This day

Här sitter jag, nyss hemkommen från Nathalie, där vi suttit och skrivit på projektarbetet. Inte allt för ovanligt så fick hon the i hela köket när jag var i farten. Självklart spiller jag ut allting, som jag alltid gör.

Jag sitter också här med en himlans förkylning, eller vad det nu är! Visserligen har den suttit i i en månad, men jag är kass på att ta det lungt så jag har ju haft fullt upp under denna månad. Dansat så det ryker, trots att jag sagt till lärarna att jag ska vila så tar jag ändå i iaf till 90%, sedan har det varit lite festande och rännande som man inte ska syssla med när man är sjuk. När man egentligen ska ligga framför tvn med en stor kopp the med honung i. Fast det har jag druckit i farten istället.

Men nu är det inte så lätt längre, nu gör det enormt ont i halsen, jag blir trött bara jag springer 2 meter och jag fryser trots att det ska vara jättevarmt, jag behöver lov helt enkelt! Får jag det? Nä, imorgon skulle jag vara ledig och bli frisk, men det går inte för vi har Internationella Relationer prov, och då kan man lika gärna stanna i skolan hela dagen. Sedan är det ganska wasted att ha varit i skolan och inte åka och dansa, så jag lär väl göra det med. Och bryta ihop totalt till helgen.

Om jag inte får lov att göra mitt prov någon annan dag, då kan jag ligga hemma hela dagen och se om jag orkar med lite Salsa och lite fusion senare på kvällen!

Aja, nu får jag väl se till att mecka någonting att äta, eller i alla fall rädda min katt från förtrollningen att sitta och stirra rakt in i ugnen!

Take care!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0