Parklane

Det började med rushhour hemma, började sminka mig 2 minuter innan jag skulle åka till bussen, började platta håret ett antal minuter efteråt. Men jag hann och kom hem till Nella i tid, där vi tjejer satt och förfestade, pratade och hade oss och drack ur våra långa sugrör.

Sedan bar det av in till Parkan, vi dansade lite men mest var det in och utspring. Det var alltså inte på topp. Så det blev Greenwich och potatisochkyckling. Sedan tillbaka till Parkan, några varv till och hemgång. Kul för mig att jag trodde min buss gick tre, men den gick halv 4. Så det var tur att Emelie trodde samma! Så vi hade någon att prata med.

Och nu ligger jag här, ska strax åka till jobbet.

Hemma igen

Det startade med drinkar och cider. Slutade med ett telefonsamtal om att "du har min plånbok". Och däremellan var det skitsnack, flirtande, diskussioner, dans och självklart drickande. För vår, min, Mimmis och Jessicas, del blev det Pc och Bryggeriet. Och visst var det kul, men Mimmi var tvungen att packa och jag var dum någ att få för mig att jag var trött och även jag tvungen att dra mig hemåt. Som alltid, jag är så dålig av mig. Måste verkligen lära mig festa på allvar, trots att det är skönt att kunna dansa även nykter.

Och Hannes, hur kan vi lyckas tajma så bra som vi gör? Att ni går dit, precis när vi gått därifrån och satt oss på bussen? Heja! Det får bli bättring på den fronten :)


Jobb imorgon igen!


Ikväll

Blir det lite party, vi vet inte vart och inte riktigt någonting. Men det får bli som det blir, annars fastnar vi väl på Pc. Nej tack! Men ja, så får det väl vara. Det langas iaf mig, Mimmi och Jessica, sedan får vi se om Hanna kommer med.

Nå nu är det iordningsgörande, shower och mat. Uppdate kommer väl någon gån gom det behövs!

Summerclub - 08

Nu var även detta fixat, Sara langar gästlistan och lite sådant så kära vänner, det är bara för er att säga till mig om ni vill stå med, och slå mig om jag tjatar för mycket, det är ju mitt jobb! Så tjat kommer det bli, och vem förlorar någonting på att faktiskt gå dit, med mig och allt? ;)

Idag har jag även vart med Nella i stan, fikat, pratat och köpt mig nagelack och hårskydd nu när jag plattar håret flera gånger om dagen. Riktigt mysigt var det, och det är skönt att kunna prata så öppet om saker som jag kan prata med henne, och kunna uttrycka mig så som andra bara säger till mig att jag inte får.

Då börjar vi igen

Jag bloggade senast på riktigt när jag var riktigt arg tror jag, eller var det gången efter? Aja, inte så big deal. Vill inte fokusera på det, inte nu när han åkt igen. Men aja, det där ska inte tas för mer än det är och det är ingenting. Ingenting mer än vad det alltid har varit. Om man nu kan säga så.

Isabel, tysken, Sex and the City.

Vi börjar här, Elin har haft en tysk på besök som hon träffade förra året när hon var i frankrike. Så nu har hon varit här, vi hr firat midsommar med henne, haft svenskmiddag och jag vet inte allt, men engelskan har satts på prövning. Iband lyckat, ibland har jag pratat utan att förstå själv. Vi var även på bio, och såg Sex and the City vilket har lett till att jag nu vill se hela serien och funderar på att köpa "skoboxen" med hela serien i. För så bra som filmen var kan det inte bli helt enkelt, längesedan jag skrattade så mycket, och grät helt plötsligt och oohade över kläder och garderober och skor och jag vet allt. Den är lätt värd att se!

Nu ska jag iaf iväg in till stan, Johan hörde av sig och ville att jag skulle komma till Respekt vid 11. Så då får jag göra det! Lite Summerclub är ju inte fel, sedan ska jag möta Nella vid 1 och vi ska fika lite och snacka skit om allt och alla. Sedan måste jag köpa på mig en skyddskräm för håret och ett fransmanikyrset, kanske hms för jag pallar inte med de dyra som jag ändå bara hinner använda hälften av.

