, det skulle vara glitter, lyst och pint. Det ordnade vi kan vi säga. Fann oss även en del roligheter, jag lyckades komma hem med en ring och ett halsband. B¨da signerade Dyrberg/Kern. Bilder beskriver mer än ord.

Home.

Nyss hemkommen för en väldigt rolig båtresa. Mycket slit, men det var det värt. Ska snart slänga in resebilderna så ni får se hurdet går till när jag och Sofie jobbar.

Ett steg väster ut.

Nu lämnar vi landet, jag och Sofie. Det blir sminkningar på färjan och en hel del annat om jag får gissa rätt. Steg ett blir Oslo i några timmar innan vi beger oss ut på havet, då bär det av till Fredrikshavn. Och tillbaka, och ingen vad jag förstått. Packat och klart, nu går bussen!See ya efter helgen helt enkelt!

Jag bränner allt.

"Du ber mig inte sänka blicken
men i mitt öga bor det en vulkan
och den kan bränna hål i bröstet på den som inte är van
håll undan då, jag ber dig, för jag är svart som sot
jag jagar efter lindring
jag söker efter bot
jag gick ur askan in i elden
och jag gjorde det med flit
jag har bränt allting bakom
och jag kan aldrig mer gå dit"

Hon kan välja sina ord den kvinnan, våran Lisa. Allt hon säger blir rätt, precis så vill jag ha det. Jag vill bara försvinna för en sekund. Komma tillbaka på nytt och starta om. Jag vill inte längre att allt ska bli som förr, jag vill att det ska bli som jag vill ha det nu. Beredd för att slåss ska jag återvända efter helgen. Jag ska komma tillbaka med mål, jag ska återvända utan slag. Renad och på nytt, jag vill inte vara mitt gamla jag, det som kommer fram ibland. Jag tål henne inte, hon tog så mycket från mig en gång. Aldrig mer, aldrig mer. Jag ska döda mitt alter ego och bara vara jag. Allt blir bättre då, jag kommer orkas med mer än någon sekund då. Trolleri, trollera.

Biljetterna till Dead by April är kirrade.

Nattblogg is the shit.

Det är väl vad man kan säga, kanske är det då som kreativiteten flödar som mest. Orden bara rinner på, för konstigt nog går det lättare att skriva på natten än på dagen. Hur som så gör jag så, men städa det får jag göra imorgon. Samma sak med packa.

Hittade precis en etta i Kungsladugård, sökte den, känns lika bra då jag vill flytta härifrån imorgon ifall det skulle gå för sig. Men jag slipper i alla fall hemmet en helg, hur jag gör senare vet jag inte. Kanske orkar jag, kanske stannar jag i Danmark. Jag får se, och ni får se.

Lyckades förövrigt hitta den perfekta leopardscarfen, fika med Caroline, färga ett linne, lära mig någonting i Borås, sminka Caroline till en brud och ge henne en clean beauty. Det var nog allt, ja förutom att inse att jag inte kan vara kvar här hemma är över snart. Det går inte att vara inneboende hos mina föräldrar längre. Inte alls när man får veta hus misslyckad och hemsk man är varje dag. Då är det läge att flytta.Je sais

Jag har hundra elva svarta klänningar, jag behöver inte en till. Men ändå gör jag det, har tittat länge på denna och funderat. Men så fort jag ska slå till är min storlek som bortblåst. Swish, far avay. Men nu är den beställd och betalt, med 25 % rabatt. Och klänningen jag talar om är Lauren Conrads klänning på bilden neran, Stylebystars har under en tid haft ett plagiat. Nu är den på väg hem till mig.Ska väl ta tag i mina egna problem, rensa ur och sälja, ge bort whatever. Blir bra! För övrigt känns det som jag faliderar, det gör jag. Massvis att göra, dygnet runt. Det får ni leva med, det blir bättre snart. I can see the light, som i helgen. Då ska det bli Oslo - Fredrikshavn med Sofie, sminka, sminka. Kanske makea lite på torsdag för Koryr med, vi får se.

I don't get it.

I dont. Jag förstår mig inte på fenomenet Twilight. Jag gör bara inte det, nej jag har inte läst böckerna. Får väl sno lillasysters böcker och se ifall det klarnar. Men som sagt, jag förväntade mig mer så hypad som den blivit. Såg den med Pat för någon vecka sedan, nix. Kan väl gå att se den en gång till om någon annan vill, men så bra var den inte. Inte jämfört med A walk to remember exempelvis.

