Bracy.se

Jag våldför mig på Mangans copyright. Men det får han ta. Det är nämligen så att grundaren till Bracy flyttar till Spanien, och därav kommer sidan att läggas ner. Och är det en nedstängning är det en utförsäljning. Så klicka in er här och fynda innan det är för sent! Fotograf Magnus Egger.

 


Back.

Det känns hårt att inte gå in här och skriva, av vana, av tiden jag lagt ner här. När jag vet att jag säkerligen återvänder. Men visst är det lite så, när man lämnar en blogg bakom sig? Man vill gärna gå tillbaka, skriva lite. Kanske gör jag en veckouppdatering? Det hade kanske kunnat räcka. Varje söndag. Trots att jag arbetar 99 % av alla söndagar. Men det borde kanske gå? För att hålla det i liv? Eller vad tror ni?


Glöm nu inte.

Att det är på Sarajohansson.nu ni ska kika in först. Kommer som jag sa tidigare att fortsätta blogga här lite granna, då det nog blir en återvändo hit efter sommaren igen. Eller det beror på vad som händer med den andra. Men gå in där. Och ska ni följa den nya bloggen på bloglovin är det http://admin.nextinfashion.se/sara som gäller!
The look of gaga

Förlåt, jag tjatar. Men jag kan inte låta bli. Hon visade världen att man fick vara som man ville, att man fick klä sig precis så om man känner för. Och att det är okej. Här är också men älskade jacka jag hittade på Beyond i stockholm, hade nog kunnat ruinera mig där. Men det slutade med bara denna! Dödligt vacker är den om ni frågar mig!

God Morgon

Lite bråttom, helgen var fantastisk och nu börjar verkligheten igen. Tillbaka till skolan är det som gäller efter några timmars sömn. Inspirationen flödade i globen, aldrig sett någonting bättre. Kvinnans röst är helt fantastisk. Jag är kär i henne.

Pic. Aftonbladet


Blogglista.

Fann en av de lite roligare listorna som kan skrivas här, man får in lite bloggtips och annat roligt i.

Blogg jag läser först: Brukar bli Amandas då den ligger högst upp i listan.
Blogg jag hört talas om men aldrig läst: Perez Hilton, ehm. Jag hör om så många och läser så få av dem.
Kändisblogg jag följer: Maria Montazami, Katrin Zytomierska
Mest kända bloggare jag sett irl: Ebba von Sydow, och Kenza tydligen.
Första bloggen jag började följa:
Någon på lunarstorm. Men första riktiga, Amandas första ”kända” blogg.
Bloggare jag beundrar och varför: Blondinbella, för att hon tagit sig dit hon är idag. Karin för hennes fantastiska stil, och knivlisa för att hon är så sjukt fyndig och rolig.
Fördelar jag fått tack vare bloggen: Sandra!
Då hatar jag att blogga: När jag är trött, grinig och totalt oinspirerad.
Då älskar jag att blogga: När inspirationen flödar, man får uppskattning för det man skriver och känner att det verkligen är roligt.
Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet: Moa och Malin. Moas fantastiska illustrationer som dyker upp lite då och då och hennes söta irriteranden över fel typsnitt, och Malin hon sjunger så vackert.

Mycket länkar, och nu ska den sista packningen göras innan jag sover. Upp tidigt imorgon. Gaga here we come!


Maxidress

Som varje sommar dyker klänningarna upp, denna, precis som förra sommaren, vill jag se maxiklänningar. Och de finns överallt, favoriterna är en från H&M jag köpte förra våren, den orangea med påfåglar på. Och den svartvit randiga som även den kommer från H&M. Så långa att jag måste sy upp dem. Men jag kommer bo i dem i sommar, ett plagg och så är man färdig för både en sväng till stranden med en bikini under och till festen med ett par klackar till.


Announcement

Det finns en liten sak jag måste tala om för er. Jag har börjat blogga under Modette nu, eller snarare en del av dem som kallas nextinfashion. Så jag tänkte göra en fuling, eftersom jag ofta skriver under med namnet Sarajohansson.nu flyttar jag mitt domän dit. Denna bloggen kommer inte dö, den kommer antagligen innehålla ganska så mycket samma inlägg som den andra. Inte lika frekvent dock. Men ändå. Detta då jag faktiskt är med i en tävling med denna bloggen också. Och inte vill släppa det. Men huvudsysslan kommer att ske på antingen Sarajohansson.nu, eller om ni helre vill det admin.nextinfashion.se/sara.

