Monday

Ja, då var ännu en av dessa dagar slut. Jag orkar inte med att se dagarna gå längre, det är ruggigt kämpigt och tufft.

Åh herregud, vad patetisk jag låter!

Men det är väl så det är, jag lät mig bli kär och då såg han till att jag blev allt för kär i honom. Jag är dum som låter det gå så fort. Men sådant är livet, tyvärr ville jag sluta med det där. Och det gick bra i sådär 3 år. Sen stod jag inte emot mer, och då får man acceptera reglerna helt enkelt. Även om det inte alltid blir som man vill. Fast jag klarar mig, det gör jag alltid!

Aja, dagen då.

Först skolan och sitta och plugga på himla filosofin som jag inte orkat med att läsa under helgen av vissa anledningar, dels att man var bakis i två dagar och att man inte sov så bra heller. Sedan bar det av till banken med Mimmi, där jag mest mådde inte så bra och var yr. Sedan åkte jag tillbaka till skolan och hade friskvård, badminton med pulsen i 170 skulle de bli!

Därefter mådde jag lite bättre och satte mig på 4an för att ta mig till Lackarebäck och Twisteds, då ble vdet illamående och yrt igen. Så jag satt hela lockingen och tittade på, tänkte ladda för New Yorken. Men när jag kommer in i salen så är det ingen Tony där, men vi hade MTV för Nina istället.

Sedan blev det hemfärd, och man kan fråga sig vad vissa personer tänker med? "Vad är egentligen skillnaden mellan Mentos och tuggummi, det är ju samma konsestens bara att Mentosen tar slut?" Öhm, ja!


Men nu ska jag skriva rent projektarbete, och komma fram till om jag pallar matte eller inte imån. Vill veta om Anna ska gå ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0