Chelsea flower show

Från 2008 års flowershow har vi fått detta, 2009s äger inte rum förän om två månader, så det är väl egentligen detta som ligger till grund för årets trädgårdsinredning, inget mig emot. Funderar starkt på att ta över inredningen av trädgården i år.

Trädgården som blev Best in show var Tom Stuart-Smiths ”The Laurent Perrier Garden”, helt i grönt med vita inslag och vackra, mörka vattenspeglar. Lite saga över det hela. Så vill jag ha i min trädgård.



I övrigt var det just såhär som var trenden, romantik med mycket grönt, gräs och bladväxter. Men samtidigt fanns det en sorts minimalist, formklippt och vattenspeglar. Man hade lusthus, lila blommor och detta varvades med köksträdgårdar, retromöbler och skulpturer med mossa. En salig blandning helt enkelt. Men själv vill jag inreda med vattenspeglar och en naturkänsla, mycket gröna bladväxter i alla dess former, storlekar och färger.


Både information och bilder från svenska moderådet.

The Boss.

Nu: Springa
Sen: Städa, fixa middag och jobba.

Och jag känner för att upplysa er alla om att jag älskar Colorez, har precis frågat Malin om hon ska ha någonting för jag blev kär när jag fick se tischan med mitt hjärtas man på. Jag_behöver_köpa_den_nu! Typ.


Måndag

Igår skulle jag bleka håret, det blev totalt misslyckat och jag tror inte det syns någonting av blekningen. Men ställer mig i duschen strax och ser ifall det blir någon skillnad då. Oddsen för att jag ska bege mig och köpa ytterligare en blekning, av det extremstarkaslaget är stora.

Har även fått veta att Amanda äntligen fått tummen ur och har nu skickat min klänning, på tiden kan jag säga. Eller det står på hennes blogg i alla fall. Och på tal om henne så langas det Pink party igen på fredag. Jag ska dit, sminkningen får väl kanske gå i rosa då, eller någonting rosa får det vara iaf. Skor kanske? Det tar vi senare.

Lunchade med Malin, gymmade med Patrik och dansade. Utöver det lyckades jag bli kär i ett par skor, som tydligen hade lite låg klack, ehm 11 cm var det visst. Kanske ska köpa då? Och så lyckades jag komma över en tröja och vara i skolan. Ganska okej faktiskt.


Skor och tröja, hittar inte kameran.


Preparty



Nathalies webcam är kung och vi är påväg ut på stan, jag ser ut som igår men ändå inte. Haha, fantasi fanns inte och jag måste ge outfiten en värdig start. Okej andra byxor, inga glasögon men hatt. men ändå.

Det blev ingen bra match, jag var så trött att jag somnade och fick hjärtattacker då och då när det var någonting som inte var som det skulle, då skrek Nathalie eller Kim.

Tentaperiodens avslut

Igår var inte okej, jag ska göra om idag. Med ny Nathalie. haha! Nä men det blev start hemma hos Ingrid, lite för mycket vin. Därefter hamnade vi Evas, och drack kaffe (?) och därefter bar det av mot Park Lane. Och jag får varje gång jag är där dille, jag går innan jag hinner komma dit typ. Betalar och vänder, det stället hade kunnat vara så bra. Johan, hyra och langa fest, jag har stora visioner där? ;)

Ikväll blir det nästan samma outfit, jag orkar inte dock med min nyinköpta hatt istället. Strunt samma tycker jag.
Nu, jobb. sedan Tacos hos Nathalie och sedan ut.


Spara vad är det?



För det första var jag tvungen att sorgeshoppa osis idag, läs frölunda - hv,  när jag kom hem, 100 kr gött. Det förtjänar jag, sedan lyckades jag komma på att jag ville ha denna tröjan och en sådan topp jag har under idag. Så jag sprang in på Bikbok och köpte det. Well done, och snart kommer mitt HM paket. Och jag hoppas verkligen Amandas klänning kommer snarast med. Helst imorgon.

ÅÅåååååååååååååååååh!

Heja frölunda typ.

Dagens I-lands problem

Nu börjar jag igen, jag har tröttnat på mitt hår en aning, det har ju ingen rolig färg alls. bara vanlig naturlig mörkblond. Visserligen skulle jag ha det för att inte få för mycket utväxt när håret växer ut och blir blondt. Men hur roligt är det? Jag vill byta igen, och tydligen är det fröken Lohans färger som lockar mest. Men vilken?