Och han är inte snygg, jag ser det inte. Okej, kanske lite med mössa och brillor i sin normala hudton. Jag har fått sagt till mig att om jag ser filmen förstår jag, I still don't. Men hon däremot, Kristen Stewart, det sötaste jag sett på länge. Hon är ju gudomligt söt. Ni kan få behålla Robert, så länge jag får ha Kristen ifred. Fair deal?

Sen kan väl någon försöka förklara det där med Twilight för mig också?!En helg.

Gårdagskvällen skulle vara lugn, jobbade ju till halv ett och så. Men jag fick höra rykten om att B var ute och ölade, vilket ledde till att mitt sug ökade. Så det slutade med att jag hamnade med dem, med en liten hjärnskakning och blåmärken lite överallt. Men vad ska man göra, det kan bli så. Låg i sängen till tre då det bar av till arbetet igen, och det är här jag befinner mig. Slutar om tre timmar, sedan blir det faktiskt hem och sova. Jobbar en del imorgon med, sedan blir det lite ledighet, omman nu kan räkna det till ledigt.


Lisa Ekdahl

Lyssnar till toner av jazz, visor, kalla det vad ni vill. Engelska Lisa Ekdahl och Henri Salvador lite till och från. Fortfarande inte någon som vill se denna otroliga kvinna med mig, det är inte bra alls. Jag kan ju inte gå själv, det är det inte värt. Det är sådant man gör när det kommer till Bruce, ingen annan.

Föreläsningen var kalas idag, massvis med information infär kommande praktiker. Goodiebags med mascara och hudkräm, och en fin liten Lumene tshirt att ha. Kommer att stå och sminka på modekvällen på Eriksberg, massvis med roligheter kommer det bli. Praktik, praktik.


Jag tappar lite motivation till och från kanske ni märker, jag vill inte skriva det, men är det någon som har någon ide på vad jag kan skriva om så flödet komer igång igen? Någon liten ide om vad ni vill läsa om? Skriv, skriv.

Orgasm.

Så rätt är det bara, sotningen, öronen, armbanden, kvinnan, håret, kläderna. Finn ett fel i princip. Okej, hon har korta naglar, what so ever. Nu stryker vi det.


Labbade imorse, blev lite färgning och färgmätning osv. riktigt roligt kan jag tala om för alla mina kära där ute att det är. Sedan hoppade jag ehm, den där kursen jag inte vet vad den heter eller vad den går ut på. Men det blir bra ändå, så svårt är det inte att räkna ut lite nuvärdesvärden och slutvärden hit och dit. Aja, nästa gång. Blev till att åka hem och färga håret, hej rött blev det, plugga lite och sedan bege mig till Studion, där det skulle kladdas i ansikterna på varandra, fantasi var det på temat.

Nu får jag panik på mig själv, började skriva att jag hittade min man på vägen med, katastrof. För det gjorde jag inte, jag träffade min före detta man, och således vän, benämnd Patrik och bara Patrik nu mera. Konstigt nog kändes det inte konstigt så som jag känt mig, blev mest glad och tur är väl det.

Rösta, rösta.

Nu innan jag sätter igång med färgberedningspluggande är det bara en liten sak jag vill fjäska till mig. Iheartfashion har en outfit-tävling jag är med i, i potten ingår en veckas gästbloggande på den bloggen osv. Vilket jag hade gillat starkt! Så var nu gulliga och gå in och rösta på mig, Nr 2 i detta inlägg.


Katastrof.

Ibland kommer de där dagarna, då man medvetet inte ställer sin väckarklocka på 6. För att man vet att man inte kommer gå upp då, för att man vet att man kommer vara den där som slänger klockan i väggen så det blir ett stort hål för att man är så frustrerad. För att man innerst inne vet att man har sig själv att skylla. Jag tog åt mig för mycket, jag lät saker och ting gå ut över dig, blev sur för småsaker. Och du var bara fucking jävla underbar, utöver de där sakerna jag blev riktigt sur över då.

Du säger att jag inte ska se det så som att om jag inte gjort så och inte gjort så, så hade detta inte hänt. Men om jag vet om att det inte hade hänt om vi pratat igenom det från första början, redan i början av detta året. Kanske hade jag varit mindre osäker på dig, och insett att jag inte behövde gå och bygga upp aggressioner, hela tiden gå och vara rädd för att bli lämnad efter. Så klart som fan att jag tänker si eller så då!

