För att jag har hållt i Springteens arm.

Igår kom dagen jag så länge väntat på, ett kärt återbesök, Bruce Springsteen. Denna gången tillsammas med Elin, och på Ullevi.

Så klockan 6 begav vi oss in till stan, hamnade i kön som nummer 159, sedan bar det av till stan, tillbaka för avbockning, solning en stund sedn mat. och så höll det åp fram till insläppet klockan 18.00. Då blev det en lång väntan till 10 över 9 när han entrade scenen. Och gud vilken kväll! Så underbar att den inte går att beskriva med ord.

Because the night, I'm on fire, Girls in their Summer clothes, Thunder road, Twist and shout.... hade han spelat the river med hade det varit mer än perfekt, alltså var det kanske tur att han inte gjorde det. Ytterligare ett minne för livet!

Därefter följde jag med E. till Respekt, fast jag skulle dit vilket som egentlgien, bytte om där, sminkade lite och sprang runt och hälsade på folk. Mer hanns inte med innan han skulle hem, så vi åkte dit. Kom hem därifrån vid 6 och sedan har jag ätit pizza och suttit här. Fortfarande för trött för att göra något. En dusch och läggdax kanske?


Kommentarer
Postat av: Jimmy

Nog dåliga drömplatser längst fram typ!

2008-07-09 @ 20:40:01
Postat av: Sara

Ååååh ja, bättre hade knappt kunnats få :)

2008-07-09 @ 23:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0