Aja, plattångsdax och påklädning. See ya!

Sex and the city

Med ett himla telia som kopplar bort vårat internet, och en bror som sänger sig över datorn de få minuter det kommer tillbaka så är det svårt att få till ett bra inlägg här. Men jag har iaf varit och tittat på sex and the city, och den var totally amazing. Köpt mig en topp att ha under klänningar med för mycket urringning och under mina genomskinliga kläder så jag inte flashar boobsen. Och självklart har jag köpt ett par chinos nu med :)

Men nu är det bäst att jag låter detta bli publicerat innan jag slängs ut igen. Och så tycker jag att vi kan få tillbaka internet så jag kan beställa kläder igen (a) Nä men så jag slipper allt detta.

jag skulle kunna

Skriva ett helt inlägg om E. just nu, om saker som sagt, om saker som gjorts. Men fortfarande vet jag att det inte är värt att ge honom det, men jag skriver om det istället, inte om honom. Och att jag fortfarande inte skriver namnet, att jag fortfarande gör som jag gör förstår jag inte, alla vet ju vem han är ändå. Allting går bara utför, och han lägger det på mig. Att jag är ospännande, men jag funderar fortfarande på om det bara är jag, eller om det är två av oss som har setts för länge.

Hade inte jag gett honom chanserna jag har gett hade det aldrig gått såhär långt, fast ska jag vara ärlig hade jag inte fått så bra sex som jag haft heller. Och vadå haft, det finns inget slut, ännu. Men det lutar åt ett uppehåll, eller ett slut. Och det kommer vara en hel skara som hejar på mig. A final bow hade kunnat vara bra nu, men jag vill inte. Jag ser istället mig göra saker jag inte riktigt vill, och han vet om det. Och vad jag även vet är att han skiter fullkomligt i allt som har med mig att göra, men ändå så bryr jag mig inte.

Jag hör dagligen att jag förtjänar bättre, och jag vet om det med. Men ibland är det jobbigt att inte ha någonting, och då kan detta vara bättre. Eller helt ärligt, inte ens det kan vara bättre. Men ändå stannar jag, ett litet tag till. Sedan får vi se vart världen bär mig.

Midsommar

Dagen startade med regn och åska, deppigheter och en förutsättning för att lägga sig i sängen och bara ligga där hela midsommar. Men så blev det inte, himlen sprack upp och allting blev i alla fall lite bättre.

Efter många attacker om att bara ligga i sängen, om att spy, om att bara gråta, var det dax att åka iväg. Mötte upp Lisa och vi åkte till Camilla. Där satt vi och drack lite, åt lite chips och pratade ett tag innan vi begav oss in till staden, insåg att det mesta var stängt och Respekt blev en lösning. Ingen dålig ösning om du frågar mig!

Salsa moves, latino och rumpskak, dansdansdans och väldigt roligt hade vi innan alla blev trötta och vi begav oss till McDonalds för lite fyllekäk innan bussen tog oss hemåt.


Min mobilkamera är kung!

Tjejmiddag för tysken!

Det blev hem till Elin en stund idag, tjejmiddag för hennes vän Issa från Tyskland, heja hennes fotbollsintresse. Och kul var det att alla diskuterade det mesta på engelska. Mysigt var det och gott det jag åt, då jag inte åt så mycket för jag mår väldigt illa när jag äter mat nu mera.

Pratade, lekte lekar och tittade lite fotboll. Och bestämde ganska klart att det blev utgång imån, om det finns någonting som har öppet. Det återstår att se!


Var tidigare med om en ganska rolig diskussion, och har förstått att vi tjejer är bra på att överdriva, på att förstora och säga massvis vi inte menar, för att sedan när vi menar det inte få fram budskapet. Från och med nu ska jag sluta med detta, vara mer att jag säger det jag menar som herr Nicklas sa. Det var ett ganska smart tips, trots att det kan vara svårt. Då uppfattas det ju iaf så som man menar det är det menas. Sedan ska jag sluta ta alltin gpå så stort allvar, sluta bli sur för minsta sak. Och iaf försöka göra det jag säger. Får se hur detta går!

God natt.

Heja Sverige..

