Lila.

Eftersom gårdagens blogginlägg blev så kort får jag helt enkelt lägga till lite som missades igår, till exempel att jag gjort sönder 2 av mina 2 högklackade vinterskor, okej trasiga är de inte men klackarna är av. Så det blir att lämna in dem och klacka om dem snarast. För de som känner mig vet att jag är extremt dålig på att köpa skor som tål att användas på vintern.

Som mina nyinköpta älsklingar från HM, dessa ska användas vid julfesten på söndag, antagligen tillsammans med mina spets handskar och min klänning från Stylebystars. Det kan bli väldigt nice, ska bara köpa mig lite strumpbyxor så jag håller värmen.


Idag har jag varit med Patrik i princip hela dagen, då jag har en enorm svacka när det kommer till skolan. Jag orkar inte åka dit mer alls, men imorgon är det någ bra om jag åker dit så jag i alla fall kan köpa kompendiet i trikåteknik.

Och Patrik föresten, är om sådär 10 minuter på väg upp till huvudstaden där han ska spendera ett dygn på en båt och festa gärnet. Riktigt roligt, hade jag med velat. Men inte denna gången.

Nä nu blir det över till städande och sedan ska jag läsa lite The Secret och sova. Kanske mysa med en kopp te eller så.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså, seriöst! Dom skorna. Typ, AS FREAKING SNYGGA! :D

Kär i dom. Speciellt att dom är lila också.. My favorite colour!

<3

2008-11-26 @ 22:06:20
URL: http://sarrorra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0