Jag hoppas att ni följer med mig dit. Som Moa sa, större bilder och numera wordpress. I like!

Haus of gaga

Två linnen från divided, ett vet jag med säkerhet finns i butik. Det andra kommer, enligt rykten in i Juli. Jag kommer vara en av dem som jagar Gaga linnet i sommar. Hoppas bara det är i en kvalitet som man kan ha oversize i.


Aguilera

Jag kände helt enkelt för att leka lite med sminket, och det blev en ganska enkel sminkning. Inspirerad av en utav de sminkningar fröken Aguilera har i sin senaste video. Enjoy!


Summerfeelin'

In till stan, leta skjorta och plugga. Det är vad som sker idag. Hoppas det är lika varmt där inne som vi har det här. Annars lär jag frysa. En sjal får åka på ifall att!


Jobbigt att vara man?


Monster


Jag gör inte mycket mer än att räkna ner, med ledigt resten av denna veckan så kan vi inte annat än att se fram emot lördagskvällen mer än någonsin. Jag vill ha lördag 19:30 nu. Precis just nu och avundas de där 120 miljarders ombytena hon ska ha.

Nu åker jag snart hem till Göteborg, för att möta upp Jenny och fixa hennes ögonfransar.


En ryamatta!

Jag vill ha en ryamatta, jag vill, jag vill, jag vill. Jag orkar inte vänta tills i höst, jag vill ha den nu. Mysig, gosig och alldeles perfekt. Så i höst ser ni mig som en kopia av H&M katalogen. Ryamatta, ribbstickade strumpbyxor och långa halsdukar. Godnatt.


Lookbook


Lookbook måste vara räddningen för sådana som mig, när man är stressad, oinspirerad eller trött på sin garderob. Ett klick så är inspirationen framme, detta är min inspiration för sommaren. I alla fall delar av dem, skira material, vitt och beige, uppvikta jeansshorts och massvis med kavajer.

Nu ska jag till jobbet iaf, Nordstan hittar ni mig på idag. Eller i kanske det heter. Anyway, smink och koffein!


I'm not myself tonight.

Som vanligt när Christina tar åt sig någonting blir det lite bättre, lite snyggare. Kan vara för att hon är just det. I love it! Och detta säger jag lite i smyg då jag älskar inspirationen till detta enormt. Men Aguilera är Aguilera, hon har följt med sedan musiken nådde mina öron. Eller ja, Nordman och Duran, Duran var före. Men helt plötsligt vill jag ha ett par riktiga latexbyxor och röda glitterläppar. Massvis med smink och vara sådär perfekt snygg som Christina är. Vad tycker ni om videon?


Nu är det inte lång tid kvar.

Fick nyss ett samtal, onsdag skulle vi ses. Emelie ändrade snabbt till Barsidan på torsdag. Vilket gör det till att det börjar kännas att det är dags snart, varje gång jag hör någon av hennes låtar bli jag på topp. Vilket blir ungefär hela tiden, då Telephone spelas var och varannan sekund. Planer inför Stockholmshelgen ska smidas, snart är det inte långt kvar. Mindre än en vecka tills hon entrar scenen framför ögonen på oss. Åh, äntligen ska jag få se min Gaga.


Work, work.

En sak är säker, folk har handlat sjukt mycket kläder idag. Kaos. Men det är sådant man får ta. Trots detta frågar jag mig vad man gör uppe klockan 11 frivilligt dagen efter valborgsmässoafton? Och så många?

Nu sticker en trött Sara iväg till Kareby för att spendera kvällen där. Tjings!

Roadtrip

Jag vill åka på roadtrip. Exakt nu. Tur att jag får en liten om exakt en vecka, minus några timmar. Undra om det går att se ut såhär då? Det vill jag. Och gärna genom hela USA. Tack. Men det kommer, inom ett tag. Att fylla 21 innan jag sticker dit känns som steg ett. Nu är det snart gjort. Men först ska vi besöka andra världsdelar.

Bråttom till jobbet har jag också, kränga lite kläder till smått bakis personer, ja det är vad det ska bli. Håller själv på att vakna till, lite piller till halsen och allt är löst. Nu ska sminket på!


RSS 2.0