Random weekend

Ja det börjar dra ihop sig snart, ska cykla till Skrabbe för att kunna komma hem inatt. Sminket är halvfärdigt och jag ligger på golvet i mysbyxor och skriver. Pallar inte göra mig iordning, fast det är på tiden nu. Men det är jobbigt, vet inte riktigt hur jag ska ha håret ännu, och vad för sminkning jag ska ha. Tur är väl att jag bestämde mig för min vita klänning iaf, så att jag kan smink mig hur jag känner för. Ibland är det extremt jobbigt att vaara tjej, varför inte bara gå ut utan smink? Funderat på att göra det flera gånger, men jag gör aldrig det. Värt att testa faktiskt.

Well well, blir en start på Keybar, hämta mitt vip-kort och sen bär det av till BLVD med Natta. Ganska random då. Parkan hade varit nice, nu när det är Queer och allt.. Men jag tar det nästa månad ;) That is a promise!

Imorgon blir det upp runt 10 för att jobba klockan 11, har fjäskat till mig bilen, så jag slipper åka buss, damn good! Sedan jobbar jag till 5, fast jag vill ut imorgon med, får väl se om det är någon som ska det!

Nu är det fortsatt sminkning, och iordninggörande. Ha en underbar kväll!


Ayia Napa

Det gick från en snabb ide till någonting som inom kort ska bokas, i alla fall för min och Jessicas del! Vi ska nämnligen bege oss till Ayia Napa den 12 Maj, kommer komma hem en vecka senare, helt underbart fina till balen :) Sooooo nice!

Det verkande på fröken Camilla att även hon var intresserad av att åka med, och det tycker jag låter ypperligt att ha med, för det går inte om msn är för få. Fast, att bara vara jag och Jessica hade nog klarat av att komma överens ändå. Men More is more i detta samanhanget, eller ja, till en del. 4 pers kan vi nog vara iaf, det är vad som passar perfa i en 2 rumslägenhet. Men vi får se hur det blir med det, det var inte så många platser kvar till det hotellet vi tänkt oss, men bangar dessa platser så får vi ta eftermiddagsflyget, och ja då klarar vi oss ändå!

Någon mer som känner för att åka dit? Eller kanske ska vara där 12-20 Maj? För det hade vart hett att få ihop ett gäng som inte åker tillsammans ner, men ändå kan ses där nere om lusten faller sig på. Så se til latt åka nu, men vänta med att boka till vi har bokat, så ni inte tar vara platser ;)


Nu är det läggdax, ska kanske vägen förbi lundbystrand imorgon och göra mitt steptest! Så måste vara pigg och kry till det. Det blir svårt med min hals iåf. Men pigg iaf.

Sov gott nu!

Girlsnight

Är det någonting vi har haft så är det nog det!

Igår (onsdag) var jag hos Nathalie och skrev projektarbete igen, mycket projektarbete nu för tiden. Men vad ska man säga, inlämning på måndag, då måste man arbeta med det.

Aja, over to what I had in mind, efter ett tag blev det hemfärd men ganska snabbt satte jag mig i bilen igen och hämtade Jessica, vi åt mat och sen bar det upp till rummet. Bäddade i ordning lite och sen började tjejkvällen, som senare utvecklades till en girls night. Vi började med att bara småprata, snart gick det över till att kolla 251 miljoner youtube klipp på Björn, och när dom blev tråkiga, eller ja, vi sett alla. Då slutade det med fråga olle, med följddiskussioner i flera timmar ^^,. Efter ett tag hittade vi frågesporter och vi såg till att göra åtskilliga sådanna innan vi lämnade datorn till en vä önskad vila.

Sedan blev det ombyte och läggdax, men det tog sin tid. Vi pratade, pratade och pratade, om allt mellan himmel och jord, tror inte vi utelämnade något, eller någon. Ja du förstår! Sen somnade vi.

Idag så var det mera vakna halvadagen och promenad dag, innan hon skulle bege sig hemåt vid 6. Då satte jag igång med mitt projektarbete, lekte med anfanger och redigerade Niklas Anderssons intervju, skrev smammanfattningar och allt det där.

