I'm not me.

Jag börjar tappa greppet, förhoppningsvis kommer det tillbaka inom en tid. Då ska jag inte vara grinig, sur och bitter utan mitt vanliga jag igen. I promise! Nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag!


New York minute

Efter en dag med olika fibers naturpåverkan och olika miljömärkinngar begav jag mig hem mot Göteborg. Fastnade på gymmet en stund innan jag skulle till dansen. Eller nu ljög jag. Fastnade på löpbandet framför New York minute och kom efter bra tag fram till att det inte var en bra idé, gick där i min egen värld och skrattade åt filmen. Sedan blev benen misshandlade.Men dansen kom jag aldrig till, hämtade ut biljetterna till Gaga för att springa förbi Mimmi och tala om detta. Sedan missade jag vagnen och åkte hem. Jag som ville salsa. Nu lägger jag mig för att e färdigt på filmen och ladda inför en heldag på H&M imorgon. Äntligen!


Hockeyn är på i mina öron.

Det gör ont. Mycket ont. 4 - 0. Hejdåfrölunda? Halva matchen spelad och hoppet börjar rinna ut. En sak är säker, de ska vara glada att jag fick VG på tentan. Annars hade jag inte varit nådig. Och att jag har fredagen att se fram emot tack vare påminnelse från Hannes. Det tar nästan ut varandra. Bara nästan. Frölundas förslust väger lite tyngre.

Nu ska jag plocka fram min sommargarderob och ta bort vinterna. Tycker att det passar nu när det är april snart.

In med sommaren.


Another day

Hållbar utveckling, Texiliers påverkan på miljö. Sociala aspekter. Ja där har ni grunden för vad som kommer studeras det närmaste för mig. Det och externredovisning, och böcker jag antagligen inte kommer öppna för sådär 2500 kr. Funderar på att inte köpa någon ekonomibok alls, kanske övningsboken då. Jag vill lägga mina pengar på annat, inte sådant trams.

I övrigt har jag varit hos Jeanette och gjort en fransförlängning på henne, och sedan dansat. Tror även jag löst mysteriet med varför jag varit så hjärndöd det senaste. Pollen stavas det. Mår redan nu bättre efter tabletten!

Godnatt

Självdisciplin?

Sova hette det ja.För ganska så längesedan, men snart. Men först måste jag bara tala om för er att jag fick en inbjudan till bloggsvar. Så nu finns det en liten ruta i sideboarden där man kan ställa frågor, krung vad som helst. Så går jag sedan in där och besvarar dem så gott jag kan. Så.. känn er fria att ställa frågor och ge önskemål!

Nu ska jag packa ner fransar, danskläder och allt annat roligt jag behöver ha med till skolan imorgon. Ögonfransförlängning på Nettan imorgon. Känns bra att äntligen komma igång med detta lite!

Svar på sminkfråga

Jag fick en fråga angående hur jag lägger ögonskuggan under ögonen. Tyckte det var lite lättare att visa än att skriva. Dock klipptes det mitt i filmen men ni hinner i vart fall se det som är vesäntligt. Mitt prat om hur jag varierar behövs kanske inte. Hur som, nyss hemkommen från en inte allt underbar match i Scandinavium är det detta jag sysslar med.

Och ja, jag har en spegel bakom kameran för att se vad det är jag gör när jag filmar.

Gårdagen spenderades med Frida, Sandra, Pat. Moa och Sara en sväng. Startade på Vasastan och sedan begav det sig till Sticky.

Makeup


Världens stressigaste sminkning, ska springa närsom till bussen. Men eftersom jag är helsvart idag tyckte jag allt att orange/brun kunde vara bra skuggfärg. Speciellt som jag har blåa ögon. Ta fram dem lite. Blir några vin på stan, sedan får vi se om det blir hem eller om det blir skaka rumpan. Tiden får avgöra.

Tentan gick bra i vart fall, det är det viktigaste. Sen kan man ju fått allt fel, men det tror jag ej.


Garderob

Städning blev det, istället för studier. Som vanligt. När man ska plugga är det helt plötsligt väldigt viktigt att allt är kliniskt rent. Vilket brukar resultera i att jag städat halva rummer och kommer oförbered till tentan. Dock är jag ganska så förbered denna gången. Men intresset för annat är ändå större. Som att drömma mig bort, till en garderob som denna. Ja tack, installera den i mitt hus och jag kommer resten av mitt liv vara pedantisk i min städning. Här behöver man inte leta, här har var sak sin plats. Inte som hos mig. Hela sovrummet är en garderob. Kläder exakt överallt. Borde kanske göra mig av med hälften?Money.

