Så går det när man kämpar.

Här har jag kämpat och kämpat de senaste veckorna, ätit frukost, lunch, middag och mellanmål. Okej, vissa dagar har det bara inte blivit av någon lunch, eller något mellanmål. Men nästintill varje dag har jag lyckats. Och jag har övervunnit mycket av paniken över att jag ätit, jag har till och med ätit chips och choklad, med mindre lyckade dagar efteråt. Men det har varit värt det då. Och helt ärligt har jag mått bättre, orkat mer och varit gladare. Med undantag då, när allt bara kommer över mig igen.
Som idag, jag har ätit sjukt mycket för att vara mig, och vad har hänt? Jo jag har gått ner igen, visserligen till bara 46, men här ligger jag och pendlar på gränsen till undervikt. Då kommer de där tankarna över mig, och jag försöker verkligen fokusera på annat men det är inte alltid lätt.

Nog om det, imorgon är det dags för Elins 18 årsfest, och det ska vara 50-tals tema. Jag har köpt en helt grym sak till henne, men jag tänker inte säga vad ifall hon hinner läsa. Inte så kul då, men passande till temat är det. Så över till det faktiskt jobbiga. Hur ska jag se ut? Sminket blir väl tjockeyeliner, lösögonfransar och röda läppar, eller ska jag ha mitt hudfärgade läppstift? Framförallt, vad ska jag ha för kläder, högsta klackarna blir nog utmärkt, men resten? Jobbigt jobbigt, vi får se helt enkelt.

Någon som har tips?

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha jo sääg ;D

du kommer iaf vara SNYGG <33

2008-11-20 @ 21:04:38
URL: http://prettynicehah.blogg.se/
Postat av: s

ooh, det låter som en bra början Sara :) typ.. :P fortsätt så iaf.. Everything is gonna be fiiiiine! :D åpussheeeej!

2008-11-22 @ 22:57:17
URL: http://sarrorra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0