Svensk sommar är den bästa

I alla fall när det är som nu, när man kan sätta sig i båten, bränna iväg utanför Marstrand och lägga sig på en holme och sola bort en hel dag. Ta ett dopp i vatten som verkligen inte är för kallt, simma runt lite och sedan lägga sig och läsa medans man självtorkar. Bättre än så kan det inte vara, och att jag orkar göra det är ännu bättre. Det ger mig hopp om att orka Emmaboda med.

Fast nu är det nog läge för en övertalning om grillning innan jag lägger mig och tittar på Hide and Seek, skrämmer upp mig tills jag gråter och sen sover ensam i min säng. Haha!

Jag vill så mycket

Jag vet inte längre vad jag ska säga, jag vet inte heller vad jag ska göra. Allting blir bara fel och frågan är om jag orkar mera nu. Jag betvivlar det mesta och frågan är om jag denna gången kommer att gå igenom det igen. Jag vill inget hellre än att bara ta tillbaka så mycket, stänga in känslor och ord i en liten låda som jag slänger bort.

Men alla vet att jag inte kommer göra det och jag drar in mig mer och mer i allt detta, jag orkar inte tänka på skolan, jag orkar inte tänka på dig, jag orkar inte bråka med alla. Men det är allt jag gör och jag vill inte vara sjuk, jag vill vara frisk så jag kan åka på festival och ha roligt. Inte åka på festivalen och ligga i ett alltför varmt tält och vara sjuk. Jag vill att allt ska vara som det ska, jag vill inte höra folks tolkningar längre, jag vill ha det på mitt sätt. På det sättet jag ser saker för att skydda mig själv, trots att det sättet är det värsta. Då får jag inga förhoppningar.

Jag vill så enormt mycket mer än vad jag borde, och betydligt mer än vad det blir.


Men nu drar vi ut med båten, så kanske jag kan glömma iaf för en dag...

And you completely know the power that you have..
Gårdagen

Den startade med en fika på stan med Nella, inhandling av jeans, linne och klänning. Därefter bar det av hemmåt för iordninggörande, tillbaka till Nella för att sitta och snacka och dricka vin. Till halv 9 sådär då vi begav oss in till stan, jag för att möt Becca och åka till Mimmi. Hon för att ta sig till Chez och klassåterträff.

Jag och Becca han komma till Majorna då vi fastnade vid Mariaplans korvkiosk och badade i Plaskedammen. Sedan fortsatte färden till Mimmi, där vi var till typ 12. Då skulle hon ta sig hemåt, och jag mötte Noa och Viktor. Vi fortsatte till Trädgårn, där jag sprang in i Nella som var på hemväg. Efter ett tag blev det hemgång därifrån, via Subway.

Men jag och Noa hamnade på centralstationen, där vi tillbringade ett antal timmar, och senare på saluhallen. Och tillslut fick jag komma hem, sova i några timmar innan min bror satte på musik. Jag fick gå upp, och sedan sova ett antal timmar till, ligga och skaka för att jag frös och sedan vakna och inse att jag inte hinner till spelningen i Kungsbacka, sorry guys!

Snart bär det av till Respekt, får se hur länge jag orkar vara där innan huvudvärken tar över.

Sara och Sara langar Emmaboda!

För att härma Sara lite, med stans charmigaste bild.

Så var det bestämt, biljetterna bokas på fredag och sedan bär det av till Emmaboda 2008! Det kommer att bli galet om jag ska vara ärlig, och ruskigt roligt! Lite Neverstore, lite Miss Li och lite jag vet inte vad! Tältande och drickande, festivalmat i all ära. Tur för mig att jag får lön på fredag!

Och nu kan jag köpa nya gummistövlar! Ett par fina.

Annars idag har jag suttit här, varit och badat en stund, promenerat och sovit halva dagen. Tagit vara på att jag är ledig en dag. För imorgon är det jobbajobba igen, 12-19.30. Undra om det är värt att ta med mat hemmifrån, får se om jag orkar imån. Och om det finns någonting.

För nu är det läggdax, innan jag somnar på datorn.

Det börjar bli is

Jag vet inte längre vad jag ska skriva, inte heller vad jag känner för någonting längre. Allt är bara huller om buller och det vänder sig mer och mer upp och ner. Känner knappt igen mig själv, sakerna jag säger, det jag gör. Det är som om allt ändrat sig. Vet inte om det är till det bättre eller sämre och jag vet inte ens om jag orkar med att bry mig.

Får poängtera att detta inte handlar om bara en sak, som de flesta nog är medvetna om, men jag kan säga att mycket jag inte vet om hur jag känner för ibland, och ibland vet helt 100 är just den saken. Men just nu vet jag inte, och det är lite småjobbigt.

