Helgen

Nu är det dax att summera denna helgen, så vad har hänt egentligen?

Jadu, i fredags startade jag hemma, tittade lite på Let's dance, fast jag ska erkänna att jag bara satt och väntade på att Danny skulle dansa, det är ju faktiskt det jag ville se. Sedan hörde Lisa av sig, så jag åkte med henne, och två av hennes vänner till Rambergsvallen där det skulle vara fest. Men det var inget att hänga i granen, dom andra ville åka till Mölndal och jag kände mig seg och ville åka hem.

Men hemmåt kom jag aldrig, E. bad mig följa med till Blvd så jag var där med honom och hans kompisar. Väl där sprang jag in i Malin och Sanna, vilka jonade oss ett tag. Tills det var läggdax och vi bgav oss hemåt.

Lördagen bjöd på arbete och sedan var det en bilfärd till Gråbo och Beccs nya hus, där tittade vi på Melidifestivalen och pratade. Mitt i allt ringde min mor och sa att hon ville åka hem, så då fick jag leta rätt på vägen och köra till Skra bro för att hämta henne.

Och idag, söndag, har det varit arbete igen. Skulle dansat efteråt men de ringde från Dh och sa att Carro var sjuk och att det var inställt. Så det blev att bege sig hem. Städa garderoben och rummet.

Vet att jag egentligen borde skriva lite projektarbete, men jag har ingen lust just nu. Så då får jag ändå skriva om det sedan, för känner jag inte för det blir det ändå inte bra. Men jag måste bli klar snart, vi ska ju trycka innan inlämningen med. Suck, mycket att göra på ungefär 2 veckor. Sen måste allt vara klart för tryckning så att vi kan börja med rapporten med. Usch, jag orkar inte!

Får väl se om jag hinner med lite skrivande, ska ju ändå duscha nu och packa med mig det jag ska ha med mig till E. så jag kan gå till skolan imorgon.

Take care everyone :)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Heej, haha ja kan inget om det :P min kompis fixa allt :P men men ska använda tinypics eller nåt sånt där..sorry att ja inte kan hjälpa dig :P men du kankse känner nån annan som kan..

2008-02-24 @ 20:00:59
URL: http://johannaandersson.blogg.se
Postat av: Elin

Fin ny blogg du har skaffat :)
Och ja, några muskler har jag xD

2008-02-24 @ 20:01:51
URL: http://eliningeborg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0