Tänk er att jag gjorde detta, trots att jag verkligen ville gå ut, faktiskt tänkt ge Sticky a second chance. Men så blev det alltså inte, så det får bli öhm, om en månad. Och om en månad blir det Queer på Parkan med, för imorgon hinns det inte med, då ska jag hämta VIP-kort på Keybar, och sen bege mig vidare till BLVD med Natta. Parta ett tag, innan jag måste åka hem.

För att worka 11-17 åt Martina, well för att ta Hannes fina uttryck "Cash is king", trots att det kanske inte blir så mycket ;)

Random

Varför sätter man sig alltid ner och skriver i sin såkallade blogg när man egentligen inte ska, man skriver saker som är totalt onödiga att läsa, saker som man inte vill skriva. Ändå gör man det, hur kommer det sig? Är det ett sätt att få ur sig det, att faktiskt kontrollera det? Kanske kan det vara så, vad vet jag?

Jag vet aldrig någonting har jag fått höra, tyvärr vill jag inte påminnas av att jag får höra det. Då personen faktiskt, trots tiden som gått gör mig lite ledsen. Men det är faktiskt så jag fungerar, jag blir inte så lätt kär, men när jag tillåter mig att bli det så sitter det i. Men det börjar gå över så smått, några tillbakafall har jag väll fått titt som tätt. Men det går framåt. Det får ta sin tid, jag är lycklig ändå. I alla fall för det mesta, speciellt när jag dansar. Kanske är det just därför jag dansar ungefär hela tiden, med och utan musik.

Pirruetter hit, pas de bourréer dit, lite plieer och fraförallt är det väl min morderna sida som kommer fram, när jag slänger mig hit och dit, hoppar och jag vet inte allt jag gör. River ner saker, slår händerna i dörrkarmarna så jag får blåmärken. Sedan helt plötsligt vänder det äver till street, jag kör lite allt möjligt där, blandar in salsans grunder och lockar lite. Sen är det väl mest känslorna som styr hur det blir. Fram till att jag kommer på att det gått jättelång tid och jag måste faktiskt försöka komma ihåg danserna vi ska göra på dansskolan.

Vi ska föresten ha uppvisning snart, vilket jag inte ens vet om jag kommer kunna vara med i så kass som jag är på att ta koreografier, hmm.. Får kanske börja lära mig det! Eller ja, ibland gör det, men för det mesta så måste det hinna smälta någon timma utan dans för att jag ska minnas, och oj då är klassen slut och jag ska gå hem. Och nästa vecka har man glömt hälften, iaf de första gångerna. Men men, kom till Storan när det nu är, då ska ni få se någonting gryyymt!

Aja, nu skulle jag ju iåf skriva vad som hänt under dagen. Men jag har bara dansat och skrivit projektarbete, så egentligen finns det ingenting att nämna, så jag lämnar det! Nu är det iaf läggdax, så jag orkar upp imån.

Take care! <3

Projektarbete

So god damn gött, vi har nästan helt blivit klara nu! Idag satt vi ungefär hela dagen och skrev och hade oss, så nu är det renskrivning av Henke och själva rapporten kvar. Och ja, det där ihopmecket av själva boken med! Men det kommer vi hinna med, vi ska ju ses på onsdag med och göra klart finskrivet, och framsidan. Sedan är vi klara, I can motherfucking see the light!

Så det är väl det jag har gjort idag, suttit hos henne och skrivit. Sedan fick jag åka buss i en hel timma till Mölndal för att dansa, men det var det värt. Det är det faktiskt alltid om jag ska vara ärlig. Så enormously roligt tycker jag att det är, när jag inte får ont överallt och nästan svimmar, eller i alla fall yrar mig.

Locking var det idag då, men uscha Zerjon som tyckte att vi skulle göra Latin Shuffle och sen improvisera. Haha, jag är kass på att improvisera ju! Helt kass! Men jag försökte iaf, trots att jag upprepade samma sak hela tiden i början, men sedan släppte det lite. Annars gick allt kaos kändes det som, men det var kanske för att jag bara tittade på förrförra veckan och förra veckan var det inställt.