Men resten av allt börjar snärja sig med, jag vill så mycket, men ingenting verkar gå min väg och då slutar jag lägga ner min energi på det hela och då blir knutarna hårdare och svårare att re ut. Och jag hatar att vara inne i peroider då jag bara ser det negativa, när allt som kan vara positivt suddas ut eller vänds åt det negativa. Men jag får väl hoppas att det går över, och knutarna blir lösare och jag helt plötsligt vet vad jag känner, vad jag vill och att allting slutar vara ett stort kaos.

Respekt

Nu när jag till och med sagt till att jag inte skulle jobba, då jobbar jag ändå. För Natta skulle åka hem, och jag pallade inte trycket att göra annat än stanna kvar. satt mest, tjötade lite, dansade och skulle jobba lite. Sprang runt och hälsade på folk och vid halv 3 blev det hemgång, körde hem Mike och sedan hamnade jag trots allt hos Elias.

Mot alla odds så att säga, jag var nåra att vända sådär 25 gånger. Nära att bara köra förbi och åka hem, men så blev det inte. Jag sov och sedan gick jag upp och fick inte ens ett hejdå när jag gick, snällt! Åkte hem, matade kaninerna och sedan bar det av till arbetet och nu hamnade jag här. Får se till att städa lite då resten kommer hem imån.

Grillfest, som inte riktigt blev fest

Var det hos mig igår. Med korv och bröd till de flesta. Och dricka självklart, ganska mycket förmycket för mig, men det får gå an för det är inte så ofta jag dricker så mycket. Så jag får lov att bli kalas, speciellt på hemmaplan. 

Tyvärr blev det bang för de flesta i slutändan, lite synd men det for man leva med faktiskt.  Det blev som det blev, mer mat åt de som faktiskt tog sig hit :)

En efter en droppade folk av och i det sista var det bara jag, Beccs, Tess och Elias kvar. Så då kändes det som att partyt var lite över och vi gick och sov istället. Och sen var den fredagen över!

Pics at min bilddagbok

Det är inte alltid jag förstår mig på mig själv.

Nu har alla åkt, jag skule vigt dagen åt att städa. För en bomb slog ner i mitt rum den dagen jag valde att rensa min garderob. Men nu är det snart färdig rensat, då ska allt plockas in igen. Sen ska det dammsugas och plockas mer, sedan får jag lov att sova. Om jag orkar det då...

Jag känner nu att det är dax för mig att sluta ta åt mig så mycket som jag gör, visserligen är det kanske inte så konstigt, men det är sådan jag är så det får jag väl leva med. Och det får väl alla andra med skulle jag tro, om de orkar med det. Men jag orkar inte älta det mer nu, det blir som det blir. Jag är iaf inte ledsen mera nu, så då är väl allt som det ska vara.

Över till städningen...

Original Sin

Jag skojar inte, den här filmen är någonting verkligen bra, har äntligen fått sett klart den. Och jag har gråtit kan jag lova, så sjukt bra helt enkelt. Och jag tycker egentligen inte om kärleksfilmer om det inte är komedier, men den här gillade jag starkt. Den borde nog ses några gånger, men om den är såhär bra första gången så kan den ju inte vara värdelös.

Mycket av filmen kan beskrivas med ett citat ur den...

No this is not a love story, but it is a story about love.
About those who give in into it, and the price they pay.
And those who run away from it, because they are afraid,
or because they do not believe they're worthy of it.
She ran away. He gave in.

Fast nu är det läggdax, kanske ska orka mig upp och säga hejdå imorgon, för sedan flyttar jag ner en våning. Städar hela mitt rum, fixar med garderoben och är fri, utöver arbetet, fram till på måndag :) Gottgott!

Mamma Mia

Helt underbar, jag bara älskar den. Helt enkelt inte mer att säga om den, men jag skrattade och grät igen och det är väl dessa filmer som är bäst. De som fångar en helt enkelt. Jag är lite kär i den kan jag säga, men jag är för trött för att tänka ut massa bra att skriva, men en sak är säker jag har någonting för musikaler :)

Vandrade runt i stan, åt och gjorde inte allt för mycket med Becca mer än att råka ropa Esa när jag råkade få syn på honom mitt i allt.


Min lust att skriva har försvunnit och nu ska jag vara taxi så roligare än såhär blir det inte.

Och vad fan var det?

Det är bara undanflykt efter undanflykt, och det är ju väldigt roligt måste jag säga. Hur ska jag kunna tro på "Jag saknar dig" och allt det där när det bara är ord? För mer än så tror jag inte att det är. Den här sommaren blir en break point, jag sticker och de flesta blir kvar. Jag vet inte om det är för det bra eller det dåliga, men åt något håll är det.