Egentligen vill jag prova på riktigt mörkt, så som hon har på andra bilden, men det är inte roligt på våren. Ska jag då stasta på det blondare, det är ju ändå vår, eller ska jag lägga i en rödbrunare nyans? Egentligen vill jag färga det nu, men ska kanske vänta någon vecka och fundera. Men vad tycker ni?



Nu blir det åka buss med Aaker, stan och köpa lite småsaker därefter dans och sedan Scandinavium och ishockey.

15 december, 2006

Satt och läste på min gamla blogg som jag hittade, och jag skrattade inte lite när jag läste detta. Jag ser det verkligen framför mig. Doch är det väl ganska internt och typ Nathalie hånger med i detta.

Anyway, det var signering i Nordstan, hela laget skulle vara där och där är jag helt själv för att jag vill ha lite autografer på min tröja.

Efter att ha gått hela laget runt kommer jag till Sundin och slänger ur mig utan att tänka mig för - "Är inte Anton här?"
betänketid - "Axelsson då eller?"
(Men hallå, det finns bara en, visserligen brukar man säga efternamnen men ändå) Han tittar sig omkring. "Han SKA vara här.."
- "Ah men jag har inte sett honom!" Slänger jag ur mig, Då tittar Fransson på mig och ler, sedan tittar han på Sundin och bytar blickar som ser ut som "Naaaw så puttinuttitdå" så börjar dom skratta.
Då kan jag säga att jag tyckte det var pinsamt ;)

Esbjörs och jag diskuterade gifflar för Malin matade mig med sånna ;)
Hans kommentar "Åh fy fan vad gott med gifflar såhär på eftermiddagen!"
Jag svarar glatt "Jag vet! Och dessa är sååå mycket godare än stora bullar".
Då kommer han med "Jaa, och så är de så förädiska för har man tagit en så kan man inte sluta äta!" Då skrattar jag och sedan måste jag gå, för folk stör sig på att jag är så seg med signeringen ;D

Märk att jag inte tänker mig för utan bara drar min tröja över bordet där alla sitter, och när jag kommer till Johansson titar han på mig, ser fundersam ut, letar lite på min tröja och säger "Hallå, din tröja har jag redan skrivit på". Då kommer jag med, "Ja just det så var det ja". Han var ju på Liseberg och signerde den dagen innan ;D

Puss

Johan är kung, han langar spotify till mig :)
Och så kom jag på att jag ville lyssna på dem, så då får ni med det!


Tenta 1

Sitter här nu, tenta ett avklarad, ska snart skriva klart på redovisningen så jag slipper den sedan. Fokusering på Marknadsföringen resten av veckan. Och på tillfriskning!

Har så mycket snurrandes runt i min hjärna att jag inte vet vart jag ska börja. Jag är ju den du säger, sen som följer mitt hjärta, men om jag inte vet vad mitt hjärta vill. Det vill olika från dag till dag, hur ska jag då kunna avgöra? Och kan du sluta upp med att vara en utav de få som faktiskt pratar och når in till mig, det är få som faktiskt lyckas. Och det är så jag vill ha det. Stora dörrar, med många lås så att inget någon säger berör mig.

Förvirrat inlägg jag vet, jag vet inte vad jag vill säga med det, men någonting är det antagligen. Kanske kan någon annan reda ut det åt mig?

Efter förfrågning ska här visas vad jag köpte, inte så mycket. Men när lönen kommer och jag känner att jag har pengar ska det beställas och handlas mer!


Rosa jackan, armband, ballerina och en bandana/sjal!

Helgen

Gårdagen blev inte riktigt som den var sagd. Började me ddet vanliga Materiallära pluggandet, sedan begav det sig till Scandinavium för en sen lördagsmatch, med vinst inräknad. En skön vinst verkligen!

Därefter begav jag och Nathalie oss till Malins och kalasade lite, pratade och spelade en match NHL. Därefter begav det sig till en snabbvisit på BLVD innan hon åkte hem och jag vände till Chalmers, precis vid den tidpunkten jag själv skulle begett mig hem. Dansade och drack drinkar tills det blev lite för sent och vi var i säng runt 4-5 skulle jag gissa på. Inte så okej, då jag skulle pluggat hela dagen idag.