Sedan blev det parlamentet ikväll, med Björn. Jag älskar Björn! Förstår inte hur han kan vara så söt och när han började gråta ramlade jag nästan ur soffan, så mycket skrattade jag. Han har min humor så det stänker om det, precis som Gynning har. Det är väl därför jag står ut med dom två ;)

Aja, utöver vissa tidigare korkade grejer så går väl allting..

Nu ska jag försöka skriva lite rent, ha det bra!

How stupid could I be?

Ja, för all del räcker bara rubriken. Mer än så krävs inte att säga, jag är ganska pucko ibland. Vet att jag inte ska göra saker, men se så gör jag det ändå. Då går det som det går och jag får skylla mig själv!


Aja, dagen började ganska random, gick upp, åt frukost och gick ut och sprang. Jag har, trotts att jag aldrig är riktigt frisk, fått det som en vana att springa varje dag jag inte tränar. Vilket är nice, kanske ska börja göra det varje dag innan jag går till skolan numera, när det blir mindre snö och lite mer varmt.

Aja, sedan ringer jag och väcker Becca, som var i Karlstad och såg på matchen jag själv satt hemma och såg. Men dom hade roligare än vad jag hade efter matchen iaf, jag ville hitta på någonting. Alla andra ville inte det. That sucks! Men men.. Vidare till dagen, vi bestämde oss för att ta oss in til lstan, gick runt, köpte mig ett par vårskor, öhm.. ja? dom kan ju behövas någon gång när det blir vår iaf. Aja, jag behövde ett par som inte hade jättehög klack, så jag köpte ett par med väldigt låg. Sedan blev det frölken Ohlsson och fika. Och därefter hem, lite nördande och sedan iväg på en sponatnious promenad/filmkväll hos henne. Filmen var iaf rolig, vad det nu var för film vi såg.

Sedan åkte jag hem i snöyran, hämtade bror min och Alex, körde hem dom och mig. Och ja, nu sitter jag här..

Funny life ;)

Sov gott nu!


En förvånansvärd vinst

Jag var helt inställd på förlust när jag i torsdags begav mig till Frölunda borg. Men nära var det att jag fick som jag trodde, men bara nära. Vi fick gå hem med en underbar vinst i ryggen, för det leder till att vi imorgon kommer att få spela en 7e match uppe i kaffearenan. Dessvärre tror jag på förlust, men jag hoppashoppashoppas!

Själva matchen var väl underhållande på sitt sätt, men Frölunda kunde ju valt att spela lite mindre, ja hur ska det uttryckas rätt, slarvigt. De kunde spelat mer energiskt, så där som det blev när de unga, och speciellt 4e kedjan var inne. Det gillar jag!

Fast hem var väl inte riktigt vart jag gick, jag tog vagnen till Studenttorsdagen på Valand, det var väl sådär. Kanske för att så många andra ställen var öppna, kanske för att det inte var en vanlig torsdag, eller kanske för att det alltid är så? Aja, det kan ju vara värt att gå dit någon gång i framtiden när partysugen smyger sig på en torsdags eftermiddag.

Men det funkade, och jag hade roligt, mer för människorna jag var där med än själva stället. Fast det är ju alltid så, det är folket som avgör! Tyvär rvar det lite för mycket småkillar där, inget illa ment, men sådanna som tror att man dansar genom att stå och gnida sig mot varandra, ehm.. Nej tack!

I'm here to party and dance with my friends, not for your entertainment.
Om jag inte vill vill säga ;) Men det är få killar som får mig dit, sådär 1 på 1000. God damn, jag måste sluta vara så kräsen!


Film, Förtrollad! Ha det fint!

Lov

Så himla underbar med lov om jag ska vara ärlig! Fast så mycket ledig under lovet blir det inte, då vi har en rapport på 250 sidor att skriva, okej krydd, men en jädra massa iaf. Det viktigaste i hela projektarbetet iaf. Utöver det är det ju en omskrivning av allt vi gjort till bok och ja, allt annat som har med projektarbetet att göra. Samt planera redovisningen, jag hatar redovisningar!