Wellwell, Jag, Nella och Becca kan ha vårat eget lilla grillparty, det hade varit någonting det. Pimpla vin tills vi spyr. Då hade jag nog mått bra.

Btw. Summbercluben var grymt mycket bättre igår, bättre folk, bättre musik. Allt var bättre! Och bättre ska det bli :)

Jag måste sluta analysera, jag måste sluta bry mig. Allt är som innan, det vet även jag. Men jag har samma sak inom mig, det är bara i perioder jag visar det, och detta är en period. Och alltid känns det som ett slut, men frågan är om det blir det? Du verkar mer och mer visa det, och jag verkar mer och mer förneka. Men så har det nog alltid varit, och det finns ingenting att göra åt det. Jag har ett svartvitt val, det gråa har jag sedan länge valt bort, men kanske är det det gråa jag ska köra på. Strunta i om allt faller, strunta i allt. Bara köra på det jag känner för, och det är ju det gråa, som inte kommer fungera.

The ties that bind

You been hurt and you're all cried out you say
You walk down the street pushin' people outta your way
You packed your bags and all alone you wanna ride,
You don't want nothin', don't need no one by your side
You're walkin' tough baby, but you're walkin' blind
to the ties that bind

Textilhögskolan

Lyckan är total när jag går in på Studera.nu och får se mitt antagnlnigsbesked och att jag kommit in på Textilekonomlinjen, så till hösen blir det pendling efter pendling. Fram och tillbaka, för att plugga, sova, dansa och titta på hockey. Oh my, det kommer bli tufft. Om jag inte flyttar dit, fast då måste jag ändå åka till Göteborg varje dag.

Jobbigt läge, men jag kom in :)

Ikväll ska det bli Socitetshuset, om jag hinner för nu fick jag reda på att jag ska hämta flyers klockan halv 7. Så då blir det lite tight, men jag ska ju parta imån så det löser sig. Men jag vill med, får bara se om jag hinner...

Nu ska jag rensa garderoben och städa sen får vi se hur det blir.

Ullared

Idag fick Rebecka med mig till Ullared, 3 gången gillt för mig. Så jag, hennes mor, syster och pojkvän satte oss i bilen och åkte iväg. Väl där blev jag kär på direkten, fast första ögonkastet var det inte, jag har nog gått och pillat på skorna i ett halvår. Aldrig riktigt vågat köpa. Men nu står dom på mitt golv och är fina.

Utöver skorna blev det ett linne och tusentals småsaker, som alltid. Men det behövdes för att stilla shopping fabriken. Ett tag, nu vill jag köpa mer, som alltid. Jag tror bestämt att terapi är på g. Seriöst talat, jag känner mig som hon i boken jag läser, En shopaholicsbekännelser.

Men ja, med nya stayups, nya naglack, nya skor, nytt linne, nya tofsar och spännin, ny eyeliner, lösögonfrasar, ansiktsmask, fotfil och ja säkerligen massa mer jag inte kommer på, får jag väl vara nöjd. Och snart kommer min kjol. Det enda jag behöver nu är en maskeraddräkt, men Nella hittade en perfekt till mig, så den ska jag köpa imån.

Sen ska jag inte handla mer på denna veckan. Ett steg i taget.


Här är iaf skorna nästan, bara att mina är vita och har miljoner prickar i olika färger på!

Happy b-day to myself

Så idag blev jag ett år äldre, och mycket har hänt på ett år. Väldigt mycket, men jag tänker inte vara nostalgisk och se tillbaka på den jag var då, prata om förändringarna. De kommer alltid, och det kommer alltid vara förändringar i livet. Betydligt mycket mer har varit till det bättre denna gången, och jag har lärt känna mig själv på ett annat sätt. Personen jag är idag är betydligt mycket mer mig, jag har lärt mig att inte försöka leva som andra. Inte försöka vara någon jag inte är, bara vara mig själv. Och genom detta har jag förlorat mycket, men vunnit betydligt mycket mer. Och det är jag glad över, så tack för ytterligare ett år!

Idag har jag sovit, dansat, köpt en helt sjukt fin kjol, varit på Respekt och ätit middag med familjen, mysigt och roligt. Har även tagit tag i det hela och sett What happens in Vegas, visst var den bra. Men den varinte enormt bra, men den fick mig att göra det romantiska komedier ska få en att göra, skratta och gråta. Det gjorde jag. Och sen att han är så sjukt het har ju inte med saken att göra.

Nä, nu ska jag sova så jag hinner med att träffa Nella i stan innan jobbet. Om det blir Trädgårn eller inte får vi se, det tar vi imorgon. Good Night!

För att jag har hållt i Springteens arm.

Igår kom dagen jag så länge väntat på, ett kärt återbesök, Bruce Springsteen. Denna gången tillsammas med Elin, och på Ullevi.

