Rackarns iPod

Jag skulle fått min iPod levererad idag, men tror ni det? Nä, för inte var jag hemma idag så imorgon ska dom åka hit me dden. Och vart är jag imorgon? I skolan! Jag kommer aldrig att få den, för dom bara säger olika hela tiden. Hur svårt kan det vara att bara bestämma sig vart?

Aja, jag får väl den när jag får, inget mer med det.

Orka ha ångets över allt som händer, det är helt värdelöst. Ingeting verkar bli som jag vill, aldrig någonsin och då blir jag bara grinig, sur och nere. Säkerligen bara för att det är höst, men jag orkar inte med det hela mer.

Läggdags.

Äntligen dessa tre poäng!

Idag blev det av, mot Rögle. Fyra - etta! En länge väntad på vinst utan förlänging, nu ligger vi inte längre sist utan har hoppat upp ett litet snäpp och mera ska det bli. På söndag är nästa hemma match, måste nästan bli nästan match tror jag. Inte full koll.

Men vad jag vet är att på torsdag är det en match som kan gå hur som helst, eller ja jag vet nog att Ottawa vinner, men vad spelar det för roll egentlgien? En helt oviktig match, som verkligen blir jätteviktig. Då det enbart är entertainment och inget annat. Kalas helt enkelt!

Naglarna ska bli fina

Nu var det bokat och på måndag kommer jag att ha kalasfina naglar. Jag hoppas i alla fall på det, visserligen är det en elev som gör jobbet men med tanke på priset så är det heeeeelt okej.

Jag är ju en såndär person som får ångest över konstiga saker, mest för mat, kärlek och sådant som alla andra får med, men ibland får jag det över att min mascara inte är rätt, byxorna sitter fel eller att magen svullnat lite för mycket av maten. Och nu även för att mitt hår och mina naglar rasar sönder, så problem ett är löst på måndag, inga mera shortieshortie naglar som delar sig och går av. Nu får jag en lång fin, permanent fransk manikyr. Goodie, nästa problem blir håret, funderar på att klippa mig som Uma i Pulpfiction, helt underbar frisyr. Men jag och lugg är väl kanske inte bästa kombinationen, och platta håret varje dag? Njae, men vi får se. Kanske vågar jag, kanske inte.

Nu ska jag iaf  strax kila iväg till dansen, sedan blir det hockey, Kalas!

dots.

Ska jag vara helt ärlig så saknar jag dig. Men det finns inte mycket att göra åt det, inte mycket mer än att hoppas på att veckan går fort och att fredagen kommer snart. För då är det bokat, iaf tror jag det. Jag är ju faktiskt mästaren på dubbelbokning, så det skulle inte förvåna mig om det vore så att jag redan är bokad. Då blir det dock någon annan dag.

Jobbat idag, inga konstiga yrselanfall och bråk idag :) Skönt det! Speciellt skönt är att jag insåg att jag är ledig imån, vilket betyder att jag kan dansa innan matchen! Heeeeeelt underbart!

Fanskap

Jag blir så sjukt arg ibland, här har jag gått och väntat och längtat på att få se Sjunde blinget. Och en ynka timme innan förestälningen så har de mage att ringa och ställa in. Visserligen på grund av sjukdom. Men ändå! Besviken så det stänker om det, när ska jag få se den?

Det är ju faktiskt helt omöjligt av dem att ställa in föreställningen och inte ha en annan föreställning för oss, det vill jag inte gå med på. Inte på några villkor alls. Jag ska se, punkt.

Det blev fika med Elin i stan istället och nu ska jag antagligen bara sitta hemma, mysa lite framför tvn och sova så tidigt som möjligt. För jag både ser ut som och känner mig som ett lik. Och så ska jag jobba imorgon med :(

Det blir aldrig som man tänkt sig

Igår skulle jag varit en bland 17000 som var å liseberg och såg min Håkan stå på scenen. Men så blev det ej, planerna ändrades och jag skulle ut med Johannes och hans vänner. Men redan innan sa jag att jag går var som helst utom till flames.

Det var dealat och vi åkte bussen, tills hans kära vänner helt till punkt och pricka var inne på förfest på flames och sedan dra vidare. Då bestämde jag mig för att åka med Natlhalie och Kim till mitt kära Chez. Där jag skulle umgås med dem fram till att pojkarna drog vidare. Men det gjorde dom aldrig, så i langade Trädgårn istället. Dans, dans, dans! Och det var bra även om jag aldrig fick vara på stora, men nästa gång så.

