Nattblogg.

Jag blir förbannad på modeller ibland, eller modeller är fel uttryck, dom inser i alla fall allvaret i det hela. Dom dubbelbokar sig inte med två elever på samma skola. Nog om det, Sofie och jag fick sminka varandra helt enkelt.

För övrigt gillar jag systrarna Olsen, framförallt Mary-kate, som ni kanske redan vet. Men går det att argumentera emot när hon har en rosa kavaj? Skulle inte tro det, jag vill ha en. Eller snarare behöver en. Speciellt nu när jag inte ens kan hitta min egen. Damn. Får leta, annars blir det inte någon morgondagens inspiration, med tolkning innan skolan. Tvätta penslar och sova. Tjing, tjing.


Kommentarer
Postat av: Lina

Jag gick ju ut i våras så jag jobbar där :) Är anställd frisör helt enkelt :) Så nästa gång du behöver klippa dig vet du vart du skall gå. Vill ha massa grymma kunder :)

2009-11-04 @ 09:03:19
URL: http://energetic.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hon är grym hon, MK.

2009-11-04 @ 09:18:55
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: Kristin

Sv; Jag känner mig jättefrestad att se filmen just för att jag är ett hopplöst MJ-fan och det skulle vara underbar att få se honom en sista gång. Men bara för att han inte fick se slutresultatet och allt det där, känns det ändå fel. :(

2009-11-04 @ 11:57:19
URL: http://liddie.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Njåå det har med mycket att göra, har typ av någon anledning vart jävla nere det senaste helt enkelt & sen så är det typ axel lite också.

2009-11-04 @ 13:13:06
URL: http://enbloggomsandrasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0