Så klockan 6 begav vi oss in till stan, hamnade i kön som nummer 159, sedan bar det av till stan, tillbaka för avbockning, solning en stund sedn mat. och så höll det åp fram till insläppet klockan 18.00. Då blev det en lång väntan till 10 över 9 när han entrade scenen. Och gud vilken kväll! Så underbar att den inte går att beskriva med ord.

Because the night, I'm on fire, Girls in their Summer clothes, Thunder road, Twist and shout.... hade han spelat the river med hade det varit mer än perfekt, alltså var det kanske tur att han inte gjorde det. Ytterligare ett minne för livet!

Därefter följde jag med E. till Respekt, fast jag skulle dit vilket som egentlgien, bytte om där, sminkade lite och sprang runt och hälsade på folk. Mer hanns inte med innan han skulle hem, så vi åkte dit. Kom hem därifrån vid 6 och sedan har jag ätit pizza och suttit här. Fortfarande för trött för att göra något. En dusch och läggdax kanske?


Now all them things that seemed so important

Well mister they vanished right into the air
Now I just act like I dont remember, Mary acts like she dont care
But I remember us riding in my brothers car
Her body tan and wet down at the reservoir
At night on them banks Id lie awake
And pull her close just to feel each breath shed take
Now those memories come back to haunt me, they haunt me like a curse
Is a dream a lie if it dont come true
Or is it something worse...


Marstrand

Igår bar det för mig och Elin av till Marstrand, världens bästa ö så att säga, där vandrade vi runt, tittade i affärer. Jag fyndade två böcker, En shopaholics bekännelser och Stjärnfabriken. Får hoppas att dessa är bra.

Därefter blev det lunch, vandring runt hela ön och glass innan vi var tvugna att åka tillbaka till verkligheten och jobbet för min del. Där var jag ett tag innan det blev bestämt att jag skulle hem till E och sova där.

Och där var jag till klockan 6 på morgonen, för då skulle han upp och jobba. Så då fanns det inte mycket mer för mig än att åka hem och lägga mig i min egen säng, sova en stund och sedan bli väckt av Anna.

Vi två begav oss ut till Holmen där vi låg och solade, badade och diskuterade allt mellan himmel och jord. Tills det var dax för mig att dra mig in till stan och träffa Nella, köpa skor av henne, och inhandla en bikiniöverdel och en bok, Orgasmboken. Bara namnet fick mig att köpa den!
Därefter möte på Respekt, prata lite om Summerclub och sedan åka hem, hamna här. Och sedan ska jag duscha och ha mig.

Rea

Jag är i vanliga fall bra på det dä rmed att fynda, jeans för 50 kr, klänningar för 80. Okej inte så överdrivet mycket sämre var jag väl inte idag kanske. Men det satt hårt denna gången.

Men hem kom jag med en svart tubklänning från MQ, En rosaröd tight tubklänning, en svart tubtop/kjol och en röd tight kjol som jag har i svart. Detta trots att jag skulle köpa tröjor/linnen/bodys. Som alltid, jag köper bara kjolar och klänningar, så dålig är jag. Men men, jag får väl försöka mig på att kanske hitta det någon annan stans, eller helt enkelt gå igenom de andra ginorna/HMarna och se vad för fynd man kan göra där när det kommer till överdelar. Och en ny vippkjol i vitt vill jag ha, vart? Och är det värt att köpa AA bodys?

Sedan bar det av till jobbet, där jag roade mig fram till 11 för att sedan dra mig hemåt och hamna här. Meckade lite med raggningen av folk till Summerclub på lördag och sedan ska jag nog sova nu. För imorgon är det tidig uppgång, Marstrand nästa! Leta efter mitt hjärta där bland båtarna, läs Henrik Lundqvist. Och sedan tillbaka till jobbet och sedan antingen hem eller till han den där. Får se, som alltid.

Today

Dagen blev till en tripp på Kungsmässan med Nella, trosor inhandlades och kläder, framförallt skor, tittades på. Sedan tillbaka till stan och vandring runt, dissande av i princip allt. Det borde vara mer gästdesigner tycker man, så de förstår hur saker och ting ska se ut.

 Därefter blev det en tripp till Donkan och sedan hem för att sitta här, titta på mer kläder, läsa lite bloggar och titta på min kära Step up 2. Over and over, får väl även ta och se den på någon gång i veckan kanske. Det är den värd, tänk slutscenen, och introt på en stor bioduk. Med den musiken, det kan inte bli fel!

Nä nu är det läggdax, efter att ha tittat lite på Nelly.se efter AA kläder :)

Nu åker Nella och Mimmi till Arvika, jealousy, jag vill med! Men tänker man inte så långt så gör man inte, och då får man stanna hemma och jobba. Men jag får iaf sova i en säng ;)

RSS 2.0