Patetiskt

Här står jag på toan, med mascaran i högsta hugget hör inget annat än filmen på nedervånongen och börjar av någon mystisk anledning tänka på att jag vill att Danny ska sjunga öppna din dörr.

Så helt spontant börjar jag sjunga den och går ut till TVn, tror ni inte killen reser sig öpp och börjar sjunga? Helt seriöst är det helt underbart vackert och jag är bara några hundratusentalsmilligram från att börja gråta? Hur patetiskt är inte det? Men får skylla på att jag älskar den låten och jag älskar hans röst, så när han sjunger den låten blir det som det blir.


Nu måste jag springa till bussen! Ska möta Milla och Nat.


Ha det fint!

Zara

Ja för sisodär 2 timmarsen anmälde jag mig till att jag var intresserad av att jobba på Zara, de annonserade ut en tjänst och jag tänkte att eftersom jag antagligen ska arbeta inom den branchen så skulle det vara bra att få in en fot.

Räknade inte riktigt med att få något svar, gör aldrig det när jag söker via internet. Men, för en halvtimma sedan ringde dom och frågade om jag ville komma på gruppintervju på måndag.

Självklart ville jag det, sedan sa hon det där som faktiskt gör mig lite nervös. Den ska inte vara på Svenska, det ska vara en spanjor som är med och anställer. Så intervjun kommer att vara på Engelska! Visserligen kan jag det, men det är ju bara när ja gär utomlands, inte när jag sitter i ett rum med massvis av andra svenskar.

När jag lite lätt uttryckte min oro sa hon att det inte var någon fara så länge jag kan uttrycka mig, och det kan jag ju. Fast jag kommer ju vara nervööööööööööös!

Aja, nu blir det iordninggörande inför kvällen, lite tittande på 1408 och sedan Danny*2 på tv innan jag drar mig in till stan.

Ha det fint!

Vår

Igår kom mamma hem med en blåsippa, som hon mot förbudet hade plockat.

Idag har det varit strålande solsken och jag, nyss hemkommen från skolan, sitter på altanen med en kopp grönt the med honung i bredvid mig. På altanen befinner även sig Ninni, min, eller ja egentligen Ines, kanin. Han njuter nog till och med mer än jag över att befinna sig här. Med sällskap, fast jag tror att han mycket hellre skulle vilja skutta runt på tomten, men jag orkar inte hålla koll på honom just nu. Sedan är både Purre, min katt och Saga grannens katt på våran tomt och leker. Så han får helt enkelt vänta, jag vill inte ha kaninslakt. Purre brukar iåf låta Ninni vara, men Saga vet man aldrig vad hon gör.

I övrigt har det varit en okej dag, inte speciellt jobbigt att vara i skolan, rätt slappt om jag ska vara ärlig. Och senare i kväll blir det Let's dance/Så ska det låta aka Danny kväll för att sedan fortsätta vidare till, oh no, Gamle Port. Men måste man så måste man, det är Fashion Pack och semifinal i Miss Gymnasium och min sugarpie Ingrid ska tävla :)
Kom dit och heja på henne vet jag!

Nu orkar jag däremot inte skriva mer, blir väl mer senare.

Ha det fint!

I give up

Atleast I think I do, for the moment, but we'll see. Everything can happen, but right now.


I give up!


Sick and tired

Här sitter jag, nyvaken och dricker the med honung igen. Varför var mor min tvungen att springa in i mitt rum och fråga om jag sjukanmält mig? Vad är det för idioti? När hon vet att jag inte kan somna om. Aja, hade väl varit bra att få upp mig om jag gjort någonting vettigt, men jag hamnar ju bara här, diskuterar med Ingrid och gör ingenting. Fastän jag borde skriva på projektarbetet.

Fast jag har väl hela dagen på mig, får ju inte dansa heller, that sucks!