Idag har jag varit uppe med tuppen, igen. Iväg och sminkat en snabbis innan det blev träning och sol. Sedan dess har jag suttit här hemma och pluggat, påbörjat min storstädning och pluggat lite mer. Det sista nu inför tentan imorgon bittit. Sedan är jag tillbaka till verkligheten.

Caroline, nu när vi vet att vi ska bli rikare än Bill Gates vill jag bara tala om för dig att det faktiskt är så att vi kommer bli lykliga, det är bevisat. Man blir lycklig av pengar, någonting vi alla materialister redan vet, men som många andra talar emot. Det är sant, speciellt om man är rik, rik, rik.

Jag ljuger inte, det är såhär det ser ut i min källare.


God Morgon

Jag orkar inte riktigt resa mig upp ur sängen, men måste man så måste man. Ett litet snabbt jobb innan jag beger mig till Sportlife, S-core och Sol med Cassandra. Känns bra en fredag såhär. Mår lite bättre idag. Sedan bär det hem och öva på tentor. Roligt nu, tentatentatenta. Det är det det handlar om, motivationen för annat är ungefär noll.

Jag älskar bilden, sminket. Allt. En session som detta, med ytterligare smink är på intåg. Pic


Mi lajki

Titta på bilden, sedan tittar ni en gång till på händerna. Sjukt egentligen, men jag tror bestämt att jag behöver detta armband, får så snart mitt köpstopp lagt sig springa och se ifall det finns att köpa någonstans. Det verkar inte finnas inne på webbshoppen iaf. Så det blir vanlig hederlig vandring i stan shopping på det.


Det luktar vår.

Uppe med tuppen idag, morgonpromenad och sedan studier. Det börjar lösa sig så smått i min hjärna. Jag tar en paus, städar och dansar. Sedan återgår jag till studierna ikväll. Lite små frågetecken som behöver lösas.

Men det känns inte som att det berör mig, det är sol, luktar vår och jag vill inte alls plugga. Men måste man så måste man, som Patrik sa igår.

Snart är det dags min Schöna, snart ska vi ligga där och mysa igen.


2 av 3 rätt.

Det är ganska okej faktiskt, trots att jag just för tillfället gärna ser den avvikande här hos mig. Men man kan inte alltid få som man vill. Trots att jag gärna vill ha det så, eller egentligen kräver att få det så. Dock är jag mer än nöjd med en bortaseger, jag vågar mig nästan på att boka in semifialerna på schemat.

Någonting som däremot bokas in är en visit i huvudstaden. Med en fantastisk dam, och en ännu mer fantastisk dam på scenen. Café Opera ska under natten bli gästat och då är det Gaga för hela slanten. Så ganska okej kompensationer för en till natt i ensamhet. Jag klarar mig.Jag är nervös.

Linköping - Frölunda, 3 - 4. 4 minuter kvar. Snälla söta rara, håll denna matchen för en gångs skulle. 3 - 1 i matcher är fantastiskt bra idé att satsa på efter ikväll. Men kan det gå jättefort, jättejättefort. Jag har inte nerver för det här.

Men nu pratar jag med Fia, så nervositeten glöms lite.

Morning

God morgon är så trött att jag tror att jag ska somna sittandes här, med huvudet lutat mot datorn. Men för att motverka detta bär det av in mot stan, för lite workout och en trevlig stund i solen. Därefter blir det bussen till Borås för Affärs och Produktutveckling. Ny kurs, hoppas nu verkligen att den är någonting att ha.

Pic. Weheartit


Take me away.Jag vill åka, långt bort. Jag vill ha en sjuklig solbränna och bara gå runt. Vill inte känna någonting, vill inte ha några måsten. Allt jag vill ha är en bucket, solglasögon och en bikini. Kan någon fixa det? Jag vill inte vänta till juli, för att sedan komma hem och spendera augusti och september här hemma och sen försvinna iväg igen. Jag vill åka nu, i juli och i oktober. Och så vill jag ha en riktig svensk sommar när jag är hemma. Snälla, snälla!


Sometimes it hurts.

