Andra gången gillt.

Gårdagen bjöd på vin redan klockan fyra, då startade jag och Nathalie det hela. Sedan fortsatte det, kanske därför jag grät som jag gjorde halva kvällen. Men kanske var det befogat. Eller vadå kanske, det var på tiden. Sedan att jag är stans sämsta på att tajma hör inte hit, men även det har sina anledningar. Allt har anledningar, och vi ska alla vara glada för att jag fick lugnat ner mig. Det som började med ett jag orkar inte mera nu, slutade med ett förhållande. Kanske hade det gjort det redan tidigare om jag fått ur mig det. Men nu är det löst, nu ska vi bara få det att inte bli som det blev i vintras.

Spelningen var bra, det jag hörde när jag inte letade efter min piercing. Resten av kvällen på Trädgårn var kung! Man borde börja så tidigt varje gång, då blir man sådär mysigt full isället för full! Kalas! Köpte skor med, men dom visas upp någon dag då de inte är färgade efter slottskogsränn.


Men hade inte du gardiner igår?

Sticky blev som sticky alltid blir, 22 kr ölen och lika lite för shots. Då mår man inte som man ska dagen efter. Men livet var underbart och jag var lycklig som få. Och har nog aldrig varit så glad som jag var att springa in i en viss person.

Detta resulterade i att gårdagen spenderades med Caroline, på gymmet en stund därefter med hennes pojk/någonting i staden och på Supersushi där vi fick lov att höra frågan "Är det rå fick i?" Och sedan gick det inte att äta för personen. Jadu, vad ska det annars vara?

Nu bär det av till några timmars arbete för att sedan bege mig med Nat till min pojk/någontings spelning. Kimpa hakar senare, vilka mer som följer med får tiden utvisa. Biljetter får lösas även de.

Bilder från torsdagen, bättre sent än aldrig så att säga.


Tramps like us.

Ingen bild. Jag fick panikrusch men det får vi leva med tycker jag. det kommer imorgon istället för nu avbryter jag förfesten här hos Nathalie för att skriva lite. Hon har Kimpa så länge och de tär ju tur det. Stan sedan, hur vi löser det praktiska hör inte hit, det viktiga är att ha kalas när man väl är ledig.


Sotningar att dö för.

Skolan tar över, heldag i Borås med Färgberedning och finansiell kalkylering. En fika med Mimmi, som även hon är deltidsboråsare numer. Därefter, snabbvisit på jobbet för att hämta upp och fixa byte inför helgen. Därefter raka vägen till en lektion i perfekta munnar.  Jag har hört att det är naturligt och clean beauty som är trendigt, och precis det ska vår nästa lektion, första med modell handla om. Men det finns någonting som faschinerar mig betydligt mer.

Det är dessa sjukt vackra sotningar, inga Anderson eller Bardot sotningar, utan klockrena heroinchic sotningar. Där det ser ut som man festat hela natten och låtit sminket sitta kvar till nästa. Hälften ligger under ögat och man är sådär nonchalant sexig. Jag ska ta med bilderna nedan till skolan, sen ska jag lära mig sminka så. Och därefter ska jag aldrig mer tvätta bort det. Dag ut och dag in ska det sitta på. Precis så som det ser ut.





Ang. mode.

Jag ställer mig frågan, varför påstår folk att jag är trendig och har modekoll när jag bara köper saker så fort jag blir förälskad i dem? Jag har vackra plagg, snyggfula plagg, snygga plagg, konstiga plagg, roliga plagg.. men helt ärligt har jag ingen koll på vilka av dem som är trendiga eller inte.

Därför vill jag påstå att jag har inte har några modeikoner, bara stilikoner. Fast å andra sidan är dessa tydligen inspirationen till höstens mode. Men det kunde ju inte jag veta innan.




Nu blir det dusch och sedan raka vägen till Makeupstudion

Som jag har letat.



Ni ska bara veta vad jag letat efter en klänning som denna, och tillslut hos Schwing schwing hittade jag den och var inte sen att beställa. Samma sak gäller min spontanshoppade Seriebiljett som pappa Ivestig ska få pengar för. Klarade inte ett år utan hockey kom jag fram till. Så det här blir kalas.