Så min dag då, jag försökte städa, det gick inte, jag försökte springa, det gick inte, jag försökte plugga, det gick inte. Jag försökte få datorn att fungera, det gick sådär, jag försökte skriva ut sminkkort och visningsschema, det blev fel, jag kopplade om och skrev ut. Jag åker till skolan och papprena låg hemma. Min far fick köra dessa till Vasa så att jag kunde lämna in dem. Men modellen dök upp, och sminkningen gick förvånansvärt bra. Det är ju alltid någonting.

Ida slängde upp lite, ehm två miljarder, bilder från i fredags. Det gillas, här var min status den kvällen.
Skinnpaj

Jag tänker mycket och jag gråter mycket. Men nu har jag kommit fram till i alla fall en sak, du har nog rätt. Det är nog bäst att avsluta innan vi tar livet av varandra, även fast jag hade velat se oss tillsammans. Men man kan inte alltid få som man vill, även fast jag är van vid det. Hoppas bara i alla fall att vi kan lyckas umgås som vänner, försöka går ju. Om vi nu kan hålla oss ifrån varanda.

Däremot hittade jag någonting som jag vill ha, och fick. En ny skinnjacka, det behövdes tycker jag. Speciellt när den inte kostade så värst mycket och var så pass fin som den var. Kommer väl hem till mig om någon vecka, så får vi hålla tummarna för att den är så fin som den ser ut. Från Halens, där jag lyckades söka rätt på någon forma av rabattkod med. 2101, 75kr om man handlar över 300, det blir iaf fri frakt, och det gillas.Och jag vågade aldrig.

Source


Den startade bra i alla fall.

Helgen menar jag, lite off kan man påstå. Men det är sådant som händer  när man arbetar och kalasar i ett enda ränn.

Fredagen bjöd på kalasande hos Chrisse och Johanna, därefter till Grestas för dans. Sedan slutade det i gräl som fortsatte till Lördag, då söndagsdejt bestämdes innan jag begav mig till jobbet. Så idag har jag varit med Patrik på Villa villekulla och även en del parkhäng. Kan ju kännas sådär att ta det beslutet vi tog när allt var så bra som det var idag, eller ja. Jag hade väl accepterat det mer annars, jag var inte riktigt med på det. Men jag kan förstå min kärastes vilja, och det är ju bara ett förhållande som går i kras på grund av bråk, det är ju inte två människor som tycker om varandra som behöver skiljas från varandra. Jag får bara hoppas att vänskapen slipper bråket. Det kan vi väl lova varandra ändå?


In till staden.

Nu beger jag mig in till staden för att möta min man, handla lite alkohol och sedan får vi se vad som händer. Fortfarande ont i halsen så ingen träning för min del, bara dumt att utmana ödet.

Sminkningen igår blev för övrigt galet snygg och bilderna, ja även de blev vackra.


Sminkning på g.

Nu sticker jag för att sminka en plåtning, lite 60-tal lite fylla. Nä men ungefär sådär, så nu bär det av till Belle och så får vi hoppas att det blir bra. Nervostiteten finns kan jag säga.


Sminkmodeller?

Sitter här och väntar på mat, så jag kan åka till skolan. Tvn är på i bakgrunden och Homer har blivit fet. Intresseklubben antecknar.

Nej men jag är i behov av lite folk att öva på, lite sminkmodeller i skolan. Någon som känner sig manad att ställa upp? Måndagar - Onsdagar, 18 - 22. Visserligen är denna veckan kirrad, nästa vecka behövs någon på tisdagen tror jag det var.

Sedan är det bara att köra på resterande del av hösten. Även utgångar och sådant kan kirras av mig, när jag har tid över. :)Ny vecka.

Jag må vara en bitter och sjukt jobbig flickvän. Men jag förstår inte hur någon som går i två skolor, varav en i en annan stad, har ett jobb och tränar, och till detta försöker umgås med vänner och festar har mer energi och tid att lägga på sin kärlek än vad han har. Det är ett mysterium, och jag vill inte att det ska vara så lätt att lösa som Nella fick det, att det inte handar om tid utan vilja.

Blev Färg och beredning i Borås och två sminkningar på fröken Hallams idag. Nu ska jag sova så jag orkar gå upp i morgon.


RSS 2.0