Efter ett tag blir man väldigt bra på att spela, man går in i en roll och tillslut har man glömt vem man från början var. Man visar bara den delen man själv vill ska synas och man lär sig göra det tillräckligt bra. Men de gångerna det sårar på riktigt syns det. Jag vet att det syns i mina ögon, därför tittar jag alltid bort och döljer det med ett leende. Det gör ont i mig att du aldrig kommer att förstå. Det gör ont i mig att du inte vill försöka ens när jag försöker förklara för dig. Varje gång du drar upp det gör det ont i mig.

Varför tar du i mig när det uppenbarligen inte finns någonting kvar du vill röra vid?

Niklas Andersson, Shalalalala!

Gnuggisar, hjärtattacker och förlängningar. Jag gillar inte Sudden, men jag gillar att Niklas får lov att avgöra i dem. Gärna, gärna två matcher till. Sedan kan man ju också fråga sig vem som övertrackaserar sitt konto med 17 000 och lägger ett kontoutdrag mitt på bankomaten? Smart kille det där.


Monday


Hade nog behövt åka hem och lägga mig lite, har inte sovit så mycket alls. Men det får vara värt. Onödigt att åka till Borås som vanligt så jag hade kunnat sitta hemma och plugga tills matchen ikväll. Men nejdå. Och borttagen NYC är ännu mer fantastiskt. Ska möta Becca en halvtimma nu, sedan sätter jag mig här igen och pluggar lite till. Kanske blir det så att jag beger mig till gymmet vid 5. Väl värt en sväng dit.

Norrena är borta tre matcher, vi får tacka för det. Frågan är bara vem som försvinner ikväll som Sara så fint sa. Pettersson kanske? Skulle inte bli förvånad. Jag är bitter, bitter på det mesta. Därför räknar vi ner dagarna, som är lite för många. Får förhoppningsvis roa mig med slutspel tills nedräkningen står på noll.


Try sleeping with a broken heart

Så här såg det ut igår. Kalaskväll som började lite väl tidigt, men å andra sidan slutade den timmar innan det brukar. Så det tog väl ut varandra. Dagen idag spenderandes med väldigt mycket tänkande. Som i sin tur kanske inte slutade i det resultatet mitt hjärta ville. Men jag har inte ont längre, inte på samma sätt. Och jag har väl kanske aldrig väntat mig något annat svar än det. Visserligen är det mycket jag inte förstår. Mycket behöver jag inte förstå. Mer än att allt är som vanligt, jag behöver bara inte tänka så mycket. God natt.


Hej då Fredrik!


Pic.

Idiotjävlafanskapshelvete. Synd att det verkar som att han blir borta nästa match, iaf som jag tolkar det. Annars kanske någon vill ta på sig att få honom att blöda ner hela sig, och isen? I övrigt hade vi inte direkt matchen på vår sida, det blev inte som vi ville. Men resten av kvällen var trevlig, trots att det kändes som klockan var tre när den var tolv. Men nu är det bråttom, bråttom. Heldag på jobbet. Tjing!

 


Morgon

God morgon mitt herrskap, nu sitter jag här med mitt morgon kaffe efter mycket om och men. Jobbigt att ta sig upp med ett dunkande huvud. Maxad BodyPump och BodyJam på rad är inget bra att avsluta med vin. Men gosh, I love it. Man tar ju verkligen ut sig, PodyPump lär ju bli min nya drog. Funderar även på att prova Army-vaddetnuheter, någon som vart på det passet?

Lite go träningsvärk, ett par svullna halsmandlar och nu beger jag mig snart till jobbet, därefter blir det hockey med Nat någonstans i stan, träffa min älskade Sofie som har visning på Parken och sedan får vi se vart det slutar.


Round, round.


Nu bär det av in till gymmet, först BodyPump för att därefter övergå till BodyJam, 2 timmar av intensiv killing me träning har jag hört. Men vem säger att man ska ta det lugnt? Får bara hoppas mitt knä håller. Därefter beger jag mig troligtvis för att möta upp Johannes och en öl. Sedan får vi se hur det hela slutar. Tjing, tjing!


Rings, rings, rings.

Eftersom jag inte får inhandla någonting själv så roar jag mig med att göra kollage över ting jag skulle inhandlat om det vore så att jag fick klicka hem. Jag vill pryda mina händer med miljontals små bling, helst alla här ovan, från H&M, Asos och Forever 21. Men är det så att någon skulle råka ha några lappar över får ni gärna köpa Malariaringen till mig. Jag hatar saker med många ben, det är nog därför jag älskar allt med skalbaggar, myggor och spindlar på.