Aja, men ska väl försöka hinna med någonting annat, vilket borde gå då jag tagit ledigt hela lovet för att skriva detta. Så kvällarna blir förhoppningsvis lediga då!

Imorgon är det torsdag, vilket betyder dans, hockey och valand för mig! Ska bli väldigt roligt då det är bestämt att vi ska parta hela natten, och partar vi inte så bär det av till Tintin om det skulle vara så bedrövligt att bussarna icke går.

Sen är det väl bara framtiden som kan utvisa vad som egentligen kommer att hända, lördag är jobb, sedan är lovet oplanerat. Eller i alla fall ganska oplanerat, projektarbetet kommer att ta tid! Och så ska jag och Nathalie, Sandström då, ta en fika eller någonting sådant. Det var väldigt längesedan kan jag tala om, sådär 10 år. Eller nästan iaf, vi var väl ungefär 10 år sist vi umgicks mer seriöst!

Take Care :)

VM

Idag hade jag noll koll på vad jag skulle göra fram till vid ungefär fem, då ringde Ingerd och sa att det fanns biljetter till invigningen av konståkningen, och eftersom mina dansklasser var inställda pga att lärarna skulle dansa där, detta ville jag verkligen se, så jag tog min syster med mig i min fars bil och raceade in för att hinna dit till klockan sex.

Väl där var det invigning, som faktiskt var väldigt bra. Speciellt Twisted tycker jag då, som älskar dans, men även det andra. Efter det var det pause, och jag sprang in i Jessica och när vi skulle sätta oss och se lite på paråkarnas kortprogram hittade jag Terese och vi satte oss där. Vissa utav paren var betydligt mer imponerande än andra!


Sedan var det hemfärd när parkeringstiden tog slut, och då fick man klara av att lyssna på en förlustmatch i Karlstad ännu en gång! Hej då slutspel blir det väl ungefär, fast vi kan ju lyckas vinna på torsdag och då är det bara lördagsmatchen i Karlstad kvar. Får väl se hur det går.

Anso var glad iaf, det vet jag, för Timrå krossade Modo och gick därmed vidare, för att förhoppningsvis bli slagna av oss i Semin ;)

Aja, sova dax. Take care!

Je souhaite je peux retourner des temps.


  Helgen i stort

  Fredagen började så smått med att springa ett varv och banga middagen igen. Vad händer med mig? Aja, hur som helst pallar jag inte att äta längre. Men fredag var det, jag åkte in till stan, mötte Beccs och vi gick runt inne i stan lite innan vi tog oss till Bergakungen och såg på bio, Horton :) den var faktiskt bra, men vi var lite för gamla tror jag. Efter filmen begav vi oss till Tintin, satt och pratade och fikade.

  Efter det så var det meningen att jag skulle till GP och heja på Ingrid i Miss Gymnasiumfinalen, men alla bangade. Jag kunde inte med att sitta själv och vänta, så det blev till att åka hem och ladda inför morgondagen.

  Lördagen bjöd på tidigt uppgång, då jag int ekunde sova. Så jag gick ut och gick, sedan begav jag mig till jobbet där jag rusade runt som en galning. Därefter direkt till Frölundaborg och en galen match, med paraplyer, papper och vattenflaskor på isen så att första perioden tog en timma. Ruggigt roligt var det och jag var seriöst glad att jag hade lågskor på mig. 4 - 0 blev restultatet, och drömmen om SM-guld tändes igen.

  Efter matchen blev det hem till Alex med honom, Jonas och Nathalie. Lite förfest, dör dom andra drack och jag, öhm. åt macka? Fast snart blev det rusning till vagnen då vi tänkt oss att hinna till GP innan 23:30. Men med en snäll vakt gick det att komma in precis efter ändå, jag gillar faktiskt den vakten, han är ingen bitch som många andra. Fast jag är väl fel person att prata om bitchiga vakter, dom brukar gilla mig ;)

  Aja, sedan blev det dans där inne innan jag kom på att min bror skulle hämta mig så att jag var tvungen att gå hem, jag skulle ju faktiskt arbeta.

