Projektarbete

So god damn gött, vi har nästan helt blivit klara nu! Idag satt vi ungefär hela dagen och skrev och hade oss, så nu är det renskrivning av Henke och själva rapporten kvar. Och ja, det där ihopmecket av själva boken med! Men det kommer vi hinna med, vi ska ju ses på onsdag med och göra klart finskrivet, och framsidan. Sedan är vi klara, I can motherfucking see the light!

Så det är väl det jag har gjort idag, suttit hos henne och skrivit. Sedan fick jag åka buss i en hel timma till Mölndal för att dansa, men det var det värt. Det är det faktiskt alltid om jag ska vara ärlig. Så enormously roligt tycker jag att det är, när jag inte får ont överallt och nästan svimmar, eller i alla fall yrar mig.

Locking var det idag då, men uscha Zerjon som tyckte att vi skulle göra Latin Shuffle och sen improvisera. Haha, jag är kass på att improvisera ju! Helt kass! Men jag försökte iaf, trots att jag upprepade samma sak hela tiden i början, men sedan släppte det lite. Annars gick allt kaos kändes det som, men det var kanske för att jag bara tittade på förrförra veckan och förra veckan var det inställt.

Sedan blev det parlamentet ikväll, med Björn. Jag älskar Björn! Förstår inte hur han kan vara så söt och när han började gråta ramlade jag nästan ur soffan, så mycket skrattade jag. Han har min humor så det stänker om det, precis som Gynning har. Det är väl därför jag står ut med dom två ;)

Aja, utöver vissa tidigare korkade grejer så går väl allting..

Nu ska jag försöka skriva lite rent, ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0