Har iaf fått lite studerande gjort, bättre än inget. Och kanske, kanske kan jag klara tenta ett i alla fall. Ska bara printa ut Marknadsföringen och läsa på det jag ska ha sagt på seminariet i veckan. Ska ha genrep imorgon efter tentan med.

Klickade hem en fin vårjacka från HM igår, med lite tillbehör. Blir nog bra, trots att skorna jag köpte kommer i vecka 23. Lagom att användas då! Visar någon annan gång, nu tror jag att jag ska väcka Patte och så får han helt enkelt åka med mig bort till Maxi så jag kan köpa mat till imorgon. Tjing!

Hyra handväska?

Idag i 2 dagar hade de en artikel om handväskor, i den stod det om ett företag jag föll direkt för. Fnitter, där kan man alltså mot en månadsavgift hyra märkesväskor från flertalet stora varuhus. Vad sägs som Miu miu på armen ena veckan? Och veckan efter gå med en Marc Jacobs eller en Mulberry? Underbart skulle jag säga, dags att sluta drömma.

Väskorna finns i 3 prisklasser, Chic, Glamour och Sophisticated. Självklart finns de allra bästa godbitarna i Sophisticated klassen, men många fina finns i Chic och Glamour med till ett lite plånboksvänligare pris. Men kika in på hemsidan och avgör själva om det är värt det. Man får ju faktiskt byta väska hur många gånger man vill under medlemstiden ;)




Nu blir det en springtur om halsen håller, sedan ska jag läsa på det sista i Materialläraboken och sammanfattningarna. Därefter ska jag fixa med min bloppis, kolla in den! Och därefter bär det av in till Scandinavium för lite Semifinal och därefter hem till Mats och Malin skulle jag gissa på.

Chung tipsar dig.

Tänkte bara tipsa er läsare om att Chung just nu kör på "Chung tipsar dig" på sin blogg, jag har skickat in en bild. Och vill du med ha smink och produkttips från henne så tycker jag att ni ska gå in på hennes blogg och läsa om det.
Haha, nu lät jag som en försäljare. Inte okej, men iaf hon är grym så det är ju värt det!

Nu blir det nog mat luktar och låter det som, efter blir det läsa klart det sista i materiallära boken och sedan ge mig in på att titta igenom den engelska. Se om jag snappar upp någonting läsvärt innan Let's dance.

På tal om någonting helt annat, jag tittade på Something's got to give idag, har ju alltid avgudat Marilyn Monroe men aldrig tagit tag i att se filmerna. Men nu är en avklarad och ja, jag skrattade ganska mycket åt att hon verkligen spelar så som man kan tänka sig att hon ska. Och gud vad vacker hon är, även på film :) Titta på den!

Springtime

Nu när vårkänslorna väcks till liv och allt blir ljust och dagarna längre, temperaturen stiger mot 10 sträcket finns det en sak som sakta kommer krypande framåt. Det är behovet av klänningar, kjolar och jag vet inte allt. Speciellt i ljusa fina färger som reflekteras i solen. Och speciellt nu känns det långt borta att berätta om Charlotte Robsons höst/vinter, trots att jag gillar den hårt. Så för att kompensera detta tänkte jag visa ett utdrag ur hennes vårkollektion. Mycket bättre anser jag. Problemet med den är att priserna är överkomliga, de vita och gråa skorna med dragkedja 180 dollar, klänningarna från 200-300 dollar. Inte billigt, men överkomligt. Vilket för min del ökar ha begäret, då kan jag ju faktiskt köpa. Men nu, över till kläderna.

Klicka på bilden för större



Bilder från charlotteronson.com

Nu promenad, sedan Materiallära därefter ska jag ge mig in i idealdebatten var det tänkt. Om jag hinner innan hockeyn börjar. Lutar åt Hard rock eller Pc. Således ingen dans, vågar inte riskera att bli sjukare.

Jag tror jag blev kär.