Back in Borran.

Ja 07.25 satte jag mig på buss 100 till Borås och kära gamla Textilhögskolan, vilket gör att jag ger mig in på mitt andra år som student. Känns bra efter första föreläsningen, känns som färgberedning kommer bli en kurs jag kommer tycka om. Men pendlandet känns mindre okej, dock någonting man får leva med i två år till. Tiden går fort.

Nu blir det en promenad och därefter skola nummer 2, som jag älskar även den. Att jag har i princip noll fritid hör inte hit. Det finns ett ljus!


Workey

Sitter på jobbet, rastar lite fint och äter min banan. Fick lönespecet idag och vetni? Jag tänker gå och köpa ett par riktigt snygga stövlar.  Sen tänker jag ta med mig ett antal skor till skomakaren, det nyaste för att reparera sulan och resten för att fixa klackarna på dem. På tiden känns det som kan jag säga. Sen lämna in min vinterjacka och sy upp den några decimeter. Haha, ja jag blev glatt överaskad, och behöver inte betala av någonting till pappa säger han. Ändå nöjd då!

Ska upp till Rambergsvallen om en timme, jobba där till 12 innan min käresta kommer dit och vi beger oss. Ändå mys.





Intresseklubben antecknar känner jag.

Kvällen som inte var min.

Det börjar med att jag ringer Cassandra och säger att jag inte kommer, mina skor gick sönder, jag slängde vinet i marken och bråkade med pappa. Men sen vände det, till det bra för mig. Inte för henne, men så är det ibland.
Kalasade hos Felix, därefter bar det av till Parklane för lite dans och uppträdanden innan vi satte oss på bussen hemåt.





Nu blire fest.

Sminkade Tess i morse, nu mamma innan maten. blev sådär. Men det får jag leva med.

Förferre till maten, japp. Nu bär det av för att möta Cassandra med vänner, håller lite tummarna där för en sak. Men det löser sig alltid. Därefter bär det av till Parklane och MJ tribute dans. Känns som det räcker med lite få accessoarer till detta. Så ikväll bär jag inte hundra armband som jag börjat med, bara 2.




Jag har anmält mig till slakt.

Min far tycker inte om herr Springsteen, och inte heller tatueringar. Så det får vara tröja på här hemma ett tag. Tills han läkt i alla fall. Så dagen har spenderats i Trollhättan, först hos Micke och sen med Sofie, självklart har jag glömt min jacka och mina nycklar där. Dumt, dumt! Sov hos Patrik inatt med, ville sova där igen men det fick jag inte, bros before hoes som det så fint heter. Dock fick han lämna mitt smink till mig, gullig som han var. Lite kär så.



Morgondagen kommer bestå av ett kollage över alla dagens inköp och kläderna söta Cordy gav mig! Men det blir i morgon, idag får ni nöja er med tatueringen!

Hösten 2009.



Din stil i en mening
: En total katastrof.
Stilförebild: Olsen systrarna och Jenny Humphrey. Men även Mj och Madonnas 80-tal.
Vilket är ditt favoritmärke inför hösten: Balmain, Dsquared, Gucci och Alexander Wang.
Vilken/vilka är dina favoritbutiker inför hösten: Hm, Monki och Weekday, som vanligt.
Vad inspireras du av: Folk, lookbook, gamla musikvideor och bloggar.
Vad tror du på inför hösten: Grunge blandat med disco och Michael Jackson.
Det bästa basplagget inför hösten: Skinnbyxan/leggingsen.
Vilka skor tror du på i höst: Höga, klumpiga med platå. Eller ett par dr Martens.
Vilka färger tror du på i höst: Svart och rosa/rött men även kleinblått.
En ideal höstoutfit: Skinnjacka, tight klänning, ett ton sjalar och armband, knästrumpor/benvärmare högt upp på låren och ett par kängor. Eller jeansshorts, löst linne och avklippta strumpbyxor till.
Tre saker på höstens önskelista: Hms rosa kängor,  en smal kavaj med axlar och Aa:s meshbody.
Ditt senaste köp: Min sammetsklänning.
Do's and don'ts: I höst fungerar nästintill allt, det handlar om att klä sig efter kropp mer än vad man har på sig. Don't är däremot trasigheter som INTE är medvetna eller ser medvetna ut.

