I don't get it...

Jag pratar i gåtor som ingen förstår, folk tror inte sina öron efter så lång tid. Men jag tror, ibland i alla fall. Inte just nu när jag skriver, då tror jag int epå det jag sa igår. Men imorgon gör jag det igen, jag kan inte förklara. För det är inte alltid jag själv vet vad jag pratar om, ibland säger jag det ändå, mest för att det bara kommer från ingenstans.

Men då är det kanske så att det är precis det jag menar, och tiden inte läkt. För det kan ta tid att läka ibland, längre tid än vad man tror. Men på något sätt har den gjort det, jag går som jag går, gör det jag gör och det ordnar sig i slutändan. Även om en enda mening kan förändra allt, igen. Tyvärr, jag vet att det är sant. Det har jag sagt från första dagen, men ännu är det inte uttalat, och kommer kanske aldrig bli. Men jag vet ändå att det kan förändra allt. Fast tiden avgör hur allt kan tolkas, om det tolkas som vanligt, eller som att det kommer aldrig att gå.

Det beror delvis på tiden, men framförallt på någonting annat, men inte på mig. Det enda som beror på mig är det svaret jag ger på meningen, och det beror på det tidigare. Eventuellt, kanske inte alls. Men det känns så nu! Anyway, det jag vill få fram är det många redan vet...

Att jag inte fattar någonting!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0