Williamsson för HM. Det är svårt för mig att välja ut favoriter. Men byxdressen skinnjackan och den rosa klänningen. Jag är ärligt talat förälskad i hela kollektionen, jag menar jag älskar färger och här finns det massvis, speciellt i rosa. Till och med det lilla jag sett av herrkollektionen är helt underbart och har jag tur kommer jag över lite där med. (bilder från pause)

Var även runt och tittade lite på fashionisma och hittade dessa fina collage av kläderna med, rosa nitskärpet, västen, shortsen, väskan, ja allt. Jag hoppas verkligen att de kommer att se ut som på bilderna så man slipper hamna i besvikelsen man gör lite för ofta då plagg inte lever upp till bilderna. Men tummarna hålls och den som väntar på någonting gott..



Dagen bestod av Le pain, plugg och en promenad i Slottsskogen med Patrik. Jag blir runt 5 år när jag är där, springer runt som ett barn och är helt fascinerad av djuren. Speciellt lammen, så söta och vingliga.
Nu övergår vi i mera plugg och så ska jag se sista halvtimman av The Shawshank redemption.


Superchic - Courage



Lyssna på texten, någonstans, någongång kommer ni kanske komma till insikt med meningen. Visserligen är den nog den sorgligaste låten jag hört, men någonstans ger den faktiskt styrka. Lite som deras Beauty from pain, fast på ett annat sätt.

Jag sa att jag inte kommer tillbaka till nya jobbet idag, vi delade inte samma passion. Så nu finns det en ledig plats på Modelhouse ;) haha! Grönroos nästa, efter ett springvarv i skogen.

Måndag.

Kameran ligger där nere, bilderna får vänta tills imorgon efter jobbet. Om det blir något, ska prata med dem om att det inte var riktigt det här jag tackade ja till.

"jobba lite då och då, oftast komma in 4 timmar, ringa på morgonen, helst 2 dagar i veckan" landade på "Jag vill att du ska kunna jobba typ jämnt, du ska satsa helhjärtat och annars vill jag satsa på någon annan. Så du får inte ha något annat jobb. Heldag imorgon för dig då om du ska prova"

Inte vad jag sagt. Jag vill inte byta ut en garanterad lön mot vad jag hört sådär 3000 kr i månaden, det vägrar jag. Så tack och hej typ. Eller någonting sådant.

Jobbade typ en timma för att sedan bege mig till Le pain, sitta där till 6 och pluggade åt och pratade med Nella lite. Sedan blev det, dans. Har lagt lockingen på is, jag orkar inte nu. Så bara New York och mycket skratt. Lite Patrik med.

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon.

xoxo

Jag har inte varit hemma på ett tag.

Därav har det inte blivit någon stor uppdatering.

Fredagen begav sig till ett sent arbetspass som sedan resulterade att jag begav mig för att möta upp Nathalie och co. på Bryggan, utanför hittade jag arbetskamraterna så joinade dem minst lika mycket. Kalas bra blev det , trots att Nathalie och Kimpa åkte hem tidigt. Sandra och jag stannade kvar med workmatesen och vi avslutade kvällen med kebab. Sedan bar det av hem till Lucas, så jag kunde tracka honom med tjat i några timmar tills vi slocknade.

Lördagen började igen på arbetet, denna gång satt jag bara där och väntade på Patrik, tillslut kom han in och vi begav oss in till stan. Jag fick viljan igenom att fascineras av NK modevisningen. Tårarna kom nästan fram när jag insåg att jag offrat det jag älskar mest bara på grund av att mina föräldrar ska bestämma över mitt liv. Cirkus var temat, och vi fick njuta av balett, akrobatik och clowner. Baletten tog fram känslor jag stängt långt inne kan jag tala om. Jag saknar det och ångrar att jag gav upp det.

Sedan var det snabbt hem, äta och sedan åka till Caroline, mysa med Affe och sminkning. För att tillslut bege oss till Johanna för barnkalas, stannade där ett tag sedan bar det av till Bryggeriet denna kväll med. Träffade Maja och dansade lite, sedan blev det Balkan party at Razzia. Fråga inte. Men lite roligt var det allt, dansade och hade oss. Hemgång lite sent, skulle tydligen hem tidigt var det sagt, inte festa heller. Nejnej. Puss på det.