 


Listan hittad hos Emma says och bilder från Style.com

Katastrof!

Dagen började med att jag vaknade lite för tidigt, men vid halv tolv kom Patrik så det gjorde inte så mycket. Hann nästan få ordning på mitt rum fram till dess. Jag har fått någon däng, tror att jag håller på att bli vuxen ibland, vill ha ordning och reda. Snyggt och städat, sedan när brydde jag mig om det?

Anyway, så det blev lite mys, en promenad till Holmen och te drickande, innan middagen stod på bordet och stressen kom igång. Fick racea förbi Amhult för att sätta upp en affisch till deras spelning och sedan bar det av till skolan. Hjärtat fick ta bilen och köra den till Backaplan åt mig, det hanns inte med, och lämna nycklarna på jobbet. Frågan är om han vet hur tacksam jag är för det?! Otroligt i alla fall!

Däremot var det fel av mig att stressa dit, allting slutade i KATASTROF! Inte min dag helt enkelt, skuggorna ville inte, ingenting ville. Men jag får öva lite imorgon för att sedan hoppas på att det ska gå bättre på kvällen. Nu ska jag skriva rent, läsa lite och sova gott!

Killar är inte bara dumma,

Dom är korkade också.

Jobbar, och så förblir det till klockan 1. Sen ska jag åka hem och sova ensam. Punkt.

Europe.

Några dagar försent, men jag stressade i fredags, hann inte då. Avslutade hos Pats vän och spenderade gårdagen hos Pat innan jag åkte till arbetet. Skålade med Malin, Alex och Chrisse. Malins sista dag, nu ska hon till Växjö och kommer höras på radion i framtiden. Gonna miss her a lot!

Anyway. Pics from friday.


Jag gillar bilden på något sätt, har en klarare men den är inte lika fin. Ryktet säger att det var rekord när Europe spelade. Jag fick SM-guld känsla, Avenyn var full, full som i knökfull!


Kim, Nat och jag. Vi gav upp, satte oss ner och lyssnade istället.

Efter många uteblivna dagens kommer här en, på tiden så att säga.


Nu ska jag springa, fixa med inspirationspärmen och jobba. Förhoppningsvis pallar sig Pat till jobbet vid stängning och åker med mig hem. Men man vet ju aldrig.

tumblr

Jag stannade här som ni kanske förstod, gillar ändå blogg.se. Ni som har problem med bloggen får väl lösa det typ. Ond är jag.

Däremot är jag en sådan som har datorn fylld med bilder på allt, en mapp full med inspiration av olika slag. och den växer. Därav har jag skapat en tumblr med. Där jag kan posta hur mycket skit jag vill, så jag inte behöver göra 120 uppdateringar här varje dag för att få med alla bilder jag egentligen vill. Så den kan ni ju kika in på om ni vill. Och om inte annat kan ni kolla in alla andra underbara bloggar där. Link!



Från glamour, inte för att jag känner just att det är denna hösten. Känns mer som alltid.

Anja Rubik for Vogue Germany





Pic: Beautiful People

Älska kläderna, älska stylingen, älska sminket!
Och Monroe klänningen, är det någon som vill sy upp en kortare verson av den till mig?

Imorgon vill jag vara sminkad så, men nu ska jag arbeta tills natten.

Din sko

Topshop i all ära, skorna är älskade så det gör ont där. Men det är ändå 1000 kr paret, och som student är inte det det bästa valet. Därav alla mina nelly och ebay köp. Billigt, billigt så att säga! Och snyggt får vi inte glömma.

Men vad har hänt med Din sko? Galet snyggt måste jag säga.


Balenciaga inspirerat för 499kr.


Kilklack, remmar, hål och dragkedja, 499kr.

11 cm, det är starkt jobbat för att vara Svensk skoaffär. 499kr här med.


Har även gjort det så enkelt att man kan klicka sig in här via sarajohansson.nu. Detta är visserligen senare tänkt till min hemsida som Mua, men så länge länkas den fint hit!