Ingenting vill ansluta.

Någonting stör min anslutning, "Internet frånkopplat" "Internet Ansluten" "Internet frånkopplat" and so on. Men vad ska man göra åt saken? Städning, ögonfranspill och studier står på schemat innan jag beger mig iväg för lite salsa hetta och vidare till en isig hall. Där glädje ska spridas i och med att det slutar med 1 - 0 i matcher till kära Frölunda.Marilyn Monroe

Det finns vissa sminkningar som passar nästintill alla, bara man hittar rätt och gör det på ett sätt som passar en själv. En utav dessa är 50-talet à la Marilyn Monroe. Om du frågar mig så finns det nästan ingen som inte passar i detta, inte om man funnit rätt nyans av rött läppstift och fått till en eyeliner som passar ögat. Variationerna är oändliga men det finns en grund att gå efter, den som är precis som bilden nedan.

  1. Börja med att lägga foundation och pudra på denna, helst med ett genomskinligt puder och var noga kring ögonen. Detta för att det senare inte ska bli några ränder och för att skuggor ska fastna bättre.
  2. Därefter fyller du i ögonbrynen, här är det ganska så breda och perfekta bryn som är tanken, detta kan du enklast göra med en passande ögonskugga och en fuktig snedskuren pensel. Eller en ögonbrynspenna om du föredrar detta.
  3. När du ska måla ögonen börjar du med en ljus skugga över ögonlocket, gärna vit eller ljusbeige. Tänk på att inga hårda kanter ska synas.
  4. Sedan tar du en lite mörkare, nästan lite skuggfärgad ögonskugga, så som gråbeige, ljusbrun eller liknade och lägger i globlinjen, väldigt svagt. Det ska snarare se ut som att det är en naturlig skugga som ligger där.
  5. Nu är vi framme vid den karaktäristiska eyelinern, den ska ligga hela vägen från innerkanten på ögat och ut, och ska avslutas med en liten "vinge". Skillnaden mellan denna eyeliner och en vanlig är att den gradvis blir tjockare ju längre ut den kommer, man kan se det som att den ska vara tjockast mitt på ögat och sedan behålla denna tjockhet hela vägen ut för att snabbt tunnat ut i vingen.
  6. Rougen som används är en naturlig rouge, ljus och gärna i en rosa ton.
  7. Läppstiftet är i en klarröd färg, använd en läppenna i en närliggande färg för att sedan fixera med puder, borsta bort överflödigt och fyll sedan i läpparna med läppstiftet. Gärna med pensel för att få de där perfekta konturerna. Avsluta med ett glans om du vill.
  8. Sist, och faktiskt även minst är mouchen som kan målas dit med hjälp av kajal, antingen vid kindäpplet eller vid smilgropen beroende på vart du själv anser den passa.
Som du ser är det en hel del moment, och kan varieras för att få alla att känns sig bekväma i detta. För den som inte ännu trivs i rött läppstift kan variera färgen, kanske istället använda sig utav ett rött läppglans. Ögonbrynen behöver inte fyllas i om det är ett problem, trots att jag själv anser att det är det som sätter karaktären på ett ansikte. Eyelinern kan på de med små ögon göras tunnare, och har man inte passande skuggor kan man ta andra färger, eller faktiskt skippa dem.

Detta blev ett ganska långt inlägg, men hoppas någon av er kan få nytta av denna. Och är det någonting ni undrar över, eller vill se ur man gör är det bara att hojta. Frida, jag vet att jag lovade den där rosa, men jag minns inte hur jag gjorde, stressade lite och kladdade bara. Men ska försöka få fram en video över en liknande, några månader senare ;)

16 Mars.

Jag har faktiskt inte mycket vettigare att lägga upp. Men Nathalie är ju söt, så varför inte? Nä men ibland kan man roa sig med väldigt små saker, som detta.

Hur som, dagen startade mycket bra. Helt ärligt tror jag att vakna riktigt nära någon annan, och inte behöva resa sig upp ur sängen med en gång är nästan bättre än att somna i famnen på samma person. Kan det ha ett samband med varför jag hatar att sova ensam kanske? Hur som helst slängde Patrik ut mig vid 1, vilket blev passade då jag hämtade ut mina och Tess biljetter och sedan mötte upp Nella för en dejt på Condeco. Sedan dess har jag suttit och hjälpt Tess med kalkylering och sådant tjafs och nu ska jag sova hade jag tänkt.


