Nu har hon åkt hem.

Det var 4 roliga dagar att spendera med min Annsofie. Hockeyn har ni ju hört om, även fredagskvällen. Lördagen ägnades mycket åt att sova för vår del. Vid tre kom Patrik hit och vi begav oss in till stan för att gå på Liseberg, äta brända mandlar och gå runt där och mysa. Vid 7 var det hungrigt så vi begav oss hemåt.

Väl hemma blev det bestämt att vi skulle åka och köpa oboy och godis så vi kunde sitta hemma titta på film och stänga ute rusket. Vilket fungerade genom Breathing room, som inte var speciellt bra alls, det var bara lite psyk i den. Inte okej. Sedan såg jag två sekunder av En riddares historia, då jag somnade och blev inburen i min säng.

Idag har jag kört in mina vänner till stan, släppt av Anso vid tåget och åkt hem. Skulle städat och sprungit, mendet blev bara springa. Sen tog orken slut. Det blev tillslut prat med Elias, ursäkt från min sida. Lite lätt sådan kanske, men jag orkar inte bråka mer. Vill bara få slut på allt, så det blir det förhoppningsvis nu. Eller ja, det beror på hans svar på sms:et nu.



Sedan ska jag ner och försöka äta någonting, skakar och mår illa. Så matlusten är inte på topp.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0