Pustervik

Var precis inne på MINIs blogg och såg en väldigt, vädigt rolig tävling. Tusen kronor på Smycken4u. Och ja jag behöver smycken, så jag är med och tävlar!


Hittade dessa fancy örhängen på shoppen, och jag måste säga att de blev lite av en favorit. Kanske beställer lite senare, om jag inte vinner. För jag har dille på fransar, och dessa hade ju en del.

Bild från: Smycken4u - Smycken på nätet

Så över till mig, dagen idag blir följande. Ska påbörja min grovstädning och slängning, med inspiration från Caroline. Kanske slänger upp saker av värde jag inte vill ha kvar här, så någon annan kan få nytta av det. Innan dess ska jag springa ett kort varv, får se om benen bär efter igår. Och därefter välja ut danskläderna och sedan bege mig till Puserviksteatern för DANSSHOW! Och detta ska jag hinna med på två timmar, lycka till. Kanske blir en telefon på vägen till dansen med, vi får se :)

Kommentarer
Postat av: Lina, Caroline Frank

Visst är dom snygga :)

2009-05-12 @ 14:00:41
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: jossan

hejhej! ^^ allt bra? :) kommentera gärna mitt inlägg "Sun shine and rain" och säg vad du har för väder hoss dig! ;)

kram

2009-05-12 @ 14:23:07
URL: http://ligon.blogg.se/
Postat av: Sandra

hehe jaa, jag ska öva timtals inte bara för att det ska se bra ut utanför att jag pallar inte skoskav på den heliga kvällen då dom ska invigas!



hmm, kruxigt säger du att det ska heta, isf tror jag att jag röster på Kruxet!, "Ska du till kruxet ikväll eller? dom ska tydligen ha Moviestar tema ikväll" , så kommer snacket gå , är det inte underbart?

2009-05-12 @ 18:09:34
URL: http://sandramudifaj.blogg.se/
Postat av: Bea

Bra blogg du har :)

2009-05-12 @ 22:57:15
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Moa

Tack!! Jag hoppas at det går vägen och i så fall att jag kan ha det samtidigt som nått av mina andra jobb >< Jag har också fastnat lite mer o mer för fransar faktiskt :D

2009-05-12 @ 23:33:09
URL: http://moa-jansson.blogspot.com/
Postat av: jossan

aa det är så jobbigt jag hatar faktist vädret nu det blåser hela tiden! >:( jag blir så trött på det! :/ godnatt <3

kram

2009-05-12 @ 23:54:28
URL: http://ligon.blogg.se/
Postat av: Sandra

attans ;/ men va fan kungsgatan/razzia/wish/ what ever...lär ju snart lägga ner igen, ifall man är desperat skulle man KANSKE kunna ta över deras lokal bara att man får arbeta en del på ryktet isf och därför borde vi få lokalen extremt billigt. typ 1 kr?

2009-05-12 @ 23:58:19
URL: http://sandramudifaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0