Därefter blev det hemfärd, sova, och nu till jobbet för att senare dra till Lindholmen, Backateatern, för att titta på Sjunde blinget!

vi kan vinna

även om det bara är i sudden! Men det var en bra match i övrigt, vi hade bra tryck och nästa match blir helt enkelt tre poäng rakt hem till Göteborg.

Salsan idag var enormt rolig faktiskt men nu är jag hjärndöd, vilket märks väldigt tydligt när jag skriver. För jag orkar inte. Så då struntar vi i det och går och lägger oss.

Godnatt.

Another day

Sitter här nu, borde egentligen packa ihop mina saker och göra mig iordning, men vem orkar det förän det är rushhour? Så jag kände att det var dags med en uppdate, egentligen finns inte mycket att uppdatera men det får gå.

Skolan tar på mig, speciellt denna veckan, helt galet heldagar hela tiden, eller ja 2 dagar i rad. Men det känns, för jag har inte varit ledig sen jag vet inte när och kommer inte vara ett tag. Skolan på veckodagar, de lediga dagarna kommer att spenderas i skolan och skrivandet på case 3. Helgerna är vigda åt jobb, för nu gäller det att börja spara. Flytten in till stan kommer snart.

Men iaf, idag ska vi plugga lite, sen blir det salsa och därefter hockey, och förhoppningsvis kan vi vinna för en gångs skull! Förhoppningsvis...

Lördag

Jobbade idag, sedan bar det äntligen av till Scandinavium och hemmapremiär. Fick en sjukt fin frölunda-ottawa tröja, men däremot inte lika fint resultat på matchen. Men det kommer väl.

Grattis Rebecka ska jag väl skriva med.

Hamnade hemma hos Patrik ikväll, tittade på Wall-E och mös. Sedan blev det åka hem och ska sova nu.

Godnatt.

Friday

I fredags, ja vad gjorde jag egentlgien då? Jobbade hela dagen, mös på chez med Malin. Skulle egentligen beget oss vidare till Henriksberg och träffat Johannes. Men så blev inte fallet. Vi fastnade ett tag till på Chez och han skulle ungefär åka hem.

Visserligen tänkte vi ändra planerna och dra med Nicklas med vänner till Bryggeriet istället, men då hörde Patrik av sig, han och Jesper skulle hem till Jesper. Så Malin bestämde, lite mot min vilja, för jag ville parta med Nickepicke för en gångs skull, att vi skulle bege oss ut till Björlanda och fortsätta partyt där. Då fanns det inget val!

Sov där och sedan blev det lördag.

Ännu en vecka

Tiden går fort när man har rolight heter det, nu är ännu en skolvecka över och vi har fått gjort det vi skulle. Case två är inskickat och klart. Föreläsningarna är antecknade, väveriböckerna inhandlade.

Så tiden har flugit fram det senaste, både i skolan och dansen och jag har haft mycket att göra. Och snart är det ett nytt år, men ännu väntar en kall men mysig höst och en förhoppningsvis vit vinter.

Här spårar det ur totalt och jag vet inte till hundra procent vad jag ens ville skriva, men nu har jag i alla fall skrivit någonting. Jag kan ju inte hjälpa att det är lättast att skriva av sig, mn när det inte finns någonting att skriva av? Vad är det då man ska skriva? Haha, jag tror jag är en människa som vill ha problem!

Hockeyn är ett problem, utklassning och nu förlust. Make my day på lördag, hemmapremiär! Då får det allt bli vinst, vad som än händer!

I'm not under your spell anymore.

Egentligen känns det ganska lätt när det kommer till kritan, visserligen är det svårt när jag tänker. Men jag gör inte det så ofta, så jag klarar det. Haha, så ofta. Det har gått ett dygn. Men sist grät jag hela det dygnet, nu känner jag mig fri.
Visserligen låter det mest som vanligt, som varje uppbrott. Men kanske är det för att mina djupkänslor som jag så fint kallar dem, de som kommer efter kär och förälskad, har mer och mer försvunnit. Trots helgen med övernattningar och filmkväll.

Jag vet nog att det är bäst såhär, du är inget bf-material, och jag har tröttnat på runtflängandet. Been there, done that. Och läser du detta förstår du nog med vad jag menar med det, det är inte direkt som om du beter dig speciellt mycket som en pojkvän någonstans. Inget illa, men det är så.