Idag har jag jobbat, och sedan suttit på Le Pain med Malin och pratat om viktigheter i sådär 4 timmar. Och nu sitter jag och letar lägenhet, ska sova. Nytt jobb 9 imorgon bitti. Önska mig lycka till ;)

Langar bilder när jag lagt in dem :)

Min bara min.


Denna, helt otroligt söta klänning snodde jag åt mig från Amanda, snart är den påväg hem till mig och ni kan ju gissa vem som kommer glida runt i den hela sommaren.

Hihihahahoho, Dannyelias!

Övertrötthet och lite för mycket häng på EMD:s blogg det senaste resulterar i att jag roar mig väldigt mycket med konstiga saker. Men puss på det. Snart ska jag laga mat att ha med till jobbet, sedan blir det till att säda, kolla upp kläder som ska säljas, lite plugg förhoppningsvis och sminkning inför kvällen.

Vi ska ut och fira Nathalie lite. Och ja, jag kommer se ut som en discokula i mitt blåa fodral. Skor däremot blir svårare, det är ju snö ute. Kanske trotsar och har mina älsklingar till ändå. Vi får se!










Puss!



En liten bit på vägen säger jag, ett antal ryck kan räknas in och sedan var det en nästintill mållösmatch, jämfört med tidigare, men en etta till frölunda en nolla till luleå räckte gott och väl. Semifinalen nästa!

Grattis Nathalie.

Idag fyller kära Nathalie den oerhört fina åldern 19 år, så det hade vi tänkt fira med vinst. Eller vänta nu, vi tänkte inte, vi ska helt enkelt göra det! För vi ska få se på fight, mellan Omark och Pettersson tydligen. I alla fall om man tror den förstnämnde. Inget dumt där bara, vi behöver Fidde.

Det lutar inte åt någon dans idag faktiskt, jag orkar inte det. Ska bege mig en sväng till gymmet med Caroline istället. Det är inte lika ansträngande och jag kan vila mer där, istället för att stå på klass och må illa, ha huvudvärk och inte kunna andas. Varför jag tränar överhuvudtaget är för mig ett myserium, men jag kan inte sluta helt enkelt.

Så nu, off we go till Friskis, sedan hem och plugga igen. Detta plugg, hela tiden. Suck!


Inspiration of today.

Things on my mind.

Nu har jag varit duktig, har sprungit idag, gick dock inte så bra. Men jag sprang, haha! Lite pluggande och städande ska det även bli av och innan det bär av till dansen, för att sedan stega in i Scandinavium för en vinst! Någonting annat finns inte.

Jag orkar inte idag, så idag blir detta look of today.


Jag blir så förvirrad, du säger saker som får det att kännas som om det är lika bra att ge upp. Samtidigt visar du inte det på samma sätt. Jag vet att det är svårt, men om det inte finns någon vilja i det hela är det förbi. Och jag vill, men jag orkar kanske inte fullt ut. Kanske var det andra saker som störde för dig, men för mig var det så enkelt att vi pratade inte, vi sågs inte ofta, det blev fel. Och när du då svarar "Det kommer det bli, du kommer inte ändra på dig och jag kommer inte ändra på mig" då jag sa att jag ville försöka igen men var rädd att det skulle bli såhär igen, då känns det som att det inte finns något att göra åt saken längre.

Det har blivit svårt att diskutera, jag vet att jag inte är den bästa på att uttrycka mig. Men jag försöker. Kanske behöver vi bara bestämma att nu ska vi prata och så pratar vi tills vi kommer underfund med någonting. Annars tror jag aldrig att vi kommer lösa det här åt något håll.



En make, och en remake.

Igår när jag tittade på GossipGirl blev jag sjukt inspirerad av Jenny. Jag ville med sy. Så jag rotade igenom mina sylådor och fann ett antal nålar till symaskinen, jag förstörde den förra och slutade sy då jag inte hade några.

Sedan blev det till att börja med att göra om ett paljettfordal jag hittade på Beyond reto, inte så mycket att göra. Men en väldigt bra start kan jag säga. Vet inte riktigt om jag är klar eller om jag ska fortsätta. Därefter satte jag igång att göra sådär som jag gjorde när jag nästan blev underkänd i syslöjd. Jag satte mig ner, hade en bild av hur jag ville att klänningen skulle se ut. Målade på papper. Sedan tog jag tyget, mätte lite runt mig själv för att sedan börja med saxen. Klipp, klipp. Sen var det klart, satte mig och sydde, nålade först på mig själv och sedan sydde jag på måfå. Ändrade mig om bilden på klännigen när jag börjat, men det gjorde inget. Mycket bättre än med mönster tycker jag, mönster blir ändå bara knas. Iåf kanske jag ska gå mönsterkonstruktion, men jag vill inte följa egentligen.