Det finns en del att lära där ja. Mer än så behövs inte nämnas. Jo kanske uttrycken som åk och passa. och att det måste ökas! Nä men det var roligt! Pc med Nathalie blev det, sen kom Patricia och då skulle dom stänga. Två timmar innan det ska stänga. Heja!

Så då bar det av hit och så vändes det, dom drog till chez och vi tillbaka. Och nu sitter jag här, nyvaken och fin och ska bege mig hemåt sen så jag kan göra mig iordning till Elins tyskmiddag. Rackarns att jag inte har dricka! Det får lösas det med.

Jag lär ju skriva om detta sen när jag har ett tangentbord som vill skriva med mig ;D


Jag är i stort behov av min hårspray

Som just nu är på vift i stan någonstans tillsammans med mitt smink och min bh. Men mest hårsprayen behöver jag, men fina ekologiska. Jag är lite gay ibland, men den var billig och bra. Vad mer kan man begära av en hårspray?!

Nu sitter jag och har ätit upp alla mina jordgubbar igen, nästan värt att köpa nya. Men jag orkar inte. Så nu har jag noll att göra, speciellt när våran telefon är död, när internet är dött. Fast då langar jag grannens, han får skylla sig själv. Får väl öva upp mina skills i GH nu när naglacket har torkat.

Idag har jag hämtat ut nya P-piller, hoppas dessa fungerar något bättre än de andra. För jag orkar inte med att jag blir så sur hela tiden. Och senare bär det av för att hämta mina saker hos Ingrid, hem, iordninggörande och in till stan med Nathalie, Patricia och Bettan. Fotboll och drinkdrickande!


Headache

Ibland förstår jag inte mig på mig själv, med sprängande huvudvärk, ont i knäna, yrsel och jag vet inte allt. Då trycker jag i mig värktabletter och ger mig ut och springer. Det enda som blir bättre av det är att knäna inte känns längre, huvudet verkar inte riktigt hänga med i värktablettens viljor. Det känns som om det nu är dax för mig att koppla av, bara ligga och göra inget, sova, sola och titta på tv.

Tyvärr håller det lika bra som alltid, i två sekunder. Sedan måste jag ha någonting att göra. Och det är kasst! För det hade kunnat vara ganska så behjälpligt att få vila lite. Får väl langa någon som bara vill ligga still med mig, eller helt enkelt försöka få till en lathet.

Som igår, då skulle jag jobba och sen hem och sova. Det blev en Elin och Johanna runda på stan, köpte lite välbehövande saker så som en klänning och lite annat som jag ansåg mig behöva. Som jag faktiskt behövde och menar det!

Efteråt begav det sig till Vanilj och en vegetarisk tacosallad. Gottgott! Därefter hem, nörda lite och sen sova!


I ain't walking no line..

No I ain't walking no line,
'cause I got way to many valueable things running throug my mind.
Than you.
I ain't walkning no line,
No I ain't walking no line,
'cause I'm sick and tired of love and I know your kind.

jag är bra på att krydda.

Som förra inlägget. Sådant ska man inte skriva förän man helt lugnat ner sig, då blir det fel. Eller kanske är det då man skriver saker som man vill skriva, men man använder fel formuleringar osv. Inte bra, inte bra!

Aja, idag har jag jobbat och inte gjort mer. Kom hem precis och ska väl äta och spela GH om jag orkar, annars blir det väl nörda här hela kvällen.


Måste jag?

Hur kan en person som gör en så glad en sekund, bara ändra sig och bli sådan som sårar? Bara över några minuter, i princip bara för att man har haft sex. Och det är inte det att jag åkte hem, det är inte det. Det är attityden, själva saken.

Kanske är det egentligen så att det är sån du är hela tiden, men jag ser det inte. Fast det är du verkligen inte, och det blev många hårda ord igår. Jag står för vad jag sa, men kanske skulle dom sagts på ett annat sätt. Och jag står fortfarande för att jag behöver en riktig paus från dig nu. För sådan vändning som du gjorde igår tror jag aldrig du har gjort, eller så lade jag inte märke till det.