Shoewall!

Give it to me, give it to me baby.


Pic: Seaofshoes

Hur svårt kan det vara att skicka i alla fall ett sms, eller slå en ynka signal?


Sminket.

Gymmet en sväng blev det, och även en ny klänning. Sammet med kors i ryggen från HM. Fin fin! Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem, så jag kan åka till skolan. Hur konstigt känns inte det att helt plötsligt bara längta till skolan, göra uppgifter i förväg, så som visitkort och domänadresser. Carro ville se bild på sminket vi fick igår, och det jag ska släpa fram och tillbaka till skolan.

Så här kommer delar av det, det mesta av märket Färg som även snart kommer att finnas till försäljning på makeupstudions hemsida.
Shimmer, skiggor och baser.




Första dagen!

Sådär ja, första dagen gick bra i skolan, fick en väska som väger ett ton att släpa runt på. Men det är som Chanette säger "Är det ett problem? Lös det!" Och det är det jag gör, jag väntar in min mor och tar bilen till skolan. Så lätt var det.

Markerat allt mitt smink, skickat efter fina visitkort och skrivit en sammanfattning. Så nu är det mesta av etapp ett klart. Nu ska jag satsa stenhårt och bli Profisionellt diplomerad. Ska gå fint, det har jag bestämt mig för.

Nu, gymmet, stan en sväng, detta med Caroline om hon inte bangar. Därefter snabbt hem och sedan till skolan.




OT: Jadå, vi var totalt seriösa med videon nedan, det ska ni veta. Inte skylla på alkoholen, och vet du kära anonyma att det gör vi inte? Du behöver inte oroa dig, vi hade kunnat göra den nyktra med. Youtuba baby seniorita är du gullig när du ändå håller på. Då kan du nog förstå att det kallas driva med. Och spela, glöm icke! Fast jag kan ta att bli kallad fjortis då, om det nu ska vara så. För det är ju det man blir när man inte alltid är super seriös med allt man gör. Jag orkar inte ta mig själv och livet på för stort allvar, så då får jag väl vara en fjortis då.

Skolan



Nu bär det av för några timmars arbete innan jag beger mig iväg till den ack så efterlängtade skolstarten. Makeupstudion here I come. Oh Me like!

Nu vart jag hemma.

Vilket betydet uppdatering med stans bästa videoblogg och bilder från fredagen.









Nu blir det att försöka få ner Ps I love you och springa eller gå lite. För mycket stillasittande det senaste..


Mysdag.

Sitter hos Pat och här lär jag bli klar. Vi har precis kollat på Up, riktigt rolig film som kommer till Sverige i oktober. Den får ni gå och se då, animerad och allt. Väldigt söt faktiskt till skillnad från många andra filmer som inte är animerade, det finns alltid budskap bakom. Jag gillar!

Och nu har jag fått övertalat att P.S. I love you ska visas här, så han får leva med att jag vill uppdatera mig i filmvärlden. Jag vill se filmen alla vännerna pratar om. Så den ska vi se efter maten, som han lagar precis nu. Kanske ska ner och hjälpa?

Har bilder från Parken igår, har en snygg videoblogg som vi spelade in hemma hos mig. har det mesta, men inte här. På kameran så det kommer när jag kommer hem. Vilket blir senast imorgon kväll!



Precis så är det


Första bilden.

Ingen träning idag heller. Jag är kass, fast å andra sidan var jag ute och sprang en timme nyss så det är kanske inte så farligt ändå. Det tar ut varandra, tycker jag. Förutom det faktum att gymkortet kostar pengar.

Imorgon blir det förkalas hos mig, mousserande på altanen. Därefter bär det av dit vinden för oss, som Ida sa. Det blir bra, det gillar jag. Ledig helg, sedan väntar en arbetsdag innan jag ska bege mig till Studion som elev och inte modell. Det ni!

Förövrigt kommer första bilden ur shootet i tisdags. Resternade kommer när de kommer.


Strålande solsken och jag jobbar.



