Mitt hår vill inte helt enkelt.

Jag blir så irriterad, här har jag tröttnat på att leka brunett och vill tillbaka till mitt ursprung, blond. Tänkte att förra gången blev det så mesigt, bara någon nyans ljusare, så nu tar jag i med hårdhandskarna, ljus guldblond med pärlemorsskimmer. Och som ni ser på bilden lyckades detta enormt bra!

Antingen är jag för smart för att bli blondin igen, eller så är jag för blond för att förstå att jag inte ska färga håret blont, utan att jag helt enkelt ska bleka det. Men man får så sjukt ful färg av blekning att jag inte vill, fast kanske. Om jag tar avfärgning eller blekning för att sedan lägga in en ljusljus färg med pärlemorsskimmer. För det är just det rosaskimrande jag vill ha, riktigt ljust ska det vara med. Men stegvis verkar ju inte fungera, så om en vecka blir det inhandling av någon fin blekning och så får vi hålla tummarna.

Och ja, jag ser ut som en himla fjortis på bilden. Det får ni helt enkelt leva med, dels så ska jag tvätta håret några gånger och dels såg jag inte vacker ut på de andra bilderna heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0