Köpförbud

Jag har gjort en deal med mig själv, som innehar vissa undantag. Men utöver detta kommer mina inköp denna månad inte att redovisas, då dessa inte ska finnas. Visserligen har jag ett antal beställningar som är på väg in. Men dessa gjordes innan förra veckan och är således okej. Så över löningen som kommer och fram till och med den 10e nästa månad får inga kläd, skor eller smyckes inköp ske. Undantagen är strumpbyxor och en viss ring på H&M som jag väntat på. Annars kommer jag bara bryta löftet.

Detta kan för många te sig som någonting simpelt, men för någon som köper saker i princip varje dag är detta väldigt svårt. Känns hårt med en vecka, nu har jag en månad. Men priset? Ja det kommer jag att få i oktober är det sagt nu, jag bryter vanan, försöker hålla det nya för att spendera en månad med vackra damer i Thailand. Då ska jag minsann spendera pengar!

Undertiden fortsätter jag drömma om dessa skor, Alexander Wang. Och för er som vill ha dessa dyrgripar vet jag att jag sett ett par liknande i stan, tror det var på din sko. Men är inte helt hundra. Men visst är de dödligt snygga?

Pic. Jak & Jil
I shouldn't

Egentligen är det väl bäst att inte skriva någonting, ifall att. Men jag orkar inte. Efter ett tag orkar man inte mer, jag tror på dig. Jag vill inget annat än att vara med dig. Men jag har glömt hur man visar sådant, jag har nästan glömt av hur det känns. Ändå vet jag att det är det som gör att jag har så ont. Jag tror jag tycker om dig så mycket att det gör ont.

Förstår du då varför jag är klyven? Varför jag blir så som jag blir, när det gör ont redan innan, och så blir någonting fel. Det är därför jag kallar mig ickerökare, men i perioder ger mig an allt för mycket cancer, för att det läker hjärtat på mig, om än bara för en stund. Men vad gör det när allt jag vill är att du ska förstå att jag gör allt, men känslorna bråkar med mig och snart stänger jag av. Och då vet jag inte om det kommer tillbaka igen.


Heja mig.

En bild från vad jag sminkade för inte allt för längesedan, fotograf är Nic och Modell är Mia.

 

Jag tror bestämt att det är väldigt bra att min mamma gömt mitt pass, för inatt var jag påväg till Landvetter tills jag insåg att jag inte kommer så långt utan pass. Och frågan är vart jag skulle ta vägen när jag väl satt mig på ett plan till Asien. Längre än så tänkte jag ju självfallet inte. Men det lät som en bra idé. Hur som är det dags att bege sig till arbetet nu. 4 timmar bara. Skönt, då hinner huvudvärken förhoppningsvis inte komma. Tja!

 


Klassisk Glamour

Eyelinern var på redan i morse, sedan klickade jag mig in på Moas och fann en bild på  Nicole från Oscarsgalan, med hjälp av den fick jag inspirationen. En klassisk glamoursminkning, i rosa toner. Fast läppstiftet blir nog rött lagom till tredje perioden. Nu hoppas vi på att cykeln är hel så jag så smått kan bege mig till Scandinavium nu. Tjing!


Hej och hå

En bild som sammanfattar gårdagen helt fantastiskt. Efter mycket om och men slutade vi på Sticky och paryhattarna var patrytricket nr 1. Men vi glömde sjunga för damen. Kan hända att det var för att det blev väldigt mycket annat i hjärnan.

Nu blir det vartfall ordninggörande igen, för nästa kalas. Efter matchen ska Malin firas. Får vi se hur detta orkas.


Det här var ett tag sedan

Nu bär det av till nathalie och sedan in till staden. Stress, eh nej. Bussen går inte strax alls.


Grattis

Så lyckliga ska vi vara idag, fröken Nathalie fyller 20 och det finns inte så mycket mer än att säga Grattis!


Jag undrar jag.

Hur kan jag ha så fantastiskt dålig självdicplin? Dagen idag skulle sett ut som följande, upp tidigt, räkna hela kapitel 2, städa och därefter in till stan för förberedelser inför helgen samt Salsa. Vad hände? Sov lite för länge, knaprade huvudvärkstabletter och sedan var klickan 1. Kanske att jag sätter mig med en uppgift och sedan åker in till stan. Sistnämnda måste jag, trots värk i hela kroppen. Trots att jag snarare känner för att lägga mig och kurera mig inför kommande dagars 20åringar. Men icke. Behöver träna, behöver dansa.