Känns så wasted att jag satt igår kväll och seriöst försökte lära mig de olika förklaringsmodellerna i olika kriser, kalla kriget and stuff like that. När jag ändå bara sitter här medans resten av klassen sitter hos Eila och gör prov.
Men det är väl bra när jag väl ska göra det himlans provet.

Nä nu måste jag se om hon svarat på mitt mail, skriver antagligen mer sedan!


Ha det fint!


Fidde

När vi ändå håller på att blogga måste nämnas att Fiddelifidde skrivit på ett nytt kontrakt för Frölunda, ytterligare ett år. Vilket är jävligt nice om jag får säga det själv!

Niklas har med skrivit på men det är ju inte fullt så roligt för mig ;) eller jo det är det, men ändå!

This day

Här sitter jag, nyss hemkommen från Nathalie, där vi suttit och skrivit på projektarbetet. Inte allt för ovanligt så fick hon the i hela köket när jag var i farten. Självklart spiller jag ut allting, som jag alltid gör.

Jag sitter också här med en himlans förkylning, eller vad det nu är! Visserligen har den suttit i i en månad, men jag är kass på att ta det lungt så jag har ju haft fullt upp under denna månad. Dansat så det ryker, trots att jag sagt till lärarna att jag ska vila så tar jag ändå i iaf till 90%, sedan har det varit lite festande och rännande som man inte ska syssla med när man är sjuk. När man egentligen ska ligga framför tvn med en stor kopp the med honung i. Fast det har jag druckit i farten istället.

Men nu är det inte så lätt längre, nu gör det enormt ont i halsen, jag blir trött bara jag springer 2 meter och jag fryser trots att det ska vara jättevarmt, jag behöver lov helt enkelt! Får jag det? Nä, imorgon skulle jag vara ledig och bli frisk, men det går inte för vi har Internationella Relationer prov, och då kan man lika gärna stanna i skolan hela dagen. Sedan är det ganska wasted att ha varit i skolan och inte åka och dansa, så jag lär väl göra det med. Och bryta ihop totalt till helgen.

Om jag inte får lov att göra mitt prov någon annan dag, då kan jag ligga hemma hela dagen och se om jag orkar med lite Salsa och lite fusion senare på kvällen!

Aja, nu får jag väl se till att mecka någonting att äta, eller i alla fall rädda min katt från förtrollningen att sitta och stirra rakt in i ugnen!

Take care!


Det där kallat ishockey

Var någonting vi inte fick se igår, visserligen tyckte jag att starten inte var allt för dålig, men vad som hände efter första målet kan jag inte svara på. Egentligen finns inte mycket mer att säga än att det verkligen behövs en reform av detta himlans laget, in med ny energi, blanda upp den med den gamla säkerheten så har vi ett vinnande koncept.

Att jag uppfattade det som jag gjorde kanske har att göra med att jag ar vrålhungrig hela matchen. Men det är ju faktiskt inte mitt fel att ingen ger mig mat!

Världens bästa dans

Idag var det så att jag nästan kan utnämna den koreografin vi fick lära oss på New Yorken idag är den bästa koreografin jag någonsin dansat. Så enormt roligt är det att leka psyko och ha allmäna ryck. God damn, hoppas vi kommer ha den på någon dansföreställning i framtiden.

Nog om det, mer idag har jag inte gjort än att jag vaknade och såg att jag hade börjat, vilket blev den andra lektionen jag skolkat på hela denna terminen, gryyyyyyym är jag! Och då menar jag på att inte skolka ;)

Därefter hade vi Filosofi, som ändå fungerar ganska bra när man har Pascal, däremot inte när vi har Inger, fy för mig, jag kommer inte ihåg om hon heter så eller inte. Kass på namn jag! Eller så är det bara för att jag inte känner för att komma ihåg det, jag försöker förtränga ämnet helt och hållet.