Aja, sjuk och ledig idag. Funderar på en sväng in till stan innan dansen idag, om jag orkar dansa. Headache. Ska köpa hårfärg och leta skoställ.

Nä nu ska vi se när Tess slutar så får hon stå ut med mig.

Alkohol är inte min grej.

Chalmersfest igår då, med Malin. Lyckat som fan, riktigt roligt. Men någon drack lite för mycket och blev lite för påverklad. Tjolahopp, så kan det gå. Dansade och pratade, sprang runt och hade oss.
Sedan skulle jag bara upplysa E om detta, men det hela slutade med att jag hamnade där (slå mig!), drömde jätteskumma drömmar om honom, så när jag vaknade fattade jag ingenting om vart jag var och varför han sov där.

Men nu ska jag in och duscha, sedan till stan och träffa Maja och hennes vänner. Fika och gå på bio :)

If i could erase just one day..

.. it would be the day I met you.

Då hade mitt liv varit otroligt bra just nu, jag hade suttit på jag vet inte vart och haft tequila race istället för att sitta här och blogga. Jag hade inte behövt tänka, jag hade inte behövt gråta. Jag hade helt enkelt inte behövt någonting alls. Ska jag ta nästa tåg imorgon kanske, eller helt enkelt ett nytt. Det sistnämnda låter betydligt mer lockande.

Tur att Nicklas vet när det är dags att bara dyka upp och sätta sig och se så sjukt söt ut på en bänk och vänt apå att jag ska ha pratat klart i telefonen. Jag glömde helt och hållet av varför jag var arg! Bäst är han :)

Fast nu är det dags att sova så jag orkar ta mig upp i morgon och pallra mig till jobbet, när alla andr abeger sig till Scandinavium.

Det är scary.

Jag vet inte vad problemet med mig är, jag försöker äta. Och tvingar i mig så mycket det går. Men det går helt enkelt inte, jag måste vara sjuk. Men men, det går nog över hoppas jag. Annars svälter jag väl ihjäl, blir en pinne och tuppar av. Roligt värre.

Fikade med Elin idag, sedan skulle vi gått på Wall-E, men det får bli en annan dag för trots att vi uttryckt oss bestämt på punkten att det var engelskt tal fick vi den på svenska. Så vi fick pengarna tillbaka och åkte hem. Vilket leder till att jag har tid på mig att leta efter mina kläder i min mega klädhög som täcker halva mitt rum. Sminka mig och allt sådant innan jag drar ut med Maja och vän.

Jag som inte skulle gå ut. Äh, man lever bara en gång.

Jag känner mig så duktig

Jag har bakat idag, så duktig är jag. I och för sig borde jag städat och pluggat och gjort mycket annat. Men det har jag tid till ännu. Ska inte åka förän 20 i 4. Jag är duuktig, förstår ni? Duktig.

Jag bara måste


Denna koreografin, eller ja låten kasnke, passar bara så bra nu, och sen att pojkarna gör den så bra har ju inget med det att göra ;)

Nu vet jag med

Jag har fått svaret på vad jag lider av, helt klart också, men jag tror att jag ska langa min egen sådan där om jag orkar, gör jag antagligen då jag ine har någonting bättre för mig för tillfället. Men iaf, jag lider iaf av Gynningborderlinelight-personlighetsstörning. Inte en chans att jag inte gör det!


Men men, idag har jag varit i skolan hela dagen för en gångs skull. Inte åkt och dansat efteråt, vilket var tur för jag befinner mig i något yrsel, huvudvärk, illamående, frossa stadie. Inte roligt! Hämtade ut mina biljetter till Twisteds och köpte mig ett rutigt block till väveritekninken.


God Morgon.

Tidigt som få är klockan, var tvungen att se efter i vilken sal vi var. 404, så att jag hittar sedan. Att jag tänkt hinna gå till skolan på typ 3 sekunder har inte med saken att göra, jag vägrar att ta bussen så jag är där en halvtimma innan. Icke sa Nicke.

Helt dödstrött är jag med, kan kansk bero på att jag först satt uppe till 3 igår, sedan precis hade somnat i princip när en viss person ringer och ska hålla mig vaken till halv 6. Synd att denne blev väckt och skulle jobba sen iaf. Inte jag, men vid 12 vaknade jag ändå. Segt!