Klänningen har fortfarande smärre fel, men den går att bära snart, lite klipp och klistra kvar bara.


Inte megabra bilder, och en smutsig spegel. Inspirationen för att ta bra bilder kommer väl kanske när klänningarna är helfärdiga. Men nu får ni ändå en bild av vad det blev.


Fotografering


Har varit och lekt hos Peter igen, roligt även denna gången. Och många fina bilder på väldigt kort tid. Funderar faktiskt på att sätta mig och gå igenom de vi tagit hittils och prina ut några att ha som tavlor. Alltid roligt att ha!

Patrik sitter där nere och vad han gör vet jag inte, jag fixar mig för att vi ska bege oss till gymmet och sedan ska jag på intervju. Underbart! Hoppas, hoppas. Men ni behöver inte oroa er, ni på Backaplan blir inte av med mig så lätt. Men jag behöver mer pengar eftersom jag bestämt mig för att flytta hemifrån, och detta kan vara ett alternativ.
Och snälla, snälla ge mig ettan i Vasastan!

På tal om någonting helt annat, U2 kommer hit och efter år av tjat om att jag vill se dem ska jag ge mig fan på att få en biljett. Nästan mer vill jag ha den än Bruce biljetten, förstår ni då? Någon mer som är på köande på fredag?

Jag saknar dig.

Jag trodde att bryta upp med dig skulle vara väldigt lätt, då det varit som det varit mellan oss. Men jag märker nu att det faktiskt är svårare och svårare ju mer tiden går. Det har visserligen enbart gått en vecka, men jag saknar faktiskt dig.

Har inte varit snäll mot dig det senaste, det vet jag. Men jag har haft mina anledningar, det har varit svårt att få ett ynka samtal från dig, så jag slutade ringa. Jag orkade inte mer, ville se ifall du kanske hörde av dig om jag slutade. Det var bara det att när du väl gjorde det räckte inte det, jag har förträngt och försökt glömma, men det går inte. Det du gjorde sårade mig för mycket och jag har inte vågat släppa in dig efter det. Jag gjorde misstaget att inte prata med dig om det, hade jag gjort det hade det kanske sett annorlunda ut nu. Men sen har jag inte kunnat öppna dig som jag gjort för andra.

Jag har velat, men det var så länge sedan vi faktiskt pratade att jag inte kan längre. Det är där anledningen till att jag ville bryta upp var, jag ville ha en nystart. Att vi skulle starta om, dejta på nytt. Kunna prata med varandra igen och faktiskt lära känna varandra.

Men jag undrar, går det? Kan du ta mig för att jag inte enbart är den ytliga personen som bloggar, läser alla tidningar jag kommer över, köper kläder och skor för betydligt mer än jag borde? Kan du ta mig för att jag är den mest känsliga du träffat, att jag inte ser på mat som många andra, att jag inte bara är så korkad som du får mig att känna mig ibland. Kommer det att gå?


Gårdagens match fick ett lite bättre resultat än sist, och hoppet har tänts igen. Kanske, kanske :)


Är det slutspel så är det slutspel.

Bandit.

Chrisse är kung, jag fick gå från jobbet en halvtimme tidigare igår, vilket resulterade i att jag kom till Sticky precis när Bandit gänget gick upp på scen och sedan langade fram Renegade 5. Lyckan i att jag inte missade var total, dock fick vi inga ACDC biljetter vilket var synd. Vi får fixa på annat sätt.


Look of me tonight typ.

R5.

Nahalie och jag, Rivstart.

Jag säger ju att gitarrister har någonting extra.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sminka mig i frölundaanda, slänga på outfiten och bege mig för att se en andra kvartsfinal i Scandinavium! Tjiiing!


Nelly

Har fått en enorm bikinifeber lill jag. Och vart är bättre att leta efter bikinis på än på Nelly? 2 av favoriterna, och de som just nu ligger högst på listan är dessa två. Men Eventuellt blir det en svart skruvad överdel till att börja med, då jag har ganska många oanvända bikinitrosor hemma, som jag inte kan ha till någonting annars.