Alice I underlandet

Jag är lite småkär, i ungefär alla karaktärerna i filmen. Alla har sin skönhet, verkligen. Längesedan jag såg en film som jag redan innan eftertexterna hunnit ta slut känner för att se igen. En film helt i min smak.

Men sedan har jag en fallenhet för han den där Tim Burton. Speciellt när han sammanstrålar med Mr Depp. Edward Scissorhands, Corps bride, Kalle och Chokladfabriken. Skäms lite för att Sweeney Todd fortfarande ligger på "Att se"-listan.

Men nu är det inte han som gör filmen, det hjälper Alice, Tweedley-tvillingarna, Katten och den vita kaninen till med. Och visst känner man igen sig, det är som att man redan varit där en gång innan, genom böcker och filmen där Alice är 9 år. Och kanske är det därför jag är så förälskad, för att för en gångs skull ser det ut precis på det sätt jag själv alltid sett Underlandet. På pricken skulle jag vilja påstå!


Give me

En sak är säker, jag ska springa förbi Weekday på vägen till Bion idag. Titta bara på mössan! Jag har velat ha en sådan, precis en sådan länge. Men aldrig hittat just den. Nu vet jag vart den ska finnas, så nu hoppas jag bara att den finns tillgänglig idag. Tur för mig att jag klickade förbi Karin förut, och kunde klicka vidare mig till denna bilden.Smink, bio, dans och fotografering står på schemat! Tjing.

Variation?

Jag sitter och flyttar bilder, går igenom allt som tagits det senaste och känner att varför ska man variera sig? Ibland förvånar jag mig själv. För oftast så vill jag förändra någonting, inte se likadan ut. Men tydligen glömmer jag lätt. Den första bilden är från slutet av januari, den andra är från förrförra helgen. Grattis till mig, jag har hittat ett vinnande koncept. Förstor jeansklänning och röd bandana. Fantastiskt. Dumt är bara att ajg var snyggare i Januari än vad jag är nu. Osis, jag börjar gå ner mig. Då är det nog dags för utvilning, sova är steg ett. Skämt och sido. Eller kanske inte helt. Men det tar vi en annan gång. Då kan vi ha roligt åt hur fantastiskt konstig jag sett ut i mina dagar.Nionde Mars

Springer runt, har massa saker för mig samtidigt. Blir lite sådär snurrigt mycket att göra. Kan dock ha att göra med att jag sovit ynka 4 timmar inatt. Men det var det värt för att få sova bredvid den mysige man som jag lämnade lite sorgset i min säng vid 6 imorse. Svråt var det, men hade jag lovat att medverka vid föreläsningen idag så hade jag. Hur mycket jag än ville ligga kvar bredvid honom. Väl tillbaka i Göteborg möttes vi upp på gymmet igen och en träninsvärkad jag fick träna bort den värsta värken från gårdagens dansklasser.

Nä, nu blir det hockey och sedan ska jag sova gott. Tjing!

Gifts from Thai

Världens bästa Ida hade inhandlat lite fint till mig på sin resa, 3 stycken lösfransar till mig som hennes man så fint gav mig på jobbet idag. 2 av dem blir nog arbete, 1 par blir tills på fredag. Puss på det!I övrigt idag har jag suttit här och pillat i Alexandras ögonfransar, nu har hon tagit del av det gänget som numera slipper använda mascara. Jag blir själv lite sugen på det där, men vi får väl se hur det blir! 1012 har det också blivit, en lite för utdragen katastroffilm om du frågar mig. Ta bort hälften så kanske man orkar se hela. Men det tycker jag väl alltid om filmer om jag ska säga som det är, inte min grej det där. Äh, ordbajs kallas nog detta, nu går jag och lägger mig. Godnatt.

Those shoes

Shoe addict? Yes indeed! Men titta på dem, hur fina som helst. Perfekta helt enkelt. Jaktmoment nr 2. Efter Gaga biljetterna, som förhoppningsvis blir något lättare att finna. Biljetterna syftar jag på. Men vet någon vart dessa skor finns att köpa, eller liknande, kan ni väl hojta till? Nu, jobb och sedan ögonfransar.