Chillade den tiden av dagen jag hade kvar tills jag skulle iväg till dansen. Roligt det med, även om det är svårt. Och skönt att vi var så få!

Måste även hämta ut biljetterna till 7e blinget, gör nog det idag och får se sedan vm som egentligen följer med. Då har jag iaf biljetter ;)

Nä nu ska jag sova en kvart till och smälta maten, sedan blir det upp och fixa det sista innan det blir rushhour till bussen som vanligt.

Nu sitter jag här igen

Nyss hemkommen från Victoria där jag var med Nella, hennes Sis och vänner, vi satt där i princip hela kvällen, okej krydd. Vi satt på Le pain med, men utöver det. Det var roligt tills jag blev död, fick ångest-rök-ryck och ville gråta. Så då gick jag hem istället, annars vet man aldrig vart jag hade hamnat.

Heja hoppa, jag har alltid komunicerat runt och hittat villovägar, nu har jag äntligen hittat en person som är väldigt berörd och som jag tror förstår allting. Okej det är inte mycket kommunikation än så länge, men nu slipper jag diskutera personen och saker runt denne, nu kan jag diskutera det med personen i sig. Bara för att jag råkade våga :)


Jag är rädd för mig själv med, jag blir mer och mer det för varjde dag. Jag pratar med andra som om det inte skulle vara så, jag gör allt för att rädda mig från det. Tyvärr är det så man gör, jag är livrädd. Jag kanske håller på att falla tillbaka, stehårt!

Gårdagen

Den startade fint hos Sandra, där hon, jag, Nathalie och Patricia satt och förkrökade diskuterade lite för seriösa ämnen som anorexia, kärlek, våldtäcktsstraff och allt sådan där. Självklart varvade vi detta med fina ämnen med. Men mest satt vi och var djupa och seriösa. Men det var roligt ändå.

Sedan bar vi av till Chez, jag dog lite halvt. Men vi drack mer, hittade ett bord. Hittade Cicci och Johannes och så fick vi med dem i det hela, då blev det mer att prata om. Smidde fina planer gjorde jag och Cicci kan jag säga, grymt fina. Satt där ett tag till, dansade lite. Sen begav jag och Nathalie oss hemåt, satt här en stund. Sedan blev det läggdax, för idag har jag jobbat.

Ska iväg och träffa Nella sedan, får se vad vi hittar på.

Chez

Sitter här och trycker i mig choklad medans jag gör i ordning mig det sista, ska om någon minut cykla till bussen och hem till Nathalie, senare till Sandra tror jag det var och vidare till Chez. Tror det blir en kort kväll, men vad gör det jag fick mina leggings och de passar perfekt. Kunde dock varit lite mer "skinn".

Imorgon blir det till att hoppa in för Malin en stund på jobbet och sedan får vi se vart jag tar vägen. Hem och sover antagligen, skolan dödar mig.


Jag hatar avier.

Nu har jag fått ännu en avi från posten, om att jag har ett paket som väntar mig. Är det mina leggings som jag så länge väntat på, okej knappt två veckor men det har inte med saken att göra. Eller är det min statistikbok? Innerligt hoppas jag på det förstnämnda så att jag kan få lite glädje av dem och kan använda dem ikväll om det blir krogen.

Men bäst är det väl om det är min bok, för den behöver jag ju. Men vill jag ha den då? Icke, jag vill ha mina leggings. Punkt slut.

Nästa fråga är om det är värt att ta bussen bort, hämta paketet och gå hem. Eller om jag ska sitta här hemma, städa lite och sedan ta bilen. Hmm, det lutar åt det förtnämnda. För jag hatar att städa.

Men först innan allt annat, en varm och skön dusch!

Tröttare än tröttast.

Här sitter jag, så trött att ja ginte längre kan hålla ögonen öppna. Tur att jag är ledig och kan sova hur mycket jag vill, det behövs. Sedan ska jag städa lite, kolla tatuerare och träffa Malin tror jag. Eventuellt utgång med.

Ja det var morgondagen det, skriver i fel ordning känner jag.

Dagen idag har bestått av tidig uppgång, bussfärd till Borås och sedan lektion och genomgång i väverisalen vilket faktiskt var intressant. Även om jag skickade sms en gång i sekunden. Därefter blev det lite grupparbete innan jag begav mig in till stan, nästan köpte ett ciggpaket för att ångeströka. Men det blev en tunika/t-shirt istället. Mycket bättre, för jag hittade inga skor jag ville ha. Tro det eller ej.