Men vad jag vet så kommer mina ord att hålla i två sekunder, jag kommer att få alla andra att hata dig i samma veva som jag kommer tillbaka. För det finns en anledning till att jag faktiskt stannat i 6 månader. Och då menar jag inte kärlek, det är det som är det sjuka. Fö det är inte det jag känner, så mycket vet jag. Och jag har även annat att jämföra det med nu, utan det är någonting helt annat och jag ve tinte vad det är. Kanske att jag inte vill binda mig, och att jag fortfarande vill vara fri, men ha närheten som jag får. Det är väldigt möjligt att det är just det. För jag vägrar tro på att jag tycker om dig för mycket för att släppa dig, det tänker jag aldrig tro på. För så kan det helt enkelt inte vara.

Aja, igår var det Amhult igen, fotboll och dricka med Ingrid. Sedan bar det av till Respekt, mötta Natta och hennes vänner där. Dansade och åt glass. Lite roligt var det iaf. Därefter bar det av hem till E. och resten behöver inte nämnas.


Sjuk nu med

Eller nu är väl att ta i, sedan jag fick ledigt har jag haft huvudvärk, ont i öronen, hostat och ja säg allt. Men jag är inte en person som kan ta det lugnt, så det får helt enkelt läka i mitt tempo, vilket blir att det tar 25 år att bli frisk istället för 2 dagar. För jag har inte tid att vila, jag gillar inte det. Jag vill springa, hitta på saker och ja allt vill jag göra på en gång.

Men värst är väl ändå denna huvudvärk, hur kan man ha så mycket och så ofta som jag har? Men det går väl över hoppas jag på, jag jobbar ju nu imorgon, sedan har jag en vecka ledigt igen innan det börjar på allvar. Så jag kanske ska ta det lite lugnt? Hur bra det nu kommer gå? Guitar hero? Det är väl att ta det lugnt? Aja, vill någon lira lite med mig är det bara att säga till!

Peace!

Ibland vet jag inte vad jag gör

Allting snurrar runt, och jag vet inte bak och fram. KAn inte alt vara helt förståeligt? Jag tänker för mycket, det är verkligen inte bra. Inte någonstans, men jag får leva med att jag är sådan. Men jag vill inte skriva ett inläg gom ingenting, sitta här och bara orda så att ingen förstår. Jag har redan diskuterat det med några, det får räcka. Men jag vill inte känna, ingenting vill jag. Och jag vill inte veta, och jag vill inte någonting. Men allting är som jag inte vill. Men det får klara upp sig snart, det gör det alltid.

Idag har jag sprungit, städat, hittat mina inlines och åkt, cyklat hela vägen till Ingrid, varit med henne och vandrat runt, ätit godis. Sedan cyklade jag hem och har väl inte gjort så mycket mer, plockat lite. Nu är det sleeping beautie, för Ingrid kommer väl någon gång imorgon.

Får se, får se.

Peace!

Ny frisyr

Idag startade med vandring i staden med Ingrid och Beccs, efter ett tag gick vi in till Salong Unik på Kungsportsplatsen och bokade en klipptid till mig.  Därefter begav det sig till Espressohouse NK, random Soyalatte med grovscones, så satt vi där och snackade skit om allt.

Pratade, skrattade och  jag fick syn på en person med precis den luggen jag ville ha. Så nu blev det helt plötsligt inte en mega snelugg utan en rak, vilket med kan gå bra. När vi var klara begav vi oss tillbaka till  frisören och jag klippte mig. Och här är resultatet, och efter en jävla ångest fram och tillbaka så är jag nog nöjd med det hela. För det är rätt fint, när jag nu vant mig vid det, eller kanske till och med väldigt! Vi får se vad jag tycker om några dagar!

Btw. Jag blekte tänderna idag, hoppas att det kommer att synas nu med, annars var det ett onödigt köp!

Night!
2-0

Woho, efter mycket om och men blev det amhult och fotboll igårkväll. Roligt och mysigt, speciellt med en vinst! Så himla skönt var det, och att Ingrid kom så vi kunde gå ner till baren gjorde det inte sämre. Drack lite, gjorde slut på pengar och åkte hem och sov. Heja!