Det bästa av allt är ändå nästan att märket Wonderland inte är speciellt dyrt 159 för den rosa och 238 för den lila. Me like!

Bandeau Bikini Set SEK 159, Wonderland - NELLY.COM Heaven Bikini Set SEK 238, Wonderland - NELLY.COM

Har varit duktig idag, har trots att jag inte borde sprungit en sväng. Ska starta om mitt liv lite, har blivit lite för mycket av fel mat det senaste. Inte okej! Men om jag tränar mer får jag leva mer på choklad, om vi inte ska se till huden då. Ska även få till en extra renskrivning av arbetet, efter Hannas tips. Sedan bär det av till jobbet för att stänga och därefter party hela natten på Sticky. Heja mig!

5e mars.

Dagen började med tandläkaren som verkligen ville klaga, du har inte gjort si och du har inte gjort så. Nähä typ. Sedan blev det tyst när mina tänder var helt felfria, igen som de varit i 20 år innan.
Därefter blev det en välförtjänt sömn i bästa sängen, och sedan begav jag mig till stan, vandrade runt lite. Kom över dessa snyggingar till örhängen, swan från Lindex. 20 % av priset går till en organisation mot kvinnohandel. Kan det bli bättre?

Därefter blev det dans, dans, dans. Sedan hemgång och match, en inte fullt så okej match som slutade lite för bra för Luleå och lite för dåligt för Frölunda. Men vinner vi alla hemma är det lugnt, som Nathalie sa. Nu ska jag sova, upp tidigt som attan imorgon och köra min bror. Godnatt.



home again.

You don't know what you've got until it's gone...



Hemma igen efter en trevlig kväll på Handelspuben, tillsammans med Elin, alkohol och bra musik. Och tack mitt hjärta för att du orkar höra på, att du orkar med mig när jag är allmänt pissed på allt och alla. Sova dags, tidig uppgång till tandläkaren imorgon.

Lite skönt var även att de ringde och ville ha mig på intervju på tisdag mitt i allt. Gottie, där kan jag vara snygg på arbetet med :)

Onsdag.

Igår var det som sagt Live in March, tråkig publik. Jag tyckte väldigt synd om de duktiga dansarna, men tyvärr syndes det på dem att det inte var speciellt roligt för dem heller. Vi försökte få igång publiken lite, men stendöd. Annars var det ett bra arrangemang av dem. För att vara första gången :)

Nu bär det av in till stan för dans, sedan möta upp de som ska med på Patriks bands, Fraction, spelning. Lite krök på Handelspuben kan ju behövas nu tror jag. Jag känner att jag behöver koppla bort en del saker.

Fick också svar om Paris, hamnade som 3e reserv så det var ju inte så roligt. Nu blir det till att leta lägenhet i centrala Göteborg, någon som är på?


Favorit.

Med tanke på min fixering vid mat tänkte jag dra en liten lista jag fann någonstans där ute. Nä men nu kör vi på onödigt vetande. Kan vara trevligt.

favorit-maträtt: Det som lagats med kärlek, men det låter så mesigt. Lax och pasta, spagetti och köttfärsås. Jag är stort fan av pasta.
favorit-krydda: Chili
favorit-pålägg: Philadelphiaost
favorit-frukost: Havregrynsgröt, juice och kaffe. Men det äter jag inte.
favorit-snabbmatställe: Paprika eller liknande salladsbar
favorit-pizza Kebab och Hawaii, om jag någonsin skulle få för mig att äta pizza.
favorit-snacks: chips
favorit-grönsak: Minimorötter, soltorkade tomater, avocado
favorit-frukt: äpple
favorit-skaldjur: Räkor i så fall, äter helst inte
favorit-dryck: Cola light
äckligaste mat: Det finns inte så mycket äcklig mat jag kommit över.
äckligaste dryck: öl.
finns alltid i mitt kylskåp: Philladelphiaost, laktosfri mjölk och äpplen
finns alltid i min frys: Bröd, fisk
mat jag oftast äter: te? Pasta.
mat jag är bäst på att laga: spagetti och köttfärssås
kokt/stekt/friterat: stekt
hemmalagat eller restaurang: Hemma
äta ensam eller äta med andra: Ensam
djur jag äter: Mest ko, kyckling, fisk.
något jag skulle vilja äta som jag aldrig ätit: Existerar säkerligen någonting.


