Mitt internet har varit nere

Och det är totalt värdelöst, men tydligen efter att ha ringt telia sådär 10 gånger i två veckors tid har de nu funnit felkällan, ett kabelbrott. Gash, hur svårt kan det vara att åka ut hit direkt och se efter istället för att säga att allt fungerar. Tydligen gör det inte det!

Hade fått 25 mail från Marknadsföringsgruppen jag inte kunnat läsa, inte okej då vi hade redovisning i det idag. Vigo var inte nöjd med arbetet, vi hade gjort lite småmissar som vi fått fixa till. Tur att man kan få göra kompletteringar till man fått det bra på högskolan.

Sedan har jag varit runt och inhandlat julklappar för mina sista pengar jag lyckades ha på kortet. Har dock 350 kr kvar, såg att de hade halva priset på ombyggnadsrea på Skorett. Och står inte mina ultimata skor där på rean? I min storlek, enda exemplaret. Och kostar 500 kr, Måste-gå-dit-innan-jobbet-imorgon-begär. De måste finnas kvar helt enkelt, annars kommer jag att gråta.

Moa förstår mig, hon vill ha de svarta har jag hört, synd att hon är påväg till Australien just nu och de svarta fanns i hennes storlek då. Rätt åt henne, jag vill med åka dit en månad.


Föresten så är jag med och tävlar hos Citty, om inte annat kolla in hennes blogg, jag fastnade för den direkt!


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! "klumparna" på fransarna sitter faktiskt inte på fransarna utan under dom.. har målat dit små prickar med eyeliner. Vilken var den andra sminkningen du pratade om? fick inte riktigt grepp om det..

2008-12-17 @ 21:08:22
URL: http://micromiss.blogg.se/
Postat av: s

NYC newstyle, mtv, house, locking, krump, kanske salsa style.. om tiden passar...

2008-12-17 @ 22:37:02
URL: http://sarrorra.blogg.se/
Postat av: s

NYC newstyle, mtv, house, locking, krump, kanske salsa style.. om tiden passar...

själv då??

2008-12-17 @ 22:37:17
URL: http://sarrorra.blogg.se/
Postat av: s

yesyes.. :) vilka grupper i själv danserna ska du gåå då? Vi k anske går i samma eller? :P :)

2008-12-17 @ 22:56:41
URL: http://sarrorra.blogg.se/
Postat av: L

jag valde brun/gröna men dem passar tydligen inte dem blå ögda men de var bara en färg som var orange som var gjort för blåa ögon men ofta jag vill ha de :D haha

2008-12-19 @ 14:51:49
URL: http://lisaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0