  Det gjorde jag idag, kassan, innan jag åkte vidare för att dansa lite balett. Men vi skulle ha teori, eller ja en del av lektionen men vi pratade bort hela. Provade tåskor och hade oss, jag vill ha Carros skor, dom satt grymt, till skillnad från mina. Men nästa år är det nog dax för mig att börja med att dansa på tå igen. Om jag hinner vill säga.

  Men nu mår jag inte så bra, så jag ska duscha och sova så jag orkar med att leva imorgon med!

  Ha det fint nu!

  Grattis Nathalie

  Nu vart du med 18 då!

  Vinst

  Visst, det var skola som vanligt, och det var MTV som vanligt. Men sen blev det inte som vanligt längre. Ingen New York, utan istället begav jag mig till Borgen för att titta på kvartsfinal. Inte där var det sig likt, 30 sekunder och två mål. Det var längesedan det, men jag klagar inte. Mer än på att jag är så puckad att jag går dit i 10 cm klackar, fast då får man skylla sig själv faktiskt!

  Men roligt var det, det kan jag inte säga annat än. Jag fick ur mig aggressioner, fast det hjälpte inte så mycket tyvärr. Han den där fick ta lite över en småsak, men det kan inte jag hjälpa. Är någon tvär när jag har mens får dom skylla sig själva. Becca vet hur arg jag kan bli ;)

  Men jag bad iaf om ursäkt, även om det inte hjälper. Trist att säga det, men vi kan vara ovänner hela livet, vi kommer antagligen aldrig träffas ändå. Eller jo, kanske, men det tar vi då. Jag pallar inte vara sur och tvär iaf, vi var ju faktiskt aldrig tillsammans, så varför ska jag sura? Jag hoppas att det går att vara vänner iaf, trots att frågan är om det går.

  Lyckligtvis finns det andra, väldigt knasiga personer som får en att skratta väldigt mycket. Och det gillar vi! Speciellt när man vet vart man har dem, som enbart vänner och inget mer :)

  Monday

  Ja, då var ännu en av dessa dagar slut. Jag orkar inte med att se dagarna gå längre, det är ruggigt kämpigt och tufft.

  Åh herregud, vad patetisk jag låter!

  Men det är väl så det är, jag lät mig bli kär och då såg han till att jag blev allt för kär i honom. Jag är dum som låter det gå så fort. Men sådant är livet, tyvärr ville jag sluta med det där. Och det gick bra i sådär 3 år. Sen stod jag inte emot mer, och då får man acceptera reglerna helt enkelt. Även om det inte alltid blir som man vill. Fast jag klarar mig, det gör jag alltid!

  Aja, dagen då.

  Först skolan och sitta och plugga på himla filosofin som jag inte orkat med att läsa under helgen av vissa anledningar, dels att man var bakis i två dagar och att man inte sov så bra heller. Sedan bar det av till banken med Mimmi, där jag mest mådde inte så bra och var yr. Sedan åkte jag tillbaka till skolan och hade friskvård, badminton med pulsen i 170 skulle de bli!

  Därefter mådde jag lite bättre och satte mig på 4an för att ta mig till Lackarebäck och Twisteds, då ble vdet illamående och yrt igen. Så jag satt hela lockingen och tittade på, tänkte ladda för New Yorken. Men när jag kommer in i salen så är det ingen Tony där, men vi hade MTV för Nina istället.

  Sedan blev det hemfärd, och man kan fråga sig vad vissa personer tänker med? "Vad är egentligen skillnaden mellan Mentos och tuggummi, det är ju samma konsestens bara att Mentosen tar slut?" Öhm, ja!


  Men nu ska jag skriva rent projektarbete, och komma fram till om jag pallar matte eller inte imån. Vill veta om Anna ska gå ;D

  Svenskan

  Jag och Mimmi hade ganska kul på Svenskan. Eller ganska är väl underdrift. Men men, här kommer iaf våran vackra saga. Den lär skrivas om lite som vanligt, men det spelar inte så mycket roll.

  Blogginlägg 9/3.