Därefter såg jag fram emot en rolig dag med wolleyboll, men när jag kommer till friskvåden fick jag svaret att vi hade ställt in det. Tack! Aja, blev badminton innan jag begav mig vidare till en locking och en New York, som jag egentligen borde ha struntat i. Jag är nämnligen sjuk, igen! Eller ja, igen är väl att ta i, jag har varit det i en månad snart men trodde att jag var frisk. Men nähä, inte fick man vara det inte.

Nu ska jag skriva svenska, så ta det lungt!

balklänning

Nu blir jag enormt irriterad, jag har länge gått och väntat på att en viss klänning ska komma in så att jag kan prova den och se om den passar på mig, i så fall hade jag haft min balklänning. Men den kommer aldrig in så jag tänkte gå in och beställa den på hemsidan, man kan ju alltid skicka tillbaka den om den inte funkar. Men tror ni att den fanns kvar nu? ICKE! Den är antagligen slutsåld, vad ska jag göra då? Jag måste ju ha den!

Men jag hittade visserligen denna klännigen, som jag blev ganska sugen på. Den ser ju väldigt fin ut på henne iaf, frågan är om den är lika vacker på mig? Får väl gå in och se om de har den i affären så jag kan prova.


Helgen

Nu är det dax att summera denna helgen, så vad har hänt egentligen?

Jadu, i fredags startade jag hemma, tittade lite på Let's dance, fast jag ska erkänna att jag bara satt och väntade på att Danny skulle dansa, det är ju faktiskt det jag ville se. Sedan hörde Lisa av sig, så jag åkte med henne, och två av hennes vänner till Rambergsvallen där det skulle vara fest. Men det var inget att hänga i granen, dom andra ville åka till Mölndal och jag kände mig seg och ville åka hem.

Men hemmåt kom jag aldrig, E. bad mig följa med till Blvd så jag var där med honom och hans kompisar. Väl där sprang jag in i Malin och Sanna, vilka jonade oss ett tag. Tills det var läggdax och vi bgav oss hemåt.

Lördagen bjöd på arbete och sedan var det en bilfärd till Gråbo och Beccs nya hus, där tittade vi på Melidifestivalen och pratade. Mitt i allt ringde min mor och sa att hon ville åka hem, så då fick jag leta rätt på vägen och köra till Skra bro för att hämta henne.

Och idag, söndag, har det varit arbete igen. Skulle dansat efteråt men de ringde från Dh och sa att Carro var sjuk och att det var inställt. Så det blev att bege sig hem. Städa garderoben och rummet.

Vet att jag egentligen borde skriva lite projektarbete, men jag har ingen lust just nu. Så då får jag ändå skriva om det sedan, för känner jag inte för det blir det ändå inte bra. Men jag måste bli klar snart, vi ska ju trycka innan inlämningen med. Suck, mycket att göra på ungefär 2 veckor. Sen måste allt vara klart för tryckning så att vi kan börja med rapporten med. Usch, jag orkar inte!

Får väl se om jag hinner med lite skrivande, ska ju ändå duscha nu och packa med mig det jag ska ha med mig till E. så jag kan gå till skolan imorgon.

Take care everyone :)


Så var det gjort

Nu har jag ännu en gång bytt blogg domän, förra gången för att min gamla blogg inte passade in i mitt liv längre, och för att jag ville ha någonstans där ingen visste vem jag var och fick vara anonym. Den tänker jag ite lägga in här.

Denna gången för att jag kände att jag ville göra en ny blogg, en blogg som var mer jag, på tjejsajten kändes det som om det bara var mode, utseende och sådant som räknades. Och jag vill skriva om annat, vad jag kände för! Så därför tyckte Ingrid att jag skulle byta till blogg.se, men tyvärr fanns redan lillsaara där så jag fick ta webblogg.se. Det fungerar ju likadant så det spelar inte så stor roll :)

Är det någon som vill läsa det jag skrev innan jag skaffade denna kan gå in på lillsaara.tjejsajten.se.

Men, men, men, som Sture skulle sagt, nu ska jag fixa ordning lite här på bloggen och se om det blir fint.

Take care!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0