Nu ger jag fan upp, du gav upp allt för någonting som inte finns kvar. Jag har gjort allt för att inte förlora någonting som även du säger att du inte vill förlora. Men du kan ha det nu, för jag orkar inte mer. Sitt du där och tyck synd om dig själv, det blir bättre då kan jag lova. Så slipper du mig och jag kan lägga all den energin jag lagt på oss på någon viktigare.

Cocoo

Efter ett gympass och 2 dansklasser kände jag mig duktig igår. Då ansåg jag att jag skulle få klicka hem lite sötsaker. Visserligen köpte jag en tunika/skjorta och en jacka på Gina, men vad är det jämfört med smycken?


Så snart är dessa två från cocoo.se på väg hem till mig :)

Nu blir det förhoppningsvis lite plugg och sedan bär det av till jobbet, för att därefter bege mig till Elins projektarbetes grej.

..

Det känns skönt att det inte är ett beslut av en, utan av två.

Lite svenskt.

Gick igenom mitt arkiv av jag ska publicera lite senare-inlägg och fann ett över Filippa Ks pre spring kollektion, jag vet att man ska vara ute i tid, redan nu publiceras det hej vilt vad som ska vara i höst och nästa vinter, precis lagom till att allt blir ljusare. Det är ju nu våren ska vara aktuell. Inte nästa säsong. Inte riktigt ännu.

Kanske är det därför så många designer protesterar, det blir mer och mer stressigt, man ska vara klar med allting långt innan det hinner börja i princip. Mode ska vara någonting roligt, inte ett stressmoment så nu tänker jag publicera lite från Filippa Ks vårkollektion och njuta av att våren snart kommer. Av tolkningen av denna säsong, som kommer nu.

Grått, neutralt, vidd och stilrent. Precis som det brukar helt enkelt, lite tråkigt men ack så snyggt. Och jag vill köpa det nu för att klä mig i det nu, inte börja klä mig i höst kläder redan. Visst reashoppa lite av det fina som finns, men inte mer. Jag vill köpa saker och ha dem nu, jag vill inte köpa massa stickat för att hänga i garderoben. Jag vill ha på mig det ni ser nedan, mycket bättre. Och hade mer tänkt så hade kanske designerna varit mindre stressade, de hade fått lite mer tid på sig. Och inte behövt jobba med prestationsångest, stress och hela tiden vad ska vara om femton år i hjärnan.

Titta och njut.


bilder från: Filippa K

Ytterligare en veckas avslut.

Ja, nu återgår vi igen. Denna helg har varit ett åka hit och dit rakt igenom, nya saker hela tiden. Först Göteborg runt i jakt på kläder med Caroline, sedan hem till henne för förfest, en kväll med mycket hockey, fotboll, handboll, ja helt enkelt sportsnack. Även en del kläder. Startade dock med henne och Jessica med smink och klädväljar tag.

Sedan blev det till att sätta sig i en bil, ta sig till Bliss och fortsätta kalaset där, blev kär i deras vodkalime, hade verkligen den där goda smaken som många andra ställen missar. Därefter avenyn upp och ner, jag tröttnade och begav mig hem. Slocknade runt 5, gick upp 9 för att bege mig till arbetet. Sedan hem till Caroline för att hämta mina saker, som jag sen lämnade i alla fall. Sedan ett genrep inför slutspel, som slutade finfint i vårat tecken. Därefter skulle jag möta Caroline igen, men det blev segt och jag hamnade med en drink på PC med Nathalie, Sandra och Patricia. Tidig hemgång för oss trötta och nu sitter jag här, nyvaken och har precis slängt in mina jeans på sköljning, har nämligen trakasserat dem med klor. Så jag hoppas att blekningen blir fin.



Före och efter. Dag och Natt.

En Jessica och en Caroline. Varför jag senare glömde av min kamera vet jag inte.


Gårdagen på PC, Patricia, jag, Sandra, Nathalie. (Patricias bilder ska väl tilläggas)

RSS 2.0