Pappa drog precis ut med båten, perfa väder för det tycker jag. Varför lät ja ginte Alex ta min tid? Pengar, visst. Men en heldag på havet i strålande solsken med far. Fiske och sol. Damn, men men. Det kommer mer dagar, eller ja där ljög jag. Då kommer det regna.

Nu jobbar jag till sex iaf, därefter ska jag träna. Säger jag varje dag iåf, men idag vill jag.

Lite kär så.

Det blev en dejt, ingen träning dessvärre, fastnade i shoppingen istället. Fick med mig en sjukt snygg jacka hem, visserligen är jag väl kanske lite efter. Men vad gör det? Syster och jag delar.



När Pat var färdig med repet och jag var färdig med shoppingen begav vi oss hit en sväng för att sedan vända och åka tillbaka till stan, Hagabion och Johnny Mad dog blev det. Jag tror inte ni förstår hur hemsk filmen var, enligt mig kändes det som att det var på riktigt. Och allting var väldigt bra, fram till slutet. Reaktionen blev ungefär, är den verkligen slut där? Varför? Fast å andra sidan vet jag inte om det går att få ett bra slut på en så sorglig historia. Men värd att se, i alla fall om man klarar av att se den!




In the studio

Såhär såg det ut igår, på väg till Peter och en behind the scene. Som vanligt blev det överdrivet knäppt och lite för mycket skratt. Men bra bilder, till och med en där jag ler, det ni. Dom kommer väl så småningom, precis som de jag tog tidigare. Retuchering och allt behövs ju först!





Nu ska jag till jobbet, därefter träna lite och sedan får vi se om det blir en dejt.

Topshop

Som shoe addict finns det mycket skor på temat idag, ska packa ner en resväska med skor och bege mig till Peter senare ikväll, så länge har jag blivit med ett par nya. Sjukligt billiga var dem, men perfekta att inleda augusti med, ni får se dem när de kommer från China. Annars har jag njutit av Topshops höst kollektion, trots att jag är mera fan av det som finns på hemsidan finns det ljusglimtar i Svenska butiker med. Se bara på detta!


För övrigt är de svarta ovan väldigt lika ett par Balmain Rihanna burit, som jag kärat ner mig i, blir till att gå och prova!


Jag hade helst sett alla dessa på mina fötter, men priset gör att det blir lite dyrt. Men någon av dessa. Den sko som sitter bäst helt enkelt, för en liten smyg givemebloodare som jag kan inte stå emot svart läder, nitar och kedjor. Så är det.

Pics: Glamour.

Bloggsatt.

Kommentarer är väl överflödiga. Slänger in bilden bara så blir det kalas!



Kanske en utseendemässig förbättring är på G då?

Bloggsatt av just bloggsatt.se

Mary-kate

Jag har säkerligen sagt detta tidigare, men hon är värd att nämnas igen. Det finns en som ligger lite högre på inspirationslistan, någon som man skulle vilja mer eller mindre se ut som. En kvinna värdig att kopiera helt enkelt.


Det är såklart ena halvan av Olsen systrarna jag talar om, inte för att Ashley inte kan klä sig eller är vacker. Men Mary-Kate har det. Det där som gör det mer "jag tog på mig det som låg framme och orkade inte fixa till mig" blandat med just iordninggörande. Det där sinnet man själv vill utveckla, men då är det nog en garderob stor som mitt rum och organiserad som ett sjukhus som krävs. Det infinner sig inte i min röra.





Jag vet också att jag sa att jag skulle lämna, det tar mer tid än vad jag väntat. Och säkerheten i att jag gör det finns inte längre. Jag tycker om blogg, trots buggarna. Sedan är jag även ledsen över att blogginläggen kan vara lite fattiga under sommaren, mycket jobb och lite fritid gör att inspirationen tryter. Men så är det väl för de flesta?

Om det är som jag tror.

Så är det tack och adjö, inga andrahandsval här inte.



Nu är det 9 dagar kvar till skolan, jag vet jag tjatar och kommer fortsätta i 9 dagar. Men jag längtar så, tänk att få lära sig sminkningar som dessa, tänk att få arbeta med någonting man verkligen älskar. Åååh, låt tiden gå fort!

RSS 2.0