Aja, nu är det i alla fall så att jag fick min tandblekning idag, ska se om någon dag om det gav resultat. Blir ju några omgångar innan det syns. Men idag ska det iaf bli klippning, ska in till staden strax och träffa Beccs Och Ingrid. Det lbir nog bra :)


Om bara med mensvärk ville gå över :(

Peace!

Jag blir så trött

Jag förstår inte varför jag sitter här, skriver om samma inlägg flera gånger för att allting låter fel, för att ingenting jag skriver riktigt kommer ut rätt. Fast vad jag vet så är det då man ska skriva, för det är då det behövs. Kanske är det därför jag säger emot mig själv hela tiden, och kanske är det därför min inspiration har slagit av. Just för att jag inte vet hur jag själv känner inför allt som händer, och vad jag ska ta mig till?

Ett år i USA? En flytt till Borås? Inse att det gamla inte är det som håller, utan att det är just de nya som faktiskt är de som behövs?
Jag vet vad jag behöver komma iväg från, det har jag upplevt ganska starkt nu, jag vet också vad jag verkligen behöver hålla fast vid, men som alltid håller jag fast i det jag behöver släppa och tvivlar på det jag behöver. Varför ska jag följa mitt hjärta när det leder mig till fel ställen, och ger mig hopp jag inte vill ha. Det är allt detta som jag stör mig så enormt på, och folk får stå ut med detta.

Egentligen är det väl bara ångesten över allt gammalt som försvinner och att jag inte vet vad som ska hända om en vecka längre. Seriöst vet jag inte hur jag kommer känna om en vecka, kanske är detta över då. Mina funderingar kan mycket väl vara slut och jag kanske vet mycket mer då än jag vet nu.

Det är någonting jag hoppas starkt på, för det känns lite småjobbigt att vara den som förstör för andra, utan att egentligen få någonting för det. Att inte riktigt veta vad jag vill, för då kan jag inte säga någonting om det. Och jag förstår ingenting av någonting längre.

Ibland önskar jag att allt var glasklart, att folk bara var ärliga och att allt var som det ska....

Sunday

Äntligen fick jag sovit, ett tag iaf. Sedan blev det uppgång, springning, Lilleby  och Guitarr hero med Elin. Det var denna dagen det.

Igår begav det sig till Respekt, sedan vidare till Lilla London, och sedan hem. Inte mycket mer att säga faktiskt, och inspirationen att skriva är inte så stor. Så jag väntar på att den ska komma tillbaka.

Peace

Godnatt

Nu sitter jag här, helt dödstrött, somnade en stund precis. har jobbat idag.

Igår skulle det blivit Valand med Ingrid och hennes vän, men det slutade med att det inte ville väntas på mig vid jobbet, så jag förfestade med Nella och Mikaela på chez, sedan försvan vi åt olika håll. Jag till Valand, Nella till Parkan och Mikaela till Deep.

Men efter ungefär två sekunder blev jag ovän med Ingrids kompis, på vägen till Parkan då och blev lite arg, ringde Nella och för att göra historien kort. Jag pungade ut 200 kr för inte så lång tid där. Det blev nämnligen så att någon fick ta emot lite SMS när jag blev arg, och skulle hem. Sedan så bestämdes det träff, så jag lämnade Nella igen. Vandring längs Avenyn, raggning och sedan Heden. Sedan blev det tillbakagång till Parkan, lite där och sedan bar det av ner till Deep. Sedan upp för hela Avenyn, till Greenwich, tre tjejer som äter tre gånger så mycket som killarna. Sedan en svarttaxi hem till dem och lite sömn, innan arbetsdagen började idag igen.

Fan, man ska inte dricka så mycket vin, framförallt inte när man inte ätit.
 
Och jag får bjuda tillbaka till er nästa gång, I will!

Och Btw, Grattis Elias!


Jag är så kass

på det här med att inte köpa, nu kan jag inte ens sitta vid datorn utan att köpa någonting, eller leta efter saker som jag behöver som jag inte hade någon aning om innan jag satte mig.

Nu har jag beställt...

en tröja från leilei, två linnen och ett par skor från asos. Heja!
 


Annars har det arbetats från 15 till 22, lite tjöt med Nella, lite springning, lite gå till skrabbe och imon blir det jobb,jobb,jobb och Amandra på Liseberg =)

RSS 2.0