  Nu ska jag berätta om den konstigaste och mäktigaste händelsen som någonsin hänt mig.

  Det var torsdag, kom hem från plugget, tog en macka och en Jolt för att ladda. Satte på datorn som vanligt och loggade in på mitt Wow acount, ?R3dh34d?. Märkte direkt att jag behövde fler gears för att kunna levla, men för att kunna få det var jag tvungen att ta mig till ?De fördömdas dal?. Där skulle jag hitta wisarden ?Grandma? för att upgradea mina patch. Det är bara hon som klarar av att göra det.

  Jag började min färd från ?Korsvägen? genom ?Månskuggedalen?. I ?Månskuggadalen? kände jag mig iakttagen, så jag preparade mina Staff of flames och mina Iceballs ifall det skulle vara ett flamemonster.

  Men det var inte det, det var den legendariske Kn1ghtw0lf som undrade om jag ville tradea några gears. Jag sa att jag inte hade tid, att jag var på väg till Grandma för att upgadea mina patch. Helt plötsligt blev w0lfen helt weird, han blev tyst och sprang iväg.

  Jag lämnade den konstiga händelsen bakom mig och fortsatte min vandring. Efter ett tag kom jag fram till ?De fördömdas dal? och spotade Grandmas castle långt borta. Jag tog mig upp för alla cliffsen och öppnade wisardens gate. Jag tänkte att äntligen skulle jag få nå level 70 som jag så länge väntat på.

  Men direkt när jag kom in märkte jag att någonting var fel. Alla hennes level 70 saker var missing och gearsen var totalt fail. Jag gick fram till Grandma som som vanligt låg nerbäddad i sin säng. Hon såg ovanligt hårig ut och hade alldeles för långa klor. Men hon ska inte ha klor, någonting var verkligen inte som det skulle.

  Jag var tvungen att ställa en fråga som bara den riktiga wisard Grandma kunde svara på. Jag frågade ?Vilken shield har du på din Paladdin??. Grandma tvekande lite, innan hon sa: ?Leather shield?. Då hånlog jag och sa ?Lol, ska du klappa mig till döds eller??. Nu viste jag att det var en bedragare.

  Jag kontaktade en Hunter via Crewboardet. Direkt efter såg jag Huntern stega in och releasa Grandma?s spirit. Nu såg man dess riktiga identitet. Det var Kn1ghtw0lf, och han gjorde världens lameaste min. ?HAHA, epic fail din n00b? skrek jag.

  När Huntern fört bort W0lfen visade det sig att det egentligen var en hacker som tagit sig in i serversystemet för att kunna sabba för alla andra spelare! Som tack för att jag satte dit bedragaren blev jag upgradead till level 70 medlem i Wow?s crew.

  Fatta vad grymt, tänk om man bara kunde ha sådana skills i den riktiga världen?

  Don't ever give your heart to someone, ever.

  Fastän jag sa som jag kände kunde du inte klämma ur dig det, inte ens när jag ställer dig mot väggen, utan jag får stå i vad som känns ett år och verkligen tvinga ur dig det, med svaret att du inte ville säga något för du viste vad jag kände och du ville inte såra mig. Tror du inte att genom att försöka få det att rinna ut i sanden och att tvinga det ur dig gör mig mindre ledsen? Snarare mer faktiskt. Ibland kan att vara ärlig direkt visa att man bryr sig alls och få en att bli mindre ledsen. Men så tänker inte du, hoppas du gör det någon gång.

  Sedan förstår jag inte hur jkag kunde tillåta mig att bli så kär så fort, jag som alltid backat undan innan. Men jag bryr mig iaf om dig fortfarande och hoppas i allt detta att vi någon gång kan bli vanliga vänner. För innerst inne är du underbar, bara att du är för snäll och inte vill såra någon. Men ibland måste man göra det för att stå upp för sig själv.


  God natt!

  Fredag

  Helt sjukt, igår på Salsan vet jag inte vad som hände, blev helt yr och trodde jag skulle svimma, men det gick över lite och jag fortsatte med Zerjons. Därefter blev det snurrigt igen och stressande för att hinna till andra perioden.
  Resultatet blev faktiskt som jag ville, för då kan jag gå på kvartsfinalerna för de är på rätt dagar ;) I Borgen til och med!

