En helg

Nej, jag har inte skrivit alls. Inte så konstigt dock, jobbade ju lördag sedan var det raka vägen hem till Patrik och ja, dör har jag varit tills nu. Vi har mest myst och tittat på ett antal filmer så som Mirrors, inte okej! Jag satt mesta delen och höll för öronen och blundade, jävlar vilken ångestfilm det var! Ingenting jag rekommenderar.

Och på tal om ångest, ska jag gå ut mer i kylan och åka till Mölndal för att dansa eller ska jag köra lite balett på rummet och nöja mig med det? Allt har blivit så opepp nu det senaste, sedan jag fick schemat och insett att jag missar alla föreställningar. Just därför känns det bättre att ligga hemma, nu när jag ändå är här, ta ett bad och dricka lite latte. Dansa lite balett och städa. Ja listan på vad jag skulle behöva göra är lång, så tyvärr blir det nog inte dans för mig idag. Jag kommer säkert ändå vara i vägen.

Fan, nu börjar jag med mitt opeppande igen, jag måste börja tänka så som de sägs i "the secret", positivt. Då drar man till sig posetiva energier och allt blir bra. Så nu ska jag bara peppa och sedan blir det väl skola imorgon.

Btw. Malin tog lite bilder från jobbet i lördags när alla är så söta att jag smälter. Titta på dem här!

Kommentarer
Postat av: ida

haha sjukt söta blder från jobbet :D



Svar från din kommentar i min blogg (a) mitt liv suger just nu, jag är bara depp å så hatar jag killar! haha. men jag gå vidare (a)

2008-11-24 @ 14:09:37
URL: http://idaaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0