Bold anything true

Galet uttråkad men känslorna har fått ta över denna kvällen så jag roar mig med detta jag funnit hos Vainvictory tills tröttheten faller på. Förhoppningsvis snart, så jag slipper sitta här och känna igen mig i Melissa Horns texter.

 

I’m loud.
I’m obnoxious.
I’m sarcastic.
I’m cocky.
I cry easily.
I have a bad temper.

For the most part, I don’t like people.
I’m easy to get along with.
I like to fight.

I have more enemies than friends.
I’ve smoked.
I’ve smoked weed.
I drink coffee.
I clean my room daily.

 

My Appearance
I’m shorter than 5’5.
I wear makeup
I wear a piece of jewelery at all times.

I wear contacts.
I wear glasses.
I’ve had braces.
I have braces.
I change my hair color often.
I straighten my hair often.
My ears are pierced.
I have small feet.


Relationships
I’m in a relationship now.
I’m single.
I’m crushin’.
I’ve missed an ex before.
I’m always scared of being hurt.

An ex has physically abused me at least once.
I’ve told someone I loved them when I didn’t.
I’ve told someone I didn’t love them when I did.
I’ve been in love more than two times.
I believe in love at first sight.
I believe lust is more important than love.


Friendships
I have a best friend.
I have at least ten friends.
I’ve gotten a phone call in the last 48 hours from a friend.

I’ve beaten up a friend.
I’ve been in a serious fight with a friend.
I can trust at least five people with my life.


Experiences
I’ve been on a train.
I’ve left the state/province.

Someone close to me has died.
I’ve taken a taxi.
I’ve taken a city bus.
I’ve taken a school bus.

I’ve gone bungee jumping.
I’ve made a speech.
I’ve been in some sort of club.
I’ve won an award.

I’ve spent 24 hours on the computer straight.
I’ve been in a physical fight.


Music
I listen to country.
I listen to pop.
I listen to techno.
I listen to rock.
I’m one of those people who play songs repeatedly until I hate it.

I hate the radio.
I download music.
I buy CD’s.


Television
I spend at least six hours a day watching television.
I watch soap operas daily.
I’m in love with Days Of Our Lives. as a child i was.
I’ve seen and like The OC.
I’ve seen and like One Tree Hill.
I’ve seen and like America’s Next Top Model.
I’ve seen and like Popular.
I’ve seen and like House.
I’ve seen and like 24.
I’ve seen and like CSI.
I’ve seen and like Everwood.

 

Family Life
I get along with both of my parents.
My biological parents are still together.
I have at least one brother.
I have at least one sister.

I have at least one step brother/sister.
I have at least one half brother/sister.
I’ve been kicked out of the house.
I’ve ran away from my home.
I’ve sworn at my parents.
I’ve made my parents cry.
I’ve lied to my parents.
I’ve lied to my parents about where I am.
I’ve lied to my parents about what I’m doing.
I’ve lied to my parents so I’d be allowed out.

I’ve walked out when I’ve been grounded.

 

Hair
I’ve cut my hair in the past year.
I’ve dyed my hair in the past year.
I’ve been blonde.

I’ve had black.
I’ve been red.
I’ve been light brown.
I’ve been medium brown.
I’ve been brown.
I’ve had streaks.
I’ve had purple/pink.

I’ve been blue/green.
I’ve gotten my hair thinned.
I use conditioner.

I’ve used silk therapy.
I’ve used hot oil treatments.
I’ve curled my hair.
I’ve straightened my hair.
I’ve ironed my hair.

I’ve braided my hair.
I’ve had/want dreadlocks.

 

School
I’ve thrown something at a teacher.
I’ve yelled at a teacher.
I’ve been suspended.

I’ve been sent to the principal’s office.
I’ve walked out of class.
I’ve skipped an entire day of school.

I’ve skipped a whole month of one certain class.
I’ve failed a test.
I’ve cheated on a test.
I’ve helped someone else cheat on a test.
A teacher has called my parents.
I’ve been caught skipping.

I’ve been on the honor roll.
I’ve been on effort honor roll.

 


Det är inte jag som väljer skorna, det är de som väljer mig!

Citerar Moa och vet ni vad, aldrig har det varit mera sant! 15 cm, perfekt höjd på platån, perfekt mjukhet. De är gjorda för mig helt enkelt. Jag älskar dem redan och vill halka runt i dem redan nu. Iskallt men ack så fint. Men så blir det nog inte, fredagen nästa vecka däremot, då är det en stor dag och då ska de användas. Jag kunde inte heller motstå dessa leggings längre utan de fick följa med hem!