  Hela dagen idag har jag vart helt snurrig, funderar om det är något seriöst fel på mig, men hoppas på att det går över snart! Affärsjuridiksprov, tror det gick bra iaf :)

  Ikväll ser jag fram emot utgång, hoppas verkligen det blir någonting. Fuderar även på att sno bilen och åka bort till Meddo och sooooola! Menmen, nu vill far min att jag ska hjälpa honom med någonting. Så får väl göra det då.

  See ya!  Partyhumör

  I förrgår räddade herr Pettersson min dag, han ordnade upp en ledning i slutet, för att de sedan skulle tappa den igen. Därefter tog det inte lång tid innan han målade igen, och på så sätt ordnade segern. Ni förstår inte hur glad jag blev för hans skull! Men nu får dom helst inte vinna ikväll, jag blir arg om de tar 4e platsen, då förstörs mina planer :( och det är kasst!

  Aja, nu sitter jag här, pluggar på Internationella relationer och väntar på att tiden ska gå, har prov om några timmar, that sucks! Men men, jag får skylla mig själv. Sedan har jag affärsjuridiksprov imån, vilket jag inte orkar öppna boken på. Har läst sammanattningen det får räcka!

  Hur som helst är jag för första gången på länge på verkligen partyhumör, men vad hjälper det? När man väl är på det finns det väl antagligen ingen annan som är det. Eller så har dom inga pengar, vad gör folk? Hur kan man inte ha några pengar? Det funderar jag på sådär varje helg, folk måste ju ha enormt mycket utgifter om de aldrig har några pengar. Eller så säger de bara så för att komma undan, det kan vara så faktiskt! Men orka säga det, säg som det är istället.

  Aja, får se hur det löser sig, om inte annat blir det Färjestad ikväll! :)

  Take care!


  balklänning

  Jag klagade ju på att den var borta, på att jag kanske skulle få köpa en annan, men så blev det inte. Idag hittade jag den, och tvekade inte en sekund! Nu ligger den på mitt rum och väntar på 23 maj, frågan är bara vem som matchar min klänning bäst?! ;)

  image4

  Zara

  Jobbintervjun var avklarad, inte alls så hemsk som jag trodde. Och det gick ju ganska bra att prata engelska med, men sedan vet man ju aldrig om man har precis det dom vill ha. Hoppas bara att dom hör av sig snart, absolut senast om 2 veckor sa dom.

  Btw. så kommer man vara med och bygga upp en ny Zara butik från grunden, på Kungsgatan. Det kan bli ruggigt roligt det faktiskt, omm an får vara med vill säga.


  Har även, eller ja Nathalie är det för tillfället, blivit ägare till två slutspelsbiljetter, första gången på två år jag betalar för hockey ;o

  Dagen

  Har bjudit på arbete och dans, balett denna gången. Trots att jag inte ska, men vad ska jag säga? Att mina öron värker och jag är allmänt förkyld nu mera. Halsen känns inte av så mycket nu. Det kan  inte stoppa mig, inte när det faktiskt gick bra på dansen, lite förvånande för jag var trött. Men men.

  Nu sitter jag iaf ny duschad i min älskade förstora mjukiströja som jag snott från min bror och tittar på Valander. Eller det är reklam nu, men ändå. Jag tittade på det innan det var reklam.

  Btw. vad jag förstått gick Ingrid vidare till final :) Kul för henne! Sedan får vi väl hoppas att den inte är nästa vecka bara, för då blir det ju inte som vi har planerat ;) eller jo det hoppas jag att det blir,mer synd för henne att jag missar det då.


  Off topic. I would very much like an ansvare. The thing is I don't really care what the ansvare is I just want to know, it doesn't change anything you know. I just want you to tell me the truth.

  Pour me a drink, and let me forget about it all.

  image3
  Inte för att bilden har så mycket med saken att göra. Men det känns så för tillfället ändå.

  RSS 2.0