Sedan bar det av till ett stycke Salsa och ett stycke MTV. Ont och trött var jag, tröståt godis men någorlunda okej gick det iaf. Bättre nästa vecka!

Sedan skulle jag antilngen på Chalmersfest eller till Borås och festa, men det blev inget utav det, istället hamnade jag här hela kvällen. Skönt det med, har skrattat mycket för man kan ha ruskigt kul över msn :)

Natten till idag var väl inte så jätterolig, mycket gråt och tjafs. Msn-tjafs, väldigt moget. Men jaja, det får man leva med ibland. Allt löser väl sig till det bästa får vi hoppas på. I slutändan i alla fall. Mer än så orkar jag inte skriva här. Det har varit tillräkligt om det och jag har faktiskt släppt mycket av det från igår, men jag står fast vid att det inte löser sig genom att säga upp kontakten helt. Det tyckte jag märkes idag, det ska inte vara tekniskt möjligt att sitta och skratta åt det :)

Men godnatt nu!

Kul att vänta så länge.

Jag blir så irriterad på bussarna i Borås att jag inte vet vad jag ska göra. Dom går ju inte, så jag fick gå runt i centrumet och tröstshoppa. Tänkte köpa skor, men det blev ett par örhängen. Bättre det, billigare.

Usch jag är verkligen en shopaholic har jag insett. Och det är inte så himla bra, för min garderob blir bara fullare och fullare. Och jag vill ha mina leggings som jag har beställt, NU!Jag vill ha ett svar, men jag tror inte jag får svaret jag vill ha. Tyvärr, med tanke på allt du sagt. Men jag vill höra det iaf, eller jag vill inte höra det. Men jag behöver höra det. Så att jag någon gång kan släppa taget helt enkelt. Lättare sagt än gjort.

Så kan det gå.

Någon är helt enkelt sur på mig, jag förtjänar det väl kanske med tanke på att det inte är så snällt att ljuga. Och om en så onödig sak, som inte ens spelar någon roll. Jag vet inte ens vad som flög i mig. Men gjort är gjort helt enkelt, och då får du väl vara sur tills du släppt det.

Men tänk igenom det en gåg till om du verkligen kan vara sur för det? Är det inte så att du kanske bara ska släppa det, för vad jag vet brukar jag släppa saker ganska fort. Eller är det bara ett svar på mitt antingen eller? Vad vet jag? Och jag orkar inte analysera heller, det har jag gjort tillräckligt av, för ett tag.

Men du väljer att göra som du vill, så får vi ta det som det kommer.

Ledig idag, så det blev Isolations och New York. Nice, nice! Jag kommer inte kunna röra mig imån, med tanke på min redan kraftiga träningsvärk från igår, plus den jag borde fått idag. :)

Äntligen

Äntligen, äntligen, äntligen.

Snart är allt tillbaka där det alltid varit, så som det ska vara. Det jag har saknat mer än hockeyn har dragit igång igen, dansen. Och det känns verkligen att det har varit uppehåll, ett långt för mig då jag har pausat träningen. Nu är det igång igen, så jag kan lika gärna kunna starta med att äta som jag ska igen.

För visst har jag gått ner över 5 kilo det senaste halvåret, detta var i början av sommarlovet. Sedan har jag inte riktigt varit mig själv, mycket snabbmat och skit. Visserligen bara ett kilo upp. Men jag vill inte det, jag har alltid haft samma ultimata vikt, har nästan varit nere i den igen iår. Så det är väl bara att se till att göra det. Tyvärr måste jag om någon passa mig, för jag vill verkligen inte bli sjuk igen. Det klarar jag inte av, jag har alldeles för mycket som står på spel och som inte får gå förlorat.

Men nu försvinner jag bort och skriver om helt andra saker än vad jag ska, som i princip alltid.

Det är helt underbart att vara tillbaka i danssalarna, höra på tjatet om att överdriva och ni gör fel, musiken och allt tjat mellan klasserna. Så som det ska vara. Jag har saknat det, även om det första jag gör är får ont i låret, sedan i armen. Sedan i foten. Locking är farligt helt enkelt, men helt klart värt det! :)

RSS 2.0