Nu är det lax som väntar, därefter bär det väl av in till Kville för en öl innan hemgång och sovande. Trött vecka för mig helt enkelt.


I'm not pop

God morgon, sitter just nu och beundras över hur korkad min katt är. Han har större intresse i att bita mig i handen än att jaga bort en annan katt som är påväg in i vårat föråd. Bra vaktkatt! Hur som, nu ska jag och mor hämta mina skor och sedan blir det jobb, gymmet med Sandra (?) och sedan ska jag hämta ut biljetterna till Alice i underlandet. Lite Depp behövs såhär på vårkanten. Fågelkvitter och sol, då åker Rangerskepsen på! Tjing!Fridays

Sminkningen idag blev halva mörk, halva ljus. Riktigt bra blev det faktiskt, men bilder får ni se när det är redigerat och klart! Nu ska jag sova, upp och jobba imorgon för att sedan hämta ut biljetter och träna lite. Kalasbra!

Så nu över till någonting annat, Mr Wallin har ingått ett vad. 1000 unika besökare på en vecka. Så hjälp honom att vinna genom att klicka in er på pajkastaren.blogg.se nu!

Sunshine

Solen skiner, och på något vänster blir man bara lycklig av detta. Vakna till ljuset. Fantastsikt, man blir sygen på vårkläderna och vill inget annat än att springa runt i jeansshorts, dricka rosé i Slottskolgen och använda sig utav "äh vi tar första bussen och går runt i stan" efter krogbesök. Promenader i jeansjackor och båtturer är också efterlängtat.
Back to reality, solglasögonen åker på. Färgerna blir mindre svarta, men dunjackan stannar förvånansvärt kvar tillsammans med en halsduk. Inga bara ben här inte. Inte så länge snön ligger kvar. Men ändå, solen skiner och jag får vårkänslor. Det räcker för mig!


Elle US.


Förlängning

Nu sitter jag här och inväntar fröken Sofia, det blir långa fransar för hennes del idag. Så 4 timmar på sängen, sedan hoppas jag på att hinna till Salsan. Blir nog svårt, tusan också! Jag vill dansa. Men så är det, ibland får man offra. Blir maxning en annan gång. I promise, förhoppningsvis kan jag ta igen lite!

Vad jag ska göra idag är iallafall att gå på hockey, eventuellt fixa nytt gymkort och hämta ut mina skor som väntar på mig. Äntligen säger jag, blir så sugen på dem när solen lyser!

Hej jag är 14 år och sitter med solglasögon inne.


Last day

Nu är utbildningen över, lite smått sorgligt då jag haft två otroligt lärorika och roliga dagar. Men nu är jag äntligen klar för att gå ut i butik, bara väntar på timmar kvarstår. Vi avslutade dagen med lite inhandlingar, har man sprungit runt i en butik i två dagar blir man sugen. Och det kan inte hjälpas. Blev ett naglack, strumpbyxor och en tunika.

Nu ska jag hämta bror, sova lite innan jag ska fixa inför imorgon. Ögonfransförlängning på g.

 


First day.

Helt utslagen, mycket information på en och samma gång. Utbildning inom allt. Men fantastiskt roligt måste jag säga, hoppas imorgon blir lika bra! Föär er som undrar hade jag min första utbildningsdag på H&M idag, så på Frölunda Torg har jag spenderat hela min dag. Morgondagen också, så nu lägger jag mig för att sova. Behövs känner jag.

Den där Jolie är äckligt snygg, hade vart något att se ut så!


Rings, rings

Dagen började i Borås, men eftersom vi redan haft 17 kurser i likviditetsbudgetar satte sig jag och Frida på tåget hem till Göteborg. Spenderade några timmar på Espresso House, pluggade lite innan vi bestämde oss för att bokrea och shopping var lämpligt. Kom hem med en bok jag behöver hjälp att läsa och ett antal ringar, såg att Sandra köpt en lika dan precis vi har en del gemensam smak. Dansade och mös på kvällen och nu sitter jag här med te och laddar inför morgondagen. Big day!

Vårringarna börjar så smått dyka upp, hoppas på att den där jag och Sara längtar efter finns inne snart. Men dessa tillgodo så länge, och snart dödskalleringen som kom in i eftermiddags på herr. Köpa imorgon I guess.


RSS 2.0